גיא ברזל כתב:
אני כתבתי את מה שכולם ידועו. הוא אינו רוצה בגודס היות והוא לא רכז. מה שנעשה אחר כך, כולל הפרשנות בשקל של רבים פה, זה פשוט דוחה.
לברון הרים טלפון, אמר שהוא צריך אתגר חדש ומוכן לבוא בחינם. אבל אני אגיד לך דוגרי, הבחור לא מה שאני מחפש. לא רכז טבעי.
חבל שאני אקבל החלטה פזיזה.
במילים אחרות:
1. שחקן מצוין, מוכח ואהוב מת להגיע אליך, הוא במסגרת התקציב ואין ספק שהוא יחזק לך את הקבוצה משמעותית כאן ועכשיו. נופלת לך הזדמנות כזאת לידיים - קח אותה. אולי לא תיפול לך עוד הזדמנות כזאת.
2. אתה כבר חמישה חודשים מחפש רכז זר, וכמעט שלושה חודשים מחפש מחליף לקאונסיל. לא הצלחת להביא אחד כזה. זה הזמן להצטנע, ולהבין שהגיע הזמן להתפשר. במיוחד כשנופלת לך הזדמנות כזאת לידיים (ע"ע סעיף 1).
3. מתוך 11 זרים חדשים שהבאת להפועל בקדנציה הנוכחית (לא כולל טרייסי סמית' וטורה מורי שלא פתחו עונה, ולא כולל רנדל שכבר היה בארץ), כמה מהם ברמה של גודס? אחד (קרלון בראון וזהו). קצת צניעות, קצת ריאליות, קצת מציאותיות. הסיכוי שתמצא שחקן טוב מגודס הוא סטטיסטית נמוך מאוד, והסיכוי שזה יקרה בזמן הקרוב גם הוא נמוך מאוד (אפילו מבלי להתחשב בזמן שיקח לו להשתלב וכו').
צר לי גיא, ההסבר של ארז לא מקובל על כל מי שחי ביקום הזה ולא בעולם אחר. העובדות מדברות בעד עצמן. אני מצפה מארז להרבה יותר. אני מצפה מהמאמן שלי לקבל החלטות בצורה נכונה יותר, ריאלית יותר, רציונלית יותר. וכן, אני מאוכזב.
בסופו של דבר ארז ימדד לפי התוצאות. לא צריך לפטר אותו וגם לא להנחית לו שחקנים על הראש (זה לא ילך איתו). צריך להמנע מפיצוץ, ולמרות התסכול הגדול, לתת לו לעבוד כי אין לנו ברירה. אנחנו צריכים להיות חכמים ולא רק צודקים. ארז זה ארז וידענו למה אנחנו נכנסים. זה מה יש ועם זה נצטרך לנצח.
אני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם, והלוואי שיוביל אותנו לצמרת. אבל חובת ההוכחה עליו. והוא צריך להבין שבהפועל תל אביב מצפים ממנו לתפקד ברמה מסוימת, וכבר לא כולם אוכלים את הבלוף.