תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 15:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:29 
ציטוט:
טכנו - למה שהשיקול דעת של ילדה בת 15 יהיה דפוק?!
כי היא בת 15. ככה זה ילדים.
העמדה שאתה לוקח בדיון הזה מר לירון היא לא פחות מפסיכית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, צריך לאיים על חיי בנותינו ברצח על רקע כבוד המשפחה, רק ככה יהיה בהן מספיק פחד מלהיפגש עם גברים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
מה זאת אומרת אדם זה אדם? לאדם יש עקרונות שהוא הולך לפיהם. אנחנו סתם נמשכים לשבירת הנחות יסוד, זה כמו לטעון ששמאלנים שמפגינים בבילעין הולכים לעשות שבת בסתר באיזו התנחלות או שחרדי הולך לים מעורב בשבת כשאף אחד לא רואה. שנינו יודעים שזה לא קורה, וגם אם דתיות יהודיות או מוסלמיות מועדות פה ושם, זה ממש לא מעיד שכל כך קל לשבור למישהו את העקרונות. בטח שהבנות האלה לא גדלות בתרבות שמחפיצה אותן בפרסומות כבר מגיל 8.

לא, אבל הן גדלות בדיכוי כנגד הטבע מגיל 6, והתוצאות של זה חמורות הרבה יותר מפרסומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
בלומי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ציטוט:

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:
מה זאת אומרת אדם זה אדם? לאדם יש עקרונות שהוא הולך לפיהם. אנחנו סתם נמשכים לשבירת הנחות יסוד, זה כמו לטעון ששמאלנים שמפגינים בבילעין הולכים לעשות שבת בסתר באיזו התנחלות או שחרדי הולך לים מעורב בשבת כשאף אחד לא רואה. שנינו יודעים שזה לא קורה, וגם אם דתיות יהודיות או מוסלמיות מועדות פה ושם, זה ממש לא מעיד שכל כך קל לשבור למישהו את העקרונות. בטח שהבנות האלה לא גדלות בתרבות שמחפיצה אותן בפרסומות כבר מגיל 8.

לא, אבל הן גדלות בדיכוי כנגד הטבע מגיל 6, והתוצאות של זה חמורות הרבה יותר מפרסומות.

יצר האדם רע מנעוריו. הטבע שלנו זה גם לרצוח את השכן כדי להשיג אוכל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
ציטוט:

אתה צודק, רק שהחוק טוען ששנה אחרי, שיקול הדעת שלה משתפר פלאים ומשתווה לשיקול דעת של אישה בת 30.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:

הטבע שלנו זה להמשך למין השני ולא לפחד מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:
גביזון כתב:
Officer Barbrady כתב:

הטבע שלנו זה להמשך למין השני ולא לפחד מזה.

מה שאני מאמין שהוא מנסה לרמוז, זה שהטבע של האדם הוא להיות מאוד מאוד סוציומט, ולדאוג אך ורק לעצמו, גם אם זה אומר לפגוע באנשים בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 21:54 
Officer Barbrady כתב:
גיא האדום כתב:
ציטוט:

אתה צודק, רק שהחוק טוען ששנה אחרי, שיקול הדעת שלה משתפר פלאים ומשתווה לשיקול דעת של אישה בת 30.

ולכן הדיון המשפטי מעניין לי את הציפורן.
הוא חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 22:02 
לא יודע, או שאני דפוק או שאף אחד מכם פה לא הצליח להבין את הכוונה שלי.
מבחינה משפטית - אני מהמר שלא יהיה כתב אישום ולא כלום.
מבחינה מוסרית- אייל גולן הוא חלאה !, חלאה שאדם במעמדו (כן יש לו מעמד)
מתעסק לו מינית עם ילדות על גבול ה-18 במקרה הטוב...
הילדות שהיו איתו לא אשמות, הם נקלעו לעין הסערה מבלי שרצו בכך, הריי אף אחת לא התלוננה עליו.
אני לא אתפלא אם הבנות האלו שהיו איתו הגיעו ממשפחות מצוקה.
אני לא חושב שהחינוך שניתן להם, היה חינוך טוב, נהפוכו.

בלומי-
איזה הוואי יצרתי? על מה אתה מדבר?
זבלים תקרא לחברים שלך, לא לי.
אני מכבד את הנערות האלו, איזה תוצאה הם לוקחות לקבר? את העובדה ששכבו עם כוכב?
את העובדה שהם קיימו יחסי מין כפי שהן עצמן רצו?
הריי זה לא היה אונס !

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 20 נובמבר 2013, 22:03, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 22:02 
פה מה שצריך לקבוע זה החברה , ובגלל שעד כה היא או העלימה עין במקרה הרע או שיתפה פעולה במקרה הטוב, עכשיו יש מקרה בוחן בחברה הישראלית
או שהיא תקח את המקרה הזה ותתקן את הטעויות שלה או שהיא תמשיך במדרון התלול של הריאלטי כוכבים ופופוליזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 22:46 
סימרוטיץ,תרגע.זמר ששוכב עם מעריצות זה לא דבר שהומצא בישראל.מעריצים שממשיכים להעריץ זמר אחרי מעשים פליליים זה גם דבר שלא הומצא בישראל.חלאס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 22:51 
JR12 כתב:
סימרוטיץ,תרגע.זמר ששוכב עם מעריצות זה לא דבר שהומצא בישראל.מעריצים שממשיכים להעריץ זמר אחרי מעשים פליליים זה גם דבר שלא הומצא בישראל.חלאס..

אני מקווה שאתה לא מביא לי את ארה"ב כדוגמה ?
מה שרע פה רע גם שם ובכל מקום שזה קורה , מזכיר קצת ילד שאומר אבל גם הוא עשה .... זה אומר שזה בסדר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 23:03 
סימרוטיץ כתב:
JR12 כתב:

אני מקווה שאתה לא מביא לי את ארה"ב כדוגמה ?
מה שרע פה רע גם שם ובכל מקום שזה קורה , מזכיר קצת ילד שאומר אבל גם הוא עשה .... זה אומר שזה בסדר ?

בארה"ב אייל גולן היה נעצר ממזמן ולא היה רואה אור יום במשך לא מעט שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 23:06 
עומר מ. כתב:
קוביקו, אתה לא העיפרון הכי חד בחנות כלי כתיבה אה? הנערות נוצלו ע"י כולם שם גם אם לא מדובר בפשע. העובדה הברורה היא שלילדה אין את שיקול הדעת של מבוגר ולכן האחריות מוטלת על המבוגר ולא הילדה. חות מזה מצטער לקלקל לך את התאוריה אבל אני ומאמין שגם אחרים לא היו שוכבים עם ילדות, עניין כזה שנקרא מוסר

מי ישמע שלמבוגרים יש שיקול דעת, בגלל זה העולם נראה כמו שהוא נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
בלומי יקירי,
אז הבאת שני סיפורים נחמדים מחייך שבין השאר מציירים אותך כאדם בעל מוסר. סבבה.
לא ניתן להאשים את ההורים באופן אוטומטי בכל מקרה חריג מהסוג הזה, אבל בהחלט בחלק לא קטן של המקרים אפשר גם אפשר.
תחליט אתה האם ב- 10% מהמקרים, ב- 30% מהמקרים , ב- 70 או 90 % מהמקרים.
אני נוטה יותר לברוב המקרים., ואם אהיה פחות זהיר אז ברובן המכריע של המקרים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 20 נובמבר 2013, 23:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 23:14 
אדום אופטימי כתב:
בלומי יקירי,
לא ניתן להאשים את ההורים באופן אוטומטי בכל מקרה חריג מהסוג הזה, אבל בהחלט בחלק לא קטן של המקרים אפשר גם אפשר.
רני נוטה יותר לברוב המקרים., ואם אהיה פחות זהיר אז ברובן המכריע של המקרים.

פה חשדתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 23:16 
אדום אופטימי כתב:
בלומי יקירי,

אלא אם ההורה שידל של הקטין לשכב עם מישהו בן 40+ אז ההורה לא אשם.
יש הורים טובים יותר וטובים פחות אבל זה בכלל לא קשור. ייתכן שחינוך טוב היה יכול לצמצם את הסיכוי לניצול מיני אבל זה כל כך בשוליים. החוק והמוסר מטילים על הבוגר את האחריות שלא לנצל מינית קטינים. ככה פשוט. מישהו בן 40 ששוכב עם מישהי בת 15 הוא לא רק כנראה עבריין אלא שהוא נבל לא מוסרי שהחברה צריכה להקיע מתוכה.

והסיפורים של בלומי לא חריגים. אנשים מבוגרים בחייהם נתקלים באפשרויות לנצל מינית אנשים במצב חלש יותר כל הזמן. רוב המצבים האלו בכלל לא מעלים חשש לפלילים. ועדיין, אנשים מוסריים לא מנצלים את המצבים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2013, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
בלומי יקירי,

אלא אם ההורה שידל של הקטין לשכב עם מישהו בן 40+ אז ההורה לא אשם.
יש הורים טובים יותר וטובים פחות אבל זה בכלל לא קשור. ייתכן שחינוך טוב היה יכול לצמצם את הסיכוי לניצול מיני אבל זה כל כך בשוליים. החוק והמוסר מטילים על הבוגר את האחריות שלא לנצל מינית קטינים. ככה פשוט. מישהו בן 40 ששוכב עם מישהי בת 15 הוא לא רק כנראה עבריין אלא שהוא נבל לא מוסרי שהחברה צריכה להקיע מתוכה.

והסיפורים של בלומי לא חריגים. אנשים מבוגרים בחייהם נתקלים באפשרויות לנצל מינית אנשים במצב חלש יותר כל הזמן. רוב המצבים האלו בכלל לא מעלים חשש לפלילים. ועדיין, אנשים מוסריים לא מנצלים את המצבים האלו.

כל מה שכתבת נכון ואינו עומד בסתירה למה שכתבתי לבלומי.
ברור שיש אנשים מוסריים יותר וכאלה שפחות וכאלה שבכלל לא מוסריים.
אצל כל אחד עובר "הקו המוסרי" במקום אחר.
וזה נכון להרבה נושאים בחיינו, לא רק בהקשר ל ניצול מיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
זאת מילה שלי נגד מילה שלך, ואם אתה חושב שיש לי אינטרס להגן על חרדיות אתה טועה. אני דווקא חושב שהרבה מהן מותחות את הגבול עם הלבוש שלהן(בעיקר הד״ליות, שלפעמים מתלבשות גרוע מחילוניות), אבל כשזה מגיע לפרקטיקה הן ממש צנועות ויראות שמיים. אגב, בעניין הבנות, כואב לי להודות אבל יש לנו המון המון מה ללמוד מהמוסלמיות.

גם אצל המוסלמיות זה קיים, פשוט הפחד שלהן הוא לא רק מזה שהחברה המוסלמית תחרים אותן אלא מכך שירצחו אותן(ולך תדע כמה מהן אכן רצחו). אם זה המודל שאתה שואף עליו זה אומר הכל על השקפת עולמך מבחינתי, אבל זה לא הופך את העולם החרדי למקום טוב יותר.
ידידה שלי שהיתה חרדיה עד גיל 16 סיפרה שבגיל 14, אחת הבנות בבית ספר(בית ספר דתי, רק בנות ורק חרדיות/דתיות) מצאה עותק של הקאמה סוטרה והביאה לבית הספר, וכל הבנות התייחסו אליו כאילו זה הדבר הכי מעניין בעולם-כי מבחינתן זה באמת היה. כי בני אדם בגיל הזה, ולא משנה מה אמונתם הדתית או השקפתם הפוליטית או איזה מוזיקה הם אוהבים או איזה קבוצה הם אוהדים או מי הטלטאבי האהוב עליהם-חושבים על מין. המון. בעיקר בגילאים האלה. הדחקה(גם אם היא נעשית מרצון) לא תמנע את זה, היא רק תגרום לזה להתפרץ חזק פי כמה. זה מה שגורם לסטיגמה של "דתל"שים חרמנים". זאת הסיבה שמרבית החשפניות שרוצות לעבוד בזה גדלו במשפחה דתייה. זה מה שגורם לרבני ישיבה לאנוס תלמידים.

ואגב, אני לחלוטין מסכים שתרבות הריאלטי והזמרות שמתפרסמות בגלל שהן מופיעות כמעט בעירום(זאת שגם יצרה את כל הדודו אהרונים והעומר אדמים למיניהם והפכה את אייל גולן ל"מלך") אחראית למצב שילדים שמעריצים את אותם אנשים מתנהגים בצורה כל כך מטומטמת. ועדיין, לצד אותן ילדות שמנסות להראות כמו זונות צמרת בגיל 12 וילדים שרוצים לעשות דברים שביולוגית הגוף שלהם לא אמור לעשות, יש גם כאלה שלא מתנהגים ככה גם מבלי לחשוב ושמין זה משהו מוקצה שאסור לחשוב ו/או לדבר עליו. זה עניין של חינוך
ההתנהגות שאתה מדבר עליה זאת לא "מהות החילוניות", קודם כל, כי חלקם הגדול מגדירים את עצמם כ"מסורתיים"/"חילוני אבל מאמין באלוהים", אבל בעיקר בגלל ש"חילוניות"זה לא גורם מאחד, אלא היעדר של גורם מאחד אפשרי מסויים(במקביל לכמו ש"חוסר אהדת הפועל" לא מקבילה לאהדת הפועל).

ואמנם התעלמת מהתגובה הקודמת שלי למרות שברגע שקראתי את הטקסט המצוטט בה ידעתי לשים אותו בצד כי צריך יהיה להביא אותו פה, דווקא באשכול הזה ודווקא בתגובה אליך, אבל ההיתי רוצה להקדיש לך עוד משהו:
ציטוט:
סיכום יומי:
הרב הראשי לשעבר יונה מצגר נעצר ל-9 ימים בחשד שקיבל שוחד של מיליונים, שאת חלקו קיבל במסע למחנות בפולין. הרב אברג'ל שוחרר למעצר בית אך הורחק מעיר מגוריו נתיבות, לאחר שנעצר בחשד לסחיטה של הרב איפרגן בהוראת ארגון הפשע של דומרני. מאות מחסידיו הפגינו בירושלים ובסיומה התפנו להשליך אבנים על מכוניות של ערבים, וניסו לבצע לינץ' באחד הנהגים שברח רגלית. איפרגן עצמו ברח השבוע מהמכס בעת חזרתו מחו"ל, ונתפס רק בביתו, לאחר שניצל את 'נוהל אדמו"ר' שזוכים לו רבנים בשדה התעופה. רב בכיר במטה בינימין הוצא לחופשה לאחר שנחשד כי הטריד מינית מספר נשים, פורום 'תקנה' מברר. שמו של הרב לא פורסם, אבל כדאי לדעת שאחד הרבנים במועצה הוא המחבל המורשע נתן נתנזון, היועץ לעת מצוא של נפתלי בנט. כתב אישום הוגש נגד רב תושב אשדוד, אחיו של רב ידוע באזור, בגין מעשי אלימות שביצע נגד אשתו וילדיו. הרב נמצא במעצר עד תום ההליכים ונאשם בעבירות של גרימת חבלה ותקיפה. אם כבר אשדוד, בחודש שעבר פורסם כי המשטרה ממליצה להעמיד לדין את הרב יאשיהו פינטו באשמת נתינת שוחד של מאות אלפי שקלים לקצין משטרה.

עסוקים החבר'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
אופירה אסייג מגנה בחירוף נפש על איייל גולן בערוץ 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 00:34 
פואד כתב:
עומר מ. כתב:
קוביקו, אתה לא העיפרון הכי חד בחנות כלי כתיבה אה? הנערות נוצלו ע"י כולם שם גם אם לא מדובר בפשע. העובדה הברורה היא שלילדה אין את שיקול הדעת של מבוגר ולכן האחריות מוטלת על המבוגר ולא הילדה. חות מזה מצטער לקלקל לך את התאוריה אבל אני ומאמין שגם אחרים לא היו שוכבים עם ילדות, עניין כזה שנקרא מוסר

מי ישמע שלמבוגרים יש שיקול דעת, בגלל זה העולם נראה כמו שהוא נראה.

האמת שזה נכון. מבוגרים מתנהגים כמו תינוקות בכל כך הרבה הזדמנויות. ואגב, גם חווים טראומות וצלקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 00:51 
גביזון כתב:
אופירה אסייג מגנה בחירוף נפש על איייל גולן בערוץ 2

אין הפתעות בחיים.
אישה בלי טיפת בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
Jugband כתב:
חוץ מזה, אישית אני חושב שהביטוי "עבד כי ימלוך" משמש הרבה פעמים כסות לגזענות, לכאלו שרואים בכל מי שהוא מזרחי (או רוסי, שחור, ערבי, מה שלא יהיה) מצליח, כדבר שהוא לא טבעי. זה לא תמיד המקרה עם הביטוי הזה, אבל במקרים רבים.

הלו, זה אני כתבתי את זה, לא יוגבאנד! :CRY2:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 01:11 
bloodbrother כתב:
zink כתב:
Jugband כתב:
חוץ מזה, אישית אני חושב שהביטוי "עבד כי ימלוך" משמש הרבה פעמים כסות לגזענות, לכאלו שרואים בכל מי שהוא מזרחי (או רוסי, שחור, ערבי, מה שלא יהיה) מצליח, כדבר שהוא לא טבעי. זה לא תמיד המקרה עם הביטוי הזה, אבל במקרים רבים.

בטח גם הוא חושב ככה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 02:33 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:
זאת מילה שלי נגד מילה שלך, ואם אתה חושב שיש לי אינטרס להגן על חרדיות אתה טועה. אני דווקא חושב שהרבה מהן מותחות את הגבול עם הלבוש שלהן(בעיקר הד״ליות, שלפעמים מתלבשות גרוע מחילוניות), אבל כשזה מגיע לפרקטיקה הן ממש צנועות ויראות שמיים. אגב, בעניין הבנות, כואב לי להודות אבל יש לנו המון המון מה ללמוד מהמוסלמיות.

גם אצל המוסלמיות זה קיים, פשוט הפחד שלהן הוא לא רק מזה שהחברה המוסלמית תחרים אותן אלא מכך שירצחו אותן(ולך תדע כמה מהן אכן רצחו). אם זה המודל שאתה שואף עליו זה אומר הכל על השקפת עולמך מבחינתי, אבל זה לא הופך את העולם החרדי למקום טוב יותר.
ידידה שלי שהיתה חרדיה עד גיל 16 סיפרה שבגיל 14, אחת הבנות בבית ספר(בית ספר דתי, רק בנות ורק חרדיות/דתיות) מצאה עותק של הקאמה סוטרה והביאה לבית הספר, וכל הבנות התייחסו אליו כאילו זה הדבר הכי מעניין בעולם-כי מבחינתן זה באמת היה. כי בני אדם בגיל הזה, ולא משנה מה אמונתם הדתית או השקפתם הפוליטית או איזה מוזיקה הם אוהבים או איזה קבוצה הם אוהדים או מי הטלטאבי האהוב עליהם-חושבים על מין. המון. בעיקר בגילאים האלה. הדחקה(גם אם היא נעשית מרצון) לא תמנע את זה, היא רק תגרום לזה להתפרץ חזק פי כמה. זה מה שגורם לסטיגמה של "דתל"שים חרמנים". זאת הסיבה שמרבית החשפניות שרוצות לעבוד בזה גדלו במשפחה דתייה. זה מה שגורם לרבני ישיבה לאנוס תלמידים.

ואגב, אני לחלוטין מסכים שתרבות הריאלטי והזמרות שמתפרסמות בגלל שהן מופיעות כמעט בעירום(זאת שגם יצרה את כל הדודו אהרונים והעומר אדמים למיניהם והפכה את אייל גולן ל"מלך") אחראית למצב שילדים שמעריצים את אותם אנשים מתנהגים בצורה כל כך מטומטמת. ועדיין, לצד אותן ילדות שמנסות להראות כמו זונות צמרת בגיל 12 וילדים שרוצים לעשות דברים שביולוגית הגוף שלהם לא אמור לעשות, יש גם כאלה שלא מתנהגים ככה גם מבלי לחשוב ושמין זה משהו מוקצה שאסור לחשוב ו/או לדבר עליו. זה עניין של חינוך
ההתנהגות שאתה מדבר עליה זאת לא "מהות החילוניות", קודם כל, כי חלקם הגדול מגדירים את עצמם כ"מסורתיים"/"חילוני אבל מאמין באלוהים", אבל בעיקר בגלל ש"חילוניות"זה לא גורם מאחד, אלא היעדר של גורם מאחד אפשרי מסויים(במקביל לכמו ש"חוסר אהדת הפועל" לא מקבילה לאהדת הפועל).

ואמנם התעלמת מהתגובה הקודמת שלי למרות שברגע שקראתי את הטקסט המצוטט בה ידעתי לשים אותו בצד כי צריך יהיה להביא אותו פה, דווקא באשכול הזה ודווקא בתגובה אליך, אבל ההיתי רוצה להקדיש לך עוד משהו:
ציטוט:
סיכום יומי:
הרב הראשי לשעבר יונה מצגר נעצר ל-9 ימים בחשד שקיבל שוחד של מיליונים, שאת חלקו קיבל במסע למחנות בפולין. הרב אברג'ל שוחרר למעצר בית אך הורחק מעיר מגוריו נתיבות, לאחר שנעצר בחשד לסחיטה של הרב איפרגן בהוראת ארגון הפשע של דומרני. מאות מחסידיו הפגינו בירושלים ובסיומה התפנו להשליך אבנים על מכוניות של ערבים, וניסו לבצע לינץ' באחד הנהגים שברח רגלית. איפרגן עצמו ברח השבוע מהמכס בעת חזרתו מחו"ל, ונתפס רק בביתו, לאחר שניצל את 'נוהל אדמו"ר' שזוכים לו רבנים בשדה התעופה. רב בכיר במטה בינימין הוצא לחופשה לאחר שנחשד כי הטריד מינית מספר נשים, פורום 'תקנה' מברר. שמו של הרב לא פורסם, אבל כדאי לדעת שאחד הרבנים במועצה הוא המחבל המורשע נתן נתנזון, היועץ לעת מצוא של נפתלי בנט. כתב אישום הוגש נגד רב תושב אשדוד, אחיו של רב ידוע באזור, בגין מעשי אלימות שביצע נגד אשתו וילדיו. הרב נמצא במעצר עד תום ההליכים ונאשם בעבירות של גרימת חבלה ותקיפה. אם כבר אשדוד, בחודש שעבר פורסם כי המשטרה ממליצה להעמיד לדין את הרב יאשיהו פינטו באשמת נתינת שוחד של מאות אלפי שקלים לקצין משטרה.

עסוקים החבר'ה.

אני אמרתי שהכל גן עדן? להיפך, ע"פ היהדות האדם הראשון שאסור לך לסמוך עליו זה עצמך. ככל שיש לך פוטנציאל גבוה יותר לתורה ומצוות, יצר הרע שלך גדול יותר. הספר הזה ריגש את הבנות בדיוק כמו שספר מדע בדיוני היה מרגש בנים בגיל הזה, זה מרגש כי זה אסור. החטא הראשון היה הפרי האסור. יתרה מכך, רבי עקיבא(אחד הגדולים במסורת ישראל) רדף אחרי אישה יפה עד לצמרת העץ(ספויילר: האישה נעלמה).

ובנוגע לציטוט שלך, הדבר הראשון שאני מבין זה שאתה ומי שכתב את הקטע הזה תומך במדיניות החדשה שאומרת "חף פשע עד אשר נחקר". דבר שני, האם העובדה שנשיא המדינה אנס אומרת שאונס חוקי בישראל? אם שוטר לוקח שוחד, מותר לי לעבור על חוקי מדינת ישראל? לא. אם הרבנים האלה פשעו(והם לא), זה לא מזיז כלום. יש חוק, יש דין ויש דיין.

יוסף הצדיק(שעליו נקרא השבוע בפרשה) ברח מאשת פוטיפר בגיל 17. זהו זה. ילד בן 17 ברח מפיתוי של אישה יפה, וזה נחשב לעמידה אדירה במבחן וסיפור שמסופר אלפי שנים. זה מראה עד כמה קשה לעמוד במבחן היצר המיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 04:01 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
bloodbrother כתב:
zink כתב:
Jugband כתב:

בטח גם הוא חושב ככה :ROSE:

אני חושב כמו דביר השמן והעממי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חשד: זמר מפורסם קיים יחסי מין עם בת 15
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
Officer Barbrady כתב:

ציטוט:
סיכום יומי:

עסוקים החבר'ה.

אני אמרתי שהכל גן עדן? להיפך, ע"פ היהדות האדם הראשון שאסור לך לסמוך עליו זה עצמך. ככל שיש לך פוטנציאל גבוה יותר לתורה ומצוות, יצר הרע שלך גדול יותר. הספר הזה ריגש את הבנות בדיוק כמו שספר מדע בדיוני היה מרגש בנים בגיל הזה, זה מרגש כי זה אסור. החטא הראשון היה הפרי האסור. יתרה מכך, רבי עקיבא(אחד הגדולים במסורת ישראל) רדף אחרי אישה יפה עד לצמרת העץ(ספויילר: האישה נעלמה).

ובנוגע לציטוט שלך, הדבר הראשון שאני מבין זה שאתה ומי שכתב את הקטע הזה תומך במדיניות החדשה שאומרת "חף פשע עד אשר נחקר". דבר שני, האם העובדה שנשיא המדינה אנס אומרת שאונס חוקי בישראל? אם שוטר לוקח שוחד, מותר לי לעבור על חוקי מדינת ישראל? לא. אם הרבנים האלה פשעו(והם לא), זה לא מזיז כלום. יש חוק, יש דין ויש דיין.

יוסף הצדיק(שעליו נקרא השבוע בפרשה) ברח מאשת פוטיפר בגיל 17. זהו זה. ילד בן 17 ברח מפיתוי של אישה יפה, וזה נחשב לעמידה אדירה במבחן וסיפור שמסופר אלפי שנים. זה מראה עד כמה קשה לעמוד במבחן היצר המיני.

הספר ריגש אותן בגלל שזה אסור, אבל עוד יותר בגלל שהן אנושיות, ובמיוחד בגלל שהן בנות 14, ובני אדם, עם דגש על בני נוער, חושבים על מין. המון.
הרבנים האלה חשודים, רבנים אחרים בכלא, וש"ס מחזיקה בתואר המפוקפק של המפלגה עם הכי הרבה נבחרי ציבור בכלא.
בכל מקרה, גם הסיפור הזה וגם התגובה הקודמת שלי באו להציג קצת מכמה שהעולם הדתי/חרדי לא מושלם, לא עליון מוסרית, וכנראה לא יותר טוב מ"העולם החילוני" אפילו בסטנדרטים שלכם, וכמובן שלא לפי שום סטנדרט אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2013, 09:48 
העובדה שהבנות האלו ככל הנראה הגיעו ממשפחות הרוסות רק מחזקת את העובדה
של חוסר חינוך מצד ההורים מצד אחד וניצול הצד השני לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 566 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: