Fez כתב:
מה עפתם על לירון?
תגידו, חסרים בעלים של קבוצות כדורגל בעולם ש-"מכריחים" אותם לעשות כל מיני משחקי ידידות הרבה יותר שטותיים ולהשתתף בטורנירים פי 10 יותר מיותרים?
אפשר לתת פה 5 זיליון דוגמאות.
הבעלים של מכבי חיפה בכדורסל טרטר אותם כל הקיץ בכל רחבי ארה"ב למשחקי ידידות מול קבוצות NBA בשביל אינטרסים אישיים שלו עם הקהילה היהודית שם (תועלת מקצועית בטוח אין מזה והשחקנים שם התבאסו טילים לחטוף 40 הפרש כל משחק), מישהו שואל את השחקנים בכלל? כשברצלונה מטרטרת את השחקנים שלה בכל העולם בקיץ למשחקי ראווה מפגרים מאינטרסים שונים (גם כאן עם אפס תועלת מקצועית), מישהו שואל את השחקנים?
נכון שחג'ג' לא "בעלים בלעדי", אבל גם משחק של רבע שעה מול כמה "סלבס" בשקל זה לא טורניר ברחבי העולם. אפשר לחשוב שזה משהו שקורה כל יום, או שזו כזו התעללות גדולה (יש לי יסוד מאוד סביר להניח שרוב השחקנים מבסוטים לגמרי מהרעיון להחליף כמה פסים עם סלבס ולעשות קצת פוזה). לי זה נשמע כמו סוג של יום כיף, כמו שעושים בחברות (גם שם "קובעים" לך סוג מסוים של פעילות).
השחקנים לא "עבדים" ולא נתונים לכל גחמה אבל זה כל כך שולי ובקטנה של הקטנה, לירון צודק במאה אחוז. אפשר לחשוב.
FEZ, אני חושב שאם חג'ג' היה איזה דון קסקט או הבעלים של חיפה כדורסל, לאף אחד לא היתה פה תלונה על העניין (אולי לכמה מצקצקים כרוניים)
נראה לי יותר שכולם פה קפצו על העניין, כי נושא חג'ג' נהיה מעט רגיש לאחרונה, עם כל הפסטיבל רובין הוד שהיה סביבו, שעכשיו פתאום מתברר שיתכן שהוא בכלל לא השקיע כסף בקבוצה אלא נתן הלוואה... ועם כל הפרסומים סביבו בוואן, אנשים מקבלים תחושה שהאדם עסוק בלקדם את עצמו כל הזמן והוא תופס טרמפ על הקבוצה.
עכשיו, יבואו החכמים ויגידו, שכל מי שמשקיע בקבוצת כדורגל עושה זאת לצורכי קידום עצמי, אבל שוב, כאן, לאור הפרסומים האחרונים, מתקבל הרושם שהוא בכלל לא השקיע בקבוצה.