סימרוטיץ כתב:
כמה מילים על סיטואציה שמעטי מעט בכלל יודעים מה באמת קורה שם, מזכיר קצת את שגיא כהן שמתיימר לדעת מה השחקן חשב בזמן המהלך.
אין לנו מידע לגבי המו"מ, אולי הוא בכלל סגור כבר ? וכל מה שאנחנו מקשקשים לא שווה כלום, אולי העמותה יודעת מי הבעלים המיעוד והוא לא מישהו שפיללו אליו (סתם זורק, אריאל שיימן)
רמון הוציא הודעה רשמית שמתנהל מו"מ מול כמה אנשים במקביל, לפי הדיווחים בעיתונים יש חודש לסגור את העסקה (אני מאמין שכל הגורמים ירצו לסגור את העסקה לפני ינואר)
אז קצת סבלנות וכולנו נהיה יותר חכמים, בינתיים אנחנו מערבבים שמועות עם עובדות ויוצרים סלט.
הכל תלוי בבסי
נכון, כל אלה אופציות, יש עוד אופציה אחת, עד ינואר נמשיך לשמוע על רוכשים שאוטוטו קונים, לורדים ומתעניינים, הפעם זה רציני וכדומה, ואיכשהו הקבוצה לא תמכר עד ינואר, ואז לא תהיה ברירה וימכרו כמה שחקנים, "מה לעשות, ניסינו". זו אופציה הזויה, אני מסכים, אבל אותי אישית היא הכי פחות תפתיע. מהסיבה הפשוטה שאם הקבוצה היתה רוצה להמכר, היא היתה כבר נמכרת מזמן, לא החודש, אלא מזמן. עד עכשיו שמענו שאין אף אחד שעומד בתור, ופתאום הגענו למצב שבוחרים אותם בפינצטה. לגבי מה יוצא להם מזה וכו', אין לי שמץ, אבל אם אני מסתכל על ה20 שנה האחרונות, ואם לא יהיה שינוי מהותי אבל ממש מהותי באוחזי המושכות, זה לדעתי מה שהולך להיות.
איך אמרת? נחכה ונראה, אם תהיה רכישה אני הראשון שיקפוץ פה משמחה, הלוואי, אבל כל ה"שמות" וכל ה"לורדים" בתקשורת מכל הכיוונים, מרגשים ואמינים בעיני פחות מספינים על זה שידין וזהבי היו סרטן בגוף הקבוצה.
אגב, אני מסכים שאם נגיע למצב הזה שהחבר'ה ליצים מעדיפים למכור שחקנים במקום למכור את הקבוצה, זה מצב הזוי שאפילו אני מתקשה להאמין שהוא יקרה, אבל אם זה יקרה יהיה ללא ספק מדובר בשיא חדש.
נחכה ונראה.