אחד אדום כתב:
רובם פה אובר מוסריים אבל לא נתקלו בחיים שלהם במצב שבחורה יפהפיה שנראית בוגרת רוצה לשכב איתם. רוב המגיבים פה לא היו במצב של להגיד כן או לא. אני גם לא הייתי במצב כזה, אבל אם הייתי פנוי ומישהי שנראית ממש טוב ובוגרת רוצה לשכב איתי, לא יודע אם הייתי מתחיל לשאול אותה לגילה
לא יודע אם זה היה יושב לי בראש באותו רגע
ולא אני לא מנסה להגן על אייל גולן, אני מנסה להגיד שבסוף כולנו יודעים לתת ביקורת על אחרים אבל אנחנו אף פעם לא היינו בסיטואציות שאנחנו מבקרים אותם.
מכיר מספיק אנשים שהיו בסיטואציה הזו, ידעו לא לנצל את גילם/בגירותם/נסיונם ותפקידם וקיבלו את ההחלטה הנכונה.
הם לא אובר מוסריים, אלא נהגו בדיוק איך שצפוי מצידם לנהוג.
מאחר וכבר עברתי את ה- 40, אז צברתי מספיק נסיון וארועים, שאני יכול להביאם כדוגמא.
בעשור האחרון וכחצי שנה לאחר הגעתי למרכז אירופה, אני חולק את מיטתי עם חברתי האהובה, הידועה בכינוייה "הגרמניה" או למביני דבר "אדולף".
לפני מספר שנים ניהלנו ויכוח בדיוק על הנושא הזה.
טענתי בפניה שבקהילה היהודית המקומית, יהיה לי מאוד קל להתחיל עם בחורה, מאחר ותמיד הן מחפשות יהודי מישראל, שנראה סביר עם קצת שכל בקודקוד.
אמרתי לה שאני אפילו לא צריך לעשות משהו מיוחד, רק להיכנס לארוע בגפי ותוך רבע שעה הן כבר יהיו מסביבי.
היא טענה להפך ואמרתי לה בואי ניתן לזה נסיון, למרות שחלק מהאנשים בקהילה יודעים שאנחנו זוג.
זמן קצר לאחר מכן הוזמנו לארוע, והעלתי את הרעיון והיא הסכימה.
היא הגיעה לפני, הגעתי כחצי שעה אחריה וניגשתי ישר לבר להזמין משקה.
להפתעתי זה אפילו לא לקח רבע שעה.
שתי בחורות בסביבות העשרים המאוחרות כבר היו לידי והתחילו לשאול אודות מעשי בעיר.
מאחר והן לא הכירו אותי קודם, הן גם לא קישרו אותי לגרמניה, ולכן המשכתי את המשחק עוד כעשרים דק'.
הגרמניה ישבה בצד עם חברה ונהנתה מהסיטואציה.
לאחר כעשרים דק', לא לקחתי אותן הביתה או למקום אחר, נפרדתי יפה ופניתי לחברתי.
דרך אגב, גם בסיטואציה אחרת, שחברתי לא במקום לא הייתי עושה כלום.
עניין של דרך חיים, שנותנת אמון הדדי בין בני זוג.
יש דברים בחיים שאפשר ללמוד לשלוט בהם, גם אם מדובר בנערות.
במיוחד אם מדובר בקטינות, שם הבדל הגילאים נותן לך ייתרון למניפולציות ושליטה.
שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.