תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 01:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רועי גורדנה
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 07:24 
oMeR1 כתב:
שחר כתב:
הבנו שזה אופנתי לחבוט בו ולרדת עליו, אבל הבן אדם, למרות שאני מסכים שיש לו בעיה לסחוב משחק שלם, מחזיק לבד את מרכז המגרש והיחיד שדוחף את הכדור קדימה, בעיקר דרך האמצע. אני באמת לא מבין מאיפה אתם מביאים את כל הרוע והקטילות האלה עליו.

כל מילה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא מקצוען אז שיהיה מקצוען,תעבוד על הכושר שלך קיבינמאט, הבנו שאתה מוכשר ויש לך מסירות וראיית משחק מצויינת אבל לא יכול להיות שמדקה 60 לא מגיע לו חמצן למוח וכל פעולה נעשת באיטיות ובחוסר דיוק שחד משמעית פוגע בסיכוי של הקבוצה לכבוש בדקות הסיום.
הכלי הכי חזק של הפועל של גוטמן היה כושר גופני,וזאת אחת הבעיות שזועקות לשמיים מאז שהוא עזב.
כמה גולים הקבוצה הבקיע בדקות הסיום השנה? לדעתי 0 תקנו אותי אם אני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 08:35 
לא יכול לראות אותו יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 08:36 
שחר,תדמור,

גם אם אתם צודקים וגורדנה היחיד שמשחק קדימה ,הרמה שלו מתאימה לקבוצת אמצע טבלה במקרה הטוב.

אנחנו רואים ממנו פעולה וחצי במשחק, ואז מזכירים אותה בכל דיון עליו.

הוא לא מתאים מקצועית בדיוק כמו שי וסאלים היום ובדיוק כמו יגאל כבר 5 שנים.

כל זה לא נותן את הזכות ללכלך עליו, מלבד הכושר הגופני שלו שהוא שערוריה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 15:52 
בתחילת העונה כשהדריבל שלו עבד זה היה בסדר
מאז טדי הוא לא מצליח לעבור שחקנים וחוץ מזה מה יש לו להציע? קבלת החלטות לא טובה, בעיטות שכמעט תמיד לא הולכות למסגרת ובצד ההגנתי בעיקר לא לעשות כלום ולהשאיר את גרזיציץ' לעשות עבודה של שניים. שלא נדבר על משחק הלחץ שמבוצע הרבה יותר טוב עם לוקאס ולא איתו.
גם מול בני יהודה(בגול הראשון יש לו חלק אבל יש הרבה אשמים) הפנדל הגיע מהפקרות שלו במרכז המגרש ואתמול כשליאור לוי מגביה כדור לרחבה וקרית שמונה יוצאת קדימה, הקשר האחורי שצריך לחפות עליו משקיף על השחקן שהרים את הכדור לפנדל ולא מנסה לשניה לסגור אותו. אז נכון שפנדל לא היה אבל הסגירה של גורדנה שערורייתית.

ויובל, לוקאס נכנס בדקה ה85 אז הוא לא שיחק 20 דקות, מעניין אם על שון מלכה שהיה מדהים אתמול היית רושם תגובה דומה(סך הכל בשונה מלוקאס הוא השפיע על המשחק עם איבוד בכל נגיעה בכדור)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
בתחילת העונה כשהדריבל שלו עבד זה היה בסדר
מאז טדי הוא לא מצליח לעבור שחקנים וחוץ מזה מה יש לו להציע? קבלת החלטות לא טובה, בעיטות שכמעט תמיד לא הולכות למסגרת ובצד ההגנתי בעיקר לא לעשות כלום ולהשאיר את גרזיציץ' לעשות עבודה של שניים. שלא נדבר על משחק הלחץ שמבוצע הרבה יותר טוב עם לוקאס ולא איתו.
גם מול בני יהודה(בגול הראשון יש לו חלק אבל יש הרבה אשמים) הפנדל הגיע מהפקרות שלו במרכז המגרש ואתמול כשליאור לוי מגביה כדור לרחבה וקרית שמונה יוצאת קדימה, הקשר האחורי שצריך לחפות עליו משקיף על השחקן שהרים את הכדור לפנדל ולא מנסה לשניה לסגור אותו. אז נכון שפנדל לא היה אבל הסגירה של גורדנה שערורייתית.

ויובל, לוקאס נכנס בדקה ה85 אז הוא לא שיחק 20 דקות, מעניין אם על שון מלכה שהיה מדהים אתמול היית רושם תגובה דומה(סך הכל בשונה מלוקאס הוא השפיע על המשחק עם איבוד בכל נגיעה בכדור)

שיחק 10 דקות, לא 20 כמו שכתבתי. ועדיין בדקות ששיחק ברח מהכדור בכל הזדמנות אפשרית ולא עשה כלום, כמו תמיד.
לשון מלכה היה את המשחק הכי גרוע העונה, ועדיין הוא העביר כדור אחד ברגל החלשה שכמעט נגמר בגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:06 
לוקאס צריך לפתוח במשחק הבא ליד גרזיציץ' במקום גורדנה(הייתי אומר כמה משחקים אבל ברור לי שבדרבי הם עולים יחד) כי ברור שכרגע זה לא עובד
אני מאמין שעם ארבעה שחקנים התקפיים ולא עם גורדנה בתפקיד זגורי הוא יאזן מבחינה הגנתית(ולא יהיה בור כמו גורדנה) וגם יוכיח שהוא לא גרוע כמו שאתם עושים ממנו.
לגבי שון, מקווה שנגמר הניסוי של קשר ימני כי הוא לא מסתדר שם

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 16:59 
Red or Dead כתב:
לוקאס צריך לפתוח במשחק הבא ליד גרזיציץ' במקום גורדנה(הייתי אומר כמה משחקים אבל ברור לי שבדרבי הם עולים יחד) כי ברור שכרגע זה לא עובד
אני מאמין שעם ארבעה שחקנים התקפיים ולא עם גורדנה בתפקיד זגורי הוא יאזן מבחינה הגנתית(ולא יהיה בור כמו גורדנה) וגם יוכיח שהוא לא גרוע כמו שאתם עושים ממנו.
לגבי שון, מקווה שנגמר הניסוי של קשר ימני כי הוא לא מסתדר שם

מסכים.
לוקאס בינוני, אפור ומוגבל, אבל לפחות הוא ובריאן ביחד מבטיחים לנו משחק לחץ ואגרסיביות במרכז (שלא לדבר על כושר גופני).
לא במקרה במחצית השנייה נגד חיפה האמצע שלנו הפך לשטח הפקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
RedFox כתב:
עד מתי רועי גורדנה?

עד שיגיע המשיח בדמות שחקן נורמלי לעמדה שלו.
שחקן הרכש המצוין והמהולל שנכנס ל-20 דקות אחרונות, כשכולם עייפים ורק הוא רענן, ולעמדה שבה צריך לנהל את המשחק, הצליח מאותו רגע עד סיום המשחק לגעת הכי מעט בכדור מכל השחקנים בקבוצה ולהשפיע על המשחק הכי מעט מכל השחקנים בקבוצה.
נוח להיטפל לגורדנה, ובמידה מסוימת בצדק, מעצבן מאוד לראות שחקן עם כושר ירוד כל כך. ועדיין, לא יעזור כלום, גורדנה עם כל הבעיות שלו (הידועות מזמן) עדיין עדיף בשתי דרגות על כל אלטרנטיבה בסגל שבנייתו מתגלה בשיא עליבותה בכל משחק מחדש.

נכנס 10 דקות לסיום.
הבנו שאתה שונא את לוקאס אבל לפחות תדייק בעובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
יובל כתב:
RedFox כתב:
עד מתי רועי גורדנה?

שחקן הרכש המצוין והמהולל שנכנס ל-20 דקות אחרונות, כשכולם עייפים ורק הוא רענן, ולעמדה שבה צריך לנהל את המשחק, הצליח מאותו רגע עד סיום המשחק לגעת הכי מעט בכדור מכל השחקנים בקבוצה ולהשפיע על המשחק הכי מעט מכל השחקנים בקבוצה.
נוח להיטפל לגורדנה, ובמידה מסוימת בצדק, מעצבן מאוד לראות שחקן עם כושר ירוד כל כך. ועדיין, לא יעזור כלום, גורדנה עם כל הבעיות שלו (הידועות מזמן) עדיין עדיף בשתי דרגות על כל אלטרנטיבה בסגל שבנייתו מתגלה בשיא עליבותה בכל משחק מחדש.

נכנס 10 דקות לסיום.
הבנו שאתה שונא את לוקאס אבל לפחות תדייק בעובדות.

אז ב-10 דקות מותר לו לא לגעת בכדור ולא לעשות פעולה הגנתית אחת?
שחקן שלא עושה כלום על המגרש. איך אפשר להשוות בינו לבין גורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 18:44 
הוא שיחק 8 דקות, כשהפועל כבר לא עמדה על הרגליים ולא תפקדה. אין ספק שאפשר לשפוט שחקן ככה.
סאשה אכן נותן לנו שליטה במרכז המגרש, וזה לפחות משהו בניגוד לגורדנה שלא תורם כלום. נאדה. זירו. אפס. לא שזה מספיק וגם לו אין מקום בהרכב אבל בין שתי הברירות הלא מזהירות אין בכלל ספק מי צריך להיות שם עד ינואר. אם שניהם יהיו פה גם בפברואר, אפשר להחזיר את פרדי דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 18:50 
ינואר הוא מבחן גדול לרב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 18:52 
רב"ש חייב להבין שאין לו כלים לשחק כמו שהוא רוצה
סאשה וגרזציץ מאחורה זה הדבר היחיד שיכול קצת לאזן את הקבוצה הזו (לפחות עד ינואר)
4-4-2 רגיל בלי משחקים בלי ניסוים
בכלל בינואר הייתי שמח אם היו עושים רכבת ענקית ובאחד הקרונות מעלים את טועמה,אבוטבול,עבדורחמי,רן יצחק,פדידה,אנטבי ובמקומם מביאים שחקן אחד בלבד לקישור נוסא סטייל
סגל ארוך ובינוני לא משרת אותנו בכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:11 
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... hyU#t=3718

אין לי עיגולים כמו לעמרי אפק בערוץ הספורט אבל זה מה שהיה בגול-
ליאור לוי מגביה וחיימוב לוקח ומוציא כדור פשוט
גורדנה רץ לו ריצה קלה בכלל לכיוון הצד הימני שלנו ורק כשנשלח כדור ארוך הוא נזכר שבעצם הוא זה שצריך לחפות על המגן שעלה
רוצ'ט מקבל את הכדור, גורדנה משקיף עליו ממרחק של שלושה מטרים ונותן לו את כל הזמן שבעולם לשחרר הגבהה נוחה
זה שלא היה פנדל לא אומר שלא היה מחדל הגנתי שעליו רשום גורדנה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רועי גורדנה
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 19:14 
יובל כתב:
RedFox כתב:
עד מתי רועי גורדנה?

הוא נכנס בדקה ה-85. ליצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רועי גורדנה
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 20:25 
כמו שאני זוכר יובל פגע בול בכל החולי של הקבוצה כבר במחנה האימונים, גם אז כינו אותו ליצן, שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
אם אני לא טועה יובל רואה בגורדנה את השחק הטוב בהפועל השנה.
רק לאחרונה הוא השכיל להבין שגורדנה זאת הבעיה.
להבין את הבעיה של הפועל לא היה קשה היה ברור שהיא תקום ותיפול על הפגיעה זרים לקישור,
לא דגני לא ליאור לוי ולא אפף מגן מהווים באמת בעיה אקוטית, סאשה (שהוא היותר טוב וגורדנה)
הם הבעיה.

יובל גם יכול להמשיך ולספר עד מחר שסאשה נכנס בדקה ה85 שיחק 10 דקות והיה מחריד לעומת גורדנה,
רק שמה לעשות שבדיוק שבוע לפני גורדנה ירד למרכז להחליף את סאשה דקה 60 וגמר להפועל משחק שהיה בשליטתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מה לעשות שבדיוק שבוע לפני גורדנה ירד למרכז להחליף את סאשה דקה 60 וגמר להפועל משחק שהיה בשליטתה.
אתה אמיתי? כל העולם ראה שמה שפירק את המשחק של הפועל היה החילוף הכפול של אבוטבול וספורי, ורק אתה ממציא תזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:04 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הייתה מפורקת לפני זה, 3 דקות לפני החילוף הכפול הפועל נזכרה לשחק ולחצה על חיפה.
אדון מאמן החליט להרו גם את זה.

אבל בסדר תמשיכו בשלכם זה לעולם לא הפריע לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:08 
לי באופן אישי הספיקו השחקנים שצריכים לשחק ארבעה מטר ימינה, שניים אחורה, מטר וחצי לעומק ורק ליד גרזן כשהם משחקים 57-43. כמו אלרואי כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
19 כל שחקן הוא כזה.
השאלה אם אתה מציב אותו בעמדה שלו או לא.
אלרואי כהן הוא קיצוני זאת העמדה היחידה שלא, לא קשר לא חלוץ, קיצוני.
ורמוט הוא גם קיצוני.
גורדנה וסאשה הם קשרים ל שלשיה במרכז לפני גרזן רק שהם פשוט לא מספיק טובים.
לא צריך להמציא כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:24 
לא, לא כל שחקן הוא כזה. רק שחקנים שאנשים מתעקשים שיש בהם משהו הם כאלה.

פעם צריך בימין, פעם בשמאל, פעם המגן הורג אותו, פעם הקשר הורג אותו.

מי שלא טוב, לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
19 כל שחקן הוא כזה.
אם תשים את ורמוט מגן הוא יהיה זוועה.
אם תשים את מסי קשר אחורי הוא יהיה זוועה.
אם תשים את רונאלדו בלם הוא יהיה זוועה.

זאת המציאות. אין ספק שיש שחקנים טובים יותר וטובים פחות.
אין ספק שיש שחקנים שהאיכויות שלהם יבואו לידי ביטוי בכל עמדה,
אבל בשביל ששחקן באמת ימצא את הפוטנציאל שלו הוא צריך לחשק במקום שהכי נוח לו.
כלומר אם אתה שון מלכה אז לא בימין =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:41 
אפשר לחשוב ששמו אותו פעם בלם ופעם חלוץ. הוא כל הזמן משחק באמצע, וכל פעם יש תירוץ אחר.
הוא לא עושה כלום כל פעם שהוא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה? סאשה? שניהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 דצמבר 2013, 23:01 
ג. כל התשובות נכונות
סתם, אני לא מסכים שהם לא עושים כלום, אבל מדובר בעמדה אולי הכי חשובה בקבוצה וזה די ביזיון שרב"ש לא הביא לשם שחקן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 01:58 
עד רמה"ש סאשה היה שחקן הרכב ודי היו מרוצים ממנו, מאז הוא שיחק רק משחק אחד(חיפה, וההתפרקות הגיעה אחרי שהוחלף) אז אני לא מבין איך הוא שחקן לא רציני
תנו לו כמה משחקים ליד גרזיציץ' כדי שנוכל לדעת באמת אם הוא מספיק טוב או לא
אני מסכים שהוא לא שחקן התקפי מצוין אבל הוא בהחלט בסדר(ויש מצב שגם יודע לעשות משהו במצבים נייחים למי שזוכר את המשחק הראשון מול פאנדורי) אם הקבוצה מאוזנת ויש בהרכב ארבעה שחקנים קדמיים טובים(בקיצור, עם זגורי במקום גורדנה). יש לו כמה דברים טובים(לחץ, מסירה, תנועה, סגירה, כושר) ומבחינתי ממה שהוא הראה כששיחק הוא בהחלט מי שצריך להיות הקשר ליד גרזיציץ'

19, כמו שאלרואי כהן היה גרוע בלי קשר לתפקוד שלו יש מספיק שחקנים שהיו טובים בעמדה המקורית וזוועה(או לכל היותר לא מספיק טובים) באחרים(ידין כבלם, דגלאס כמגן וקשר אחורי, שכטר שכל העולם מדבר על התפקוד שלו). לצערנו היחיד שטוב בכל העמדות משחק בצהוב.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 02:53 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
עד רמה"ש סאשה היה שחקן הרכב ודי היו מרוצים ממנו, מאז הוא שיחק רק משחק אחד(חיפה, וההתפרקות הגיעה אחרי שהוחלף) אז אני לא מבין איך הוא שחקן לא רציני
אני מסכים שהוא לא שחקן התקפי מצוין אבל הוא בהחלט בסדר(ויש מצב שגם יודע לעשות משהו במצבים נייחים למי שזוכר את המשחק הראשון מול פאנדורי) אם הקבוצה מאוזנת ויש בהרכב ארבעה שחקנים קדמיים טובים(בקיצור, עם זגורי במקום גורדנה). יש לו כמה דברים טובים(לחץ, מסירה, תנועה, סגירה, כושר) ומבחינתי ממה שהוא הראה כששיחק הוא בהחלט מי שצריך להיות הקשר ליד גרזיציץ'

19, כמו שאלרואי כהן היה גרוע בלי קשר לתפקוד שלו יש מספיק שחקנים שהיו טובים בעמדה המקורית וזוועה(או לכל היותר לא מספיק טובים) באחרים(ידין כבלם, דגלאס כמגן וקשר אחורי, שכטר שכל העולם מדבר על התפקוד שלו). לצערנו היחיד שטוב בכל העמדות משחק בצהוב.

מסכים בהחלט לגבי סאשה. אחלה של שחקן. במקום גורדנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 03:16 
Red or Dead כתב:

מה זה בסדר? הוא לא חזק מספיק, כל קשר אמצע מנפנף אותו בקלות, הוא לא אגרסיבי וכמעט לא יורד לגליצ'ים , הוא לא מהיר במיוחד, הוא לא טכני במיוחד, לא ראיתי ממנו שום מסירה גאונית שהביאה לשער מאז שהוא בהפועל, אין לו יכולת שמירה על הכדור כמו שיש לקשרים אחוריים והוא תמיד מחפש את הבלמים ובקיצור איתו ועם גרזיציץ שגם כך חסר כמעט כל אוריינטציה התקפית, כל האמצע היה תקוע כשהשיא המביך היה כמובן בטדי. ולא במקרה הוא איבד את ההרכב. מאז שהוא לא בהרכב הקבוצה משחקת הרבה יותר התקפי ומשוחרר ולא במקרה יש לנו 13 שערים ב5 משחקים לעומת כמות כיבושים עלובה לפני כן. אני לא קונה את כל השטויות של "עושה תנועה" ו"היחידי שנלחם" ..יאללה היינו בזה מאה פעם כבר וכל השחקנים האלה שאמרו עליהם משפטים כאלה נמצאים היום בדיוק במקום הראוי להם.

19 מתכוון לכל ה"שימו אותו עם 2 קשרים האחוריים במקום 3 והוא יהיה תותח" , או "הוא משחק באמצע מאוחר ולא 50-50 אז הוא לא בעמדה שלו " ושאר קלישאות המנג'ר, לא לקחת בלם ולהפוך אותו לחלוץ או מגן שעושה הסבה לקשר אחורי. אגב גם במקרה של שכטר, לדעתי אין לזה קשר לתפקוד שלו למרות כל מה שכולם אומרים, אני רואה אותו ואת דמארי כל הזמן הולכים לאגפים ורב"ש לא מגביל אותם, הוא בטח לא החמיץ את המצבים שפעם הוא היה כובש בעיניים עוצמות בגלל תפקוד במגרש או שהיציאה שלו מהמקום היתה איטית מול חיימוב במצב ההוא. זה יותר עניינים מנטליים וכושר משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 דצמבר 2013, 04:02 
קודם כל בטדי הוא שיחק על תקן גרזיציץ' ולא במקומו, המחצית הראשונה בטדי הייתה הטובה של הפועל אולי מאז הדאבל ועד החילוף של גרזיציץ' לסאשה היה אחלה משחק. במחצית השניה הוא היה צריך להתמודד עם גורדנה לידו וזה כמו שאנחנו רואים גם לגרזיציץ' לא קל.
עכשיו ליתר הדברים שרשמת אני פשוט לא מסכים. מבחינה הגנתית הוא בסדר גמור ויותר מזה ואין לו שום בעיה פיזית(יוצאת דופן, אולי לא מספיק פיזי כדי להיות עם גורדנה אבל ליד גרזיציץ'? הוא בסדר גמור. ביברס יותר חזק ממנו? מישהו היה מתלונן אם ביברס היה ליד גרזיציץ'? בוקולי? רוצ'ט? היחיד זה ראדי וגם זה כי הוא יוצא דופן לעמדה הזו ולא האחרים שחלשים מדי פיזית). הוא מוסר סבבה, עושה לחץ טוב וחכם, ואני כן מאמין שבהרכב הנוכחי על חשבון גורדנה כן יהיה יותר טוב, כי כמו שאמרת כבשנו 13 שערים ב5 משחקים וזה בעיקר כי זגורי בניגוד לגורדנה נכנס לרחבה הרבה ועושה פעולות התקפיות. גורדנה עשה מספיק מחדלים הגנתיים כדי לראות קצת ספסל(בלי קשר לירידה בתחום ההתקפי).

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: