תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 09:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עומר דמארי
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 11:25 
עומר שחקן מצוין, ועדיין מותר לדבר בפורום על העובדה שהוא החמיץ אמש שלושה מצבים של 100% לכיבוש שער, ולא מעט כאלו מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 11:29 
kobster כתב:
11/12 - 36 משחקי ליגה, 17 שערים
12/13 - 29 משחקי ליגה, 13 שערים
13/14 - 7 משחקי ליגה, 3 שערים

מאז שהגיע להפועל הוא עם 48 שערים סה"כ, בכל שנה הוא מלך שערי הקבוצה.

תמשיכו לבלבל במוח ודמארי ימשיך לתת את המנה הקבועה שלו. נקסט.

בתור אחד החלוצים שפתח כמעט בכל המשחקים חוץ מהפציעה, לליגה כל כך חלשה, 17 שערים בעונת השיא ו13 עונה אחת לפני זה לא נתון של חלוץ על, יש לו כמה חסרונות שהוא יכול מאוד לשפר כמו לכל חלוץ.
אגב טוטו תמוז אני חושב שהיה מלך השערים של הפועל ושל הליגה עם 20 ומשהו שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 11:46 
kobster כתב:

מצטער זה לא נקסט. סטטיסטיקות, כבודן במקומן מונח בודאי שמדובר בחלוץ, אבל בסוף יש קבוצה מאחורי העניין הזה.
שכטר מוביל את טבלת הכיבושים והפועל הבקיעו 12 גולים ב 7 משחקים ואף אחד מהנתונים האלה לא משקף את המציאות או יותר נכון, את הקשר בין הגולים האלה למצב שהנוכחי שבו הקבוצה נמצאת.
דמארי חייב להיות הרבה יותר חד ולהתעלות הרבה יותר במשחקים שהכסף נמצא בהם. אני חושב שהוא חלוץ מצוין, אבל בשביל קבוצה שתרצה מתישהו אליפות, הוא צריך לשדרג את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:08 
kobster כתב:

יש! סטטסיטיקה!

ככה בודקים יכולת של שחקן כדורגל. על הנייר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
kobster כתב:

בתור אחד החלוצים שפתח כמעט בכל המשחקים חוץ מהפציעה, לליגה כל כך חלשה, 17 שערים בעונת השיא ו13 עונה אחת לפני זה לא נתון של חלוץ על, יש לו כמה חסרונות שהוא יכול מאוד לשפר כמו לכל חלוץ.

טוטו היה מלך השערים בעונה הראשונה שלו בהפועל (10/11).
מבחינה סטטיסטית, דמארי הוא החלוץ המוביל בארץ בשנתיים האחרונות. ברור שיש לו עוד הרבה דברים לשפר, אחרת הוא כבר מזמן לא היה פה, אבל זו לא הנקודה. במקצוע של לתת גולים, הוא מספר 1 בארץ.

redrony כתב:

מצטער זה לא נקסט. סטטיסטיקות, כבודן במקומן מונח בודאי שמדובר בחלוץ, אבל בסוף יש קבוצה מאחורי העניין הזה.
שכטר מוביל את טבלת הכיבושים והפועל הבקיעו 12 גולים ב 7 משחקים ואף אחד מהנתונים האלה לא משקף את המציאות או יותר נכון, את הקשר בין הגולים האלה למצב שהנוכחי שבו הקבוצה נמצאת.
דמארי חייב להיות הרבה יותר חד ולהתעלות הרבה יותר במשחקים שהכסף נמצא בהם . אני חושב שהוא חלוץ מצוין, אבל בשביל קבוצה שתרצה מתישהו אליפות, הוא צריך לשדרג את עצמו.

אתה ודאי מתכוון לדרבי האחרון שניצחנו, שהוא גרם להרחקה של גרסיה ושם את הפנדל שניצח לנו את המשחק ?
או למשחק בקללה ב 11/12 אחרי דרבי המוטות, המשחק שהפך את הכיוון שלנו בעונה ההיא שנגמרה עם גביע, כשהוא עלה כחלוץ יחיד והתעלל בהגנה של חיפה ?
או המשחק נגד רמה"ש בגשם בעונה שעברה אחרי רצף של משחקים זוועתיים שהוא נתן את שער הנצחון ?
או המשחקים באירופה בתחילת העונה הנוכחית (5 שערים בארבעה משחקים) שהוא היה היחיד שתפקד ?

שוב, אף אחד לא אמר שאין לו חסרונות. אז הוא החמיץ אתמול, ביג דיל. יש חלוץ שלא מחמיץ ?
התגובה הראשונה שלי נועדה להבהיר שדמארי הוא באנקר והוא את השורה הסטטיסטית שלו ייתן, גם אם הוא יחמיץ לא מעט בדרך לשם.

דמארי רחוק מלהיות הבעיה שלנו.
יש לנו הגנה טובה מאוד יחסית לליגה, שלישיה קדמית הכי טובה בארץ, והבעיה היא בעיקר בצורת המשחק ובקישור.
עם עוד שחקן באמצע שידע לדחוף קדימה (חלאס כבר עם גורדנה, לא יכול לראות אותו) ועוד קשר בצד בנוסף לגילי אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה בכל יום נתון. כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:15 
מי טוען שהוא הבעיה שלנו? טוענים שכדי באמת להיות קבוצה ששואפת לאליפות שיש לך שחקנים כמו גילי ושכטר, אם דמארי היה נותן עוד 30 או 40 אחוז ממה שהוא נותן היום אפשר היה לאיים על מכבי בצורה רצינית, רק בגלל שכולם יודעים באיזה כישרון מדובר. לפחות זה מה שאני טוען אם כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
מקבל, אבל הבעיה שלך עם מכבי מתחילה הרבה לפני כן (מבחינה מקצועית כמובן).
אין לך אמצע שיכול להתחרות באמצע שלהם ושם הם יפרקו אותך. כדי שדמארי ושכטר יגיעו למצבים, תצטרך למצוא דרך להעביר אליהם את הכדורים ואם האמצע שלהם ידחוף אותך אחורה זה עלול להיות בעייתי.
דמארי בהפועל בשביל לתת גולים. לא מצפה ממנו להנהיג, לסחוף אחריו את הקבוצה ולהטריף את האוהדים תוך כדי המשחק.
בשביל זה הבאת את שכטר.
אני לא מתרגש מההחמצות ולא מצפה ממנו לגמור כל משחק עם גול. יהיו לו עליות ויהיו לו ירידות כמו לכל חלוץ אבל אם יש משהו שהוא הוכיח עד היום זה שאת המנה שלו הוא ייתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אין לך אמצע שיכול להתחרות באמצע שלהם ושם הם יפרקו אותך. כדי שדמארי ושכטר יגיעו למצבים, תצטרך למצוא דרך להעביר אליהם את הכדורים ואם האמצע שלהם ידחוף אותך אחורה זה עלול להיות בעייתי.
דמארי בהפועל בשביל לתת גולים. לא מצפה ממנו להנהיג, לסחוף אחריו את הקבוצה ולהטריף את האוהדים תוך כדי המשחק.
בשביל זה הבאת את שכטר.
אני לא מתרגש מההחמצות ולא מצפה ממנו לגמור כל משחק עם גול. יהיו לו עליות ויהיו לו ירידות כמו לכל חלוץ אבל אם יש משהו שהוא הוכיח עד היום זה שאת המנה שלו הוא ייתן.

הוא מגיע כמעט כל משחק למצבים, אז כנראה שכדורים הוא כן מקבל.
ואם אין לו ערך מוסך כמו שאתה מנסה לטעון (ולדעתי אתה עושה לו נזק, כי הוא בהחלט מסוגל לסחוב קבוצה), אז מה טוב בו?
הוא חלוץ מוכשר שמשחק כל משחק בקבוצת צמרת. ברור שהוא יתן גולים.
זה לא עניין של החמצה פה החמצה שם. הוא מחמיצן והוא כזה כבר שלוש שנים.

ולפני שיקפצו כל מיני נשמות- הלואי ויחתימו אותו לעוד 3 שנים. אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:15 
kobster כתב:
בשביל זה הבאת את שכטר.

"בשביל זה הבאת את שכטר"
אתה זוכר בשביל מה הבאנו את דמארי?
אתה זוכר שדמארי עלה למועדון פי 3?

ואני אסייג שוב, למרות שנמאס. גם ביכולת הנוכחית מדובר בשחקן לא רע בכלל. ועדיין, לפעמים הוא אחד מההבדלים למה אנחנו מקום 3 ולא ראשון.

אבוחצירא בשנים האחרונות היה חלוץ הרבה יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
kobster כתב:
בשביל זה הבאת את שכטר.

"בשביל זה הבאת את שכטר"
אתה זוכר בשביל מה הבאנו את דמארי?
אתה זוכר שדמארי עלה למועדון פי 3?

ואני אסייג שוב, למרות שנמאס. גם ביכולת הנוכחית מדובר בשחקן לא רע בכלל. ועדיין, לפעמים הוא אחד מההבדלים למה אנחנו מקום 3 ולא ראשון.

אבוחצירא בשנים האחרונות היה חלוץ הרבה יותר טוב ממנו.

1) תג המחיר של דמארי לא רלבנטי. הבאת את דמארי כי בן שהר ושכטר עזבו והיית צריך חלוץ תותח ליד טוטו. הוא הבקיע יותר מטוטו בכל עונה מהשתיים ששיחקו ביחד + החזיק לך את כל ההתקפה בשנה וחצי האחרונה מאז פרשת טוטו ומונאקו.
2) ההתייחסות שלי היתה אך ורק לגבי התלונות שהוא מחמיץ. אז הוא מחמיץ. סטטיסטית, הוא כבר הוכיח שהוא באנקר ואת המנה שלו הוא ייתן גם השנה. אם היה לו אופי אחר והוא היה יותר "רע" על המגרש הוא לא היה פה.
3) הסטטיסטיקה של אבוחצירא בשנתיים האחרונות - 13 שערים ב 37 משחקים ב 11/12, 15 שערים ב 29 משחקים ב 12/13. דמארי כבש יותר ממנו בפחות משחקים, כשבמקביל הוא שיחק גם במסגרת האירופית בכל עונה והיה בעומס יותר גדול, שלא לדבר על הקבוצה המביכה שהיתה לנו בשנה שעברה.
4) אתה באמת מכניס את אבוחצירא כקונטרה נגדית בדיון על מחמיצנים ? בטוח ?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:47 
אני לא יודע כמה פעמים אצטרך לכתוב את זה כדי שיבינו.

סטטיסטיקה מעניינת לי את התחת. זה טוב לויכוחים בכדורסל.
בכדורגל זה שווה לתחת. המספרים האלה לא אומרים כלום. זה לא מדבר על הנעת כדור, על משיכת בלמים, על חילוצים, כדורי גובה, וגם לא על המסירה לשחקן שמבשל.

גם החמצות לא מפריעות לי כל עוד זה לא כרוני.
אתה יודע מתי החמאתי לדמארי? נגד באר שבע. כמה גולים הוא בישל וכבש באותו משחק? 0.

אבוחצירא היה שחקן קילר. עובר שחקנים ועושה צרות בלי סוף.

שכטר הוא לא תחת הכינוי "סקורר" ודמארי כן.
אז מישהו יכול להסביר לי למה דמארי כבר 3 שנים לא סיפק ביצוע כמו השער הראשון של איתי, או כמו של הוולה אחרי הבישול של איליץ?

אלו היו שערים של חלוץ קלאסי.
אתם עושים עוול לדמארי עם החלוץ רחבה הזה. יש לו עוד המון, אבל הוא לא מראה את זה. בשביל חלוץ שצריך קישור שישים אותו מול שוער, לא משלמים 7 מיליון שקל.
הכי גרוע שלדעתי זה כבר לא ישתנה. הוא לעולם לא ינצח בלם במאבק פיזי (בקרקע או בגובה) ולא יחלץ כדור כמו שעדן שרם מצליח לעשות. התנועה שלו ללא כדור פשוט לא מספיק טובה, ובדריבל שלו הוא לא משתמש כמו שעשה בפתח תקווה.
הוא חלוץ סבבה וכזה יישאר. אם הוא הופך להיות שכטר, שזו הייתה התקווה, היינו במצב טוב יותר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה :ROSE:
כל מילה ומילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:49 
kobster כתב:
chimpfive כתב:
kobster כתב:

טוטו היה מלך השערים בעונה הראשונה שלו בהפועל (10/11).
מבחינה סטטיסטית, דמארי הוא החלוץ המוביל בארץ בשנתיים האחרונות. ברור שיש לו עוד הרבה דברים לשפר, אחרת הוא כבר מזמן לא היה פה, אבל זו לא הנקודה. במקצוע של לתת גולים, הוא מספר 1 בארץ.

redrony כתב:

דמארי חייב להיות הרבה יותר חד ולהתעלות הרבה יותר במשחקים שהכסף נמצא בהם . אני חושב שהוא חלוץ מצוין, אבל בשביל קבוצה שתרצה מתישהו אליפות, הוא צריך לשדרג את עצמו.

אתה ודאי מתכוון לדרבי האחרון שניצחנו, שהוא גרם להרחקה של גרסיה ושם את הפנדל שניצח לנו את המשחק ?
או למשחק בקללה ב 11/12 אחרי דרבי המוטות, המשחק שהפך את הכיוון שלנו בעונה ההיא שנגמרה עם גביע, כשהוא עלה כחלוץ יחיד והתעלל בהגנה של חיפה ?
או המשחק נגד רמה"ש בגשם בעונה שעברה אחרי רצף של משחקים זוועתיים שהוא נתן את שער הנצחון ?
או המשחקים באירופה בתחילת העונה הנוכחית (5 שערים בארבעה משחקים) שהוא היה היחיד שתפקד ?

שוב, אף אחד לא אמר שאין לו חסרונות. אז הוא החמיץ אתמול, ביג דיל. יש חלוץ שלא מחמיץ ?
התגובה הראשונה שלי נועדה להבהיר שדמארי הוא באנקר והוא את השורה הסטטיסטית שלו ייתן, גם אם הוא יחמיץ לא מעט בדרך לשם.

דמארי רחוק מלהיות הבעיה שלנו.
יש לנו הגנה טובה מאוד יחסית לליגה, שלישיה קדמית הכי טובה בארץ, והבעיה היא בעיקר בצורת המשחק ובקישור.
עם עוד שחקן באמצע שידע לדחוף קדימה (חלאס כבר עם גורדנה, לא יכול לראות אותו) ועוד קשר בצד בנוסף לגילי אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה בכל יום נתון. כל קבוצה.

אני לא אומר שהוא הבעיה שלנו, וכמו שציינתי, הוא חלוץ מצוין, אבל הוא עדיין לא הוכיח שהוא חלוץ שלוקח על עצמו את ההתקפה, שיודע ליצור לעצמו מצבים שכלום לא זז וכן, שהוא שחקן שמתפקד תחת לחץ. את כל זה אני עוד רוצה לראות ממנו. להחמצות שלו אין שום קשר וגם לסטטיסטיקה כרגע אין קשר. נכון לעכשיו, בודאי בעונה הזו, הוא לא מספיק טוב. לא מעניין אותי עם כמה גולים הוא יגמור את העונה, כמו שלא מעניין אותי שלשכטר יש עכשיו 5 גולים והפועל הבקיעו הכי הרבה בליגה. מעניין אותי שהגולים האלה עוזרים להפועל להשיג את המטרות שלה ובשנתיים שדמארי בהפועל, עם כל הכבוד, הפועל היתה קבוצה בינונית עד חלשה. אסי טובי הבקיע במכבי פ"ת 27 גולים שהפועל לקחו דאבל. וואלה יופי...

ואתה לא צריך עוד קשר בשביל לנצח כל קבוצה ביום נתון. את זה אתה גם יכול לעשות היום. היית יכול לעשות את זה גם בעונה שעברה.
קבוצה שרוצה אליפות לא "יכולה לנצח כל קבוצה ביום נתון", היא צריכה לנצח ב7-8 ממשחקים מתוך 10.

הקיצור, יהיה בסדר גמור איתו והוא חלוץ טוב, אבל אתה לא צריך לדחוף את הסטטיסטיקות האלה בשביל לתמוך בטענות האלה כי הן לא אומרות כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 14:54 
אגב, בלי שום קשר - 13 שערים שמתוכם 5 פמדלים לחלוץ מוביל בקבוצת צמרת זה חרא סטטסטיקה והיא יותר לרעתו מאשר לטובתו. just saying.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אתה לוקח את זה למקומות לא נכונים. לא אמרתי שדמארי שחקן פח, כי גם אני מכיר את הסטטיסטיקה שלו מעונות קודמות וגם את היכולת (שבעיני חשובה הרבה יותר מסטטיסטיקה). אמרתי שדמארי החוליה החלשה שלנו מתחילת העונה, ויש משחקים שזה גם עלה לנו בנקודות יקרות, כמו מול בני סכנין בהזדמנויות שהיו לו לקרוע את הרשת ולסיים את המשחק הרבה לפני שהם הסתגרו עם 11 שחקנים בתוך הרחבה, וזו לא הדוגמה היחידה.

דמארי בשנים הקודמות שיחק תחת "מאמנים" שעושים עוול למקצוע, עם קבוצת פח שלא מסוגלת להחזיק אמצע ולהעביר כדור מהגנה להתקפה ולמרות כל זה הוא עשה שערים ולפעמים גם נתן תצוגות של חלוץ גדול. השנה הביאו מאמן מעולה, הקבוצה נראית טוב יותר בכמה סדרי גודל מהשנה שעברה כמעט בכל העמדות, ובמקום שזה ישדרג את דמארי ויוציא ממנו עוד יותר נראה כאילו הוא הולך הרבה אחורה. שוב, שבעה משחקי ליגה, שישה מהם גרועים ואחד מהם טוב (מול ב"ש, שכמו שצויין לא כבשנו במשחק והוא עדיין שיחק מעולה).

אני מסתכל על הקבוצה במשחקים העונה - יש הגנה מעולה שלשם שינוי מכילה שני מגינים שיודעים לשחק כדורגל, יש קישור פנטסטי, שכטר משתפר בחוד ממשחק למשחק - ורק דמארי הולך אחורה. דמארי לא מצליח לעבור שחקן אחד, לא בא לקבל כדור ולפעמים בורח ממנו, כשהוא מקבל כדור לרוב הוא עושה איתו דברים לא נכונים ובעיקר הוא נראה מדוכא וחסר חשק לשחק כדורגל. אני רק שואל למה, ומקווה שמישהו יעשה משהו כדי לשנות את זה. ואם אי אפשר לשנות את זה, אז אפשר וצריך להביא שחקן לעמדה הזאת בינואר.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 15:25 
אבוחצירה?
אבוחצירה???

wtf.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 15:40 
דמארי חלוץ ענק,גם כשהוא לא בולט הוא עושה תנועה ללא כדור שפותחת את כל ההתקפה שלנו.
גם מול רעננה וגם מול ביתר אחרי שהחליפו אותו זה היה נראה בהרבה פחות טוב למרות שהוא לא כל כך הורגש במשחקים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: