תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 08:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 30/10
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 22:54 
לדעתי לישיבת דירקטוריון צריך לזמן את כל בעלי המניות
טביב הוא בעל מניות גם אם העביר זכויות ניהול.
ויש לו חצי קבוצה בלי קשר לנטלי הראל.עוד לא שילמו לו עבור החצי הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
לדעתי לישיבת דירקטוריון צריך לזמן את כל בעלי המניות
טביב הוא בעל מניות גם אם העביר זכויות ניהול.
ויש לו חצי קבוצה בלי קשר לנטלי הראל.עוד לא שילמו לו עבור החצי הזה

אז מה אתה מציע.
שבגלל שרמון לא "יכול" לכנס ישיבת דירקטוריון פורמאלית הוא לא ישב עם העמותה ולא יעדכן אותה אחת לתקופה ? שהוא יעשה מה שהוא רוצה מבלי לדווח גם לשאר בעלי המניות ? כלומר הוא ותאומים ימשיכו לנהל לפי ראות עיניהם מבלי לתת דין וחשבון לאף אחד.

אולי המצב הזה שלא ניתן לכנס באופן פורמאלי דרקטוריון משרת אינטרס של מישהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 30/10
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2013, 23:45 
עושה רושם שהעמותה סובלת משגעון גדלות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:03 
לפי הפרסומים יש כרגע סיכוי לייצר לקבוצה אופק כלכלי לשנים הקרובות.
אני מציע לעמותה שלפי המכתב שהיא שלחה לא עושה הרבה כבר שנה להמשיך לא לעושת עוד חודש.
אני גם מציע לעמותה להביא רוכש או לחילופין לקנות בעצמה את הקבוצה.
הכי חשוב אני מציע לה לזכור שהיא עוד לא הוכיחה יכולת להעמיד תקציב ראוי בעצמה ושהתרומה שלה לתקציב הקבוצה אפסית.
ולי אגב לא אכפת שרמון ינהל את הקבוצה אם הוא מתחייב לתקציב של 60-50 מיליון שח כל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
ביום שני עמית גולדשטיין מוואלה פרסם את הכתבה שבה הטיל ספק ביכולת וברצון של רמון ושות' למכור את הפועל
אתמול המועדון הוציא הודעה רשמית על כתב התראה לפני תביעת דיבה כנגד עמית גולדשטיין ואתר וואללה
היום עמית גולדשטיין מפרסם את אותו מכתב שנשלח כבר ביום ראשון אך ורק לרמון ע"י העמותה עם העתקים לשאר בעלי המניות, מכתב שפוגע לכאורה בשמה של העמותה.

עוד בלי להתייחס לתוכן המכתב, מעניין למי היה אינטרס שהמכתב הזה יצא החוצה בתזמון הנוכחי.
שוב מסיטים את דעת הקהל מהעיקר, שוב מתעסקים בטפל, שוב מוצאים שעיר לעזאזל.
כולם אשמים - שירזי,אבוקסיס,פרדי,טוטו,ידין,זהבי,רב"ש,העמותה. כולם. חוץ ממי שאשם באמת.
תתעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:08 
הגיוני מאוד שיום אחרי שרמון מאיים בתביעה הוא מדליף לאותו אחד.
עם כל הכבוד לבעלי המניות חלקם הראו יותר מפעם אחת ששקט זה לא הצעד החזק שלהם.
יש בערך שבעה אנשים חשודים כולל זה שנתן את המידע נגד רמון.
מפתיע שאחד ועוד אחד שלך ישר יצא רמון.
דרך אגב גם נציג טביב קיבל אני מנחש מכתב.אולי הוא המדליף?
והעיקר כרגע זה למכור את הקבוצה.לא לכנס דירקטוריון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 30/10
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:13 
מהפכה כתב:
הגיוני מאוד שיום אחרי שרמון מאיים בתביע או מדליף לאותו אחד.

אפילו לפני זה
העמותה שולחת מכתבי התראה דרך עורכי דין לבעלים, ואף אחד לא מיודע בזה, לא בבעיות שהיו עד עכשיו, ולא בנוגע לשליחת המכתב. ועכשיו מציגים כאילו הבעייה היא שהוא יצא החוצה. אני הייתי מתבייש להעלות טיעון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:16 
זאת שקיפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:20 
kobster כתב:
ביום שני עמית גולדשטיין מוואלה פרסם את הכתבה שבה הטיל ספק ביכולת וברצון של רמון ושות' למכור את הפועל
אתמול המועדון הוציא הודעה רשמית על כתב התראה לפני תביעת דיבה כנגד עמית גולדשטיין ואתר וואללה
היום עמית גולדשטיין מפרסם את אותו מכתב שנשלח כבר ביום ראשון אך ורק לרמון ע"י העמותה עם העתקים לשאר בעלי המניות, מכתב שפוגע לכאורה בשמה של העמותה.

עוד בלי להתייחס לתוכן המכתב, מעניין למי היה אינטרס שהמכתב הזה יצא החוצה בתזמון הנוכחי.
כולם אשמים - שירזי,אבוקסיס,פרדי,טוטו,ידין,זהבי,רב"ש,העמותה. כולם. חוץ ממי שאשם באמת.
תתעוררו.

עוד הודעה מאותו סגנון שלא אומרת כלום.
תתחיל לדבר ויהיה אפשר להתעורר.

מי אשם? ואל תגיד לי "אותם אנשים שנמצאים 15 שנה במועדון".
תתן שמות, ותנמק איך אתה חושב שהם עוצרים את המכירה, ולמה הם עושים את זה. אם הם פוגעים בהפועל, אין לך שום סיבה לשמור את זה בסוד. רצוי שנדע, ורצוי שנדע כמה שיותר.

כשטביב היה אשם היה פה אשכול באורך 20 עמודים למה הוא אשם ומה צריך לעשות נגדו.
פה, חוץ מלפמפם 20 פעם ביום את אותה מנטרה, אין כלום. תדברו ת'כלס.

אני שונא את תאומים ועם זה מאמין שהוא לא באמת מרוויח מלהיות בהפועל ושאם היה לו הזדמנות למכור לטייקון הוא היה מוכר. כנ"ל חיים.
שמות. נימוקים. אינטרסים.
שוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
בהצלחה לכל הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום רביעי 30/10
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
מהפכה כתב:
הגיוני מאוד שיום אחרי שרמון מאיים בתביע או מדליף לאותו אחד.

אפילו לפני זה
העמותה שולחת מכתבי התראה דרך עורכי דין לבעלים, ואף אחד לא מיודע בזה, לא בבעיות שהיו עד עכשיו, ולא בנוגע לשליחת המכתב. ועכשיו מציגים כאילו הבעייה היא שהוא יצא החוצה. אני הייתי מתבייש להעלות טיעון כזה.

הפוך גוטה.
זה בדיוק מה שאמרתי.
זה שהוא יצא החוצה זו ממש לא הבעיה האמיתית, זו הטקטיקה להסיט את הדיון מהבעיות האמיתיות.
זה שאין ישיבות דירקטוריון מסודרות למרות שטביב כבר לא מחזיק בזכויות הניהול של ה 50% השניים זו בעיה.
זה שנקבעה ישיבה כזו ב 9/10 ובה היו אמורים להעלות כל מיני שאלות ותהיות לגבי ההתנהלות במועדון, והיא בוטלה בהתרעה של שעה ללא כל סיבה זו בעיה.
זה שלא משתפים את בעל המניות העיקרי במועדון בתהליך הרכישה זו בעיה.
זה שהעמותה ישבה יותר מדי זמן בלי לעשות משהו לגבי השקיפות שהבטיחו לנו לפני כמעט 16 חודש זו בעיה.
זה שלא התקיימה אסיפה של חברי העמותה מתחילת העונה זו בעיה.

הנה רשימה של בעיות אמיתיות. בעיות שיהיה קשה להתייחס אליהן כי כרגע מתעסקים בהאם העמותה בכלל היתה צריכה להוציא את המכתב ואיזה חוצפנים הם ואיך הם מסכלים במו ידם את המכירה שצריכה לקרות ממש אוטוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:27 
טקטיקה של מי להסיט את הדיון?
לא שמעתי את ההנהלה מגיבה בנושא, בוא פרט לנו טקטיקה של מי זו בדיוק?
חלאס עם ההאשמות העמומות האלה כאילו פוליטיקאי כתב אותן, דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:30 
אבדתי אתכם עם כל הגורמים, הדלפות, מכתבים , חובות, שקיפות, עיקולים... אינטרסים וכו'.

שמישהו כבר ייקח את הקבוצה הזאת יסלק את כולם ונוכל להתעסק בכדורגל ובחתול בסארט למינהם ושאר ירקות (בעיקר מלפפונים?)

נשבר הזין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:34 
אולי מישהו יטרח להסביר איך בדיוק המכתב הזה יכשיל עסקה מתבשלת?
האם הקונה הפוטנציאלי יקנה את המועדון בגלל הפרצוף היפה של רמון? האם הקונה הזה לא עומד לבדוק ממילא איזה חתול יש בתוך השק שלו?

כולם פה בוכים על כך שהקבוצה לא מתנהלת כמו שצריך, אבל כשיש גוף חף מאינטרסים פרטיים שמנסה לשפר את זה אתם מתלוננים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:35 
ההשערה שלי היא שגורם מהעמותה נתן לכתב את האינפורמציה לכתבה אתמול ואותו גורם בעמותה הדליף את המכתב היום.
שתי הכתבות היו נגד חיים רמון.
כלקח מאיום התביעה הפעם ביקש הכתב תגובה מהקבוצה.
ואם ההשערה שלי נכונה וההדלפות הם מהעמותה והם התחילו בעיתוי המקרי הזה העמותה צריכה להתפרק מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

תתעוררו.

תתן שמות, ותנמק איך אתה חושב שהם עוצרים את המכירה, ולמה הם עושים את זה. אם הם פוגעים בהפועל, אין לך שום סיבה לשמור את זה בסוד. רצוי שנדע, ורצוי שנדע כמה שיותר.

אני שונא את תאומים ועם זה מאמין שהוא לא באמת מרוויח מלהיות בהפועל ושאם היה לו הזדמנות למכור לטייקון הוא היה מוכר. כנ"ל חיים.
שמות. נימוקים. אינטרסים.
שוט.

1) שמות - מושיק תאומים, חיים רמון, אמיר לובין

2) מניע - תקשורת, קשרים עיסקיים, מפעלות חינוך וחברה, מינוי מקורבים

3) הצהרות לעומת מעשים :
* באנו להציל את הפועל. בפועל, לא שמנו שקל. כל הכסף הגיע מהאוהדים, בעלי המניות ותורמים נדיבים שהצליחו לגייס (מני ויצמן למשל)
* רוצים למכור את המועדון. בפועל, יש לנו קשרים עיסקיים בארץ ובחו"ל וכבר 16 חודש לא מוצאים אף אחד. באופן מוזר, שלושה ימים אחרי שרמון הצהיר בפני בעלי המניות שאין יותר הלוואות ואם לא יגיע רוכש אז ילכו למכירת חיסול, התחילו הידיעות על רוכשים כאלו ואחרים.
* שקיפות ניהולית. בפועל, אף אחד לא ראה מאזנים כספיים (כמה יוצא ולמי), אף אחד לא יודע מה קורה עם החצי של
טביב למרות שכבר כמה חודשים טובים הוא לא מחזיק בזכויות הניהול עליהם. העמידו תקציב של 43 מיליון עם הכנסות
של 20-25 מיליון שקל. מאיפה שאר הכסף וכמה מהגרעון עובר לשנה הבאה ויגולגל לרוכש שירצה לקנות את המועדון ?
* הולכים יד ביד עם האוהדים. בפועל, לא סופרים את העמותה. מעלים את מחירי המנוי, לא מקיימים ישיבות דירקטוריון,
לא משתפים את העמותה בהחלטות ניהוליות, "שוכחים" להזמין אותם לאירוע ההשקה עם הספונסר הראשי.

אין לי את כל התשובות והלוואי שהיו לי. אין לי מקורות "בפנים" אלא רצון לראות קצת מעבר למה שקורה על פני השטח.
אני גם לא אומר שאני צודק אבל אני שואל. תשאלו גם אתם. יש כאן יותר מדי דברים שמצטברים להתנהלות לא ברורה ובעייתית. ככל שיותר אנשים ישאלו ויתעניינו ולא יאכלו בכפית את מה שמנסים להאכיל אותם, יהיה לחץ יותר גדול על ההנהלה. לך תדע, אולי בסוף יתברר שהספקות לא היו לחינם.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 31 אוקטובר 2013, 00:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:45 
מחירי המנויים לא עלו בשיתוף עם העמותה?
קובסטר עובדות זה דבר חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:

תשאל אותם כמה סיי היה להם בהחלטה הזו.
גם אם הם היו רק חותמת גומי, אני זוקף את המהלך הזה גם לחובתם והעברתי על כך ביקורת בזמן אמת, אתה מוזמן לבדוק.
את ההחלטה עצמה לא הם קיבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:51 
אין לך תשובות, ולמען האמת החזרה על אותה מנטרה לא עוזרת הרבה, אז ממי אתה מצפה שיתעורר ולמה? אתם רוצים להצדיק את המהלך? תפאדל, תתחילו לדבר עובדות והוכוחות, אפשר להתחיל עם "המקןר" שמזין אותך ואחרים במערכת האינטרסים. עד שלא נקבל את המידע הזה מהעמותה, הם יכולים להמשיך ולהיות המומים שאנשים לא מקבלים דברים ברוח סבבית-בבית כמו שאדון נחמד דורש.
ומה ששחר אמר, ראבק שיקנו את המועדון, אפילו בשביל הפסיק אחוז שיש מו"מ שווה לקחת צעד אחורה ולראות מה התוצאות. רק שנפסיק להתעסק בתככים ומזימות של מושיקו וחברים.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 31 אוקטובר 2013, 00:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:51 
קיצור אף אחד לא יודע כלום ועדיין עולה ריח חזק מאוד של חרא. כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:52 
הם הוציאו מכתב שתמך בזה.להגיד עכשיו שזה רמון בלי אוהדים זה חוצפה.
כמה כסף גייסה העמותה לתקציב הקבוצה השנה?
כמה רוכשים הביאה העמותה ב16 חודשים?
איפה האחראיות של העמותה בנושא השקיפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ומה ששחר אמר, ראבק שיקנו את המועדון, אפילו בשביל הפסיק אחוז שיש מו"מ שווה לקחת צעד אחורה ולראות מה התוצאות. רק שנפסיק להתעסק בתככים ומזימות של מושיקו וחברים.

יש לי חדשות בשבילך,
ברמה זאת או אחרת,
זה לעולם לא יפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 00:58 
זה יפסיק כמו שיום אחד אוהד מכבי התעורר למציאות בלי אבי נמני ולוני ועם זהבי ודאבל קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:00 
kobster כתב:
מהפכה כתב:

תשאל אותם כמה סיי היה להם בהחלטה הזו.
גם אם הם היו רק חותמת גומי, אני זוקף את המהלך הזה גם לחובתם והעברתי על כך ביקורת בזמן אמת, אתה מוזמן לבדוק.

למה לא היה להם סיי?
זה לא מה שהם בעצמם אמרו:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
kobster כתב:

לא רלוונטי.

kobster כתב:

גם אם הם היו רק חותמת גומי, אני זוקף את המהלך הזה גם לחובתם

chimpfive כתב:
אין לך תשובות, ולמען האמת החזרה על אותה מנטרה לא עוזרת הרבה, אז ממי אתה מצפה שיתעורר ולמה? אתם רוצים להצדיק את המהלך? תפאדל, תתחילו לדבר עובדות והוכוחות, אפשר להתחיל עם "המקןר" שמזין אותך ואחרים במערכת האינטרסים. עד שלא נקבל את המידע הזה מהעמותה, הם יכולים להמשיך ולהיות המומים שאנשים לא מקבלים דברים ברוח סבבית-בבית כמו שאדון נחמד דורש.

עניתי עם כל מה שאני יודע וציינתי שאין לי את כל התשובות. אין לי "מקור" וזה קצת מתחיל להיות משעשע הסיפור של המקור. הלוואי והעמותה יפתחו את כל מה שהם יודעים על מה שקורה עם ההתנהלות של המועדון, לדעתי זה היה צריך להיות ממזמן גם אם במחיר של פיצוץ היחסים. המחויבות שלהם צריכה קודם כל להיות לנו ולא לרמון. אנחנו שמנו אותם שם. אנשים לא צריכים לקבל דברים ברוח סבבית-בבית (אהבתי) אבל לא לקחת כל דבר כמובן מאליו ולנסות להבין מה הוביל לפרסום מכתב שנשלח לפני 3 ימים ולמי יש את האינטרס שהוא ייצא.
מיותר לציין שאני מסכים עם רוב או עם כל מה ששחר אומר לגבי מה שקורה במועדון. יאמר לזכותו שהוא התריע על זה הרבה לפני כולנו. ושיקנו כבר את המועדון, רבאק.

מהפכה כתב:
הם הוציאו מכתב שתמך בזה.להגיד עכשיו שזה רמון בלי אוהדים זה חוצפה.
כמה כסף גייסה העמותה לתקציב הקבוצה השנה?
כמה רוכשים הביאה העמותה ב16 חודשים?
איפה האחראיות של העמותה בנושא השקיפות?

לך אחורה, בלי הכסף של העמותה רמון לא היה קונה את הקבוצה.
למיטב הבנתי, העמותה מעסיקה בן אדם שהתפקיד שלו זה למצוא רוכש לקבוצה תמורת אחוזים מהעיסקה.
גם בהקשר הזה וגם בהקשר של השקיפות,היתה צריכה להיות אסיפת חברים ממזמן וציינתי שזה מחדל שלהם.
אין פה טובים מוחלטים ואין פה רעים מוחלטים. יש פה קבוצה שנמצאת בכל הבלאגן הזה ומייחלת כבר לרגע שיגמר החרא הזה ונתחיל להתנהל כמו המועדון שאנחנו צריכים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:03 
אדום מטלי כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:07 
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:

תתעוררו.

שמות. נימוקים. אינטרסים.
שוט.

1) שמות - מושיק תאומים, חיים רמון, אמיר לובין

2) מניע - תקשורת, קשרים עיסקיים, מפעלות חינוך וחברה, מינוי מקורבים

3) הצהרות לעומת מעשים :
* באנו להציל את הפועל. בפועל, לא שמנו שקל. כל הכסף הגיע מהאוהדים, בעלי המניות ותורמים נדיבים שהצליחו לגייס (מני ויצמן למשל)
* רוצים למכור את המועדון. בפועל, יש לנו קשרים עיסקיים בארץ ובחו"ל וכבר 16 חודש לא מוצאים אף אחד. באופן מוזר, שלושה ימים אחרי שרמון הצהיר בפני בעלי המניות שאין יותר הלוואות ואם לא יגיע רוכש אז ילכו למכירת חיסול, התחילו הידיעות על רוכשים כאלו ואחרים.
* שקיפות ניהולית. בפועל, אף אחד לא ראה מאזנים כספיים (כמה יוצא ולמי), אף אחד לא יודע מה קורה עם החצי של
טביב למרות שכבר כמה חודשים טובים הוא לא מחזיק בזכויות הניהול עליהם. העמידו תקציב של 43 מיליון עם הכנסות
של 20-25 מיליון שקל. מאיפה שאר הכסף וכמה מהגרעון עובר לשנה הבאה ויגולגל לרוכש שירצה לקנות את המועדון ?
* הולכים יד ביד עם האוהדים. בפועל, לא סופרים את העמותה. מעלים את מחירי המנוי, לא מקיימים ישיבות דירקטוריון,
לא משתפים את העמותה בהחלטות ניהוליות, "שוכחים" להזמין אותם לאירוע ההשקה עם הספונסר הראשי.

אין לי את כל התשובות והלוואי שהיו לי. אין לי מקורות "בפנים" אלא רצון לראות קצת מעבר למה שקורה על פני השטח.
אני גם לא אומר שאני צודק אבל אני שואל. תשאלו גם אתם. יש כאן יותר מדי דברים שמצטברים להתנהלות לא ברורה ובעייתית. ככל שיותר אנשים ישאלו ויתעניינו ולא יאכלו בכפית את מה שמנסים להאכיל אותם, יהיה לחץ יותר גדול על ההנהלה. לך תדע, אולי בסוף יתברר שהספקות לא היו לחינם.

קודם כל, תודה, סוף סוף.
אבל- יש פה כמה אי דיוקים. "באנו להציל את הפועל" זה נכון, אבל אני זוכר עוד ממסיבת העיתונאים הראשונה ומדיונים על תוכניות לעתיד שכל המהלך הזה נועד כדי להכשיר בסיס לרוכש אחר. רמון לקח על עצמו התחייבויות שידע שאין לו סיכוי לעמוד בהן ובנה על מכירה.
אני לא יודע מה זה "לא מוצאים אף אחד" במשך 16 חודשים, כנראה שהיו כמה התקשרויות שלא הגיעו למימוש. רבאק, בוכמן בעצמו כתב שהיה שותף למפגשים כאלה עם אנשים רציניים. גם הוא שיקר? כל המפגש היה זיוף?

דבר שני, אתה חייב להחליט אם הידיעות על רוכש זה ספין או שהם תוצאה של ההודעה של רמון לשאר בעלי המניות. אי אפשר גם וגם.
ואני חייב לההבין יותר את עניין ההלוואות, הרי לא מדובר שם באנשים חסרי מוח או בית"רים, אתה באמת מאמין שהתכנון היה לקחת הלוואות על הלואות במשך שנים העיקר להמשיך לנהל? למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:12 
שוב התחמקת יפה קובסטר.הלכתי אחורה.
כמה כסף מאז ועד היום הביאה העמותה ומה חלקה בתקציב השוטף?.
יפה שהעמותה מעסיקה אדם שמחפש רוכשים.ב16 חודשים רמון הביא אפס.אתה טוען שהוא לא רוצה למכור.כמה הביאה העמותה באותה תקופה?
אין טובים ורעים מוחלטים.בזה אני מסכים.
רק חבל שכמה הודעות קודם כתבת שאשמים תאומים רמון ולובין אבל לא הזכרת לידם את העמותה.
שחלקה אגב בתקציב השוטף קרוב לאפס והביאה אגב ב16חודשים אפס רוכשים.
לפי הגישה שלך גם העמותה כמו רמון חא מכניסה כסף לא מטכנה למכור ולא שקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2013, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
אדום מטלי כתב:

הוא לא.
כשאנשים רוצים להתלונן, הם מצליחים.
רחמיי על מי שבחר להוביל את העמותה, אם אלה האנשים שהוא צריך ליצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: