NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
ביום שני עמית גולדשטיין מוואלה פרסם את הכתבה שבה הטיל ספק ביכולת וברצון של רמון ושות' למכור את הפועל
אתמול המועדון הוציא הודעה רשמית על כתב התראה לפני תביעת דיבה כנגד עמית גולדשטיין ואתר וואללה
היום עמית גולדשטיין מפרסם את אותו מכתב שנשלח כבר ביום ראשון אך ורק לרמון ע"י העמותה עם העתקים לשאר בעלי המניות, מכתב שפוגע לכאורה בשמה של העמותה.
עוד בלי להתייחס לתוכן המכתב, מעניין למי היה אינטרס שהמכתב הזה יצא החוצה בתזמון הנוכחי.
שוב מסיטים את דעת הקהל מהעיקר, שוב מתעסקים בטפל, שוב מוצאים שעיר לעזאזל.
כולם אשמים - שירזי,אבוקסיס,פרדי,טוטו,ידין,זהבי,רב"ש,העמותה. כולם. חוץ ממי שאשם באמת.
תתעוררו.
עוד הודעה מאותו סגנון שלא אומרת כלום.
תתחיל לדבר ויהיה אפשר להתעורר.
מי אשם? ואל תגיד לי "אותם אנשים שנמצאים 15 שנה במועדון".
תתן שמות, ותנמק איך אתה חושב שהם עוצרים את המכירה, ולמה הם עושים את זה. אם הם פוגעים בהפועל, אין לך שום סיבה לשמור את זה בסוד. רצוי שנדע, ורצוי שנדע כמה שיותר.
כשטביב היה אשם היה פה אשכול באורך 20 עמודים למה הוא אשם ומה צריך לעשות נגדו.
פה, חוץ מלפמפם 20 פעם ביום את אותה מנטרה, אין כלום. תדברו ת'כלס.
אני שונא את תאומים ועם זה מאמין שהוא לא באמת מרוויח מלהיות בהפועל ושאם היה לו הזדמנות למכור לטייקון הוא היה מוכר. כנ"ל חיים.
שמות. נימוקים. אינטרסים.
שוט.
1) שמות - מושיק תאומים, חיים רמון, אמיר לובין
2) מניע - תקשורת, קשרים עיסקיים, מפעלות חינוך וחברה, מינוי מקורבים
3) הצהרות לעומת מעשים :
* באנו להציל את הפועל. בפועל, לא שמנו שקל. כל הכסף הגיע מהאוהדים, בעלי המניות ותורמים נדיבים שהצליחו לגייס (מני ויצמן למשל)
* רוצים למכור את המועדון. בפועל, יש לנו קשרים עיסקיים בארץ ובחו"ל וכבר 16 חודש לא מוצאים אף אחד. באופן מוזר, שלושה ימים אחרי שרמון הצהיר בפני בעלי המניות שאין יותר הלוואות ואם לא יגיע רוכש אז ילכו למכירת חיסול, התחילו הידיעות על רוכשים כאלו ואחרים.
* שקיפות ניהולית. בפועל, אף אחד לא ראה מאזנים כספיים (כמה יוצא ולמי), אף אחד לא יודע מה קורה עם החצי של
טביב למרות שכבר כמה חודשים טובים הוא לא מחזיק בזכויות הניהול עליהם. העמידו תקציב של 43 מיליון עם הכנסות
של 20-25 מיליון שקל. מאיפה שאר הכסף וכמה מהגרעון עובר לשנה הבאה ויגולגל לרוכש שירצה לקנות את המועדון ?
* הולכים יד ביד עם האוהדים. בפועל, לא סופרים את העמותה. מעלים את מחירי המנוי, לא מקיימים ישיבות דירקטוריון,
לא משתפים את העמותה בהחלטות ניהוליות, "שוכחים" להזמין אותם לאירוע ההשקה עם הספונסר הראשי.
אין לי את כל התשובות והלוואי שהיו לי. אין לי מקורות "בפנים" אלא רצון לראות קצת מעבר למה שקורה על פני השטח.
אני גם לא אומר שאני צודק אבל אני שואל. תשאלו גם אתם. יש כאן יותר מדי דברים שמצטברים להתנהלות לא ברורה ובעייתית. ככל שיותר אנשים ישאלו ויתעניינו ולא יאכלו בכפית את מה שמנסים להאכיל אותם, יהיה לחץ יותר גדול על ההנהלה. לך תדע, אולי בסוף יתברר שהספקות לא היו לחינם.