bloodbrother כתב:
EISEN כתב:
dino כתב:
EISEN כתב:
אשכרה הוא אומר שהנער זרק אבנים וכולם שם מקבלים את זה כמוסכמה. אף אחד לא מערער.
הרימון כמובן קשור למקרה וגם את זה הם מקבלים כמוסכמה.
רסקין בושה (לפחות אחרי האיחולים לצאת זכאי תן איזה הבהרה, אבנים לכאורה, רימון לא בהכרח קשור... כלום).
בן אדם מסכן קורבן של תקיפה, ככה זה מתקעקע בתודעה הציבורית,
וגם אם יצא אשם זה יהיה כמובן כי השופטים אשכנזים שמאלנים.
רסקין כן התעקש בכמה פעמים שלא היו אבנים לפי המשטרה.
לא מספיק.
אוחנה דיבר חופשי על ובאריכות על הנער שבא וזרק אבנים ואף אחד לא אמר כלום.
אני אומר לך - לאנשים פה במדינה נצרב בתודעה שהוא בסה"כ יצא על ילד שזרק לו אבנים על הבית.
לא נראה לי שלאנשים (כאלו שאינם צד בעניין) ממש משנה אם הוא יצא על נער שזרק לו אבנים על הבית, או רק כזה שטיפס לו על הגדר וקילל אותו.
לא נראה לי שאתה כזה תמים בשביל לא לייחס לזה חשיבות. יש הבדל עצום בין לזרוק אבנים לבין לקלל מישהו. קללות לא הורגות ולא פוצעות, אבנים כן.
לא נראה לי שאתה טיפש בשביל להעיר כבדרך אגב שהנער טיפס לו על הגדר כי זה לא נטען בשום מקום וזה גם לא קרה.
הנער עמד בחוץ, טביב טוען שהוא זרק אבנים. בשום מקום לא מוזכר טיפוס על הגדר חוץ מבדמיונות שלך.
סימרוטיץ כתב:
לירון זה היה מחוץ לביתו בשטח ציבורי פתוח, המשטרה תומכת בגרסת הנער ולא מצאו שום ראיה לזריקת אבנים
(מזכיר לך את הפרסומים והטענה של טביב שהחלונות נופצו)
הוא יכול לטעון מה שבה לו
סימו - שלא יישמע שאני בא להגן על טביב או משהו כזה, אבל אם אני מנסה להיכנס לראש של להגן על טביב,
אזיי לפי טענת טביב הילד טיפס על החומה של הבית (כך נאמר מהצד של טביב בדיון האחרון שבו היתי נוכח),
קילל את טביב, מבחינתם לך תדע מה עוד היה לאותו נער, אולי הוא ניסה לבדוק עירנות?
אולי ניסה לזרוק רימון?
המאבטח מיהר לתפוס את הנער, טביב הגיע למקום, היו חילופי דברים בין הנער לטביב, הנער איים על טביב וכו'...
אוגוסטוס - בדיון העד אמר שטביב נתן בעיטה או אגרוף.
טביב יטען שאת מרבית המכות הנער קיבל מהמאבטח.
אלפקה- כמו ששאלתי את סימו, נגיד ומישהו פרץ אלייך הביתה, באותו זמן אתה חש מאוים, יש עלייך איומים, אפילו זרקו רימון לביתך !
מפגינים לך מול הבית כל יום, אפילו מול העסקים של אשתך, בפורומים באינטרנט ובשיחות בפייסבוק אנשים מקווים שיפגעו בך, אתה מפוחד.
ואז באחת הלילות אתה רואה מישהו מטפס על החומה בביתך וצועק לך אלפקה תמות היום !
אתה חושש שהוא מתכוון לעשות משהו, אתה יוצא מהר החוצה על מנת לתפוס אותו, בינתיים הילד נמצא בכביש, המאבטח שלך תופס אותו,
תוך כדי שאתה חושש לחייך אתה מנסה לנטרל את התוקף (לכאורה) ונותן לו בעיטה באמצעות כך ניטרלת אותו עד להגעת המשטרה.
קח את הסיפור הזה ותגיד לי האם תורשע בתקיפה?