תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איך עושים כסף?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
ברצינות? תרום זרע, יש מקומות שישלמו לך גם 1000 ש"ח ל"חליבה", בהנחה שאתה לא כשלון גנטי מוחלט.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
ירדן כתב:
תכלס? הדבר היחיד שאתה באמת צריך לעשות זה לחשוב על להמציא משהו שימושי.

מה ? :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 09:15 
יש כמה דרכים לעשות הרבה כסף
הדרך הטובה ביותר זה לשאול על זה בוולטון
בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
להראות טוב ולשמור על ראש (בין היתר) פתוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איך עושים כסף?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 17:17 
אם למישהו יש תשובה שישלח בפרטית.

תודה ויום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 17:27 
תמורת תשלום חד פעמי של 1,000 ש"ח במזומן, אני מוכן לגלות לך את השיטה הכי קלה לעשות כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 17:47 
יש כאלה ששואלים - "איך עושים כסף ? "
ויש כאלה שלא שואלים -ועושים כסף .

אגב גם אני שייך לקבוצה הראשונה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 17:53 
אם אתה חייל משוחרר או שבקרוב תהיה אז בשנתיים הראשונות לשחרור אתה לא משלם מס עד תקרה גבוהה יחסית (ואחריה אתה משלם מס רק על היתר). תנצל את הזמן לפני השחרור כדי למצוא לך מקצוע שיכול להכניס סכום נחמד כל חודש ואל תבזבז אותו כמו כל אלו ששורפים 100K על טיול ויהיה לך הרבה מאד כסף שאיתו תוכל לעשות דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:01 
לא תתפוס אותי כתב:
אם אתה חייל משוחרר או שבקרוב תהיה אז בשנתיים הראשונות לשחרור אתה לא משלם מס עד תקרה גבוהה יחסית (ואחריה אתה משלם מס רק על היתר). תנצל את הזמן לפני השחרור כדי למצוא לך מקצוע שיכול להכניס סכום נחמד כל חודש ואל תבזבז אותו כמו כל אלו ששורפים 100K על טיול ויהיה לך הרבה מאד כסף שאיתו תוכל לעשות דברים.

איפה היית לפני 7 שנים????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:04 
תמות. חסכון אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:05 
האמת? אני עשיתי את אותה הטעות בדיוק (אנחנו לדעתי באותו הגיל). אם מישהו היה מסביר לי את יחס השקל/מאמץ בזמן בצורה שתגרום לי להקשיב, הייתי עושה דברים אחרת והייתי נמצא במקום אחר עכשיו.
יש לי קצת מזל ואני עובד בתחום שמכניס יפה וזה דיי כיסה על הטעות של לעבור לתל אביב מיד אחרי הצבא עם 20 דולר בכיס כאילו שאני מדונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
תמורת תשלום חד פעמי של 1,000 ש"ח במזומן, אני מוכן לגלות לך את השיטה הכי קלה לעשות כסף.

:D :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:41 
נועם שחם כתב:

השיטה שלו סתם מעפנה, תוסיף עוד 1000 ש"ח , תשלם לי 2,000 ואני אגלה לך שיטה פי 2 יותר טובה משל שחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איך עושים כסף?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:52 
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

השיטה שלו סתם מעפנה, תוסיף עוד 1000 ש"ח , תשלם לי 2,000 ואני אגלה לך שיטה פי 2 יותר טובה משל שחם.

אלון גל הקדים אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: איך עושים כסף?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 18:54 
19 כתב:
שחר כתב:
נועם שחם כתב:

אלון גל הקדים אתכם.

אשכרה. רק פי 15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 19:21 
וואו נזכרתי
שהייתי ילד הציע לי אבא שלי לשתול לירה באדמה ולחכות כמה שנים שיצמח ממנו עץ של כסף
באסה עברנו דירה ולא יצא לי לקטוף את פירות הכסף שצמחו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 19:34 
לא תתפוס אותי כתב:

לדעתי זו עצה גרועה מאוד.
יש בחיים דבר יותר חשוב מהכסף, וזה הזמן שלנו. התקופה שלך כחייל משוחרר זו בדיוק התקופה שלך לנסוע לטיול ארוך בחו"ל, וזה הדבר הכי מהנה שאתה תעשה בחיים שלך.
אז נכון שיישארו לך כמה עשרות אלפי שקלים פחות, אבל החוויות שאתה תצבור והזכרונות שיישארו איתך אח"כ כל החיים - שווים פי אלף מהכסף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
או שאתה מאוד מאוד חכם ו/או מוכשר במה שאתה עושה,
או שיש לך ביצים ענקיות, כריזמה גדולה והרבה מזל.
האופציה השנייה בדר"כ מלווה ביותר כסף. יש הרבה יותר אנשים באופציה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: איך עושים כסף?
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 19:57 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לדעתי זו עצה גרועה מאוד.
יש בחיים דבר יותר חשוב מהכסף, וזה הזמן שלנו. התקופה שלך כחייל משוחרר זו בדיוק התקופה שלך לנסוע לטיול ארוך בחו"ל, וזה הדבר הכי מהנה שאתה תעשה בחיים שלך.
אז נכון שיישארו לך כמה עשרות אלפי שקלים פחות, אבל החוויות שאתה תצבור והזכרונות שיישארו איתך אח"כ כל החיים - שווים פי אלף מהכסף הזה.

פששש הפתעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לדעתי זו עצה גרועה מאוד.

מסכים.
זאת המחשבה שאני נמצא בה כשאני בעמדה הזאת
אז אני אסע לטייל ב30 אלף כשיש לי 50 ש"ח וב-20,000₪ הנותרים אקנה רכב כשאחזור
אבל ב30,000 מגוון האפשרויות שלי לטייל בהן מצומצם יותר וב50,000 אלף אני יכול ליותר מקומות ליותר זמן ואחווה יותר ריגושים ואאסוף חוויות ואהנה יותר בגדול וכו'
ורכב אפשר לקנות אחרי 4-5 של עבודה אחרי שאחזור מהטיול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
וואו נזכרתי
שהייתי ילד הציע לי אבא שלי לשתול לירה באדמה ולחכות כמה שנים שיצמח ממנו עץ של כסף
באסה עברנו דירה ולא יצא לי לקטוף את פירות הכסף שצמחו

:LOL2: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 20:50 
לדעתי העצה של לא תתפוס אותי היא עצה מצויינת, אם יש פטור ממס כדאי מאוד למצוא עבודה מאוד רווחית, ואחרי זה לצבור נסיון להתקדם קצת ואז בגיל מעט יותר מאוחר לעשות את אותו הטיול (מאס או מנוס) רק עם נסיון חיים וקצת יותר בגרות מאשר בגיל 22

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
אם יש לך ידע בסיסי בכדורגל, תחתום אצל דודו דאהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
לדעתי העצה של לא תתפוס אותי היא עצה מצויינת, אם יש פטור ממס כדאי מאוד למצוא עבודה מאוד רווחית, ואחרי זה לצבור נסיון להתקדם קצת ואז בגיל מעט יותר מאוחר לעשות את אותו הטיול (מאס או מנוס) רק עם נסיון חיים וקצת יותר בגרות מאשר בגיל 22

איזה עבודה "מאוד רווחית" יכול למצוא חייל משוחרר, ואיזה סכום הוא כבר יצבור מהמס שהוא לא משלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:26 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לדעתי זו עצה גרועה מאוד.

קודם כל, הוא לא ביקש להיות מאושר או להרוויח זמן, אלא ביקש כסף.
דבר שני, לא מתאים לך להחליט שהחיים נגמרים בגיל 24. אני יכול להעיד על עצמי שבכל שנה ב-6 השנים שאני משוחרר יכלתי לסוע לטיול בכל אורך שאבחר בלי שהחיים שלי יפגעו מזה, רק שהייתי עושה את זה מהכסף שאני חוסך לטווח קצר ולא מהכסף שהיה לי הכי קל להשיג. אם ללכת לקיצוניות, אני מכיר משפחות שלמות שלקחו חל"ת מעבודה לטייל בתאילנד ולמעשה עושות את זה כל 3-4 שנים.

אני חושב שעיקר הבעיה של רוב הצעירים, ואני הייתי ביניהם לתקופה מסוימת, היא שלא חוסכים מספיק, לא מתייחסים בכבוד הראוי להכנסה ולא מבינים שקצת ועוד קצת שווה הרבה.

בהנחה סבירה שכשאתה מתרגל לתנאים טובים יותר קשה לך לחזור אחורה, ולהוסיף לזה את הפטור ממס שמקבלים חיילים משוחררים- התקופה הכי משתלמת לחסוך, כלכלית ואישית, היא התקופה שאחרי הצבא. כל מה שהם צריכים זה לסחוב שנתיים אצל ההורים כדי לצאת מהשנתיים האלו עם חסכון של משהו באיזור ה150 אלף שקל נקי בלי להתכלב יותר מידי, שזה כבר סכום שאפשר להשקיע ולעשות ממנו אפילו ריבית יפה או לפתוח עסק קטן - ויותר חשוב מהכל, זה סכום שמעודד אותך להמשיך ולחסוך.

נכון, יש כאלה שיעדיפו לטוס כי זה משהו שהם ממש ממש רוצים - שיטוסו ויהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
רגע, אני חייל משוחרר כבר 8 חודשים ומובטל
אז הביטוח לאומי לא קונס אותי על כך שאני לא עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:36 
Idandosh כתב:
jonati כתב:

איזה עבודה "מאוד רווחית" יכול למצוא חייל משוחרר, ואיזה סכום הוא כבר יצבור מהמס שהוא לא משלם.

העבודה הראשונה שלי אחרי הצבא הייתה בבניית אתרי אינטרנט, אבל זה היה מזמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:39 
Idandosh כתב:
jonati כתב:

מחברים ובני משפחה שאני מכיר, חייל משוחרר קרבי יכול למצוא עבודות שמירה שישאירו אותו עם בערך 8-10 נטו. ג'ובניק יכול לעשות משהו במחשבים, לעבוד בעגלות או סתם לעבוד 12 שעות ביום 5 ימים בשבוע במשהו. אולי לא 100% יכולים, אבל לא נראה לי שאפילו 5% מנצלים את ההטבה המוגבלת בזמן הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:42 
תשמע,כשהשתחררתי עבדתי מאבטח בבית משפט ועשיתי אחלה כסף(בהשוואה למישהו בלי כלום)וחסכתי סכום מכובד.אני אחרי טיול ונשאר לי הרבה יחסית..
זה שאלה של כמה אתה יכול לסחוב עם ההורים,בתאוריה אתה יכול להגיע גם לחצי מיליון.בפועל זה עבודות בלי באמת עתיד שדופקות את המוח אז יש גבול כמה אפשר לעבוד שם משרה מלאה 7 משמרות בשבוע.
אם אתה רוצה כסף תחפש עבודה בחו"ל-חבר שלי עבד בעגלות בדרום אפריקה ועשה הרבה,עוד אחד עבד באנגולה(משהו של יהלומים)וחסך סכום מפחיד(כמעט 80 אלף בחצי שנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2013, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
הדבר החם בשנים האחרונות בקטע של עבודה אחרי שיחרור שמביאה הרבה כסף בזמן יחסית לא ארוך, זה עבודה בקיבוצים, בעיקר במפעלים
טווח שנע בין 6,000 ל - 8,000 ₪ בחודש כשעוד באמצע יש גם את המענק של העבודה המועדפת על סך 9,200 ₪

ומי שהיה לוחם בצה"ל יכול לעשות כסף ממש טוב באבטחה בעיקר בבתי משפט וכמובן נתב"ג, ששם גם עוברים ימי גיבוש ומבחנים (וגם חותמים על חוזה לשנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 174 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: