chimpfive כתב:
kobster כתב:
11/12 - 36 משחקי ליגה, 17 שערים
12/13 - 29 משחקי ליגה, 13 שערים
13/14 - 7 משחקי ליגה, 3 שערים
מאז שהגיע להפועל הוא עם 48 שערים סה"כ, בכל שנה הוא מלך שערי הקבוצה.
תמשיכו לבלבל במוח ודמארי ימשיך לתת את המנה הקבועה שלו. נקסט.
בתור אחד החלוצים שפתח כמעט בכל המשחקים חוץ מהפציעה, לליגה כל כך חלשה, 17 שערים בעונת השיא ו13 עונה אחת לפני זה לא נתון של חלוץ על, יש לו כמה חסרונות שהוא יכול מאוד לשפר כמו לכל חלוץ.
אגב טוטו תמוז אני חושב שהיה מלך השערים של הפועל ושל הליגה עם 20 ומשהו שערים.
טוטו היה מלך השערים בעונה הראשונה שלו בהפועל (10/11).
מבחינה סטטיסטית, דמארי הוא החלוץ המוביל בארץ בשנתיים האחרונות. ברור שיש לו עוד הרבה דברים לשפר, אחרת הוא כבר מזמן לא היה פה, אבל זו לא הנקודה. במקצוע של לתת גולים, הוא מספר 1 בארץ.
redrony כתב:
מצטער זה לא נקסט. סטטיסטיקות, כבודן במקומן מונח בודאי שמדובר בחלוץ, אבל בסוף יש קבוצה מאחורי העניין הזה.
שכטר מוביל את טבלת הכיבושים והפועל הבקיעו 12 גולים ב 7 משחקים ואף אחד מהנתונים האלה לא משקף את המציאות או יותר נכון, את הקשר בין הגולים האלה למצב שהנוכחי שבו הקבוצה נמצאת.
דמארי חייב להיות הרבה יותר חד ולהתעלות הרבה יותר במשחקים שהכסף נמצא בהם . אני חושב שהוא חלוץ מצוין, אבל בשביל קבוצה שתרצה מתישהו אליפות, הוא צריך לשדרג את עצמו.
אתה ודאי מתכוון לדרבי האחרון שניצחנו, שהוא גרם להרחקה של גרסיה ושם את הפנדל שניצח לנו את המשחק ?
או למשחק בקללה ב 11/12 אחרי דרבי המוטות, המשחק שהפך את הכיוון שלנו בעונה ההיא שנגמרה עם גביע, כשהוא עלה כחלוץ יחיד והתעלל בהגנה של חיפה ?
או המשחק נגד רמה"ש בגשם בעונה שעברה אחרי רצף של משחקים זוועתיים שהוא נתן את שער הנצחון ?
או המשחקים באירופה בתחילת העונה הנוכחית (5 שערים בארבעה משחקים) שהוא היה היחיד שתפקד ?
שוב, אף אחד לא אמר שאין לו חסרונות. אז הוא החמיץ אתמול, ביג דיל. יש חלוץ שלא מחמיץ ?
התגובה הראשונה שלי נועדה להבהיר שדמארי הוא באנקר והוא את השורה הסטטיסטית שלו ייתן, גם אם הוא יחמיץ לא מעט בדרך לשם.
דמארי רחוק מלהיות הבעיה שלנו.
יש לנו הגנה טובה מאוד יחסית לליגה, שלישיה קדמית הכי טובה בארץ, והבעיה היא בעיקר בצורת המשחק ובקישור.
עם עוד שחקן באמצע שידע לדחוף קדימה (חלאס כבר עם גורדנה, לא יכול לראות אותו) ועוד קשר בצד בנוסף לגילי אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה בכל יום נתון. כל קבוצה.