תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 30/10
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

קודם כל, תודה, סוף סוף.
אבל- יש פה כמה אי דיוקים. "באנו להציל את הפועל" זה נכון, אבל אני זוכר עוד ממסיבת העיתונאים הראשונה ומדיונים על תוכניות לעתיד שכל המהלך הזה נועד כדי להכשיר בסיס לרוכש אחר. רמון לקח על עצמו התחייבויות שידע שאין לו סיכוי לעמוד בהן ובנה על מכירה.
אני לא יודע מה זה "לא מוצאים אף אחד" במשך 16 חודשים, כנראה שהיו כמה התקשרויות שלא הגיעו למימוש. רבאק, בוכמן בעצמו כתב שהיה שותף למפגשים כאלה עם אנשים רציניים. גם הוא שיקר? כל המפגש היה זיוף?

דבר שני, אתה חייב להחליט אם הידיעות על רוכש זה ספין או שהם תוצאה של ההודעה של רמון לשאר בעלי המניות. אי אפשר גם וגם.
ואני חייב לההבין יותר את עניין ההלוואות, הרי לא מדובר שם באנשים חסרי מוח או בית"רים, אתה באמת מאמין שהתכנון היה לקחת הלוואות על הלואות במשך שנים העיקר להמשיך לנהל? למה?

קודם כל בכיף, אין על מה ;)

1) אתה רק מחזק את הטענה שלי. "באנו להציל את הפועל" זו סיסמא מעולה וגם ההצהרות על מתווה זמני שנועד להכשיר את הקבוצה לבעלים אחר הן הצהרות מעולות. לא יודע מה קרה מאחורי הקלעים בכל הזמן שעבר מאז ה 4/7/12, אני יודע שבשורה התחתונה לא קרה כלום. ולא רק שלא קרה כלום אלא הקבוצה מפוזרת בין 7 גופים שונים, עם בעל בית שלא מחזיק אפילו בחצי אחוז מהמניות והוא זה שכביכול מנהל את המו"מ של הרכישה, עם גרעון שגולגל לעונה הבאה ו/או לרוכש הבא ועם 50% ממניות הקבוצה שאף אחד לא יודע מה קורה איתן והאם בכלל אפשר למכור אותן. איך שאני רואה את זה, צריך להיות מישהו ממש משוגע עם הרבה כסף בכיסים וסבלנות לבירוקרטיה שלא נגמרת כדי לקנות את המועדון. יכול להיות שיש מישהו כזה, אגב. ויכול להיות שלא.

2) לגבי ההלוואות - זה בדיוק מה שקרה. הלוואות על הלוואות, היתה אפילו אחת כזו לפני ארבעה חודשים שאיימה לזעזע את המועדון אחרי ההדחה מאירופה והצורך לממש את הערבות על ההלוואה הזו. להזכיר לך את מחול השדים סביב שכטר לפני ואחרי המשחק מול באר שבע ?

מה האינטרס האמיתי ? לא יודע. הכי אמיתי שיש. לי יש את ההשערות שלי, לך יכולות להיות את ההשערות שלך. אני כן יודע שהמצב הזה בלתי נסבל וחייב להיגמר לכאן או לכאן כי כרגע אין לנו איך לפתוח את העונה הבאה (ואת זה אפילו רמון אמר) או במקרה היותר גרוע נאלץ לשחרר שחקנים כבר בינואר. ערימת הגועל הזה ומאבקי האינטרסים האלה לא מעניינים אותי, אני רק רוצה שהקבוצה שלי תהפוך למועדון מקצועני ונורמלי סוף סוף. שכל מה שנדבר עליו יהיה גורדנה או סאשה בהרכב (סאשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
שוב התחמקת יפה קובסטר.הלכתי אחורה.
כמה כסף מאז ועד היום הביאה העמותה ומה חלקה בתקציב השוטף?.
יפה שהעמותה מעסיקה אדם שמחפש רוכשים.ב16 חודשים רמון הביא אפס.אתה טוען שהוא לא רוצה למכור.כמה הביאה העמותה באותה תקופה?
אין טובים ורעים מוחלטים.בזה אני מסכים.
רק חבל שכמה הודעות קודם כתבת שאשמים תאומים רמון ולובין אבל לא הזכרת לידם את העמותה.
שחלקה אגב בתקציב השוטף קרוב לאפס והביאה אגב ב16חודשים אפס רוכשים.
לפי הגישה שלך גם העמותה כמו רמון חא מכניסה כסף לא מטכנה למכור ולא שקופה.

התשובה למה שהעלת זו התשובה לכל מי שמפנטז על קבוצת אוהדים בכדורגל. אין לקבוצת אוהדים יכולת כלכלית להעמיד תקציב לקבוצה בסדר גודל של הפועל ת"א.
מצד שני, גם לרמון אין. והוא הבעלים.
זה מבנה הבעלות על ה 50% שנרכשו מטביב :
סיימון כץ 4%
עידו חג'ג' 5%
בועז תושב 6%
האחים ניסנוב 8%
בכור צבאן 7%
עמותת האדומים 20%

מי שמנהל את המועדון בפועל ומי שמנהל את המו"מ על הרכישה אלו חיים רמון ומושיק תאומים (ונגיד גם עידו חג'ג').
מה האחוזים שלהם ? האם הם מוסמכים לנהל מו"מ בשם כל אחד מבעלי המניות ? האם הם יכולים לקבוע לסיימון כץ למשל למכור את החלק שלו באותו סכום בו הוא קנה אותו (480 אלף שקל) ? במידה וסיימון כץ ירצה להישאר במועדון, מישהו יכול להכריח אותו לעזוב ? האם זה משהו שיהיה מקובל על הרוכש החדש ?
החלק של העמותה לא צריך להיות מה שידאיג אותך. העמותה היא בערך הגוף היחידי שבאמת דוחף למכירה ולרוכש חדש, גם אם נכשלו (או הוכשלו) במציאת אחד כזה בינתיים.
העמותה, עם כל הביקורת שיש על ההתנהלות שלה, זה גם הגוף שאני הכי פחות מודאג לגביו בתהליך המכירה כי הם רק נציגים שלנו וכל החלטה שתצטרך להתקבל תובא לאישור החברים. לי ולך ולכל מי שעשה חברות אין שליטה לגבי מה שיחליטו סיימון ובכור וחג'ג'.
פה יתחילו הבעיות שלנו, אם בכלל ימצאו בן אדם שבאמת רוצה לרכוש את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:35 
סמל אישי של המשתמש
כמה הערות:
1. מרוב תיאוריות על גבי תיאוריות הלכתם לאיבוד לגמרי. לתהות זה דבר אחד, לשער אלף ואחד דברים זה משהו אחר לגמרי.
2. לעמותה (כלומר, לוועד המנהל שלה), ואת זה לא היה קשה להבין בחודשים האחרונים, יש בטן מלאה על ההתנהלות של רמון. סיכוי לא רע שהיא גם צודקת. אבל העיתוי והדרך נוראיים: עיתוי - בזמן שרמון, תאומים ושות', במודע או לא, יוצרים לעצמם דד-ליין למציאת רוכש (שבועות עד חודשיים, נגיד), מכתב כזה יכול להיתפס כמסנדל וכמכשיל; והדרך - למה מכתב דרך עורך דין? למה לא להוציא הודעה פשוטה שהעמותה מבקשת להיפגש עם חיים רמון בהקדם על מנת להתעדכן במגעים? עכשיו להתעסק בחנות המוצרים? כי כתבו ב"אדום עולה"?
3. שימו לב איך יצר ההרס העצמי מחלחל לכל פינה בקהל. אלו שיזרקו משהו למגרש דווקא שיש לנו על תנאי; אלו שישרקו בוז דווקא כשלא הולך; אלו שיהיו מעורבים יתר על המידה בוולפסון; אלו שייצאו למלחמה דווקא ברגע הלא מתאים. ואחרי זה אנחנו עוד צריכים לשמוע הזיות על עוד כוח ניהולי לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 03:14 
סמל אישי של המשתמש
כתבתי פוסט כ"כ ארוך, אבל מחקתי הכל, יותר מידי אג'נדות וזיוני מוח באשכול אחד.
האשכול הזה די פותח עיניים בלי מילים מיותרות, לאלה שלא מסמרו את הדעה שלהם.
רק דבר אחד, אמרתי לפני כמה חודשים שהעמותה זה גוף עם פוטנציאל עצום חיובי וחיוני וברוך השם שיש לנו אותה, אבל היא לא רלוונטית במצב הנוכחי כי רמון שם עליה זין והיא חסרת שיניים, קיבלתי תגובות מרגשות של רמון ולבבות.
ודבר ממש אחרון, אם מישהו חושב שאוטוטו מגיע רוכש והמכתב הזה יהרוס משהו, הגיע הזמן שיקבל זבנג ויבין, שהמכתב הזה אולי סופסוף מקדם הבאת רוכש אמיתי, וניקוי ארוות, אבל אמיתי. אם ילכו עם הקליקה הכושלת כמה אנשים, כמו שבמכבי יש "אוהדים" שעד היום משוועים להפסדים שלה מאז שנמני סולק, ויש כאלה בצד הצהוב, מהמוכרים שבהם, נשרוד את זה, הפועל מחכה לזה.
מקווה שהחבר'ה בעמותה לא יקבלו בראש חזק מידי מרמון וחבריו, תהיו חזקים, ותתחילו לזעוק את המצב הקיים, תביאו כבר את השקיפות שכולנו עדיין משוועים לה, אין לכם ממה לפחד, יש לכם את כולנו מאחורי הגב, כולנו, גם אם זה יוצר קונפליקטים, אחרת מה המהות של העמותה בעצם? פשוט תוציאו את זה כבר החוצה.
רק הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 03:29 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
כמה הערות:
2. לעמותה (כלומר, לוועד המנהל שלה), ואת זה לא היה קשה להבין בחודשים האחרונים, יש בטן מלאה על ההתנהלות של רמון. סיכוי לא רע שהיא גם צודקת. אבל העיתוי והדרך נוראיים: עיתוי - בזמן שרמון, תאומים ושות', במודע או לא, יוצרים לעצמם דד-ליין למציאת רוכש (שבועות עד חודשיים, נגיד), מכתב כזה יכול להיתפס כמסנדל וכמכשיל; והדרך - למה מכתב דרך עורך דין? למה לא להוציא הודעה פשוטה שהעמותה מבקשת להיפגש עם חיים רמון בהקדם על מנת להתעדכן במגעים? עכשיו להתעסק בחנות המוצרים? כי כתבו ב"אדום עולה"?

העיתוי: דווקא בגלל העיתוי חשוב לעשות את זה. הקבוצה בדרך לעשות צעד חשוב ביותר שישפיעה על עתידה, והדברים מוסתרים מבעלי המניות, כולל ממחזיקת המניות הגדולה ביותר. וכל זה, בניגוד לחוזה. דווקא כדי לא ליצור מכשול לרוכש חשוב לדאוג לשקיפות מול העמותה כבר עכשיו, שיוכלו לברר עליו בשקט וכשיש זמן, ולא ברגע האחרון כשהכל תקשורתי ובלחץ זמן. אם היו מגלים את הפרטים לעמותה רק אחרי שהכל סוכם ויצא לתקשורת ואז העמותה הייתה צריכה להתחיל לבדוק את כל הפרטים, כל רגע שהייתה מבזבזת בבחינת כל הפרטים (ואני לא מצפה ממנה לעשות פחות מזה) היה יכול להוות מכשול לתהליך המכירה ועוד זמן שדברים יכולים להשתבש.
ברור שהיו חייבים לעשות את זה קודם, וחבל לי שלא עשו. אבל המצב עכשיו הוא שהעיתוי מחייב את זה.

הדרך: יש לי הרגשה שזו לא הפנייה הראשונה של העמותה בנושא הזה, ושמכתבים ופניות רגילות כבר נעשו. בגלל דחיפות הנושא וחוסר שיתוף הפעולה מצד רמון, כנראה לא הייתה ברירה אלא לנסח מכתב עם עורך דין. הבעיה היא שזה יצא לתקשורת, וזה אכן מחדל גדול.
לא נראה לי שזה העמותה הדליפה, כי זה מציג אותם באור רע (או לפחות לא באור מספיק חיובי כדי שזה יהיה משתלם), ולא נראה לי שזה רמון כי מדובר על כתב שבסכסוך איתו. המסקנה - מדובר על אחד מבעלי המניות האחרים (שקיבלו גם העתק).
אבל הדרך שהעמותה פעלה בה בנושא הזה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 04:01 
ערן כתב:
כמה הערות:

אתה מוכן להסביר את המשפט הזה?
בעיני מי המכתב יכול להיתפס כמכשיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
בעיני כל רוכש שהוא לא טיפש כמו נעל

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 06:23 
kobster כתב:
מהפכה כתב:
שוב התחמקת יפה קובסטר.הלכתי אחורה.
כמה כסף מאז ועד היום הביאה העמותה ומה חלקה בתקציב השוטף?.
יפה שהעמותה מעסיקה אדם שמחפש רוכשים.ב16 חודשים רמון הביא אפס.אתה טוען שהוא לא רוצה למכור.כמה הביאה העמותה באותה תקופה?
אין טובים ורעים מוחלטים.בזה אני מסכים.
רק חבל שכמה הודעות קודם כתבת שאשמים תאומים רמון ולובין אבל לא הזכרת לידם את העמותה.
שחלקה אגב בתקציב השוטף קרוב לאפס והביאה אגב ב16חודשים אפס רוכשים.
לפי הגישה שלך גם העמותה כמו רמון חא מכניסה כסף לא מטכנה למכור ולא שקופה.

התשובה למה שהעלת זו התשובה לכל מי שמפנטז על קבוצת אוהדים בכדורגל. אין לקבוצת אוהדים יכולת כלכלית להעמיד תקציב לקבוצה בסדר גודל של הפועל ת"א.
מצד שני, גם לרמון אין. והוא הבעלים.
זה מבנה הבעלות על ה 50% שנרכשו מטביב :
סיימון כץ 4%
עידו חג'ג' 5%
בועז תושב 6%
האחים ניסנוב 8%
בכור צבאן 7%
עמותת האדומים 20%

מי שמנהל את המועדון בפועל ומי שמנהל את המו"מ על הרכישה אלו חיים רמון ומושיק תאומים (ונגיד גם עידו חג'ג').
מה האחוזים שלהם ? האם הם מוסמכים לנהל מו"מ בשם כל אחד מבעלי המניות ? האם הם יכולים לקבוע לסיימון כץ למשל למכור את החלק שלו באותו סכום בו הוא קנה אותו (480 אלף שקל) ? במידה וסיימון כץ ירצה להישאר במועדון, מישהו יכול להכריח אותו לעזוב ? האם זה משהו שיהיה מקובל על הרוכש החדש ?
החלק של העמותה לא צריך להיות מה שידאיג אותך. העמותה היא בערך הגוף היחידי שבאמת דוחף למכירה ולרוכש חדש, גם אם נכשלו (או הוכשלו) במציאת אחד כזה בינתיים.
העמותה, עם כל הביקורת שיש על ההתנהלות שלה, זה גם הגוף שאני הכי פחות מודאג לגביו בתהליך המכירה כי הם רק נציגים שלנו וכל החלטה שתצטרך להתקבל תובא לאישור החברים. לי ולך ולכל מי שעשה חברות אין שליטה לגבי מה שיחליטו סיימון ובכור וחג'ג'.
פה יתחילו הבעיות שלנו, אם בכלל ימצאו בן אדם שבאמת רוצה לרכוש את הקבוצה.

בלי כוונה או אולי בכלל ידעת אבל פגעת בול בבעיה של קונה פוטנציאלי.
אדם "נורמאלי" ירצה לקנות את כל 100% האחוזים של הקבוצה ולא חלק ממנה ולממן את כל התקציב.!!!
איך יכול להיות שיש בקבוצת כדור-רגל שותפים שאינם מחוייבים להזרים כספים בעתיד לקבוצה? איך יכול להיות שהם לא ימכרו את חלקם ?
זה מה שמכשיל את המכירה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 06:54 
its-sick כתב:
בעיני כל רוכש שהוא לא טיפש כמו נעל

איך בדיוק המכתב הזה מכשיל את העסקה הפונטציאלית? תן בבקשה תסריט עם הגיון שבו זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 07:26 
כן בעל השליטה (50 אחוז) שמנהל את המועדון רשאי להכנס למו״מ ורק בסוף אם מבשיל משהו הוא יכול לכנס את שאר בעלי השליטה ולעשות הצבעה, והוא יכול להביא את מוישה אופניק שיעזור לו אם בא לו. האם והאם, האם העמותה הורסת סיכוי לרכש בגלל עיתוי מחורבן? כן תמיד מו"מ ברמות האלה הוא מסובך והוא יכול להתפוצץ על דברים קטנים, ומכתב שמגישה העמותה יכול לרמוז לרוכש בפוטנציה שצפוי לו מאבקים שהוא לא רוצה להכנס אליהם, גם אם אתם חושבים שהם לא משמעותיים. במצב כזה צריך לסתום את הפה, אחר כך שיהיה הסכם והוא יבוא לאישור, שהעמותה ושאר בעלי השליטה יפוצצו אם בא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 08:00 
כמה מילים על סיטואציה שמעטי מעט בכלל יודעים מה באמת קורה שם, מזכיר קצת את שגיא כהן שמתיימר לדעת מה השחקן חשב בזמן המהלך.
אין לנו מידע לגבי המו"מ, אולי הוא בכלל סגור כבר ? וכל מה שאנחנו מקשקשים לא שווה כלום, אולי העמותה יודעת מי הבעלים המיעוד והוא לא מישהו שפיללו אליו (סתם זורק, אריאל שיימן)
רמון הוציא הודעה רשמית שמתנהל מו"מ מול כמה אנשים במקביל, לפי הדיווחים בעיתונים יש חודש לסגור את העסקה (אני מאמין שכל הגורמים ירצו לסגור את העסקה לפני ינואר)
אז קצת סבלנות וכולנו נהיה יותר חכמים, בינתיים אנחנו מערבבים שמועות עם עובדות ויוצרים סלט.
הכל תלוי בבסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
כן בעל השליטה (50 אחוז) שמנהל את המועדון רשאי להכנס למו״מ ורק בסוף אם מבשיל משהו הוא יכול לכנס את שאר בעלי השליטה ולעשות הצבעה, והוא יכול להביא את מוישה אופניק שיעזור לו אם בא לו. האם והאם, האם העמותה הורסת סיכוי לרכש בגלל עיתוי מחורבן? כן תמיד מו"מ ברמות האלה הוא מסובך והוא יכול להתפוצץ על דברים קטנים, ומכתב שמגישה העמותה יכול לרמוז לרוכש בפוטנציה שצפוי לו מאבקים שהוא לא רוצה להכנס אליהם, גם אם אתם חושבים שהם לא משמעותיים. במצב כזה צריך לסתום את הפה, אחר כך שיהיה הסכם והוא יבוא לאישור, שהעמותה ושאר בעלי השליטה יפוצצו אם בא להם.

רמון הוא לא בעל השליטה.
רמון הוא דירקטור ובעל זכויות ניהול בהתאחדות - לא בעל מניות ואין לו סמכות למכור מניות בעלות.
אם יש לו איזושהי סמכות למכור מניות אז זה רק את אלו של העמותה (מתוקף ההסכם שלו איתה) ולכן כל החוזה שלו עם העמותה זה אחיזת עיניים בחסות הנהלת העמותה הראשונה, ויש לרמון את הסמכות לדלל את כל מניות העמותה בכל רגע נתון.
אני לא חושב שזה נכון ומכאן גם המכתב שנועד למנוע אפשרות של דילול המניות ללא תיאום עם העמותה. תאר לך שרמון מביא להם הסכם חתום עם רוכש שרוצה לקנות 100% (נגיד,לא יקרה) והעמותה תסרב כי היא תרצה לשמור על האחוזים שלה או על חלק מהם. למה למלכד אותם בצורה כזו ? ככה מתנהגים שותפים ? למה להגיע למצב של פיצוץ ולא לעבוד בתיאום ? הרי בשביל זה יצאו לדרך המשותפת הזו מלכתחילה, לא ?

ועזוב עמותה, האם זה כך גם עם הרוכשים הפרטיים ? שום סיכוי. אף אחד שהשקיע מאות אלפי שקלים לא יתן שידללו אותו בלי שתהיה לו מילה בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
כמה מילים על סיטואציה שמעטי מעט בכלל יודעים מה באמת קורה שם, מזכיר קצת את שגיא כהן שמתיימר לדעת מה השחקן חשב בזמן המהלך.
אין לנו מידע לגבי המו"מ, אולי הוא בכלל סגור כבר ? וכל מה שאנחנו מקשקשים לא שווה כלום, אולי העמותה יודעת מי הבעלים המיעוד והוא לא מישהו שפיללו אליו (סתם זורק, אריאל שיימן)
רמון הוציא הודעה רשמית שמתנהל מו"מ מול כמה אנשים במקביל, לפי הדיווחים בעיתונים יש חודש לסגור את העסקה (אני מאמין שכל הגורמים ירצו לסגור את העסקה לפני ינואר)
אז קצת סבלנות וכולנו נהיה יותר חכמים, בינתיים אנחנו מערבבים שמועות עם עובדות ויוצרים סלט.
הכל תלוי בבסי

נכון, כל אלה אופציות, יש עוד אופציה אחת, עד ינואר נמשיך לשמוע על רוכשים שאוטוטו קונים, לורדים ומתעניינים, הפעם זה רציני וכדומה, ואיכשהו הקבוצה לא תמכר עד ינואר, ואז לא תהיה ברירה וימכרו כמה שחקנים, "מה לעשות, ניסינו". זו אופציה הזויה, אני מסכים, אבל אותי אישית היא הכי פחות תפתיע. מהסיבה הפשוטה שאם הקבוצה היתה רוצה להמכר, היא היתה כבר נמכרת מזמן, לא החודש, אלא מזמן. עד עכשיו שמענו שאין אף אחד שעומד בתור, ופתאום הגענו למצב שבוחרים אותם בפינצטה. לגבי מה יוצא להם מזה וכו', אין לי שמץ, אבל אם אני מסתכל על ה20 שנה האחרונות, ואם לא יהיה שינוי מהותי אבל ממש מהותי באוחזי המושכות, זה לדעתי מה שהולך להיות.
איך אמרת? נחכה ונראה, אם תהיה רכישה אני הראשון שיקפוץ פה משמחה, הלוואי, אבל כל ה"שמות" וכל ה"לורדים" בתקשורת מכל הכיוונים, מרגשים ואמינים בעיני פחות מספינים על זה שידין וזהבי היו סרטן בגוף הקבוצה.
אגב, אני מסכים שאם נגיע למצב הזה שהחבר'ה ליצים מעדיפים למכור שחקנים במקום למכור את הקבוצה, זה מצב הזוי שאפילו אני מתקשה להאמין שהוא יקרה, אבל אם זה יקרה יהיה ללא ספק מדובר בשיא חדש.
נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:12 
סימרוטיץ כתב:
הכל תלוי בבסי

אין לך מידע כי אין מו"מ, יש אצלנו כל כך הרבה בעלים וכל מיני אינטרסנטים שאין מצב שלא תשמע על משהו רציני. מה שיש זה קמפיין של משרד פרסום גיתם. שים לב איך מוישיק התייחס לשאלה הכבדה של ה50% של טביב, שהם בעצם של מוני עדיין- מבחינתו אין בעיה, יש ייעוץ משפטי שהכל בסדר. אז למה לא שום דבר לא זז עם המניות האלה? איזה רוכש יבוא ויתעסק עם זה + פירורי מניות בידי מספר אנשים אחרים?
העמותה לא חפה בשל חוסר שקיפות מול חבריה, קשה להאמין שהמכתב הזה הגיע משום מקום ואם הוא תוצאה של ייאוש כי לא משתפים אותם, חברי העמותה היו צריכים להיות מיודעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:16 
יש הסכם חתום? רמון לא בעל השליטה? כי זה מה שהוא טען כל הזמן:

https://www.google.co.il/search?q=%D7%A ... 2&ie=UTF-8

וזה נתמך על ידי חברי העמותה עד היום, ואני לא בא להגן עליו, אבל העיתוי של העמותה לא מסתדר לי. וכן ככה מתנהגים שותפים שסומכים אחד על השני כשיש מצוקה ואף אחד מהם לא רוצה להזרים מספיק כסף כדי לתפעל את העסק, אם כל פעם היו צריכים את האישור של כולם כדי לעשות מהלכים העסק לא היה עובד, בשביל זה יש מנהל שצריך לקחת החלטות, אבל עכשיו אני מבין שרמון הוא בעצם אויר? ושלא ממש סומכים עליו, באמת תגלית מרעישה. העמותה דיברה על שקיפות, כל מה שיש לה לחשוף היא הייתה חייבת לחשוף לפני חודשים ולא היום. אם יש להם ידיעה שנסמכת על עבודות שעובדים עליהם ועלינו הגיע הזמן לחשוף את הבלוף.
ואם כבר מדברים של שותפים, המהלך האחרון של העמותה לפי ההשקפה שלך הייתה אמורה לכנס את כל השותפים - חברי העמותה - לעדכן במה שהם יודעים ולערוך הצבעה, גם זה לא קרה.

*גביזון, אף אחד לא יהיה מופתע, רק שאם זו תכנית העל של הפרסומאי אז ואלה זה קמפיין כושל כי השלכות של כישלון שיחות מו"מ שקריות עם שלושה גורמים יכניסו אותם לפינה יותר קשה מהמנטרה הקבועה של "ניסינו אף אחד לא דופק בדלת" ואני נותן קצת קרדיט לתאומים שהוא יודע איך קמפיינים עובדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:19 
ואם רמון לא משתף אותה כמו שעושים עם שותפים? היא הייתה צריכה לצאת מזמן ולדווח לחברים על ההתנהלות של ההנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי דעתי,הנושא הכי מדאיג כאן כרגע זה פתיחת הקלפים בקשר לכך שרמון לא סופר את העמותה,דבר שעלה כאן כמה פעמים ע"י נציגים של העמותה,ולא ממש קיבל את הבמה.
עצוב שזה הדרך שבה הדבר נחשף,אבל מוטב שזה עלה ומקבל את הבמה הראוייה,ולא ממשיכים להחביא את זה באשליה שהכל ורוד,בזמן שאנשים משלמים ממיטב כספם בתחושה שהם "שותפים" לניהול וקיומה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:23 
לטעמי יש 2 דרכי פעולה. הכי טוב לשלב את שתיהן:
1 הבהרה חד משמעית בפורום לרמון ולתאומים שאי מכירת הקבוצה היא על רקע רצונות פרטים שלהם (ושל מוני ?). לאחרונה יש התקדמות משמעותית בנקודה זו שהיא, אגב, אמיתית לגמרי. ברור גם לרמון ולאחרים שאחרי פורום חד משמעי זה רק ענין של זמן עד שמטה המחאה נגד טביב והאולטראס יתעוררו.
2 שחברים באגודה ו/או במטה המאבק יפגשו עם רמון בצורה דיסקרטית ויבהירו בצורה חדה שאי מכירת הקבוצה בתוך חודש (ורצוי שלאיש קש של אברמוביץ' למרות שיתכן מאוד שאחרים יעניקו לרמון ושות' יתרנות יחסיים) תביא להתחלת מאבק רגיש מהמאבק נגד טביב אבל נחוש כמותו.

הערות:
1 הרי כל הטביב החל בחטא של בעלים שמחזיק בקבוצה ללא הון רלבנטי. מי יודע מה יהיה הגלגול הבא של בעלים כזה. אצל טביב ה-50 מליון נתנו לנו להחזיק מעמד בלי פירוק או ירידת ליגה.
2 בניגוד לטביב רמון הוא אדם נורמטיבי ואיש ציבור ידוע ואמביציוזי. אם נהיה חדים בתפיסתנו ובמאבקנו הוא יהיה רגיש מטביב.

בקיצור כ-100 האוהדים הנכונים יכולים להבטיח מהפך עד ינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:51 
chimpfive כתב:

וזה נתמך על ידי חברי העמותה עד היום, ואני לא בא להגן עליו, אבל העיתוי של העמותה לא מסתדר לי. וכן ככה מתנהגים שותפים שסומכים אחד על השני כשיש מצוקה ואף אחד מהם לא רוצה להזרים מספיק כסף כדי לתפעל את העסק, אם כל פעם היו צריכים את האישור של כולם כדי לעשות מהלכים העסק לא היה עובד, בשביל זה יש מנהל שצריך לקחת החלטות, אבל עכשיו אני מבין שרמון הוא בעצם אויר? ושלא ממש סומכים עליו, באמת תגלית מרעישה. העמותה דיברה על שקיפות, כל מה שיש לה לחשוף היא הייתה חייבת לחשוף לפני חודשים ולא היום. אם יש להם ידיעה שנסמכת על עבודות שעובדים עליהם ועלינו הגיע הזמן לחשוף את הבלוף.
ואם כבר מדברים של שותפים, המהלך האחרון של העמותה לפי ההשקפה שלך הייתה אמורה לכנס את כל השותפים - חברי העמותה - לעדכן במה שהם יודעים ולערוך הצבעה, גם זה לא קרה.

*גביזון, אף אחד לא יהיה מופתע, רק שאם זו תכנית העל של הפרסומאי אז ואלה זה קמפיין כושל כי השלכות של כישלון שיחות מו"מ שקריות עם שלושה גורמים יכניסו אותם לפינה יותר קשה מהמנטרה הקבועה של "ניסינו אף אחד לא דופק בדלת" ואני נותן קצת קרדיט לתאומים שהוא יודע איך קמפיינים עובדים.

כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 09:57 
סימרוטיץ כתב:
הכל תלוי בבסי

הצנזור הראשי הגיע.
אולי חטפו את חיים רמון בלילה חייזרים?

רוב הדיונים בפורום כדורגל מבוססים על פרסומים בתקשורת כולל מסמך רשמי שהודלף.
אז מדברים על זה כאן, בפורום אוהדים של הפועל תל אביב. הכי טבעי שיש בעולם. עד אז אתה מצפה מכולם לגלות סבלנות ולא להזכיר את המילה עמותה, רוכש ורמון? מה אתה רוצה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

1) תיכנס ללינק הראשון. הוא הצהיר שהוא הבעלים בפני הועדה לאישור העברת זכויות הניהול וזה מה שהוא קיבל. את זכויות הניהול בהפועל (לפחות ב 50% שהוא קנה מטביב) אבל הוא לא בעל השליטה במועדון ולא מחזיק אפילו באחוז אחד מהפועל. יתרה מכך, על פי ההסכם בין העמותה לבין חיים רמון כל רוכש שמעוניין לקנות למעלה מ-50 אחוזים מהמועדון חייב להיות מוצג בפניהם, וכמוהו גם ההסכם לפני שחותמים עליו.
2) העמותה היתה חייבת לחשוף את כל מה שהיא יודעת ממזמן. גם את זה כתבתי וכבר כמה חודשים אני מתרעם על כך שאין אסיפת חברים ומכל ההבטחות על שקיפות לא יצא כלום. יכול להיות שהם ניסו לקבל תשובות מהמועדון בכל מיני דרכים והוציאו את המכתב הזה בלית ברירה. מסכים איתך לחלוטין שהגיע הזמן לחשוף את הבלוף.
3)אני מניח העמותה לא הודיעה לכלל החברים שהם מתכוונים להוציא מכתב כי הם רצו לשמור את זה בתוך ההנהלה. זה שהמכתב יצא החוצה זה בעייתי ולא חסר אנשים בעלי אינטרס להוציא את המכתב הזה.
4) שורה תחתונה - אני מקווה שילכו עם זה עד הסוף. אם יש רוכש, שהעמותה תדע עליו ותביא אותו לאישור בהקדם האפשרי. אם אין רוכש ומנסים למרוח אותנו, שיפוצצו הכל. שיתפטרו ויחשפו בדיוק מה קורה מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:23 
שחר כתב:
סימרוטיץ כתב:
הכל תלוי בבסי

הצנזור הראשי הגיע.
אולי חטפו את חיים רמון בלילה חייזרים?

רוב הדיונים בפורום כדורגל מבוססים על פרסומים בתקשורת כולל מסמך רשמי שהודלף.
אז מדברים על זה כאן, בפורום אוהדים של הפועל תל אביב. הכי טבעי שיש בעולם. עד אז אתה מצפה מכולם לגלות סבלנות ולא להזכיר את המילה עמותה, רוכש ורמון? מה אתה רוצה בדיוק?

חחח
הצנזור הראשי עלק , שחר הפכת לבדיחה לא מצחיקה , הצנזור של מי בדיוק אני ? של העמותה של רמון של טביב אולי ?
כל מה שרשמתי שגם ככה בעוד חודש כולם פה יוכלו להסיק מסקנות בצורה הרבה יותר ברורה ומושכלת ושאנשים פה מערבבים בין שמועות לעובדות וככה לקורא מהצד קשה מאוד להבין כבר מה אמת ומה שקר, אחרי זה לך תוכיח שאין לך אחות
מה כבר יקרה אם אנשים יגלו סבלנות עוד חודש ? זה ישנה משהו בכלל ?
והביקורת שלי היא שהפכנו לפורום יציע העיתונות מה שכולנו מקטרים עליו אנחנו עושים בעצמנו, יום אחד רמון אלוהים יום שני שטן כך גם לגבי העמותה תאומים חג'ג' וכל שחקן
השינוי מתחיל בכל אחד מאיתנו, מה לעשות שחר מותר לי לחשוב ככה מבלי לסנגר על אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:33 
"השינוי מתחיל בכל אחד מאתנו"..

דבר איתי כתחזור מהסדנאות שלך בהודו.

ואני הפכתי לבדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:37 
שחר כתב:

ואני הפכתי לבדיחה.

כן כן אתה הבדיחה, לא יודע מה עבר עליך בשנה האחרונה אבל אתה הרבה יותר קרוב למישהו שאכל פטריה לא טובה בהודו מאשר אני
הזוי מה שהולך איתך
בהצלחה לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 10:39 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:

ואני הפכתי לבדיחה.

כן כן אתה הבדיחה, לא יודע מה עבר עליך בשנה האחרונה אבל אתה הרבה יותר קרוב למישהו שאכל פטריה לא טובה בהודו מאשר אני
הזוי מה שהולך איתך
בהצלחה לך

מאכזב מאוד שהשינוי עדיין לא התחיל בך... :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 12:22 
בנתיים, מכל זורקי הסיסמאות כאן אף אחד לא ענה על השאלה הפשוטה איך המכתב הזה יכול להפריע לעסקה מתרקמת.
יכול להיות שבמבט ראשון הפרסום הזה נראה כמו לטפל בכביסה המלוכלכת מחוץ לבית. זה אולי גורם קצת נחת לשונאי הפועל, חוץ מזה אין כאן שום נזק.

אף אחד לא מצפה שהקונה יקבל החלטה על סמך העיניים היפות של רמון. ברור לכולם שקונה רציני יבדוק בדיוק מה הוא קונה. הוא 'יגלה' את העמותה בכל מקרה, כמו גם את קופת השרצים של המועדון. אם זה יפריע לו הוא לא יקנה, ואם הוא יחליט ללכת על זה, המכתב הזה הוא זוטות שלא קשורות אליו.

אין איש עסקים שהמכתב הזה יהיה פקטור, אפילו לא פרומיל של פקטור בהתקדמות העסקה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2013, 00:36 
העמותה עושה את עבודתה על הצד הטוב ביותר לרבות המכתב שהוציאה והדרישה הנכונה והלגיטימית מחיים רמון לבצע את ההסכם עם העמותה כלשונו.
אין ספק שבמצב אליו נקלעה הקבוצה, גם בשל הכשלים בניהול הקבוצה (לרבות בצד המקצועי) וגם בשל ההתקשרויות אל טביב, העמותה ושאר מחזיקי המניות ,יהיה קשה מאוד להעביר את הקבוצה לידיים אחרות תוך ביצוע מו"מ כפי שהיינו רוצים לראות.
אני אולי תמים אבל עדיין מאמין שכל הצדדים המעורבים מעוניינים בטובת הפועל ת"א ואבוי לנו אם לא.
כאמור טוב עשתה העמותה בהוצאת המכתב ומאמין שחיים רמון בליווי משפטי נכון ימצאו את הדרך לבצע הן דרישת העמותה והן לביצוע עסקת המכירה לה אנו מייחלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2013, 11:40 
יש כאן תגובות בושה.
גילוי נאות, חלק ממנהלי העמותה הם חברים טובים שלי. עם ובלי קשר להפועל.
אחרי שאמרתי את זה, על מי אתם יוצאים כאן בדיוק?
אנשים שעובדים בהתנדבות על חשבון הפרנסה שלהם (כשלי הציעו לרוץ בעמותה של הכדורגל והכדורסל, אמרתי שאין לי זמן בגלל העסק שלי. להם אין יותר זמן פנוי ממני והם כאן לקחו על עצמם) והם 100% לטובת הקבוצה. 100%.
אפשר להגיד אותו דבר על רמון וכל האנשים שלו?
העמותה קמה כדי לייצג את הקהל ועושה זאת נאמנה. אם אדון חיים רמון היה מוכן לשתף איתם פעולה, ולא להתייחס אליהם כאילו הם נטע זר שבא לתקוע מקלות בגלגלים, אז לא היה צורך לא בדרישות ולא במכתבים.
אבל כשהם נלחמים על דברים שסיכמו איתם (לטובת האוהדים), אז אומרים להם שלא סוכם איתם כלום. ואז כשהם פונים במכתבים, אומרים להם למה במכתבים? וואלה יופי.
כל שאלה שלהם, שאגב מופנית לרמון וההנהלה עקב שאלות שמגיעות אליהם מאוהדים ואין להם תשובות עליהן, נתקלת בהתחמקות ותשובה מעורפלת. כאילו רמון מנהל את המוסד ולא את הפועל.
אז מה אתם רוצים מהם בדיוק?
רצינו שינוי. רצינו לדעת שהמערכת בהפועל בריאה, גם אם יש מגבלת תקציב. אז מה כל הסודיות הזו?
כאילו יש להם אינטרסים אחרים. אתם בטוחים שהם אלה עם האינטרס האישי?
אז תמשיכו להאשים את העמותה. הדבר היחיד שאני מאשים בו את החברים שלי בעמותה, זה שיש להם את שלוות הנפש להמשיך להתעסק עם החרא הזה. אני מזמן הייתי נותן לרמון להמשיך לספר סיפורים לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2013, 11:54 
קרספו,אם העמותה הייתה באה ואומרת קורה במועדון א ב ג לא היו פה תגובות כאלו.
מבחינתי בפעם הראשונה שאני שומע על בעיות זה במכתב.
לא זכורה לי םעם אחת שהעמותה הוציאה משהו שלא תקין בהתנהלות החוצה או עמדה על רגלים אחוריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 נובמבר 2013, 11:59 
מהפכה כתב:
קרספו,אם העמותה הייתה באה ואומרת קורה במועדון א ב ג לא היו פה תגובות כאלו.
מבחינתי בפעם הראשונה שאני שומע על בעיות זה במכתב.
לא זכורה לי םעם אחת שהעמותה הוציאה משהו שלא תקין בהתנהלות החוצה או עמדה על רגלים אחוריות

יכול להיות.
אבל אולי הם דווקא לא רצו להוציא דברים החוצה ולסגור את הבעיות מול רמון בשקט.
בסופו של דבר. איזה אינטרס יש להם חוץ מהפועל?
אז אולי אפשר להגיד אותו דבר על רמון. אבל הוא זה שמנהל את הפועל בצורה החשאית הזו. אז שאלות נשאלות וטוב שהן נשאלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: