תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 25/11
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות אחרונות

"כולכם פה ביזיון, הפסדתי הרבה משחקים אבל ככה בחיים לא הפסדתי. תעשו כולכם פרצוף שכאילו אכפת לכם, כאילו שאתם עצובים, אבל אני יודע בדיוק מה אתם". כך תקף רב"ש את שחקניו אחרי המשחק. השחקנים העידו כי מעולם לא ראו את המאמן עצבני ככה.
כ"עונש", קבע המאמן אימון ל-9 בבוקר היום, שלא אמור היה להתקיים. המחצית ביקר המאמן את המגינים.

ואני שואל - אימון זה עונש? לא פלא שהשחקנים נראים ככה והכדורגל בישראל נראה כך. אני זוכר שבשנות ה-90 בית'ר הפסידה וקשטן החליט להעניש את השחקנים ולמחרת עשה אימון שכלל רק ריצה ארוכה. קרע את השחקנים. השחקנים התלוננו. הם אוהבים להשתעשע במשחקונים עם כדור. לא לרוץ. ככה גם בהפועל כנראה. ביזיון. שחקן שריצות ארוכות או אימון לא מתוכנן זה "עונש" עבורו, כדאי שיעשה הסבת מקצוע או שיעבור לשחק בימי שישי בליגה נמוכה. אירופה?! הצחקתם אותי.

ישראל היום
בן שמעון ביטל חופשות
בכירים בהפועל ת"א מתחו ביקורת על המאמן רן בן שמעון. "ציפינו ממאמן ברמה שלו לעשות דברים הרבה יותר טובים, לצערנו רן מאכזב בגדול. נקווה שיצליח להתעשת ולתת לאלו שמשקיעים כסף בקבוצה קצת נחת."
בן שמעון השתולל על השחקנים במחצית ובמיוחד על המגן השמאלי ליאור לוי. "תראו איזה פערים יש במשחק שלנו, תסתכלו איך אתם עומדים, מה קורה לכם."? המאמן ביטל את יום החופש המתוכנן וקבע אימון להבוקר.
במועדון כבר מנסים להתחיל לתכנן את חלון העברות בחודש ינואר ועשויים לשחרר את בסרט עבדורחימי, סשה לוקאש, שמעון הרוש, סלים טועמה, רן יצחק, ריף מסיקה ועומר פדידה.

ואני שואל - אם בינואר אתם ממהרים לשחרר את פדידה ומסיקה - בשביל מה מלכתחילה הבאתם אותם? על מה חשבתם?! על בסרט בכלל מיותר להרחיב. גם ההחתמה של סשה מעלה תהיות. שלא לדבר על הרוש.

נערך לאחרונה על ידי Charlie בתאריך 25 נובמבר 2013, 10:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 25/11
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:21 
Charlie כתב:
ידיעות אחרונות

" כולכם פה ביזיון, הפסדתי הרבה משחקים אבל ככה בחיים לא הפסדתי. תעשו כולכם פרצוף שכאילו אכפת לכם, כאילו שאתם עצובים, אבל אני יודע בדיוק מה אתם ". כך תקף רב"ש את שחקניו אחרי המשחק. השחקנים העידו כי מעולם לא ראו את המאמן עצבני ככה.
כ" עונש ", קבע המאמן אימון ל-9 בבוקר היום, שלא אמור היה להתקיים. המחצית ביקר המאמן את המגינים.

ואני שואל - אימון זה עונש? לא פלא שהשחקנים נראים ככה והכדורגל בישראל נראה כך. אני זוכר שבשנות ה-90 בית'ר הפסידה וקשטן החליט להעניש את השחקנים ולמחרת עשה אימון שכלל רק ריצה ארוכה. קרע את השחקנים. השחקנים התלוננו. הם אוהבים להשתעשע במשחקונים עם כדור. לא לרוץ. ככה גם בהפועל כנראה. ביזיון. שחקן שריצות ארוכות או אימון לא מתוכנן זה "עונש" עבורו, כדאי שיעשה הסבת מקצוע או שיעבור לשחק בימי שישי בליגה נמוכה. אירופה?! הצחקתם אותי.

בלי קשר לאלפי הטענות שיש לי לגבי הכושר של השחקנים ורמת המוכנות הירודה, נראה לי שאימון בבוקר שאחרי משחק הוא עונש ללא ספק. שלא להגיד מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

חדש לך? אני עדיין לא מבין איך עם כל המהפכה בעמדות מאמני הכושר האפסים האלה לא מסוגלים לגמור משחק בלי הלשון בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נחמד לראות שסוףסוף משתחרר קצת קיטור במועדון הבינוני הזה. אולי בלאגן זה מה שיעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
נחמד לראות שסוףסוף משתחרר קצת קיטור במועדון הבינוני הזה. אולי בלאגן זה מה שיעזור לנו.
לחלוטין לא מסכים. במועדון כל כך רעוע, כל "שחרור קיטור" כזה יכול להפוך לכדור שלג על המגרש ומחוצה לו. זה לא שיש לנו דמות ניהולית שיכולה אחרי בלגן כזה להרים את כולם בחזרה; אחרי אתמול מסתבר שגם הדמות המקצועית שהיתה אמורה לעשות את זה מאבד שליטה בקצב מסחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אתה ביזיון.
אתה שכבר משחק עשרה משחקים עם שכטר כחלוץ שפיץ.
אתה שמתפקד את עומר דמארי כקשר מאחורי חלוץ.
אתה ששמת את גילי על קו שמאל לשמור את אייל משומר, יום אחרי שהתראיינת שאתה חושש מהמגנים של חיפה.
אתה שרכשת את סאשה, שחקן בינוני, ואתה מוסיף חטא על פשע וממשיך לשחק איתו.
אתה שבנית קבוצה בלי מגן שמאלי, וכשניתן לך תקציב לשפר את זה, קנית כזה בלי רגל שמאל.
אתה שבנית תוכנית משחק דרך האמצע, שאף קבוצה בעולם לא משחקת.
אתה שבזבזת את כספי המועדון על רכישות לא מבוקרות וגזרת עלינו קופונים.
אתה שממשיך לעלות את שי אבוטבול, למרות שבכל פעם שהוא עלה לשחק הקבוצה התפרקה.
אתה שהפסדת בטדי משחק שהיה ביד שלך, אתה שהעפת אותנו מאירופה והפסדת למועדון הכנסה של כ-10 מיליון שקלים.

אתה הראשון שביזיון, שעושה כאילו. תלך הביתה ותקח איתך את כל הסמרטוטים שהבאת.
כן, אלו שאתמול עמדו ב-2-1, צחקו ב3-1 וירקו עלינו בפנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:28 
האדס כתב:
אתה ביזיון.
אתה שכבר משחק עשרה משחקים עם שכטר כחלוץ שפיץ.
אתה שמתפקד את עומר דמארי כקשר מאחורי חלוץ.
אתה ששמת את גילי על קו שמאל לשמור את אייל משומר, יום אחרי שהתראיינת שאתה חושש מהמגנים של חיפה.
אתה שרכשת את סאשה, שחקן בינוני, ואתה מוסיף חטא על פשע וממשיך לשחק איתו.
אתה שבנית קבוצה בלי מגן שמאלי, וכשניתן לך תקציב לשפר את זה, קנית כזה בלי רגל שמאל.
אתה שבנית תוכנית משחק דרך האמצע, שאף קבוצה בעולם לא משחקת.
אתה שבזבזת את כספי המועדון על רכישות לא מבוקרות וגזרת עלינו קופונים.
אתה שממשיך לעלות את שי אבוטבול, למרות שבכל פעם שהוא עלה לשחק הקבוצה התפרקה.
אתה שהפסדת בטדי משחק שהיה ביד שלך, אתה שהעפת אותנו מאירופה והפסדת למועדון הכנסה של כ-10 מיליון שקלים.

אתה הראשון שביזיון, שעושה כאילו. תלך הביתה ותקח איתך את כל הסמרטוטים שהבאת.
כן, אלו שאתמול עמדו ב-2-1, צחקו ב3-1 וירקו עלינו בפנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:35 
בושה וחרפה המאמן הזה.
יוצא על השחקנים כדי לא להתמודד עם האשמה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה עם זה שהוא יוצא על השחקנים, זה מגיע להם.
מפריע לי שהוא לא אמר פעם אחת אני אשם העונה. שיגיד החילופים שלי גרועים, נכשלתי ברכש.
אין בהפועל עבודה, אין דרך, זו שהוא מתיימר לזיין לנו בשכל עליה. רוצים דוגמא? תראו מה קרה במצבים הנייחים מול בני יהודה ומה קרה אתמול. אפס עבודה על ירידה להגנה, אפס עבודה על הרמות ועמידה נכונה.
דרך אה? יא מערבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:41 
Fez כתב:
בושה וחרפה המאמן הזה.
יוצא על השחקנים כדי לא להתמודד עם האשמה שלו.

או על קורצקי מאמן הנוער שמשקיף עלינו מלמעלה עם תקציב של תרי זוזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
אם אימון בבוקר שאחרי משחק זה הדבר הנכון גופנית, למה הוא נקבע רק אחרי ההפסד?
אם אימון בבוקר שאחרי משחק זה לא הדבר הנכון גופנית, למה קבעת אותו בכל זאת?

מגלומן, גונב דעת, אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:45 
הוא ביטל את האימון ובכל זאת נתן להם חופש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 10:47 
ברוב הקבוצות בארץ (כולל מכבי) לא נהוג לעשות אימון אחרי משחק

כנארה סתם התעצבן ונלחץ.. מוכיח שהוא לא מתאים לקבוצה כמו הפועל וחבל שנצטרך לסבול עוד כמה משחקים כאלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:00 
יובל כתב:
אם אימון בבוקר שאחרי משחק זה הדבר הנכון גופנית, למה הוא נקבע רק אחרי ההפסד?
אם אימון בבוקר שאחרי משחק זה לא הדבר הנכון גופנית, למה קבעת אותו בכל זאת?

מגלומן, גונב דעת, אפס.

כמו הבדיחה עם "למה אין לך כובע".
ברור שאימון יום אחרי משחק הוא לא דבר טוב, ועדיף לנוח. עם זאת, אף אחד לא ימות (וגם לא אמור להיפצע). אז הוא החליט להיכנס בשחקנים.
האם הם ראויים לכך? כן.
האם זה מוריד את האשמה ממנו? לא, ואני מקווה שהוא מבין את זה.

הרי גם אם לא היינו שומעים ממנו מילה, היו את אלו שמתעצבנים שהאפס לא משתין עלינו ולא אכפת לו.
אז בקיצור מה זה משנה מה הוא עושה או לא עושה. כשהוא יתחיל לנצח יהיה יותר טוב, ואם הוא לא יתחיל אז יהיה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:11 
חשבתי שעם מאמן ברמתו לא נצטרך לשלם שכר לימוד אבל כנראה עם מאמנים בארץ זה בלתי אפשרי
למה חזרת לשיטה שלא עבדה עם שלושה קשרים באמצע ?
כל הליגה יודעת שלחיפה יש שני מגנים שתוקפים והם פח בהגנה אבל בכל זאת נתת לוורמוט לשמור עליהם בהגנה כאילו לא ידעת שהוא לא יכול לעשות את זה ?
איך יכול להיות שאתה מחליף את סאשה ולא את גורדנה שפשוט היה אבוד על המגרש ?
איך יכול להיות שחמש דקות אחרי שמלכה נכנס ומשנה את המומנטום אתה תוקע אותו בתור מגן ?
למה הפועל בבית שלה צריכה לעלות בפחד כזה מול קבוצה בינונית כמו חיפה ?
למה להכניס את אבוטבול ולהרוג סופית את המשחק ? (מרגע שהוא נכנס שנה שעברה חזרה)
תהיה גבר תגיד אני פישלתי חשבתי שהשיטה שאני מאמין בה תעבוד אבל נכשלתי ואני אשנה , יותר לא העלה עם הפקק בקישור והחור בקישור
תן לנו קצת נחת תעלה ב 4-4-2 אמיתי עם סשה וגרזיץ כקשרים אחורים כמו שהם יודעים להיות תן לגילי את המקום של בקישור ובצד השני רק תבחר את מי להרכיב
תן לדמארי ושכטר לשחק ביחד למעלה ותתחיל לחשוב שוב על מגן שמאלי
רב"ש תתעורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הוא ביטל את האימון ובכל זאת נתן להם חופש

באמת?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:19 
כן. האימון בוטל בסמס בלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים יישמור,איזה אפס מאופס.
מצידי שייתן להם במשך חודש כל בוקר לבוא ב9 ולראות את המשחק פעמיים ברצף.
ממש לרחם עליהם.
באים לאימון,מגרדים בביצים,מעבירים דאחקות,ועושים עיקוף וחצי של המגרש והולכים הביתה,ואחרי זה מתפלאים שאנחנו נראים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:35 
זה לא ממש תגלית שמדובר בטיפוס עם אגו בשמים ומניירות של פרופסור מנהיגות.
למרות הדיבור בפורום, הוא בן אדם עם פלוסים ומינוסים.
היו לו טעויות בבניית הסגל והוא גם עושה טעויות בניהול המשחק. אתמול זה היה ממש מביש, אפיול יותר מאשר מול בית"ר.
ועדיין, הוא מאמן כדורגל, שמביא איתו שיטה ודרך (וכל מי שמזלזל בזה מוזמן להמשיך לזלזל). הוא לקח קבוצה חדשה כמעט לחלוטין ובונה אותה.
היה מעניין לעשות תרגיל- להראות לאנשים משחק ו"לחתוך" בערכיה את ההתקפות שהביא לשערים ולנחש מה היתה התוצאה.
חצי ראשון אתמול היינו עם 62% החזקה בכדור והיינו בסדר (הרבה יותר טובים מחיפה), וגם בחלקים מחצי שני היינו בסדר (עד החילופים, אם לומר את האמת).
אני כן רואה מגמה חיובית. אנ יכן מאמין שזה לוקח זמן לבנות קבוצה מכלום ולייצר משחק מתואם ומהיר שיפצח הגנות ויידע להסתדר מול לחץ (לא במקרה שם קשה לנו- זה דורש משחק מאוד מתואם ומאוד מהיר ואנחנו עוד לא שם)
יש בעיה גדולה באמצע. אין מה לדבר. חייבים לעשות שינויים בסגל ורב"ש גם חייב לתקן את הטעויות שהוא עושה.
אני מקווה שהוא ילמד, ישתפר ויישאר אצלנו עוד הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:41 
אוגוסטוס היל כתב:
היו לו טעויות בבניית הסגל והוא גם עושה טעויות בניהול המשחק. אתמול זה היה ממש מביש, אפיול יותר מאשר מול בית"ר.
ועדיין, הוא מאמן כדורגל, שמביא איתו שיטה ודרך (וכל מי שמזלזל בזה מוזמן להמשיך לזלזל). הוא לקח קבוצה חדשה כמעט לחלוטין ובונה אותה.
היה מעניין לעשות תרגיל- להראות לאנשים משחק ו"לחתוך" בערכיה את ההתקפות שהביא לשערים ולנחש מה היתה התוצאה.
חצי ראשון אתמול היינו עם 62% החזקה בכדור והיינו בסדר (הרבה יותר טובים מחיפה), וגם בחלקים מחצי שני היינו בסדר (עד החילופים, אם לומר את האמת).
אני כן רואה מגמה חיובית. אנ יכן מאמין שזה לוקח זמן לבנות קבוצה מכלום ולייצר משחק מתואם ומהיר שיפצח הגנות ויידע להסתדר מול לחץ (לא במקרה שם קשה לנו- זה דורש משחק מאוד מתואם ומאוד מהיר ואנחנו עוד לא שם)
יש בעיה גדולה באמצע. אין מה לדבר. חייבים לעשות שינויים בסגל ורב"ש גם חייב לתקן את הטעויות שהוא עושה.

אתמול הוא עלה עם הרכב מעצבן (ולא פרסונלית, המערך), כזה שנכשל כבר מספר פעמים.
לא הגיב למתרחש על המגרש כשהיה ברור שאנחנו לא מתפקדים התקפית ולא מתרגמים את השליטה למשחק התקפה נורמלי.
ועשה שלושה חילופים - אחד יותר זוועה מהשני.

ויחד עם זאת עד הגול השלישי כל מה שקרה קרה בניגוד למהלך המשחק.
מה לעשות, אבל היינו טובים יותר עד איפשהו בין הגול השני לשלישי, עד החילופים ההזויים.
כל מה שקרה, קרה בניגוד גמור למהלך המשחק. הם שמו גול מכלום בעוד אנחנו מחמיצים כמו אידיוטים.

אני עדיין חושב שרן בן שמעון הוא הרבה יותר מאמן מכל מה שראינו פה בשנתיים האחרונות, גם אם הוא מאמן שטועה, ואפילו אחד כזה מעצבן שחוזר על טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:43 
אוגוסטוס היל כתב:

טוב, מגמה חיובית עכשיו לא רואים. 2 המשחקים האחרונים היו לא טובים עם מעט מאוד דברים חיוביים. החצי הראשון אתמול היה רע כמעט כמו החצי בשני. אני פחות מתייחס להרכב ולחילופים מבחינה פרסונלית, למרות שגם שם הוא טעה לדעתי (בעיקר בחילופים וציוות של שחקנים על המגרש). אבל המשחק אתמול היה המשך ישיר למשחק נגד בני יהודה ושם הוא כן פתח עם זגורי. אני לא חושב שזה העניין.
הפועל פשוט הפסיקו לשחק את הכדורגל שכן עשה דברים טובים עד המשחק נגד בני יהודה גם שהתוצאות היו פחות טובות. לא מחזיקים מספיק הכדור, לוחצים הרבה פחות ושכבר לוחצים עושים את זה לא נכון. איבוד סבלנות בהתקפה.
אתמול גם ליאור לוי לא תיפקד וגם את איליץ' ראיתי במשחקים הרבה יותר טובים.
אני עדיןן מאמין בו, בטח לנוכח האלטרנטיבות, אבל הוא צריך להתחיל לבדוק למה הדברים הבסיסיים שהוא עצמו מאמין בהם לא עובדים. אני הכי סבלני כלפיו מתחילת העונה והכי מאמין בו, אבל אני מודה שהתוצאות מתחילות להציק לי. אין שום סיבה שהפועל יהיו עם 4 נצחונות מ-10 משחקים, גם לקבוצה חדשה ומתחברת.
אבל שוב, הוא צריך להתאפס ולהמשיך. כל ההתלהמויות פה כלפיו, כמו כלפי שחקנים בקבוצה הן מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
המילים "שיטה" ו"דרך" אלה התירוצים הקלאסיים לחוסר ההצלחה.
הרי ברור שהם יצוצו ביום כמו זה כדי להצדיק את התבוסה המחפירה,חוסר החשק של השחקנים,ואת המאזן העגום של 50 אחוזי הצלחה בלבד עד עכשיו כאשר עד סוף הסיבוב נותרו משחקים מול ק"ש,אשדוד והדרבי.
אנחנו כבר 5 חודשים לפחות בתוך העונה,כולל כל ההכנות שנלוו אליה,ולא במחזור הראשון בגביע הטוטו שאפשר לתרץ.
מי שרואה שיטה בנצחונות על עכו,רמה"ש,מכבי פ"ת והפועל חיפה - שיבושם לו.
אני בינתיים רואה פה קטסטרופה של קבוצה שבנוייה בצורה מחפירה,ושלידה אפילו הקבוצה של שנה שעברה נראית מאוזנת.
כרגע רב"ש נכשל,ונכשל בגדול.
החל מההדחה המחפירה באירופה,דרך ההחתמות ההזויות של שחקנים שלא ראו אפילו שנייה,ודרך הרכבים וחילופים שנעשים מתוך פאניקה ולא מתוך מחשבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:52 
2 משחקים זה לא מגמה. אם זה ימשיך ככה, זו באמת בעיה. אין מה לדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:55 
הוא אמנם מעצבן אותי לא פחות אבל אני חושב שאנחנן חייבים להפנים שאנחנו בינונניים.

לדעתי החלק החלש היום בקבוצה זה מהקישור ומעלה.
ההגנה שהיא כולה חדשה היא בסדר סהכ. לדגני יש חסרונות אבל הוא מגן לקבוצת צמרת. כנל ליאור לוי, כנל איליץ. הבלם השני זאת עמדה קצת פחות טובה אבל כזאת שאפשר לחיות איתה.

מהקישור ומעלה אנחנו צריכים להחליף דיסקט.
השמות אולי מפוצצים, אבל כבר שנה שלמה שהם משחקים ברמה של קבוצה מקום 9.
אין לנו אמצע. בכלל. סאשה וגורדנה לא אופציות בכלל, גרזציץ היה יכול להיות סביר ליד נאתכו או זהבי, אבל בהיעדר שחקן כזה גם הוא הופך לחולייה חלשה.

דמארי לא מייצר. שכטר לא מייצר. גילי שכח איפה הוא התחיל לשחק כדורגל ובא לקבל כדור סטייל פירלו.
מפה אנחנו חיים על הבלחות של זגורי ושון מלכה.

אין לנו התקפה והציפיות צריכות לקבל פרפורציה.
עד שלא יגיעו 2 שחקנים(זרים!!) אחד לאמצע ואחד לאגף, אנחנו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 11:56 
אוגוסטוס היל כתב:
2 משחקים זה לא מגמה. אם זה ימשיך ככה, זו באמת בעיה. אין מה לדבר

2 מתוך 10, שהסימפטומים זהים לגמרי זו בהחלט מגמה. יכול להיות שהיא תיעצר במשחק הבא, אבל כל הדברים החיוביים שכן היו לפני כן, בשני המשחקים האלה לא היו קיימים וזה מאוד מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:00 
ושלא יובן לא נכון - רמת המשחק וניהול המשחק אתמול היה מבישים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:03 
בתוכניות הרדיו והאתרים ימשיכו לחגוג עלינו. ככה זה עם הנהלה לא קיימת, מאמן שמערבב, חדר הלבשה בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
YNET:
"למזלו של בן שמעון, אין כסף להחליף מאמן"
ביקורת קשה נגד מאמן הפועל ת"א בעקבות ה-4:2 למכבי חיפה. שחקן: "רן הפסיד לנו את המשחק". בן שמעון ביטל את האימון שתוכנן לבוקר. בכיר במועדון: "אי אפשר להביא כלום, גם שחקנים". אבוטבול: "אף פעם לא דיברנו על אליפות". צפו בתקציר

שאלה: שחקן, בכיר במועדון ואבוטבול - זה אותו בן אדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:14 
אבא של רגב כתב:
YNET:
"למזלו של בן שמעון, אין כסף להחליף מאמן"
ביקורת קשה נגד מאמן הפועל ת"א בעקבות ה-4:2 למכבי חיפה. שחקן: "רן הפסיד לנו את המשחק". בן שמעון ביטל את האימון שתוכנן לבוקר. בכיר במועדון: "אי אפשר להביא כלום, גם שחקנים". אבוטבול: "אף פעם לא דיברנו על אליפות". צפו בתקציר

שאלה: שחקן, בכיר במועדון ואבוטבול - זה אותו בן אדם?

גם אהבתי שהגורם שם הזכיר את רוני לוי. תאמינו לי, יכול להיות שזה מה שמגיע לנו. אם יש במועדון הזה אנשים כמו המדליפים האלה מגיע להם ולנו את רוני לוי. אפרופו אגו ושחצנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
הדיבורים על "דרך" מזכירים כל כך את מכבי בתקופה של פוסט-קשטן.
בקיץ 96', אחרי הדאבל המרשים ולמרות שהובטח לדרור להמשיך, החתים לוני מאחורי גבו את גרנט חביבו.
גרנט מדבר יפה, במיוחד על "דרך", הבטיח ללוני לבנות "אייאקס ישראלית" ומכבי במשך כל הקדנציה של גרנט (סה"כ 4 עונות- עד 2000) היתה לא יותר מבדיחה.
מי שזכור לי מצויין מהתקופה היפה ההיא, זה את גרנט מתראיין אחרי עוד הופעת נפל של מכבי ואומר: "התוצאה פחות חשובה, מה שחשוב זה הדרך ואני רואה את השיפור ובסוף גם התוצאות יגיעו, צריך סבלנות בלה בלה".

רב"ש כזכור הוא הבייבי של גרנט. מקורבו. תלמידו. וכמו גרנט גם הוא יודע לדבר יפה, גם הוא פילוסוף בשקל תשעים וגם הוא מדבר על "דרך" ושהתוצאות עוד יגיעו. במכבי חיכו 4 שנים עד שהתייאשו ועברו לשרף (שבכלל היה פארסה אבל זה נושא אחר) - כמה שנים יחכו בוולפסון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: