תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 07:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סופש
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 17:55 
villa crespo כתב:
nati כתב:
שקיפות?את מי מעניין שקיפות?אותי זה לא מעניין?למה במכבי בחיפה או בכל קבוצה אחרת יש שקיפות?שיבוא כבר בנאדם אחד עם כסף שיוביל אותנו.

אתם מבלבלים כאן בין שני דברים שונים לחלוטין.
רובנו, כמו ראשי העמותה, רוצים בעל בית אחד עם כסף שיחזיק 100% מהקבוצה וינהל אותה כמו שהוא רוצה, כל עוד זה טוב להפועל כמובן. כמו שאמרתי, את זה רוצה העמותה. אני ספק אם יתר המעורבים יעשו חיים כ"כ קלים לרוכש פוטנציאלי כדי שזה יקרה. אז כל ההאשמות בנושא הזה לכיוון העמותה, הן חסרות כל קשר למציאות
עכשיו, עד שיהיה רוכש, יש מצב קיים וזה מבנה בעייתי נורא של ניהול (אני גם בכדורגל וגם בכדורסל לא מאמין בקבוצה בבעלות אוהדים. זה מקסימום אמצעי להשגת המטרה). בניהול הבעייתי הזה העמותה מנסה לעשות את מה שהיא קמה למענו וזה לדאוג לקהל האוהדים של הפועל וכגוף נטול כל אינטרסים זולת טובת הפועל ת"א, להיות מעין גווף מבקר להנהלה. ולשם כך יש דרישה לשקיפות. לא בגלל מגלומניה של מנהליה, אלא כי בלי שמשתפים אותם בכלום ואפילו לא נותנים תשובות ברורות לשאלות שחייבות להישאל (למשל, איך הודעתם שאתם מעלים מחיר מינוי בשביל שכטר ועוד אספתם כספים מאוהדים בנוסף, ואז חשבתם לשחרר אותו למכבי בלי להחזיר את אותם כספים), אז אין להם שום דרך להשפיע לטובת אינטרס האוהדים. בעצם השתמשו בהם כדי שיגייסו כספים ואז מידרו אותם מכל מידע.
אז מי שרוצה להאשים את העמותה (וכשאני מדבר על העמותה, אני מדבר על ראשיה. לא על אלה שהתבלבלו ושכחו שהם לא שם כדי לייצג את חיים רמון), שיהיה לו לבריאות.

לא מבלבל לא מאשים אף אחד,פשוט רוצה כבר בעל בית נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סופש
הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 18:03 
חתול אדום כתב:
כמות האנשים, התמימים או שמעדיפים להיות תמימים פה, היא בלתי נתפשת.

מי שלא מבין את המטרה והמשמעות שבעלים נותן הלוואה לעמותה חייב להיות תמים ברמה פתולוגית.

zink כתב:
כואב לי הראש

זה בדיוק מה שהאנשים שהידיים שלהם עמוק בתוך הפועל רצו ורוצים להשיג.
מאז 1999 מבנה הבעלות במועדון הפועל תל אביב מסובך שכל מי שמתקרב אליו ורק חושב לרכוש אותו מקבל כאב ראש.
תפתחו את העיניים ותסתכלו סביבכם, יש עוד קבוצות עם מבנה בעלות כל כך מסובך עד בלתי פתיר כמו אצלנו?
שאלתם את עצמכם למה?
למה אצלנו זה לא?

גם אם למועדון הזה יהיה בעתיד תקציבים מינימלים הוא לא יחליף בעלות.
מכסימום יעבירו אותו ל"מוני הראל" התורן.

אז מה אתה מציע? אתה חוזר על המנטרה הזאת הרבה מאוד ואני גם מסכים איתך בחלקים גדולים.
אבל, אתה יודע, זה קצת מתיש שהאמירה שלך נשארת ברמה הנבואית .
בוא תגיד מה אתה חושב שצריך לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 20:50 
מאז החל הבמבי אני מחזיק באותן דעות.
חשבתי שצריך כבר אז לפעול מעשית לסילוק שני ה"בעלים", מוני וטביב. כולם אמרו קודם אחד ואח"כ השני.
כולנו יודעים איזה מחיר שילמו עבור עידן טביב. בהתחלה קופה עם עשרות מיליוני שקלים ובסיום, כלום, אפס, נאדה.

חשבתי זה ביזבוז אנרגיה להאבק בטביב.
החלאה הגיע בשביל הכסף וילך כשיקבל מספיק כסף. (אם הבעלים הנוכחיים היו מציעים לו 5 מיליון, הוא היה עוזב? - בחיים לא. ממש הזיז לו לערס והפסיכופאת המחאה. להיפך זה רק עזר לו, כי זה בדיוק מה שהוא רצה)
חשבתי שעדיף לפעול לקדם מהלכים שיביאו לנו בעלים, אחד ומספיק אמיד, שיתן לחלאה מספיק כסף שילך. (מה זה 20 מיליון בשביל אחד כמו "גולדהאר"?)
כולם העדיפו לבזבז זמן על טביב.
אז קיבלנו את רמון, תאומים, עוד רסיסי בעלים ואוהדים שהחליטו שזה הזמן להשתתף בחגיגה ולהיות גם בעלים.
איך זה נראה ומה זה שווה כולנו רואים.

לאט לאט, מעט מידי, אוהדים מתחילים להבין שכדי להציל את המועדון החולה הזה צריך בעלים, אחד ומספיק אמיד.
אז?
אז חזרנו לנקודת בבתחלה שהייתה בבמבי :)
זה היה ברור לי עוד אז.

מה לעשות היום?
נכון להיום רוב האוהדים בפורום הזה, ועל אחת כמה כל שאר האוהדים, בכלל לא מבינים עם מי יש לנו עסק ומה האינטרס שלהם במצב הקיים.
כשרמון ותאומים לקחו את הקבוצה והאוהדים התארגנו לקנות חלק ממנה, אמרתי שהרכבת כבר יצאה מהתחנה ואין מי שיעצור אותה.

כרגע המטרה היא לגרום לאוהדים לצאת מהבועה שבא הם נמצאים בה ולהתחיל להבין מה המצב של המועדון.
בענין הזה אני לא אופטימי.

הבן אדם היחידי שיש סיכוי שהוא יביא לשינוי המיוחל הוא גולדהאר. צחוק צחוק.
רק מה שקורה מעבר לכביש (וככל שיעבור הזמן זה יהיה טוב יותר) והסטירות שנקבל בדרבי, רק הם אולי יגרמו לאנשים להשוות ולהבין מה באמת קורה אצלנו בעיקר מבחינת ה"ניהול".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 23:09 
אתה באמת הגאון היחיד ביקום שרצה בעלים יחיד.
אתה גם הגאון היחיד שמבין שהניהול של הפועל ב20 שנה האחרונות חולה.
פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 נובמבר 2013, 23:19 
חתול- תודה על התשובה המפורטת.
מבלי להכנס לדקויות, אני מסכים איתך שהמצב גרוע ואני לא מסכים איתך שרוב האוהדים לא מבינים את זה.
אני דווקא חושב שאפשר לעשות מהלכים של האוהדים שיזרזו את התהליכים (ואני גם יודע על מהלכים כאלה). לא בטוח עד כמה הם יהיו אפקטיביים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 00:12 
חתול אדום כתב:
חשבתי שצריך כבר אז לפעול מעשית לסילוק שני ה"בעלים", מוני וטביב. כולם אמרו קודם אחד ואח"כ השני.
כולנו יודעים איזה מחיר שילמו עבור עידן טביב. בהתחלה קופה עם עשרות מיליוני שקלים ובסיום, כלום, אפס, נאדה.

החלאה הגיע בשביל הכסף וילך כשיקבל מספיק כסף. (אם הבעלים הנוכחיים היו מציעים לו 5 מיליון, הוא היה עוזב? - בחיים לא. ממש הזיז לו לערס והפסיכופאת המחאה. להיפך זה רק עזר לו, כי זה בדיוק מה שהוא רצה)
חשבתי שעדיף לפעול לקדם מהלכים שיביאו לנו בעלים, אחד ומספיק אמיד, שיתן לחלאה מספיק כסף שילך. (מה זה 20 מיליון בשביל אחד כמו "גולדהאר"?)
אז קיבלנו את רמון, תאומים, עוד רסיסי בעלים ואוהדים שהחליטו שזה הזמן להשתתף בחגיגה ולהיות גם בעלים.

לאט לאט, מעט מידי , אוהדים מתחילים להבין שכדי להציל את המועדון החולה הזה צריך בעלים, אחד ומספיק אמיד.
אז?
זה היה ברור לי עוד אז.

מה לעשות היום?
נכון להיום רוב האוהדים בפורום הזה, ועל אחת כמה כל שאר האוהדים, בכלל לא מבינים עם מי יש לנו עסק ומה האינטרס שלהם במצב הקיים.
כשרמון ותאומים לקחו את הקבוצה והאוהדים התארגנו לקנות חלק ממנה, אמרתי שהרכבת כבר יצאה מהתחנה ואין מי שיעצור אותה.

כרגע המטרה היא לגרום לאוהדים לצאת מהבועה שבא הם נמצאים בה ולהתחיל להבין מה המצב של המועדון.

רק מה שקורה מעבר לכביש (וככל שיעבור הזמן זה יהיה טוב יותר) והסטירות שנקבל בדרבי, רק הם [b] אולי
יגרמו לאנשים להשוות ולהבין מה באמת קורה אצלנו בעיקר מבחינת ה"ניהול".

מה שכתבת לגבי מכבי נכון, זה הדבר היחיד שיכול להביא לשינוי במודעות האוהדים.
לדעתי ולצערי זה ייקח זמן ויעלה בהרבה הרבה כאב ועצב
רוב האנשים עדיין לא הפנימו את השינוי שמתחולל במכבי , זו לא בית"ר של גידאמק ולא חיפה של שחר, זה משהו אחר שאנחנו בחיים לא נגיע אליו תחת הניהול של רמון תאומים ולובין
גם אם התקציב שלנו יהיה פי 3.
ההנהלה הנוכחית היא אסון למועדון הזה לא פחות מההנהלה תחת טביב והשאלה היא כמה זמן ייקח לאוהדים להבין את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות סופש
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
חתול אדום כתב:

לאט לאט, מעט מידי , אוהדים מתחילים להבין שכדי להציל את המועדון החולה הזה צריך בעלים, אחד ומספיק אמיד.
אז?
זה היה ברור לי עוד אז.

מה לעשות היום?

רק מה שקורה מעבר לכביש (וככל שיעבור הזמן זה יהיה טוב יותר) והסטירות שנקבל בדרבי, רק הם [b] אולי
יגרמו לאנשים להשוות ולהבין מה באמת קורה אצלנו בעיקר מבחינת ה"ניהול".

מה שכתבת לגבי מכבי נכון, זה הדבר היחיד שיכול להביא לשינוי במודעות האוהדים.
לדעתי ולצערי זה ייקח זמן ויעלה בהרבה הרבה כאב ועצב
רוב האנשים עדיין לא הפנימו את השינוי שמתחולל במכבי , זו לא בית"ר של גידאמק ולא חיפה של שחר, זה משהו אחר שאנחנו בחיים לא נגיע אליו תחת הניהול של רמון תאומים ולובין
גם אם התקציב שלנו יהיה פי 3.
ההנהלה הנוכחית היא אסון למועדון הזה לא פחות מההנהלה תחת טביב והשאלה היא כמה זמן ייקח לאוהדים להבין את זה

אני מת על האוהדים שהבינו ועכשיו מחכים שכולם יבינו.
אם הבנת אז לך תשנה,אל תזרוק פה כל מיני אמירות שווא מובנות מאליהן.
נכון שתאומים ורמון(לא סופר את ליובין) הם לא מנהלים טובים ואולי אפילו גרועים אבל איך שלא תסתכל על זה אם לא הם לא יודע מה נשאר מהפועל אחרי השנתיים האלה,הפכתם אותם לרמאים,שקרנים ואפילו לעבריינים.
יש גרעון,יש ברוריות והכל שחור כרגע אבל בל נישכח שהיינו על סף תיהום לפני שנתיים.

ולגבי מכב*,מידת ההערצה של אנשים פה למה שקורה שם מעוררת בחילה וגיחוך גם יחד,יש להם תקציב משוגע שאם כמה שהם יספרו שהם מצמצמים אותו הוא לא מצטמצם,יש שם מנהל מקצועי שהוא חלאת המין האנושי(ואת זה אני יודע ממספר אנשים שעבדו מולו),אני נותן לזה שנה-שנתיים גג עד שכל המודל הזה קורס.
מחלקת נוער מדהימה הייתה גם לבית"ר בזמנו,זה לא חוכמה לקרוא לשחקן שהבאת בגיל 17 שחקן בית.

את התבוסתנות הזאת("נפסיד דרבי או שניים ואז כולם יבינו") צריך למחוק מהלקסיקון,אנחנו הפועל מי הם??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 01:37 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 08:21 
טרחנים ניצחתם. אני מציע שמנהיג המאבק יהיה אדום אופטימי והסגן שלו יהיה חתול אדום, הוא אמר שצריך למצוא רוכש כמו גולדהאר, נשמע לי בחור רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
תמונה

רמון כבר מכר חצי לאוהדים/משקיעים
והחצי השני של טביב מעוקל אצל אישתו של מוני
מה ימכור בדיוק? מה שלא שלו?
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 נובמבר 2013, 10:16 
גביזון כתב:
תמונה

:ROSE: :HEART2: :ROSE:

ואגב, אין מה להתיחס לנוסח "רמון ימכור". ברור שהכוונה היא שרמון יניע תהליך מכירה שבעצם תלוי רק בו.
האיש קנה בלי כסף והאי שימכור בלי כסף. גאון, אבל שיעמוד בצד הנכון. בניה ולא תחזוקה קלקולקת שעלולה להביא להרס עד כדי ירידת ליגה או פירוק. לא בטוח שאם יגדיל את ההימור יוכל למכור ב-3 ימים בהם יקלע למצוקה פתאומית.

חורף, חורף בוא (אם רמון לא מוכר בנובמבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: