תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 187  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למי שמעוניין לצחוק קצת - אלי טביב יתארח ביציע העיתונות
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
bloodbrother כתב:
EISEN כתב:
dino כתב:
EISEN כתב:
אשכרה הוא אומר שהנער זרק אבנים וכולם שם מקבלים את זה כמוסכמה. אף אחד לא מערער.
הרימון כמובן קשור למקרה וגם את זה הם מקבלים כמוסכמה.
רסקין בושה (לפחות אחרי האיחולים לצאת זכאי תן איזה הבהרה, אבנים לכאורה, רימון לא בהכרח קשור... כלום).
בן אדם מסכן קורבן של תקיפה, ככה זה מתקעקע בתודעה הציבורית,
וגם אם יצא אשם זה יהיה כמובן כי השופטים אשכנזים שמאלנים.

רסקין כן התעקש בכמה פעמים שלא היו אבנים לפי המשטרה.

לא מספיק.
אוחנה דיבר חופשי על ובאריכות על הנער שבא וזרק אבנים ואף אחד לא אמר כלום.
אני אומר לך - לאנשים פה במדינה נצרב בתודעה שהוא בסה"כ יצא על ילד שזרק לו אבנים על הבית.

לא נראה לי שלאנשים (כאלו שאינם צד בעניין) ממש משנה אם הוא יצא על נער שזרק לו אבנים על הבית, או רק כזה שטיפס לו על הגדר וקילל אותו.

לא נראה לי שאתה כזה תמים בשביל לא לייחס לזה חשיבות. יש הבדל עצום בין לזרוק אבנים לבין לקלל מישהו. קללות לא הורגות ולא פוצעות, אבנים כן.
לא נראה לי שאתה טיפש בשביל להעיר כבדרך אגב שהנער טיפס לו על הגדר כי זה לא נטען בשום מקום וזה גם לא קרה.
הנער עמד בחוץ, טביב טוען שהוא זרק אבנים. בשום מקום לא מוזכר טיפוס על הגדר חוץ מבדמיונות שלך.

פה דוקא כן מוזכר:

לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
לירון זה היה מחוץ לביתו בשטח ציבורי פתוח, המשטרה תומכת בגרסת הנער ולא מצאו שום ראיה לזריקת אבנים
(מזכיר לך את הפרסומים והטענה של טביב שהחלונות נופצו)
הוא יכול לטעון מה שבה לו

סימו - שלא יישמע שאני בא להגן על טביב או משהו כזה, אבל אם אני מנסה להיכנס לראש של להגן על טביב,
אזיי לפי טענת טביב הילד טיפס על החומה של הבית (כך נאמר מהצד של טביב בדיון האחרון שבו היתי נוכח),
קילל את טביב, מבחינתם לך תדע מה עוד היה לאותו נער, אולי הוא ניסה לבדוק עירנות?
אולי ניסה לזרוק רימון?
המאבטח מיהר לתפוס את הנער, טביב הגיע למקום, היו חילופי דברים בין הנער לטביב, הנער איים על טביב וכו'...

אוגוסטוס - בדיון העד אמר שטביב נתן בעיטה או אגרוף.
טביב יטען שאת מרבית המכות הנער קיבל מהמאבטח.
אלפקה- כמו ששאלתי את סימו, נגיד ומישהו פרץ אלייך הביתה, באותו זמן אתה חש מאוים, יש עלייך איומים, אפילו זרקו רימון לביתך !
מפגינים לך מול הבית כל יום, אפילו מול העסקים של אשתך, בפורומים באינטרנט ובשיחות בפייסבוק אנשים מקווים שיפגעו בך, אתה מפוחד.
ואז באחת הלילות אתה רואה מישהו מטפס על החומה בביתך וצועק לך אלפקה תמות היום !
אתה חושש שהוא מתכוון לעשות משהו, אתה יוצא מהר החוצה על מנת לתפוס אותו, בינתיים הילד נמצא בכביש, המאבטח שלך תופס אותו,
תוך כדי שאתה חושש לחייך אתה מנסה לנטרל את התוקף (לכאורה) ונותן לו בעיטה באמצעות כך ניטרלת אותו עד להגעת המשטרה.
קח את הסיפור הזה ותגיד לי האם תורשע בתקיפה?

(חומה, גדר, אותו עקרון)

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
בולשיט.
יש כאן טענה להסגת גבול מצד טביב, מה שלא קרה, לעומת נער שטוען שעמד מחוץ לבית וקילל את טביב.
כל מה שטביב מנסה לעשות זה להכשיר את האלימות שהופעלה כנגד הנער בכל דרך אפשרית, כולל בעזרת חבריו בתקשורת והניסיון האומלל להסיט את הדיון עם רימון ההלם הדמה ששתל לעצמו.
כמה מזל שיש אותך, מגן הצדק העאלק נייטרלי, שיתן במה גם כאן לטענות של טביב. ממש אזרח למופת.
אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בולשיט.
יש כאן טענה להסגת גבול מצד טביב, מה שלא קרה, לעומת נער שטוען שעמד מחוץ לבית וקילל את טביב.
כל מה שטביב מנסה לעשות זה להכשיר את האלימות שהופעלה כנגד הנער בכל דרך אפשרית, כולל בעזרת חבריו בתקשורת והניסיון האומלל להסיט את הדיון עם רימון ההלם הדמה ששתל לעצמו.
כמה מזל שיש אותך, מגן הצדק העאלק נייטרלי, שיתן במה גם כאן לטענות של טביב. ממש אזרח למופת.
אפס.

טוב, לא מתכוון להמשיך להגיב למי שמכנה אותי "אפס".

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

kobster כתב:
בולשיט.
אפס.

באמא שלך. למה אתה עונה לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
אם הוא טיפס על החומה, איך הם הגיעו להרביץ לו בחוץ, על הכביש, איפה שמחלק העיתונים רואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
בולשיט.
אפס.

שמת אותו בנודניקים?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

bloodbrother כתב:
kobster כתב:
בולשיט.
אפס.

זה כל מה שצריך? יא אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2013, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
bloodbrother כתב:
kobster כתב:
בולשיט.
אפס.

שמת אותו בנודניקים?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 11:18 
"ציירו אותי כעבריין. הילד נתן בעיטה, אז קיבל בעיטה"
בלעדי. מאבטחו לשעבר של אלי טביב, אילן פניבלוב, מדבר לראשונה: "מנסים להפיל עלי את התיק". על בעלי בית"ר: "אם הייתי רואה אותו מרביץ, הייתי אומר". ואיך הוא רואה את העתיד? "אסכים לעסקת טיעון"

אילן פניבלוב, מאבטחו של אלי טביב, בפרשת הנער, לא דיבר עד עכשיו. אבל אתמול, אחרי ששמע בבית המשפט שהדיון לגביו יידחה שוב בעוד כמה חודשים, הוא כבר לא היה יכול יותר לשמור בבטן. בזמן שכמעט כל האנשים יצאו מהאולם הוא פנה לשופט, דניאל בארי ונציגת הפרקליטות, עו"ד מוריה גרין, ואמר: " עשו ממני עבריין, מרביץ לילדים. כבר למעלה משנה וחצי התיק הזה נידון. די, תוציאו אותי מהסיפור הזה".

בפרקליטות, כפי שכבר פורסם כאן באתר, היו מוכנים להגיע עם פניבלוב לעסקת טיעון במסגרתה יודה בכתב האישום, אבל הבעיה של המאבטח היא שבפרקליטות לא ייתנו לו את האפשרות הזאת מידה וטביב לא יצטרף לבקשה להגיע להסדר כמקשה אחת.
"אותי חינכו לא לשקר", מסביר פניבלוב. "מהמקום שאני בא ממנו לא משקרים, אומרים רק אמת ולא מלשינים. אם הייתי רואה את טביב מרביץ הייתי אומר, אבל לא ראיתי. בית המשפט יחליט לגביו מה שיחליט, אני אישית הייתי מעדיף כבר לסיים את הסיפור הזה", אומר המאבטח לאתר ערוץ הספורט וממשיך לגולל את אותו לילה שהוא לא ישכח לעולם. "הגנתי על מקום העבודה שלי ופעלתי על פי הנחיות של הקב"ט שהביא אותי לעבוד שם".
"אולי יש מי שמנסים להפיל עלי את התיק, אבל אני לא אחזור בי ולא אשנה גרסה", הוסיף. "פחדתי על החיים שלי, הגנתי על עצמי. הנער קילל אותי ואמר שיפגע בילדים שלי, כל אבא יודע שזה הדבר הכי חשוב בעולם. הוא נתן בעיטה אז קיבל בעיטה בחזרה, נתן סטירה אז קיבל סטירה. שנתיים כבר דנים פה בתיק כאילו היה פה רצח או מישהו פונה לבית לוינשטיין".

כנשאל עד כמה הוא מודאג, ענה המאבטח: "אני לא מודאג כי אני יודע שהשופט לא מטומטם. אם הייתי מודאג הייתי משלם לעורך דין הרבה כסף ולא לוקח עורך דין מהסנגוריה הציבורית. אני מוכן להגיע לעסקת טיעון ולגמור את הסיפור הזה. שנתיים כמעט שהמשפט נמשך ועל מה? בעיטה וסטירה? נו, באמת".

SPORT5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 11:29 
"אני לא מודאג כי אני יודע שהשופט לא מטומטם. אם הייתי מודאג הייתי משלם לעורך דין הרבה כסף ולא לוקח עורך דין מהסנגוריה הציבורית. אני מוכן להגיע לעסקת טיעון ולגמור את הסיפור הזה. שנתיים כמעט שהמשפט נמשך ועל מה? בעיטה וסטירה? נו, באמת".

אפשר לומר שזה מאין סאבטקסט ל-אני מלשין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 11:31 
אז עכשיו כבר יש כאן הודאה של המאבטח שהוא הכה את הנער, רק שעכשיו ההסבר הוא שהנער בעט ונתן סטירה.

אם אני לא טועה, הגרסה של טביב במשטרה הייתה שהנער קילל וזרק אבנים ושלא היו מכות בכלל. די ברור שהגרסה הזו לא עולה בקנה אחד עם הדברים של המאבטח.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 11 נובמבר 2013, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
אומרים רק אמת ולא מלשינים. אם הייתי רואה את טביב מרביץ הייתי אומר, אבל לא ראיתי.

משפט גדול.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 11:48 
הוא הרגיש חשש לחייו מילד שמגיע לו לכתף והוא בסך הכל הגן על עצמו.
כן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 12:14 
אני רק מניח את זה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 13:10 
חתיכת אפס שירקב בכלא הוא והבוס שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2013, 13:40 
הפנינה מסופ"ש האחרון בידיעות ת"א - דודי טל מנג'ס לטביב (בפעם האלף) ולאוחנה.
כמה שאני רוצה להקיא מטביב, אני מיד קורא את אוחנה ורוצה להקיא אפילו עוד יותר.
והכי שערורייה זאת העובדה שהיחיד שמעז לשאול דברים כאלו את חסידי אומות העולם הוא בכלל על תקן של פאקינג כתב רכילות במקומון.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 15:52 
"לא אשרף, לא אכפת לי מטביב והנער"
מוטי פשכצקי | 15:30 | 17.11.13

נחשף העימות במשטרה בין חסין למאבטח: נתנו אגרופים לאשכים
"לא אשרף, לא אכפת לי מטביב והנער" המאבטח טוען שהוא לא היכה. טביב (יוסי שקל)

בחודש מארס הקרוב יחל שלב ההגנה במשפט תקיפת גיא חסין (הנער בעת התקיפה). בשלב זה יתנו אלי טביב ומאבטחו באותה תקופה אילן פניבלוב את גרסתם בנוגע למה שהתרחש מחוץ לביתו של טביב בליל ה-8 במארס, 2011. עד עכשיו, נשמעה הגרסה של עדי התביעה בלבד. לידי אתר ערוץ הספורט הגיעו היום (ראשון) התמלילים מהעימות בין גיא חסין (שהיה נער ב-2011) ולמאבטח אין פניבלוב.

''אם אני לא טועה - בן זונה''

החוקר [לפניבלוב]: ''אתה תחת אזהרה בחשד לתקיפה שגורמת לחבלה של ממש בגיא חסין (המותקף), אנחנו נרשום ואם אתה מעדיף לשתוק זה יכול לשמש כראיה נגדך''.

התחלת העימות

החוקר [לחסין]: ''אתה יכול לתאר לי מה קרה בדיוק?''

חסין: ''חזרתי מבילוי במשחק כדורגל באוטו של חבר, לבית שלו. הוא גר רחוב ליד אלי טביב. עצרתי ליד הבית של טביב וצעקתי לו 'תעזוב את הפועל תל אביב' או משהו בסגנון..וקללה''.

החוקר: מה קיללת?

חסין: ''אם אני לא טועה, אז זה 'בן זונה' או משהו כזה''.

החוקר: ''היית לבד?''

חסין: ''באותו רגע? כן. זה מה שצעקתי ואז יצא מישהו מרכב בצד השני של הכביש ואמר 'תיגש אליי בבקשה, אני שוטר'. ניגשתי אליו והוא אמר לי אנחנו מחכים למשטרה, אני אצלצל למשטרה''.

החוקר: ''מי זה? מי הבן אדם הזה?''

חסין: ''הבחור פה שלידי'' (פונה למאבטח אילן פניבלוב). הוא אמר לי שהוא מחזיק אותי פה עד שהמשטרה באה. בסדר. בינתיים אלי טביב יצא''.

החוקר: ''איך הוא החזיק אותך?''

חסין: ''החזיק אותי ביד, אבל לא הייתה אלימות. זו לא האלימות שדיברתי עליה''.

פניבלוב: ''הוא שקרן, מה יש לי להגיד. הוא מנסה להתייפייף. (פונה לחסין) אתה מבין שאתה מנסה להתייפייף עכשיו? אני לא התנפלתי עליך ותפסתי אותך..אתה לא זרקת אבנים?...אמרו שיש מצלמות נכון? אז יראו את זה במצלמות''.

חסין: ''אני לא זרקתי שום דבר, קיללתי וזהו''.

פנבילוב: ''אני לא אמרתי לך שאני שוטר, איך אמרתי לך שאני שוטר? אני אמרתי לך שאני שוטר?''

חסין: ''כן''.

פנבילוב [לחסין]: ''אתה באת והתחלת. התנפלת עליי והיית אגרסיבי. אז אני נהייתי אגרסיבי איתך. על כל אגרוף שהבאת לי אולי קיבלת שלוש על כל סטירה {כך במקור}''.

חסין: ''אני לא נגעתי בך''.

''אם הייתי נותן לך אגרופים, אז לא היית יושב כאן היום''

פניבלוב: ''אולי אתה לוקח סמים ואתה לא שם לב. אני נתתי לך אגרופים לפנים?''

חסין: ''כן..''

פניבלוב: ''אז אתה שקרן, אם הייתי נותן לך אגרופים לפנים אז לא היית יושב כאן היום. אתה צריך להגיד תודה שנפלת על בן אדם כמוני. לא אכפת לי ממך ולא מאלי טביב, אני לא הולך להישרף בגלל אף אחד מכם. התנהגתי אליך באלימות כי אתה התנהגת אליי באלימות, זו בעיה שלך. אתה הגעת אליי ולא אני אליך''.

החוקר [לחסין] : ''אתה תקפת אותו?''

חסין: ''ברור שלא''.

חסין: ''בינתיים, אלי טביב יצא מהבית''.

החוקר: ''כמה זמן לוקח מרגע שהוא תופס אותך''.

חסין: ''אני חושב דקה''.

החוקר: ''למה אלי טביב יצא?''

חסין: ''ראיתי שהוא שם לב. אני חושב שהוא יצא כי הוא שמע שמישהו צעק לו מול הבית...קיללתי אותו, ראיתי שהוא יושב בסלון. כשהם הגיעו אליי, הבחור [פניבלוב] אמר לי שהאוהדים הם כפויי טובה. אני זוכר בפירוש שאמרתי לו, 'מה ננהל על זה דיון עכשיו'''.

פניבלוב: ''אני אמרתי את זה? מה איכפת לי אם אתם כפויי טובה או לא''.

חסין: ''זה מה שהוא אמר לי. זו הייתה שיחה קצרה ופתאום הרגשתי בום. מעיפים לי את האופניים''.

פניבלוב: ''אתה ניסית לברוח עם האופניים. הוא תקף אותי בשביל לברוח ואז הבום הזה היה ממני''.

חסין: ''נפלתי. מאז אותו רגע ועד שהמשטרה באה הייתי על הרצפה. ייאמר לזכותם אולי שהם נתנו לי לנשום כמה שניות. אם עבר אוטו, אז הם התרחקו טיפה ממני. אני פשוט הייתי המום''.

החוקר: ''כמה זמן זה נמשך?''

חסין: ''רבע שעה-עשרים דקות, אולי יותר''.

החוקר: ''מה הם עשו בכל הזמן הזה?''

חסין: ''רוב הזמן הם נתנו לי מכות בכל הגוף. אני זוכר ששניהם השתתפו''.

פניבלוב לחסין: ''אתה זוכר שנתתי לך אגרוף?''

חסין: ''כן אני זוכר. זה היה אגרופים, בעיטות לכל הגוף, לגב, לאגן, לאשכים. התחננתי שלפחות לא תתנו לי באוזן כי בדיוק עברתי ניתוח''.

פניבלוב: ''לא אכפת לי מאלי טביב, אני לא יודע אם הוא הביא לך מכות. לא ראיתי שהוא הביא לך מכות, לא ראיתי שהוא קילל אותך. לא ראיתי שום דבר. אתה תקפת אותי ואני תקפתי אותך. אתה דיברת אליי לא יפה ואני דיברתי אליך לא יפה. זה הכל''.

''אם צריך לשלם מחיר, אז אשלם. לא מגן על אף אחד''

פניבלוב: ''פחדתי שיש לו סכין''.

חסין: ''הוא משקר, אני מוכן ללכת לפוליגרף אם צריך''.

פניבלוב:'' אני הבאתי לך מכות''.

חסין: ''פיצצת אותי מכות''.

פניבלוב: ''אז תקשיב טוב. אני לא ראיתי את אלי טביב מרביץ לך או מכה אותך''.

חסין [לחוקר]: ''שניהם היו לידי והוא לא ראה את טביב''.

פניבלוב: ''אני לא אשם שאמא שלו נכשלה בגידול של הבן שלה. אני לא אשם בזה בכלל. אני לא עבריין...זה הכל עניין כספי...אני מאמין שהם רוצים...הוא הותקף כי אני הותקפתי. זה הסיפור''.

החוקר: ''אתה יותר גדול ממנו, פיזית גם''.

פניבלוב: ''אני לא בן אדם רע, אני לא בן אדם חזק. אם צריך לשלם מחיר אני אשלם. אני לא מגן על אף אחד. בילדים שלי, אני לא מסתבך בשביל אף אחד. כל החיים שלי אני משלם מחירים. אני בן אדם שהיה לו עד לפני חצי שנה ארבע מיליון שקל בעובר ושוב, היום יש לי מינוס מיליון וחצי שקל...גם להיכנס לבית סוהר לא איכפת לי, תאמין לי [החוקר] אתם תעשו לי טובה על החיים האלה, אבל לפי האוסול, הוא תקף אותי, תקפתי אותו, זה הכל. אין לי כוח תאמין לי, אין לי כוח''.

החוקר: ''אז למה אתה מגן עליו? [על טביב].

פניבלוב: ''אני לא מגן עליו. אני לא מגן על אף אחד''.

החוקר: ''אנחנו יודעים בעובדה שהוא נכנס בבעיטה ואגרופים בבחור הזה''.

פניבלוב: ''לא שאני ראיתי''.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
לא בא לי לחשוב שפנילוב הזה משקר.
איכשהו אני מצליח אפילו לרחם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
פחחח אתה מגוחך. לרחם עליו? הוא הרביץ לילד בן 17 יחד עם מבוגר נוסף.
הוא עבד על הילד שהוא שוטר וזיין אותו מכות אחר כך ביחד עם טביב השרמוטה... כל זה תמורת שכר.
סלח לי שאני לא מתרגש מסיפורי המינוס... וכמו שהזיין הזה מבקש ככה צריך לבצע - להכניס אותו לכלא ומי ייתן והוא ישים שם סוף לחייו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
לא החכמתי הרבה מהדו-שיח הזה ביניהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:32 
nirog כתב:
לא החכמתי הרבה מהדו-שיח הזה ביניהם

אני דווקא מתרשם שהמאבטח מאוד טיפש ואם יחקרו אותו מספיק השקרים שלו יתגלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
פחחח אתה מגוחך. לרחם עליו? הוא הרביץ לילד בן 17 יחד עם מבוגר נוסף.
הוא עבד על הילד שהוא שוטר וזיין אותו מכות אחר כך ביחד עם טביב השרמוטה... כל זה תמורת שכר.
סלח לי שאני לא מתרגש מסיפורי המינוס... וכמו שהזיין הזה מבקש ככה צריך לבצע - להכניס אותו לכלא ומי ייתן והוא ישים שם סוף לחייו

אני רוצה לרחם עליו כי אני רוצה להאמין שגם הוא קורבן של טביב.
אם הוא לא, אין בי רחמים עליו.
אני גם מבין שלתקוות שלי אין יותר מדי סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא.
הוא בסך הכל עוד בריון שקיבל הזדמנות להרביץ למישהו חלש ממנו ולקח אותה בשמחה.
עדיין במדינת היהודונים שניהם ייצאו זכאים כי הם בסך הכל הראו למי שהפריע להם מי הגבר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
הוא לא.
הוא בסך הכל עוד בריון שקיבל הזדמנות להרביץ למישהו חלש ממנו ולקח אותה בשמחה.
עדיין במדינת היהודונים שניהם ייצאו זכאים כי הם בסך הכל הראו למי שהפריע להם מי הגבר.

אז אתה יכול להבין למה זה מבאס אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 17:41 
איך לעזאזל אתה יכול לרחם על החתיכת מאפיונר הזה? אחרי שקוראים את העדות הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
כי אני מכחיש שהוא מאפיונר.
ברור שהוא מסתיר משהו. בעיקר את העובדה שטביב הכה. השאלה היא למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לא בא לי לחשוב שפנילוב הזה משקר.
איכשהו אני מצליח אפילו לרחם עליו.

:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 18:41 
לא הבנתי, בן אדם מבוגר מכה נער בן 17 במשך 20 דקות, ומה אתה מכחיש בדיוק ומה מרחם עליו? אתה חבר שלו? כל העדות שלו היא עדות של שקרן שכל אידיוט מסוגל לקלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 20:11 
chimpfive כתב:
לא הבנתי, בן אדם מבוגר מכה נער בן 17 במשך 20 דקות, ומה אתה מכחיש בדיוק ומה מרחם עליו? אתה חבר שלו? כל העדות שלו היא עדות של שקרן שכל אידיוט מסוגל לקלוט.

אשכרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 נובמבר 2013, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
במקום לצעוק עליו, רחמו על אדום נחמד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5596 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 187  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: