תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 01:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:31 
סלים טועמה לא קיבל אישור לא להגיע לק"ש, לכן היה עליו להגיע. פשוט מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:35 
תשאלו את עצמכם למה אין את כל הברברת הזאת על שחקנים בכדורסל. הפועל לידיים של האוהדים שלה, ויפה שעה אחת קודם.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:41 
האדום הצורר כתב:
תשאלו את עצמכם למה אין את כל הברברת הזאת על שחקנים בכדורסל. הפועל לידיים של האוהדים שלה, ויפה שעה אחת קודם.

די, נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:45 
אוגוסטוס היל כתב:
האדום הצורר כתב:

די, נו

אין לך תחושה שהפועל בכדורסל הוא מועדון הרבה יותר בריא מהפועל כדורגל? כן, ברור שהסיקור התקשורתי הגדול פי כמה מתסיס את השטח לפעמים. עדיין, הנהלה מגובשת, עם פה אחד, היא מנהיגה טובה בהרבה של ארגון. היא גם נוטה להתעסק בפחות חרא, כי החרא לא מעניין אותה, מעניינים אותה הדברים הפרקטיים שקשורים להצלחת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:48 
חיים רמון= אוהד
תאומים=אוהד
ליובין=אוהד
מורדי=אוהד
צבאן=אוהד
סיימון כץ =אוהד
עמותה= מניח שאוהדים...

היחיד שלא אוהד הוא חג'ג שגם נחשב היום לאל של הפועל תל אביב וזה שמזרים מזומנים כהלוואה.

מעולם לא היה מועדון בארץ שהיה "בידי אוהדים" כמו הפועל תל אביב .

אגב, אם ננסה בכל זאת להתייחס ברצינות לשטות התורנית שלך, גם בתקופת שאול לא היתה ברברת כזאת על שחקנים, מהסיבה שכדורסל ספורט הרבה פחות מעניין בטח פחות מסוקר ואי אפשר להתעלם מההבדל שבחומר האנושי שבין ענפי הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:53 
שחר כתב:
חיים רמון= אוהד
תאומים=אוהד
ליובין=אוהד
מורדי=אוהד
צבאן=אוהד
סיימון כץ =אוהד
עמותה= מניח שאוהדים...

היחיד שלא אוהד הוא חג'ג שגם נחשב היום לאל של הפועל תל אביב וזה שמזרים מזומנים כהלוואה.

מעולם לא היה מועדון בארץ שהיה "בידי אוהדים" כמו הפועל תל אביב .

אגב, אם ננסה בכל זאת להתייחס ברצינות לשטות התורנית שלך, גם בתקופת שאול לא היתה ברברת כזאת על שחקנים, מהסיבה שכדורסל ספורט הרבה פחות מעניין בטח פחות מסוקר ואי אפשר להתעלם מההבדל שבחומר האנושי שבין ענפי הספורט.

דבר עם ישראל שיינפלד ותחזור אליי.

בלי להתייחס לשמות שכתבת, רק אציין שאנשים עם אינטרסים כלכליים במועדון שאינם בהכרח זהים להצלחה הספורטיבית והחברתית שלו (וכך יהיה כל בעל הון פרטי שהשקיע כסף פרטי, ברמה זו או אחרת, בעיניי) לא יכולים להקרא אוהדים בלבד.
העמותה, בשטח, לא מנהלת את המועדון. הלוואי והיה לה יותר כוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 15:57 
ואוו, הבאת לי דוגמא את המקרה של שיינפלד כדי להפריך את העטנה שלי שבכדורסל את אף אחד לא מעניין אם שחקן שלא משחק לא מגיע למשחק. ממש טיעון מנצח!
לגבי ה"אוהדים" למה לא להתייחס? מי אמר לך ש ליובין או למורדים יש אינטרסים כלכליים?
מי אמר לך שלאוהד אחר שבטח עשה פחות בחיים מ רוב האנשים האלה שיודעים דבר או שניים בחיים על עסקים יהיה אינטרס אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמחלה וחיפה הם דוגמאות יותר טובות של קבוצות כדורגל שסביבן אין כ"כ הרבה התעסקות בשטויות.
נחשו מה ההבדל המהותי ביננו לבינם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:13 
סומך כתב:
אני חושב שהמחלה וחיפה הם דוגמאות יותר טובות של קבוצות כדורגל שסביבן אין כ"כ הרבה התעסקות בשטויות.
נחשו מה ההבדל המהותי ביננו לבינם

בגדול, שההיררכיה במועדון ברורה (ושהמצב הכלכלי, לפחות במבט מבחוץ, פחות לחוץ). גם במצב כזה, ראוי לשאול מי אמור לשבת בראש הפירמידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:39 
האדום הצורר כתב:

אתה כבר לא תקליט שרוט, אלא שחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
גם בחיפה יש התעסקות בשטויות. די אם להזכיר את מה שהלך סביב ראובן עטר וקטן. ומכבי הייתה קרקס אחד גדול ב-15 השנים האחרונות, כולל בתקופת מיצי. עד שלקחו אליפות תחת מיצי ופתאום הכל נרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:43 
עם רומנטיקה לא מבקיעים ולא צוברים נקודות ובטח שלא תארים. זה צריך להיות בונוס וערך מוסף, לא משהו לבנות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:43 
joshsoos כתב:
האדום הצורר כתב:

אני מנסה להשחק מספיק בשביל שהמסר יעבור. אם בסוף זה יצליח, ממש לא אכפת לי כמה זה ישמע שחוק. זה מה שאני חושב שטוב לקבוצה שאני אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 17:03 
מה ששחר כותב בקשר לכדורסל מדויק להפליא
בכדורסל הפועל כבר 8 מחזורים משחקת עם זר שברור שהוא לא טוב ולא מצליחה להביא מחליף
זר בכדורסל זה שוער בכדורגל
מעניין מה היו התגובות בפורום הזה להתנהלות דומה בכדורגל
בכדורסל אין כרגע שאיפה אמיתית לתארים והפסדים מתקבלים די בקלות. בכדורגל זה ממש לא ככה
כמות החשיפה שמקבל הכדורגל בשבוע באתרים שווה למה שהכדורסל מקבל בשנה ובאתי פה לקראת הכדורסל.
בכדורסל אגב הפועל קבוצה ענייה ויש בליגה 4 קבוצות שהם ברמה תקציבית אחרת לגמרי. לכל הקבוצות האלו יש בעל בית עשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 17:13 
לא שזה באמת רלוונטי לנושא, אבל כי אני רוצה לענות לשחר:

http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%9C%D7%93

"במרץ 2005 שוחרר מהקבוצה לאחר שאייזנברג האשים את שיינפלד בכך שהדליף מידע לתקשורת על כך שהקבוצה אינה משלמת לשחקניה את שכרם."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 18:16 
האדום הצורר כתב:
לא שזה באמת רלוונטי לנושא, אבל כי אני רוצה לענות לשחר:

http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%9C%D7%93

"במרץ 2005 שוחרר מהקבוצה לאחר שאייזנברג האשים את שיינפלד בכך שהדליף מידע לתקשורת על כך שהקבוצה אינה משלמת לשחקניה את שכרם."

מה בדיוק ענית פה? אתה מוכיח לי עם ויקיהפועל שהמקרה קרה, אתה באמת לא חושב שאני יודע מזה וכבר עניתי לך כמה שזה רלוונטי לנושא.
בסוף אני אתחיל לחשוב שגם אתה סוג של רובוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 18:37 
טענת שלא היה רפש בתקופה הזאת. אז היה ועוד איך, כולל התעסקויות בהדלפות לתקשורת. זה שזה לא מקרה ספציפי של שחקן שלא הגיע למשחק לא רלוונטי לדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 18:41 
כן, מקרה מפורסם מ2005 מוכיח שתמיד היה רפש אצל אייזנברג (כלומר ברור שהיה, אבל מסוג אחר) ובעיות משמעת אצל השחקנים כפי שיש אצלנו או לפחות שמדווחים עליהם בתקשורת.

מניח שעכשיו את מחפש בגוגל עוד איזה מקרה ולהוכיח אותו עם לינק.
תחסוך מעצמך, אני יודע בדיוק מה ההבדל בין ענפי ספורט ותדירות הידיעות, אין בכלל מה להשוות וחבל על הזמן של שנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 19:36 
אני חושב שזה יפה שאתה נשען על רעיון רומנטי, אבל אם אתה לא שם לב אתה לבד בדעה שצריך יותר שליטה של אוהדים ולא פחות ושום דבר שלא תכתוב לא ישכנע, לפחות לא את הויתיקים שכבר ראו הרבה ופחות אוכלים את הסיפור של קבוצת אוהדים ערכים ושאר החירטוטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 20:10 
chimpfive כתב:
אני חושב שזה יפה שאתה נשען על רעיון רומנטי, אבל אם אתה לא שם לב אתה לבד בדעה שצריך יותר שליטה של אוהדים ולא פחות ושום דבר שלא תכתוב לא ישכנע, לפחות לא את הויתיקים שכבר ראו הרבה ופחות אוכלים את הסיפור של קבוצת אוהדים ערכים ושאר החירטוטים.

זה כאילו כתבת תגובה מהתודעה הקולקטיבית של שמרני העולם לדורותיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
האדום הצורר כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
chimpfive כתב:

לא, הוא כתב תגובה נכונה מהניסיון של אלה שעברו הכל עם המועדון מימי בית ברנר, דרך תקופת כתר,מוני,טביב וייצור הכלאיים ההזוי עכשיו, בו הבעלות מפוזרת בין 6 גופים שונים ומי שמחזיק בזכויות הניהול הוא אפילו לא הבעלים.
אוהדים ? העמותה היא המגן האנושי של רמון והוא שולח אותה להתמודד עם הקהל בעוד הוא מדרדר את הקבוצה ברצף של החלטות ניהוליות וכלכליות שגויות. וזה בלי לדבר על האוהדים הנפלאים לובין ומורדי שעסוקים בלסדר ג'ובים לחברים שלהם כדי לקנות את השקט מהאנשים הבולטים בקהל.
כמה עוד צריך למשוך כדי להבין שהמודל הזה נכשל ? שהאנשים הלא נכונים מובילים את המועדון (הם אפילו אמרו את זה על עצמם) ? שאולי הגיע הזמן שהפועל ת"א תתנהל חלילה כמו מועדון מקצועני בו מתקבלות החלטות ע"ב תוכנית עבודה ארוכת טווח ולא בשליפה מהיום למחר ?
אין מה להשוות עם הכדורסל בגלל סוג הספורט (כפי ששחר אמר), רמת התקציב, רמת הקריטיות של ההחלטות ורמת החומר האנושי בהנהלה. רמי כהן הוא בן אדם שאני אבחר בו לראש ממשלה אם יחליט לרוץ אבל גם הוא יודע להתרחק מערימת השרצים בחודורוב.
מציע לך להתעורר מהחלום הרומנטי ולחשוב בצורה יותר פרקטית. אוהדים ביציע, מנהלים בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות 1/12/13 אשכול מתגלגל
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 20:32 
יכול להיות שאני שמרן? סבבה אני שמרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 20:53 
kobster כתב:
האדום הצורר כתב:
chimpfive כתב:

לא, הוא כתב תגובה נכונה מהניסיון של אלה שעברו הכל עם המועדון מימי בית ברנר, דרך תקופת כתר,מוני,טביב וייצור הכלאיים ההזוי עכשיו, בו הבעלות מפוזרת בין 6 גופים שונים ומי שמחזיק בזכויות הניהול הוא אפילו לא הבעלים.
אוהדים ? העמותה היא המגן האנושי של רמון והוא שולח אותה להתמודד עם הקהל בעוד הוא מדרדר את הקבוצה ברצף של החלטות ניהוליות וכלכליות שגויות. וזה בלי לדבר על האוהדים הנפלאים לובין ומורדי שעסוקים בלסדר ג'ובים לחברים שלהם כדי לקנות את השקט מהאנשים הבולטים בקהל.
כמה עוד צריך למשוך כדי להבין שהמודל הזה נכשל ? שהאנשים הלא נכונים מובילים את המועדון (הם אפילו אמרו את זה על עצמם) ? שאולי הגיע הזמן שהפועל ת"א תתנהל חלילה כמו מועדון מקצועני בו מתקבלות החלטות ע"ב תוכנית עבודה ארוכת טווח ולא בשליפה מהיום למחר ?
אין מה להשוות עם הכדורסל בגלל סוג הספורט (כפי ששחר אמר), רמת התקציב, רמת הקריטיות של ההחלטות ורמת החומר האנושי בהנהלה. רמי כהן הוא בן אדם שאני אבחר בו לראש ממשלה אם יחליט לרוץ אבל גם הוא יודע להתרחק מערימת השרצים בחודורוב.
מציע לך להתעורר מהחלום הרומנטי ולחשוב בצורה יותר פרקטית. אוהדים ביציע, מנהלים בהנהלה.

העמותה מעולם לא ניהלה את הפועל, כך שזה מעולם לא עמד במבחן המציאות. אני לא חושב, וכתבתי את זה גם כאן, שהתשובה היא בעלות מפוזרת, לפחות לא במתכונת בה היא מתקיימת היום, בפועל, בלי דירקטוריון ובלי מקבל החלטות/גוף מקבל החלטות אחד.
וכן, האחריות נופלת גם על הכתפיים של הועד המנהל וועדת הביקורת של העמותה, שלא עשו מספיק עד היום בשביל להפוך לגוף משפיע על הניהול של הפועל (בעיניי).
העמותה בכדורסל מוכיחה כבר שנתיים שאפשר לנהל גוף גדול כמו קבוצת כדורסל בליגת העל בעזרת אנשים שאוהבים אותו ומעוניינים קודם כל בהצלחה שלו, ושהם, רחמנא ליצלן, אוהדים שלו. אני לא מבין למה החלטת שהקריטיות של ההחלטות בקבוצת הכדורסל נמוכה יותר, או ש"החומר האנושי" בועד המנהל של האדומים טוב פחות מזה של הפועל אוסישקין.
דרך אגב, מה המשמעות של "פחות אוכלים את הסיפור של קבוצת אוהדים"? יש כאן קבוצת כדורסל נהדרת שנבנתה בידיים של האוהדים שלה מאפס. זה סיפור מספיק גדול בשביל לאכול אותו גם בכדורגל, אני חושב.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 04 דצמבר 2013, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 20:54 
למען הסר ספק, כשכתבתי "החומר האנושי" התכוונתי לשחקנים ולא לאנשי ההנהלה, קובסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
למען הסר ספק, כשכתבתי "החומר האנושי" התכוונתי לשחקנים ולא לאנשי ההנהלה, קובסטר.

אני יודע, זו היתה ההתיחסות שלי בסוג הספורט - שחקנים שהם יותר כוכבים מאשר ספורטאים,כיסוי תקשורתי,כמות קהל וכדומה.
ההתייחסות שלי בחומר האנושי היתה הנהלת הכדורגל (לא הועד המנהל של העמותה) לעומת ההנהלה בכדורסל. הלוואי שנצליח איכשהו לשמור על רמי ושלא ימאס לו.

האדום הצורר,
כמו שכבר אמרו לך, הפועל כדורסל כבר 8 מחזורים משחקת עם זר בינוני במקרה הטוב בתפקיד קריטי מאוד, ועם רוטציה מוגבלת של שחקנים, דברים שעלו לנו במשחק אחד לפחות. תפתח את האשכולות על קוסטה ורוצ'לה ופנטסיל וקוטיניו ושאר ההזויים ששיחקו פה בשנה שעברה ותשווה.
מתעסקים בכדורסל עם תקציב שהוא עשירית מהתקציב בכדורגל, עם תקציב שחקנים שלא מגיע לכמה שעולה להחזיק את שכטר בהפועל ועוד אינספור דוגמאות.
אגב, אפילו בכדורסל משוועים לבעל ממון שיכנס ויעזור להרים את התקציב ולהימנע מגרעון בסוף העונה. גרעון מתקציב של 5 מיליון שקל.
קבוצת אוהדים זה טוב ויפה בפנטזיות, זה לא תופס במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 21:16 
אין ספק שמשקיע יעזור בכדורסל. עם זאת, זה יהיה משקיע שיוכל לנהל את המועדון יחד עם העמותה, לא על חשבונה. בינתיים, במציאות, עמותת הכדורסל העלובה כבר ניצחה פעמיים תאגיד של 20 מיליון דולר. ולא רק זה, הקהל של הפועל בכדורסל גדול יותר מאי פעם, מחובר יותר לקבוצה מאי פעם, ומעודד חזק יותר מאי פעם. זה פרוייקט שהוא הצלחה כבירה בכל קנה מידה, וזה פרוייקט שהחזיר לחיים את הפועל חזקה יותר ממה שהייתה לפניו.
אנא אל תגיד לי שזה לא עובד במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
רק הערה קטנה לדיון. זה שלנהל את הכדורסל רל יותר מהכדורגל, לא אומר שזו עבודה קלה. בעיני בהחלט יש מקום להשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
"פרויקט". לא קבוצת ספורט, פרויקט.

כל התורה על רגל אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
זה לא קל לנהל את קבוצת הכדורסל כי במסגרת כזו מצומצמת של תקציב כמעט כל החלטה היא משמעותית.
מצד שני, הטעויות הן יותר נסלחות בגלל האופי של הפרויקט וכאן בדיוק הנקודה. כשהפועל תל אביב כדורסל תגיע לשלב בו היא עוברת מפרויקט לקבוצה תחרותית, כזו שמחזיקה תקציב גדול, משחקת במפעל אירופי משמעותי וקוראת תיגר בצורה קבועה לכל התארים, אז כבר לא נוכל לסמוך על הרצון וההשקעה המדהימה (בלי טיפת ציניות) של כל האוהדים שהם גם המנהלים. אגב, לדעתי זה צריך לקרות כבר בעונה הבאה עם האולם החדש ולכן גם תהיה משמעות לסוג האנשים שיבחרו בבחירות הקרובות.
הפועל תל אביב כדורגל כבר נמצאת במקום הזה מזמן והיא חייבת סוף סוף להתנער מההתנהלות השכונתית וקבלת ההחלטות מעכשיו לעכשיו, ולעבור להיות מועדון מקצועני שמתפעל בד בבד מועדון אוהדים אמיתי כמו שנתנו במספר דוגמאות באשכול הזה ובאשכול על הכרטיסים לדרבי.
אני לא פוסל מעורבות אוהדים אבל לא בניהול,לא בבעלות ולא בתחושת "אנחנו בעלי הבית" שגם משליכה לאספקטים אחרים ביציעים אבל זה כבר דיון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 229 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: