תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: העונה טרם תמה, אבל מלפפונים יש ויש
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 14:16 
מהפכה כתב:
אהה אני עושה נזק עצום למועדון.. ואו. אז נשתוק. לא נעליב אותו חס וחלילה
אני לא הייתי עד היום מתנגד לארז. להפך.
חשבתי שיש לו יתרונות וחסרונות
היום אני מבין שהאיש שלא רצה את יוטר בלאומית ב' לא למד כלום.
וסלח לי אבל ההפחדות שהאיש ילך לא ממש מזיזות לי ולא יגרמו לי להפסיק להעביר ביקורת זו זכותי.
ויש עוד מאמנים טובים חוץ מארז. רובם גם זולים יותר.
לדעתי לארז אין עוד מועדונים חוץ מהפועל.
ולסיכום מה אתה מציע? שאם נפסיד לנתניה ביום שני נמשיך להצדיע לאיש שלא מבין איפה הוא חי?

לצערי אתה צודק במאה אחוז.
וגם אני עד עכשיו הייתי בסה"כ בעד ארז.

אבל לצערי האיש לא לומד כלום, פשוט כלום. כל פעם אותו סיפור. איך אפשר להמשיך ככה?
הוא חי בעולם אחר.

כבר אמרתי, אם תוך שבוע לא נוחת פה שחקן יותר טוב מגודס ארז פשט את הרגל בתור מאמן ואיבד את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
ארז מקבל משכורת גבוהה וההנהלה מתייצבת מאחוריו לאורך השנים, אבל הגיע הזמן שמישהו שם יעיר אותו קצת, ויסביר לו שאין זמן להתברבר בחיפושים. חוצמזה איך חבר אמר לי- אם הוא היה במקום כמו חולון גם ההנהלה וגם האוהדים היו עושים לו את המוות, אז לשמחתו ולשמחת כולנו הפועל ת"א הוא לא מועדון כזה, אבל זה גם לא נותן לו את הלוקסוס לחלום חלומות באספמיה כשבינתיים הקבוצה נראית לא משהו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 14:22 
ארדיטי כתב:
Fez כתב:
ארדיטי כתב:
מהפכה כתב:
מוזר,חשבתי שמי שמאמין בדרך ושיטה וקבוצה שואף לסגל מלא בספטמבר ולא באפריל.
מה בדיוק המטרות של הפועל השנה שיש לנו יעד להיות בשיא באפריל?
דבר אחד טוב יצא לנו מהוויתור על גודס.מעכשיו יש כתובת אחת ברורה לכישלון.
הסבלנות שלי לארז נגמרה.
שימשיך לחפש סנטר ורכז טוב יותר מגודס.
רק שלא יבכה שוב בינואר שהוא לא האמין שבתקופה הזו הוא יראה קלטות כמו בעונה שעברה.
מאמן פלצן שלא מחובר למציאות.
נקווה שהשטויות שלו לא יגרמו לזה שבשנה הבאה באולם החדש נשחק בלאומית.
הפועל לא רוצה את גודס.אני לא מאמין שהוא אמר את זה.

אתה וחבריך המעטים שלא רוצים את ארז בהפועל עושים עבודה מצוינת, אחרי שארז יעזוב ויבוא מאמן חלש בהרבה (מה לעשות במשכורת שארז מקבל אין אף מאמן שמתקרב לרמה שלו) אתם תמצאו קורבן חדש להוציא את התסכולים שלכם. בינתיים אתם עושים נזק עצום למועדון שבדרך לאבד את איש המקצוע הכי חשוב שלו.

על מה אתה מדבר? שוב הסיפורים על כסף? ארז מקבל את אחת המשכורות הגבוהות בארץ, שלא לדבר על שאר התנאים שהוא מקבל (כולל שני עוזרים, מנהל מקצועי וכו')
הפועל מוציאה על צוות מקצועי סכומי עתק

ורמה או לא רמה, אם הוא לא מסוגל לקבל החלטות ולהביא את המועדון הזה לצמרת הגבוהה ה-"רמה" שלו לא רלוונטית לכלום
נשארת בתיאוריה

איפה כתבתי שהוא מקבל מעט כסף? הכוונה שלי הייתה שאם היה לך מליון דולר לתת למאמן יש טובים מארז, בשכר שלו אין אף אחד שמתקרב לרמה שלו (אני יודע שהשכר שלו גבוה יחסית למאמנים בליגה)

די נו, באמת
הפועל מוציאה על צוות מקצועי מאות אחוזים יותר מקבוצות בסדר הגודל התקציבי שלה, מאות!
ארז לא עושה להפועל שום טובה שהוא פה, אתה פשוט חי בסרט
להפך, הוא צריך להצדיק את ההשקעה העצומה של המועדון בו
השאלה היא לא "האם יש מאמן טוב מארז בשכר שהוא מקבל" אלא האם שווה למועדון כמו הפועל להשקיע כל כך הרבה יותר מהיריבות שלה במאמן בשביל היתרון היחסי שארז נותן (אם בכלל), תפוקה שולית, נו זו כלכלה בסיסית תעשה לי טובה
לפי התיאוריה שלך אולי כדאי לקחת את כל התקציב ולשים אותו על מאמן, ולעלות רק עם שחקנים מהנוער?
זו פשוט ראיה מטופשת של הדברים

די עם הלה-לה לנד הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 14:29 
מיק ג'ונס כתב:
ארז מקבל משכורת גבוהה וההנהלה מתייצבת מאחוריו לאורך השנים, אבל הגיע הזמן שמישהו שם יעיר אותו קצת, ויסביר לו שאין זמן להתברבר בחיפושים. חוצמזה איך חבר אמר לי- אם הוא היה במקום כמו חולון גם ההנהלה וגם האוהדים היו עושים לו את המוות, אז לשמחתו ולשמחת כולנו הפועל ת"א הוא לא מועדון כזה, אבל זה גם לא נותן לו את הלוקסוס לחלום חלומות באספמיה כשבינתיים הקבוצה נראית לא משהו בכלל.

בכל מקום אחר אקוניס / דורסמן / עמית גל היו מביאים לו כבר 8 זרים על הראש
אין עוד מקום בארץ שארז היה מקבל כל כך הרבה חופש מקצועי וכל כך הרבה תנאים להצליח כמו בהפועל תל אביב, באחריות
אין גם עוד מקום אחר שהיתה לו כזו תמיכה בקהל, אני זוכר טוב מאוד מה עשו לו בירושלים על הרבה פחות

ארז יכול להאשים רק את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
מיק ג'ונס כתב:

אין עוד מקום בארץ שארז היה מקבל כל כך הרבה חופש מקצועי וכל כך הרבה תנאים להצליח כמו בהפועל תל אביב, באחריות
אין גם עוד מקום אחר שהיתה לו כזו תמיכה בקהל, אני זוכר טוב מאוד מה עשו לו בירושלים על הרבה פחות

פז גם אני ממש מקווה שמה שסופר פה על זה שהוא מחפש לאוונס מחליף זה סתם עוד משאלות לב שלו ושזה בשום פנים לא ייצא לפועל, יותר מזה אפילו כמשאלת לב לרצות להחליף את אוונס נראה לי תלוש והזוי. איפה בדיוק הוא יימצא עכשיו סנטר במצב הנוכחי של השוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
Fez כתב:
מיק ג'ונס כתב:

פז גם אני ממש מקווה שמה שסופר פה על זה שהוא מחפש לאוונס מחליף זה סתם עוד משאלות לב שלו ושזה בשום פנים לא ייצא לפועל, יותר מזה אפילו כמשאלת לב לרצות להחליף את אוונס נראה לי תלוש והזוי. איפה בדיוק הוא יימצא עכשיו סנטר במצב הנוכחי של השוק?

נו, עוד לא הבנתם שבין המציאות והפרקטיקה לבין מה שהולך בראש של ארז ולרצונות שלו אין שום קשר? הוא לא אוהב את אוונס ולא מעריך אותו, אז זה בכלל לא משנה שבדרבי הוא היה המצטיין עם 17 נקודות ונגד ירושלים הוא נתן דאבל-דאבל תוך כדי שהוא מוביל את הליגה באחוזים מהשדה. היה אפשר לשמוע את פיני גרשון וצביקה שרף אומרים אחרי הדרבי שההופעה של אוונס עשתה לו בעיה, אז כנראה שאפילו זה לא, ואל תתפלאו אם אחד משני הזרים היותר טובים שלנו יהיה גם הראשון לעזוב את הקבוצה.
בתור מי שעד השבוע היה אופטימי ותמך בארז, מבחינתי הדיון עליו כבר בכלל לא רלוונטי, המבחן היחידי עכשיו עובר להנהלה ואיתו כל האחריות על המצב. הם חייבים לקחת את העניינים לידיים שלהם (ולמרות שאני מאוד מעריך את ההנהלה אני פסימי לגבי האפשרות הזאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל מוציאה על צוות מקצועי מאות אחוזים יותר מקבוצות בסדר הגודל התקציבי שלה, מאות!

קצת הגזמה לא? נוציא את עצמנו מהליגה של מכבי-חיפה-ירושלים-אילת.
הצוות המקצועי אצלנו מקבל מאות אחוזים יותר מאשר אפי ועוזריו? ליובין ועוזריו? זאת הרמה שאנחנו מסתכלים עליה בגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 16:40 
הפועל כתב:
Fez כתב:

קצת הגזמה לא? נוציא את עצמנו מהליגה של מכבי-חיפה-ירושלים-אילת.
הצוות המקצועי אצלנו מקבל מאות אחוזים יותר מאשר אפי ועוזריו? ליובין ועוזריו? זאת הרמה שאנחנו מסתכלים עליה בגדול.

בוא נגיד ככה. אני די בטוח שיש לפחות 4 קבוצות בליגה שמוציאות על הצוות המקצועי משמעותית פחות מחצי מאשר הפועל (אשדוד, נתניה, ראשון, נס ציונה), כלומר מאות אחוזים.
לגבי השאר אולי לא מדובר במאות אחוזים, אבל בהחלט משמעותית יותר.
זו רק הערכה שלי, אבל אני חושב שהיא קרובה למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שאתה צודק. עדיין אנחנו מוציאים פחות או יותר כמו קבוצת מרכז טבלה. וזה איזור התקציב שלנו. שולי מרכז טבלה שכזה. יכולנו מן הסתם ללכת על איזה נדב זילברשטיין שכזה ולהשקיע יותר בשחקנים. זאת גישה לגיטימית בהחלט, אבל היא לא הגישה הלגיטימית היחידה. קשה לאמר שיש פה משהו בלתי סביר, כמו שמשתמע מהצהרה בומבסטית של "אנחנו משקיעים מאות אחוזים יותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 17:07 
הפועל כתב:
יכול להיות שאתה צודק. עדיין אנחנו מוציאים פחות או יותר כמו קבוצת מרכז טבלה. וזה איזור התקציב שלנו. שולי מרכז טבלה שכזה. יכולנו מן הסתם ללכת על איזה נדב זילברשטיין שכזה ולהשקיע יותר בשחקנים. זאת גישה לגיטימית בהחלט, אבל היא לא הגישה הלגיטימית היחידה. קשה לאמר שיש פה משהו בלתי סביר, כמו שמשתמע מהצהרה בומבסטית של "אנחנו משקיעים מאות אחוזים יותר".

למקרה שלא היה ברור, לרגע לא ביקרתי את הגישה הזאת או טענתי שהיא בלתי סבירה.
הדברים נאמרו בהקשר מאוד מסוים. מה שטענתי זה שחובת ההוכחה על המאמן להיות "יתרון יחסי" שיצדיק את ההשקעה הזאת (בתגובה לכל מיני טענות שעלו כאילו זכינו בלוטו שארז מוכן לעבוד אצלנו).
אל תיקח את הדיון למקום של דיון על המדיניות כי זו לא הפואנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 18:08 
סמל אישי של המשתמש
בשניים וחצי הדפים האחרונים נעשה פה עוול לארז. ארז דיבר עם אוהדים אמד. וקבלתם דיווח על כך. הפרשנות שלכם למה שאמר לא הוגנת כלל. ארז רוצה רק בטובת הקבוצה. לחשוב אחרת פשוט לא נכון.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 18:26 
לחשוף שיחות אישיות עם מאמן הקבוצה, גם אם הן נעשו באירוע ציבורי - זה מאוד מאוד לא הוגן. וזה עלול לגרום לכך שבפעם הבאה המאמן פשוט לא יענה על שאלות כאלה מקצועיות. ובצדק גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 19:57 
מה רע לו באוונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
אני כתבתי את מה שכולם ידועו. הוא אינו רוצה בגודס היות והוא לא רכז. מה שנעשה אחר כך, כולל הפרשנות בשקל של רבים פה, זה פשוט דוחה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2013, 20:51 
מה בדיוק דוחה בדיון הזה?
לדעתי אם ארז לא רוצה את גודס הוא אידיוט
לדעתי אם ארז לא רוצה את גודס ובנוסף לזה לא מצליח להביא שחקן אחר הוא לא מצדיק את השכר שלו
לדעתי אם ארז חושב שהוא יכול להביא מישהו שיותר טוב מגודס לשחרר את אוונס לשלם לו פיצוי ולהביא סנטר טוב יותר הוא פשוט לא מבין איפה הוא נמצא
לדעתי ארז נכשל בבניית הקבוצה בשנה שעברה נכשל גם השנה ולוקח לו שוב לפחות חצי עונה לתקן
מותר להעביר ביקורת על המאמן או שזה דוחה וצריך לעמוד בדום מתוח?
כן, מבחינתי במצב ובתקציב של הפועל להחליט שגודס זה לא מה שאנחנו צרכים זאת פלצנות וטעות מאוד קשה.
מוזמן ארז להראות לי שאני טועה. זה יהיה הכובע הטעים שאכלתי בחיי
ביום שני יש משחק נגד נתניה. קונסיל יהיה שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 01:36 
גיא ברזל כתב:
אני כתבתי את מה שכולם ידועו. הוא אינו רוצה בגודס היות והוא לא רכז. מה שנעשה אחר כך, כולל הפרשנות בשקל של רבים פה, זה פשוט דוחה.

לברון הרים טלפון, אמר שהוא צריך אתגר חדש ומוכן לבוא בחינם. אבל אני אגיד לך דוגרי, הבחור לא מה שאני מחפש. לא רכז טבעי.
חבל שאני אקבל החלטה פזיזה.

במילים אחרות:
1. שחקן מצוין, מוכח ואהוב מת להגיע אליך, הוא במסגרת התקציב ואין ספק שהוא יחזק לך את הקבוצה משמעותית כאן ועכשיו. נופלת לך הזדמנות כזאת לידיים - קח אותה. אולי לא תיפול לך עוד הזדמנות כזאת.
2. אתה כבר חמישה חודשים מחפש רכז זר, וכמעט שלושה חודשים מחפש מחליף לקאונסיל. לא הצלחת להביא אחד כזה. זה הזמן להצטנע, ולהבין שהגיע הזמן להתפשר. במיוחד כשנופלת לך הזדמנות כזאת לידיים (ע"ע סעיף 1).
3. מתוך 11 זרים חדשים שהבאת להפועל בקדנציה הנוכחית (לא כולל טרייסי סמית' וטורה מורי שלא פתחו עונה, ולא כולל רנדל שכבר היה בארץ), כמה מהם ברמה של גודס? אחד (קרלון בראון וזהו). קצת צניעות, קצת ריאליות, קצת מציאותיות. הסיכוי שתמצא שחקן טוב מגודס הוא סטטיסטית נמוך מאוד, והסיכוי שזה יקרה בזמן הקרוב גם הוא נמוך מאוד (אפילו מבלי להתחשב בזמן שיקח לו להשתלב וכו').

צר לי גיא, ההסבר של ארז לא מקובל על כל מי שחי ביקום הזה ולא בעולם אחר. העובדות מדברות בעד עצמן. אני מצפה מארז להרבה יותר. אני מצפה מהמאמן שלי לקבל החלטות בצורה נכונה יותר, ריאלית יותר, רציונלית יותר. וכן, אני מאוכזב.

בסופו של דבר ארז ימדד לפי התוצאות. לא צריך לפטר אותו וגם לא להנחית לו שחקנים על הראש (זה לא ילך איתו). צריך להמנע מפיצוץ, ולמרות התסכול הגדול, לתת לו לעבוד כי אין לנו ברירה. אנחנו צריכים להיות חכמים ולא רק צודקים. ארז זה ארז וידענו למה אנחנו נכנסים. זה מה יש ועם זה נצטרך לנצח.
אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, והלוואי שיוביל אותנו לצמרת. אבל חובת ההוכחה עליו. והוא צריך להבין שבהפועל תל אביב מצפים ממנו לתפקד ברמה מסוימת, וכבר לא כולם אוכלים את הבלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמק נמאס לי לקרוא את הדיונים האלה כבר
אתם כל כך צודקים שזה מטריף אותי איך גודס עדיין לא בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 18:37 
גודס שוחרר רשמית
שחקן חופשי

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 13&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
הרומן נגמר: אנתוני גודס שוחרר היום מהפועל חולון אחרי שמונה מחזורים בלבד. במועדון הבינו שהגארד לא עונה על צרכי הקבוצה ולאחר שלא רשמו אותו למשחקים האחרונים, החליטו להיפרד ממנו והודיעו לו רשמית כי הוא משוחרר מהקבוצה.

חשוב לומר כי גודס התנהג כמקצוען לאורך כל תקופתו במועדון ואף הראה יכולת כדורסל גבוהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 19:45 
זה בסדר.עוד מעט,ממש ממש בקרוב נוחת פה שחקן שקולע יותר טוב שומר יותר טוב ומקפיץ יותר טוב.
סבלנות.חצי שנה גג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
הרומן נגמר: אנתוני גודס שוחרר היום מהפועל חולון אחרי שמונה מחזורים בלבד. במועדון הבינו שהגארד לא עונה על צרכי הקבוצה ולאחר שלא רשמו אותו למשחקים האחרונים, החליטו להיפרד ממנו והודיעו לו רשמית כי הוא משוחרר מהקבוצה.

חשוב לומר כי גודס התנהג כמקצוען לאורך כל תקופתו במועדון ואף הראה יכולת כדורסל גבוהה

גם ליובין לא מבין בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 20:01 
ליובין הביא במקומו שחקן כבר לפני שבועיים והבעיות של חולון היו שונות משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
ליובין הביא במקומו שחקן כבר לפני שבועיים והבעיות של חולון היו שונות משלנו.

זה היה בצחוק
אולי גודס לא השחקן שאנחנו צריכים אבל בטוח שיותר טוב ממה שיש וכנראה ממה שיגיע אם זה יקרה אי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
בנסיבות הנוכחיות מו"מ עם מחליף לקאונסיל חייב להיות בעיצומו כבר מחר, לא משנה אם גודס או מישהו אחר, בהתאם לרצונו של ארז או בניגוד לרצונו.
האיש איבד את זה לגמרי וכדאי שההנהלה תתחיל לפעול לפני שהקבוצה תאבד את זה לגמרי כי קבוצה שבונה על להתחיל להיות תחרותית רק במרץ כדאי שתחשוב על למכור מנויים רק ממרץ.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:15 
במקרה של אנתוני גודס מתבקש שההנהלה תעשה מעשה ותחתים אותו
לא מתאים לארז שילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:18 
לפי וואלה רישון רוצה אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
לפי וואלה רישון רוצה אותו

:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:49 
אני מאוד חושש שכל הסיפור הזה רק ירחיק כל חיזוק אפשרי.
ארז יכנס יותר ללחץ (שכולנו יודעים שהוא לא בדיוק מתפקד תחתיו), יפחד יותר לטעות כי עכשיו הוא צריך להביא מישהו יותר טוב מגודס, האגו הענק יעשה את שלו ולכו תדעו איך זה יגמר.

האמת שזה פשוט יאוש, ואין פה פיתרון קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ארז יכנס יותר ללחץ (שכולנו יודעים שהוא לא בדיוק מתפקד תחתיו), יפחד יותר לטעות כי עכשיו הוא צריך להביא מישהו יותר טוב מגודס, האגו הענק יעשה את שלו ולכו תדעו איך זה יגמר.

יש פיתרון.
שההנהלה תביא את גודס. אם היא הביאה את קאנסיל בניגוד לדעתו של ארז, לא יקרה כלום אם ישחררו את קאנסיל ויביאו גם את גודס בניגוד לדעתו.
במצב נורמלי, גודס עולה עם המדים האדומים כבר נגד נתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2013, 22:33 
kobster כתב:
Fez כתב:

יש פיתרון.
שההנהלה תביא את גודס. אם היא הביאה את קאנסיל בניגוד לדעתו של ארז, לא יקרה כלום אם ישחררו את קאנסיל ויביאו גם את גודס בניגוד לדעתו.
במצב נורמלי, גודס עולה עם המדים האדומים כבר נגד נתניה.

אני לחלוטין לא מאמין לסיפור הזה של ארז שהביאו את קאונסיל בניגוד לדעתו. לדעתי אלו שטויות, זו בריחה מאחריות ואני לא קונה את זה לרגע.
אני לא שולל את האפשרות להביא את גודס בכל מקרה, אבל זה בהחלט לא פיתרון קל וגם יכול להוביל לפיצוץ גדול (על הפרנציפים של ארז אפשר לכתוב ספר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1575 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: