Red or Dead כתב:
עד רמה"ש סאשה היה שחקן הרכב ודי היו מרוצים ממנו, מאז הוא שיחק רק משחק אחד(חיפה, וההתפרקות הגיעה אחרי שהוחלף) אז אני לא מבין איך הוא שחקן לא רציני
תנו לו כמה משחקים ליד גרזיציץ' כדי שנוכל לדעת באמת אם הוא מספיק טוב או לא
אני מסכים שהוא לא שחקן התקפי מצוין אבל הוא בהחלט בסדר(ויש מצב שגם יודע לעשות משהו במצבים נייחים למי שזוכר את המשחק הראשון מול פאנדורי) אם הקבוצה מאוזנת ויש בהרכב ארבעה שחקנים קדמיים טובים(בקיצור, עם זגורי במקום גורדנה). יש לו כמה דברים טובים(לחץ, מסירה, תנועה, סגירה, כושר) ומבחינתי ממה שהוא הראה כששיחק הוא בהחלט מי שצריך להיות הקשר ליד גרזיציץ'
19, כמו שאלרואי כהן היה גרוע בלי קשר לתפקוד שלו יש מספיק שחקנים שהיו טובים בעמדה המקורית וזוועה(או לכל היותר לא מספיק טובים) באחרים(ידין כבלם, דגלאס כמגן וקשר אחורי, שכטר שכל העולם מדבר על התפקוד שלו). לצערנו היחיד שטוב בכל העמדות משחק בצהוב.
מה זה בסדר? הוא לא חזק מספיק, כל קשר אמצע מנפנף אותו בקלות, הוא לא אגרסיבי וכמעט לא יורד לגליצ'ים , הוא לא מהיר במיוחד, הוא לא טכני במיוחד, לא ראיתי ממנו שום מסירה גאונית שהביאה לשער מאז שהוא בהפועל, אין לו יכולת שמירה על הכדור כמו שיש לקשרים אחוריים והוא תמיד מחפש את הבלמים ובקיצור איתו ועם גרזיציץ שגם כך חסר כמעט כל אוריינטציה התקפית, כל האמצע היה תקוע כשהשיא המביך היה כמובן בטדי. ולא במקרה הוא איבד את ההרכב. מאז שהוא לא בהרכב הקבוצה משחקת הרבה יותר התקפי ומשוחרר ולא במקרה יש לנו 13 שערים ב5 משחקים לעומת כמות כיבושים עלובה לפני כן. אני לא קונה את כל השטויות של "עושה תנועה" ו"היחידי שנלחם" ..יאללה היינו בזה מאה פעם כבר וכל השחקנים האלה שאמרו עליהם משפטים כאלה נמצאים היום בדיוק במקום הראוי להם.
19 מתכוון לכל ה"שימו אותו עם 2 קשרים האחוריים במקום 3 והוא יהיה תותח" , או "הוא משחק באמצע מאוחר ולא 50-50 אז הוא לא בעמדה שלו " ושאר קלישאות המנג'ר, לא לקחת בלם ולהפוך אותו לחלוץ או מגן שעושה הסבה לקשר אחורי. אגב גם במקרה של שכטר, לדעתי אין לזה קשר לתפקוד שלו למרות כל מה שכולם אומרים, אני רואה אותו ואת דמארי כל הזמן הולכים לאגפים ורב"ש לא מגביל אותם, הוא בטח לא החמיץ את המצבים שפעם הוא היה כובש בעיניים עוצמות בגלל תפקוד במגרש או שהיציאה שלו מהמקום היתה איטית מול חיימוב במצב ההוא. זה יותר עניינים מנטליים וכושר משחק.