אוגוסטוס היל כתב:
זה לא ממש תגלית שמדובר בטיפוס עם אגו בשמים ומניירות של פרופסור מנהיגות.
למרות הדיבור בפורום, הוא בן אדם עם פלוסים ומינוסים.
היו לו טעויות בבניית הסגל והוא גם עושה טעויות בניהול המשחק. אתמול זה היה ממש מביש, אפיול יותר מאשר מול בית"ר.
ועדיין, הוא מאמן כדורגל, שמביא איתו שיטה ודרך (וכל מי שמזלזל בזה מוזמן להמשיך לזלזל). הוא לקח קבוצה חדשה כמעט לחלוטין ובונה אותה.
היה מעניין לעשות תרגיל- להראות לאנשים משחק ו"לחתוך" בערכיה את ההתקפות שהביא לשערים ולנחש מה היתה התוצאה.
חצי ראשון אתמול היינו עם 62% החזקה בכדור והיינו בסדר (הרבה יותר טובים מחיפה), וגם בחלקים מחצי שני היינו בסדר (עד החילופים, אם לומר את האמת).
אני כן רואה מגמה חיובית. אנ יכן מאמין שזה לוקח זמן לבנות קבוצה מכלום ולייצר משחק מתואם ומהיר שיפצח הגנות ויידע להסתדר מול לחץ (לא במקרה שם קשה לנו- זה דורש משחק מאוד מתואם ומאוד מהיר ואנחנו עוד לא שם)
יש בעיה גדולה באמצע. אין מה לדבר. חייבים לעשות שינויים בסגל ורב"ש גם חייב לתקן את הטעויות שהוא עושה.
אני מקווה שהוא ילמד, ישתפר ויישאר אצלנו עוד הרבה זמן.
טוב, מגמה חיובית עכשיו לא רואים. 2 המשחקים האחרונים היו לא טובים עם מעט מאוד דברים חיוביים. החצי הראשון אתמול היה רע כמעט כמו החצי בשני. אני פחות מתייחס להרכב ולחילופים מבחינה פרסונלית, למרות שגם שם הוא טעה לדעתי (בעיקר בחילופים וציוות של שחקנים על המגרש). אבל המשחק אתמול היה המשך ישיר למשחק נגד בני יהודה ושם הוא כן פתח עם זגורי. אני לא חושב שזה העניין.
הפועל פשוט הפסיקו לשחק את הכדורגל שכן עשה דברים טובים עד המשחק נגד בני יהודה גם שהתוצאות היו פחות טובות. לא מחזיקים מספיק הכדור, לוחצים הרבה פחות ושכבר לוחצים עושים את זה לא נכון. איבוד סבלנות בהתקפה.
אתמול גם ליאור לוי לא תיפקד וגם את איליץ' ראיתי במשחקים הרבה יותר טובים.
אני עדיןן מאמין בו, בטח לנוכח האלטרנטיבות, אבל הוא צריך להתחיל לבדוק למה הדברים הבסיסיים שהוא עצמו מאמין בהם לא עובדים. אני הכי סבלני כלפיו מתחילת העונה והכי מאמין בו, אבל אני מודה שהתוצאות מתחילות להציק לי. אין שום סיבה שהפועל יהיו עם 4 נצחונות מ-10 משחקים, גם לקבוצה חדשה ומתחברת.
אבל שוב, הוא צריך להתאפס ולהמשיך. כל ההתלהמויות פה כלפיו, כמו כלפי שחקנים בקבוצה הן מיותרות.