kobster כתב:
האדום הצורר כתב:
chimpfive כתב:
אני חושב שזה יפה שאתה נשען על רעיון רומנטי, אבל אם אתה לא שם לב אתה לבד בדעה שצריך יותר שליטה של אוהדים ולא פחות ושום דבר שלא תכתוב לא ישכנע, לפחות לא את הויתיקים שכבר ראו הרבה ופחות אוכלים את הסיפור של קבוצת אוהדים ערכים ושאר החירטוטים.
זה כאילו כתבת תגובה מהתודעה הקולקטיבית של שמרני העולם לדורותיהם.
לא, הוא כתב תגובה נכונה מהניסיון של אלה שעברו הכל עם המועדון מימי בית ברנר, דרך תקופת כתר,מוני,טביב וייצור הכלאיים ההזוי עכשיו, בו הבעלות מפוזרת בין 6 גופים שונים ומי שמחזיק בזכויות הניהול הוא אפילו לא הבעלים.
אוהדים ? העמותה היא המגן האנושי של רמון והוא שולח אותה להתמודד עם הקהל בעוד הוא מדרדר את הקבוצה ברצף של החלטות ניהוליות וכלכליות שגויות. וזה בלי לדבר על האוהדים הנפלאים לובין ומורדי שעסוקים בלסדר ג'ובים לחברים שלהם כדי לקנות את השקט מהאנשים הבולטים בקהל.
כמה עוד צריך למשוך כדי להבין שהמודל הזה נכשל ? שהאנשים הלא נכונים מובילים את המועדון (הם אפילו אמרו את זה על עצמם) ? שאולי הגיע הזמן שהפועל ת"א תתנהל חלילה כמו מועדון מקצועני בו מתקבלות החלטות ע"ב תוכנית עבודה ארוכת טווח ולא בשליפה מהיום למחר ?
אין מה להשוות עם הכדורסל בגלל סוג הספורט (כפי ששחר אמר), רמת התקציב, רמת הקריטיות של ההחלטות ורמת החומר האנושי בהנהלה. רמי כהן הוא בן אדם שאני אבחר בו לראש ממשלה אם יחליט לרוץ אבל גם הוא יודע להתרחק מערימת השרצים בחודורוב.
מציע לך להתעורר מהחלום הרומנטי ולחשוב בצורה יותר פרקטית. אוהדים ביציע, מנהלים בהנהלה.
העמותה מעולם לא ניהלה את הפועל, כך שזה מעולם לא עמד במבחן המציאות. אני לא חושב, וכתבתי את זה גם כאן, שהתשובה היא בעלות מפוזרת, לפחות לא במתכונת בה היא מתקיימת היום, בפועל, בלי דירקטוריון ובלי מקבל החלטות/גוף מקבל החלטות אחד.
וכן, האחריות נופלת גם על הכתפיים של הועד המנהל וועדת הביקורת של העמותה, שלא עשו מספיק עד היום בשביל להפוך לגוף משפיע על הניהול של הפועל (בעיניי).
העמותה בכדורסל מוכיחה כבר שנתיים שאפשר לנהל גוף גדול כמו קבוצת כדורסל בליגת העל בעזרת אנשים שאוהבים אותו ומעוניינים קודם כל בהצלחה שלו, ושהם, רחמנא ליצלן, אוהדים שלו. אני לא מבין למה החלטת שהקריטיות של ההחלטות בקבוצת הכדורסל נמוכה יותר, או ש"החומר האנושי" בועד המנהל של האדומים טוב פחות מזה של הפועל אוסישקין.
דרך אגב, מה המשמעות של "פחות אוכלים את הסיפור של קבוצת אוהדים"? יש כאן קבוצת כדורסל נהדרת שנבנתה בידיים של האוהדים שלה מאפס. זה סיפור מספיק גדול בשביל לאכול אותו גם בכדורגל, אני חושב.