יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
את סאשה הוא קבר לפני שהוא ראה אותו משחק דקה (ולמרות משחק מאכזב בטדי, הוא בינתיים אחלה של שחקן, בטח יותר ממה שהוא עשה ממנו).
על דגני אמר שהוא שחקן בינוני עוד לפני שהוא שיחק דקה.
גם על ליאור לוי אני כמעט בטוח שהוא אמר את זה.
זה גם מתבטא בעוד דברים, כשפורסם הסיפור עם שכטר בזמנו, הוא כבר קבע שאו דמארי או שכטר הולכים, מה שלא קרה לבסוף.
תקשיב יא חתיכת טינופת, אתה כזה שקרן אפס מאופס שאין דברים כאלה. פעם שנייה שאתה ממציא שקרים על דברים שמעולם לא אמרתי, אולי כי אתה אידיוט ולא נעים לך שאני צדקתי ואתה טעית אז אתה ממציא דברים שכביכול אמרתי. מי אתה בכלל, יא חתיכת אפס?
תראה, חוץ מליאור לוי, שזה מהזיכרון, כל מה שכתבתי ווידאתי שכתבת.
לגבי שכטר ודמארי, האמת לא בדקתי את זה מספיק טוב, אבל גם אם הקצנתי את זה (אגב, אתה כמובן נוהג להקצין לא מעט אבל כנראה שלי אסור), זה הרושם שקיבלתי מההודעה הזו:
יובל כתב:
ערן כתב:
אני מניח שבמקרה האופטימלי שבו שכטר נשאר, התוצאה תהיה מעבר של דמארי. ככה או ככה הורגים אותנו.
זה החשש העיקרי שלי, שכל הסיפור עם שכטר זה עז כדי לרכך מכירה של דמארי.
מבחינה מקצועית נטו, זו פגיעה אפילו יותר אנושה ממכירה של שכטר. ואת זה, בניגוד לשכטר, הם יוכלו לעשות אולי גם בלי לגמור את הסיפור שלהם בהפועל.
לגבי השפה שבה אתה משתמש, האמת זה כבר יותר משעשע אותי שאתה קורא לי אפס מאופס במקום להפריך דברים שאני אומר (במקרה של שכטר ודמארי למשל זה בהחלט אפשרי).
והאמת היא שכמו שטענו פה, הנחרצות שבה אתה מביע את דעותיך בהחלט מוציאה אותי מהכלים, במיוחד כשזה בא תוך כדי רמיסה והתעלמות של כל אדם שחושב אחרת ממך, אגב, זה לא רק אני ואני רואה הרבה אנשים בפורום שזה מפריע להם.
אה, ולא באמת אכפת לי מי צדק ומי טעה, אני בטוח שטעיתי הרבה יותר ממך (אם אתה רוצה דוגמאות אין לי בעיה לפרט). כן מעצבן אותי שאתה כמעט ולא מודה שטעית, גם כשהרוב חושבים אחרת (במקרה סאשה למשל, כשגם כשהוא מצוין (ויצא לו להיות טוב מאוד בכמה הזדמנויות, לדעתי ולדעת רוב מי שאני מכיר), אתה מתעקש שהוא גרוע).
עכשיו אם אתה רוצה להמשיך את הדיון לגבי רמת הסגל שנבנה (אגב, הוא בהחלט מתחת למה שקיוויתי בהתחלה, ועדיין אני חושב שהיא מעל למה שאתה טוען שהוא), אני אשמח.
אם אתה רוצה להמשיך לקרוא לי אפס אני אלך....