איפי טומבי כתב:
האמירות נגד חברי העמותה בהקשר הזה קצת לא מובנות לי. מבחינתי האישית לפחות, חברי העמותה המוכרים לי הם בדיוק אותם פרצופים קבועים שאני רואה במשחקי החוץ. וכן, גם בקריית שמונה.
אני בכלל לא בטוח כמה זה נכון, אני מכיר לא מעט אנשים שמגיעים לכל משחק והם לא חברי עמותה.
בכל מקרה, זה לא משנה
מי שחשוב לו להגיע למשחקי חוץ, צריך לעזור לו להגיע למשחקי חוץ
מי שחשוב לו להיות חבר עמותה, צריך לעזור לו להיות חבר עמותה
אין סיבה הגיונית לערבב בין השניים, זה בכלל לא קשור למי אוהד יותר טוב.
אין שום סיבה שאדם ששם 200 שקל בתחילת השנה, ולא מביע שום עניין בלהגיע למשחקי חוץ, יגיע דווקא למשחק החוץ שכולם רוצים להגיע אליו.
אני מבין את הבעייתיות בזה מבחינת העמותה, כי אני מניח שיש עוד אנשים כמוני, שלא יעשו חברות בעמותה בלי ה"גזר" הזה, אבל אם זה באמת המצב, אז אין סיבה שתהיה עמותה מלכתחילה.
כמו שאני רואה את זה צריך להיות מדרג של משחקי חוץ לפי מרחק מבלומפילד, עם 3 קטגוריות בערך, ולכל משחק חוץ שאוהד מגיע אליו ונרשם יש ניקוד, לכשיגיע הדרבי, 2,000 עם הניקוד הגבוה ביותר יקבלו את 2,000 הכרטיסים.
זה מבחינת עולם מושלם.
בשטח אני אישית לא רואה איזו סיבה אידיאולוגית ועקרונית לא לעשות את החברות אם חשוב מאד להגיע למשחקים, אני מכבד את מי שכן יש לו אחת כזו, אבל זו החלטה שהוא לקח ויש לה מחיר. מי ששומר שבת לא יכול לראות את הפועל כשהיא משחקת בשבת, אני לא אוכל בשר אז יש אירועים שלמים שאין לי מה לאכול בהם וכו' וכו'.
מה שכן, אפשר וצריך להכריז שגם לחברי עמותה המכירה היא רק למנויים. גם ימנע הרשמות כפולות ומשולשות ומרובעות של אבא ודוד ואחיין, וגם יעשה סינון של לפחות כאלה שעשו מנוי בתחילת השנה.