תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 10:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: צ'קול
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 07:21 
מה שלא ברור לי, איך הבחור לא מתלבש בכלל?
מדיווחים פה במשחקי אימון הוא שיחק טוב וראוי לפחות להיות בסגל, איך יכול להיות שאם אחד המגנים נפצע אז האופציה היא יגאל אנטבי ולא צ'קול בימין/מלכה בשמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: צ'קול
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 08:10 
כי יש את יגאל הבזיוני !
החלטה מפגרת של בן שמעון שמצטרפת גם להחלטה
להכניס את פדידה להופעת בכורה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: צ'קול
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
כתבו פה אתמול שבן שמעון הביא 15 שחקנים בקיץ. אם כך, כמעט שליש מהם בכלל לא פקטור: יצחק, צ׳קול, פדידה, מסיקה. תוסיפו לזה את הארכת החוזה של אנטבי, ותקבלו עלות שבאופן משוער היתה יכולה לשדרג את ההרכב (זר בכיר יותר במקום סאשה) ועוד להשאיר עודף לשחקן 14-13.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 08:47 
כן. בניית סגל בעייתית מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
כשכתבתי את זה בקיץ אמרו שאין לי מושג. כשעברנו ארבעה-חמישה משחקים וכבר סיימנו את אירופה, ועדיין ארבעה-חמישה שחקנים לא ראו דקה, תירצו בכך שהעונה רק התחילה. אז כבר עברו עשרה משחקים, אותם שחקנים עדיין לא משחקים, או גרוע מכך, משולבים בכוח (ממש לא מחוסר אלטרנטיבה), ובאופן צפוי מאין כמוהו, מכיוון שמקבלים דקות ראשונות באוקטובר ואלה שחקנים שגם ככה לא מתאימים לרמה הזאת, רק גורמים נזק ומורידים את הרמה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
צדקת בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:19 
כתבת שזאת בניית סגל ביזיונית וזאת הגזמה.
הסכמתי ואני מסכים גם היום לחלק מהדברים. בעיקר בנוגע לשחקן שחסר לנו באמצע.
מה שכן, לאור הדרך בה רב"ש מנהל את הסגל אני בהחלט לא מבין את הרכישות של כל מיני פדידות ומסיקות.
נתתי את הקרדיט לרב"ש שהוא יודע מה הוא עושה. כנראה שהוא מבין היום מה שהוא לא הבין אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:11 
KingAlpaca כתב:
צדקת בכל מילה.

כן, אבל עם כוכבית.

הסגל הזה לקח בחשבון גם מסגרת אירופית, ולא לקח בחשבון את שון מלכה, ליאור לוי ואת בסי בעתיד.
אנחנו עוד לא מתמודדים עם פציעות, יש כמה שחקנים מיותרים אבל לא המון.

בכל מקרה אני מסכים שטקטית עדיף להביא שחקן אחד טוב על 3 בינוניים שאולי ישחקו במקרה של פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
KingAlpaca כתב:
צדקת בכל מילה.

כן, אבל עם כוכבית.

הסגל הזה לקח בחשבון גם מסגרת אירופית, ולא לקח בחשבון את שון מלכה, ליאור לוי ואת בסי בעתיד.
אנחנו עוד לא מתמודדים עם פציעות, יש כמה שחקנים מיותרים אבל לא המון.

בכל מקרה אני מסכים שטקטית עדיף להביא שחקן אחד טוב על 3 בינוניים שאולי ישחקו במקרה של פציעות.

זה קצת מצחיק שהסגל הזה לקח בחשבון מסגרת אירופית. אם היו לנו 11 יותר טובים הייתה לנו מסגרת אירופית (לא בוודאות, בכל זאת זה כדורגל, אבל בסבירות הרבה יותר גבוהה), אבל יש לנו במקום זה סגל של 30 שחקנים שאף 11 ממנו לא מספיק טוב, ובגלל זה אין לנו מסגרת אירופית. ולמה לא לקחו בחשבון ליאור לוי (לא השחקן עצמו, אלא מגן שקשור לכדורגל) אלא את שמעון הרוש? ושון מלכה זו הפתעה נעימה, אבל אם גם לא היו מחתימים כל כך הרבה שחקנים מן הסתם היית מגלה את שון מלכה כבר במחנה האימון ולא במשחקי אימון בספטמבר. גם ה"נסיבות" שאתה מתאר הם לא חיצוניות אלא תוצאה של בניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 20:35 
ההחתמה של צוקול ופדידה בקיץ מרגישה מסריחה משהו.
מעניין גם ששניהם הגיעו מאותה קבוצה.
התחושה שלי היא שהם לא בהפועל כי מישהו חשב שהם מספיק טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 00:49 
לא ברור.
אנטבי זה אנטבי הרוש חסר ביטחון ואני לא יודע אם היה כדאי להכניס גם אותו אתמול אין לי מושג באיזה מצב הוא נמצא
לא בטוח גם לגביי צ'קול לא מכיר אותו כמעט בכלל
4 מגנים שמאליים שאחד מהם משחק כמעט רק עם רגל ימין
מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
פיסוק, בן אדם, פיסוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
כשכתבתי את זה בקיץ אמרו שאין לי מושג. כשעברנו ארבעה-חמישה משחקים וכבר סיימנו את אירופה, ועדיין ארבעה-חמישה שחקנים לא ראו דקה, תירצו בכך שהעונה רק התחילה. אז כבר עברו עשרה משחקים, אותם שחקנים עדיין לא משחקים, או גרוע מכך, משולבים בכוח (ממש לא מחוסר אלטרנטיבה), ובאופן צפוי מאין כמוהו, מכיוון שמקבלים דקות ראשונות באוקטובר ואלה שחקנים שגם ככה לא מתאימים לרמה הזאת, רק גורמים נזק ומורידים את הרמה של הקבוצה.

כתבת בקיץ שכמעט הכל הוא שערורייה, ושהכל שכונה.
היה דיי ברור שלא תטעה בכל מה שאמרת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: צ'קול
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 14:20 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
יובל כתב:

כתבת בקיץ שכמעט הכל הוא שערורייה, ושהכל שכונה.
היה דיי ברור שלא תטעה בכל מה שאמרת.

כמו שהוא עושה בכל שנה, אבל אף אחד כמובן לא מעז להזכיר את הפעמים שהוא טועה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אתם מוזמנים להביא הוכחות, אחרת אתם (עוד) שני יצורים שמזיינים את השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
את סאשה הוא קבר לפני שהוא ראה אותו משחק דקה (ולמרות משחק מאכזב בטדי, הוא בינתיים אחלה של שחקן, בטח יותר ממה שהוא עשה ממנו).
על דגני אמר שהוא שחקן בינוני עוד לפני שהוא שיחק דקה.
גם על ליאור לוי אני כמעט בטוח שהוא אמר את זה.
זה גם מתבטא בעוד דברים, כשפורסם הסיפור עם שכטר בזמנו, הוא כבר קבע שאו דמארי או שכטר הולכים, מה שלא קרה לבסוף.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
את סאשה הוא קבר לפני שהוא ראה אותו משחק דקה (ולמרות משחק מאכזב בטדי, הוא בינתיים אחלה של שחקן, בטח יותר ממה שהוא עשה ממנו).
זה גם מתבטא בעוד דברים, כשפורסם הסיפור עם שכטר בזמנו, הוא כבר קבע שאו דמארי או שכטר הולכים, מה שלא קרה לבסוף.

תקשיב יא חתיכת טינופת, אתה כזה שקרן אפס מאופס שאין דברים כאלה. פעם שנייה שאתה ממציא שקרים על דברים שמעולם לא אמרתי, אולי כי אתה אידיוט ולא נעים לך שאני צדקתי ואתה טעית אז אתה ממציא דברים שכביכול אמרתי. מי אתה בכלל, יא חתיכת אפס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

תקשיב יא חתיכת טינופת, אתה כזה שקרן אפס מאופס שאין דברים כאלה. פעם שנייה שאתה ממציא שקרים על דברים שמעולם לא אמרתי, אולי כי אתה אידיוט ולא נעים לך שאני צדקתי ואתה טעית אז אתה ממציא דברים שכביכול אמרתי. מי אתה בכלל, יא חתיכת אפס?

1. אתה אכן אמרת על סאשה שהוא לא רמה על סמך הליגה ממנה הוא הגיע. זו הייתה טענה די מובנת וברורה, אני לא אומר שטעית. שחקן בסכום הזה סביר להניח שלא יתברר לפתע ככוכב ענק. כמו שאמרתי לך, ביחס לשכר שלו הוא שחקן לא רע. מה לעשות שלא הביאו קשר ב300 אלף יורו, הוא לא אשם. אבל אמרת את זה, מה אתה רוצה מהבנאדם?

2. בקשר לדגני - העדפת את מלול וטענת שדגני שחקן עם רגליים מעץ שנפצע כל הזמן (מלול ישב בחוץ כמעט חצי שנה), שהוא לא משחק אף פעם (17 הופעות במכבי חיפה) ושאין לו מושג בהתקפה. בנושא הזה אני מניח שאתה כבר יודע לבד את האמת

3. על ליאור לוי לא יודע מה אמרת, אני מניח שאמרת משהו בסגנון "שוב מביאים שחקן שלא מהווה שום שדרוג", טענה לגיטימית בסך הכל (שהייתי שותף לה), למרות שהוא התברר כשדרוג רציני (חוכמה גדולה, שמעון הרוש וזה).

4. לגבי זה ששכטר או דמארי ילכו נראה לי שזה היה שחר שאמר את זה.

5. "צדקתי". בטח צדקת. אמרתי לך כבר לפני 3 חודשים. יש לנו את התקציב השלישי בליגה, כשהפער ממכבי הוא פי 2 לפחות (ולא, לא מסתכלים רק על תקציב שחקנים, כי אם אתה חושב שחוץ מזה כלום לא משפיע אין לך מושג). אם נסיים 1-3 זה יהיה לכל הפחות הישג סביר (3), יפה (2) או מדהים (1). אולי יכלו לבנות סגל יותר טוב, אבל עדיין זו לא חוכמה לבוא ולהגיד בטרום העונה שהפועל לא תקח אליפות בליגה שיש בה את מכבי. אני לא צועק שמסי יכבוש המון העונה ואז בא להגיד תחת כל עץ רענן כמה אני גאון גדול.

6. בכל אופן, לא יודע מה התנפלת עליו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

לגמרי, יובל, גם אם מה שהוא כותב מחרפן אותך אתה לא צריך להתבטא ככה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

1. אתה אכן אמרת על סאשה שהוא לא רמה על סמך הליגה ממנה הוא הגיע. זו הייתה טענה די מובנת וברורה, אני לא אומר שטעית. שחקן בסכום הזה סביר להניח שלא יתברר לפתע ככוכב ענק. כמו שאמרתי לך, ביחס לשכר שלו הוא שחקן לא רע. מה לעשות שלא הביאו קשר ב300 אלף יורו, הוא לא אשם. אבל אמרת את זה, מה אתה רוצה מהבנאדם?

2. בקשר לדגני - העדפת את מלול וטענת שדגני שחקן עם רגליים מעץ שנפצע כל הזמן (מלול ישב בחוץ כמעט חצי שנה), שהוא לא משחק אף פעם (17 הופעות במכבי חיפה) ושאין לו מושג בהתקפה. בנושא הזה אני מניח שאתה כבר יודע לבד את האמת

3. על ליאור לוי לא יודע מה אמרת, אני מניח שאמרת משהו בסגנון "שוב מביאים שחקן שלא מהווה שום שדרוג", טענה לגיטימית בסך הכל (שהייתי שותף לה), למרות שהוא התברר כשדרוג רציני (חוכמה גדולה, שמעון הרוש וזה).

4. לגבי זה ששכטר או דמארי ילכו נראה לי שזה היה שחר שאמר את זה.

5. "צדקתי". בטח צדקת. אמרתי לך כבר לפני 3 חודשים. יש לנו את התקציב השלישי בליגה, כשהפער ממכבי הוא פי 2 לפחות (ולא, לא מסתכלים רק על תקציב שחקנים, כי אם אתה חושב שחוץ מזה כלום לא משפיע אין לך מושג). אם נסיים 1-3 זה יהיה לכל הפחות הישג סביר (3), יפה (2) או מדהים (1). אולי יכלו לבנות סגל יותר טוב, אבל עדיין זו לא חוכמה לבוא ולהגיד בטרום העונה שהפועל לא תקח אליפות בליגה שיש בה את מכבי. אני לא צועק שמסי יכבוש המון העונה ואז בא להגיד תחת כל עץ רענן כמה אני גאון גדול.

התנפלתי עליו ככה הוא שקרן מזדיין שממציא דברים שלא אמרתי מעולם, ולא בפעם הראשונה. על ליאור לוי לא אמרתי שהוא בינוני, לא אמרתי שהוא לא שדרוג, לא אמרתי שום דבר דומה או קרוב לזה. הוא פשוט שקרן שממציא משפטים שלא אמרתי מעולם. מעולם לא "כבר קבעתי שאו דבר או שכטר הולכים", שוב, לא אמרתי שום דבר שדומה או קרוב לזה, עוד שקר שהוא המציא בלי שום קשר למציאות. על סאשה, כל מה שאמרתי שיקרה, קרה אחד לאחד, ובכל זאת הוא ממציא כל מיני שקרים (לפני כן הוא אמר שקראתי לו שחקן בדיחה, כשלא אמרתי דבר כזה מעולם). מה הקשר שהוא עלה גרושים ובגלל זה מובן שהוא לא יהיה טוב? זה אתה אמרת, לא הוא אמר. הוא אמר שטעיתי לגביו, כשצדקתי בכל מילה (וכן, אני לא מתבייש להגיד את זה).
בקשר לדגני, טעיתי בגדול. בינתיים עד עכשיו הוא בינוני, שזה הרבה הרבה יותר ממה שחשבתי שהוא יהיה. מודה. לצערי זה הדבר היחיד שבו טעיתי וכל השאר נורא כמו שחשבתי שיהיה. ועדיין, לא אמרתי שהוא אף פעם משחק ונפצע כל הזמן אז זה עוד דברים שמכניסים לי בדיעבד למקלדת. אם נחזור לשקרן, אז יש לו 25% אמת ו-75% שקרים שלא קרובים בכלל למציאות. ואתה לא מבין למה אני מתנפל עליו ככה.

עכשיו, בקשר לזה שלא נזכה באליפות, אז לא הבנתי למה דחפת דווקא את העניין של האליפות הזאת, כי אמרתי הרבה יותר מזה. מה לעשות, צדקתי בזה שהבנייה של הסגל הייתה זוועתית וכמעט בכל הסיבות לכך. אם מישהו עדיין חושב אחרת, כשאנחנו מקום 8 עם תקציב של מקום 3 (ואחרי לוח משחקים שמתחיל מאוד קל), והודחנו מאירופה אחרי כמה שנים טובות על ידי קבוצה עם חצי מהתקציב שלנו, המציאות לא בדיוק בצד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

אני חושב שקצת קצת הגזמת.
התנפלות מיותרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 21:28 
יובל, אתה באמת צדקת בהרבה דברים, אבל יש לך נטייה לכתוב בשפה קצת קיצונית ומאוד נחרצת. חוץ מדגני באמת צדקת בהכל, רק בהקצנה.
העניין הוא שזה וויכוח על פרשנות בניואנסים האלה.
בניית סגל נוראית או בניית סגל בעייתית. זה הבדל ב"ווליום" של הביקורת.
אגב, לגבי סאשה גם מיתנת את התגובות שלך ואני חושב שהוא גם קצת הפתיע אותך לטובה, אם כי ברור (לי) שזה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל, אתה באמת צדקת בהרבה דברים, אבל יש לך נטייה לכתוב בשפה קצת קיצונית ומאוד נחרצת. חוץ מדגני באמת צדקת בהכל, רק בהקצנה.
העניין הוא שזה וויכוח על פרשנות בניואנסים האלה.
בניית סגל נוראית או בניית סגל בעייתית. זה הבדל ב"ווליום" של הביקורת.
אגב, לגבי סאשה גם מיתנת את התגובות שלך ואני חושב שהוא גם קצת הפתיע אותך לטובה, אם כי ברור (לי) שזה לא מספיק.

זה שכתבתי דברים קיצוניים ונחרצים, לא אומר שזאת הנטייה שלי. באמת חשבתי בצורה נחרצת שהבנייה של הסגל היא לא טובה בצורה קיצונית, כלומר נוראית, זוועתית, הרבה מעבר לתחום הסביר בהמון החלטות. זה לא אומר שזאת הנטייה שלי לכתוב כך. אם אני לוקח לדוגמה את ההתנהלות של הפועל בכדורסל בקיץ, לשם השוואה - היו מהלכים שחשבתי שהם נכונים, היו כאלה שפחות. לא היו מהלכים שחשבתי שהם זוועתיים ונוראיים אז גם לא כתבתי על אף מהלך שום דבר דומה לזה. כשיש דברים שאני חושב שהם טעות סבירה אני מביע דעה יותר מתונה, כשאני חושב שיש מהלכים נוראיים ואיומים אז אני כותב בצורה נחרצת בדיוק מה שאני חושב עליהם. אני לא הופך כל טעות לאסון, במקרה הזה לדעתי רוב המהלכים לא היו טעויות אלא אסונות.
מאז התוצאות על המגרש רק מאשררות את מה שחשבתי כל הקיץ (לצערי הרב, כי כשמדובר בהפועל כל הפסד זה סבל ואין שום נחמה בזה שאפשר להגיד למישהו "אמרתי לך", בניגוד לדה-לגיטימציה שחלק מנסים לעשות פה לכל ביקורת), אז אני גם לא רואה מה הבעיה בנחרצות שלי.

לגבי דעתי על סאשה, אתה פשוט לא זוכר נכון. לא מיתנתי את דעתי עליו. כתבתי שיותר מבינוני הוא לא יהיה, לא כתבתי מעולם שהוא שחקן בדיחה או אפס או משהו שדומה לזה. מה שכן כתבתי, זה שהחתמה של שחקן חלש או בינוני במקרה הטוב, לתפקיד הכי משמעותי בקבוצה עם תקציב גדול שמנסה לרוץ כמה שיותר גבוה, הוא אסון. אולי אתה מתבלבל בין מה שחשבתי על השחקן עצמו (שהוא בינוני) לבין מה שחשבתי על החתמה של שחקן בינוני לתפקיד מפתח (שזה אסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 22:26 
1. לי אין שום בעיה עם הנחרצות שלך. להיפך, רק ציינתי כי יש אנשים שזה מקפיץ אותם אז אל תופתע מהתגובות.
2. לגבי סאשה יכול להיות שאתה צודק.
3. לגבי הסגל- אני חולק עליך שזו בנייה מזעזעת של סגל. סגל בעייתי ללא ספק, אבל יש לך בסה"כ הרכב ראשון שעם בסארט צריך תיקון אחד חשוב- קשר אמצע רציני. הטעות היא סאשה ולא זרתותח.
בספסל יש בעיה שאפשר לפתור אבל אני ממש לא מסכים שזה מעזעז. בטח כשאתה צריך לבנות קבוצה מחדש כמעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

תראה, חוץ מליאור לוי, שזה מהזיכרון, כל מה שכתבתי ווידאתי שכתבת.
לגבי שכטר ודמארי, האמת לא בדקתי את זה מספיק טוב, אבל גם אם הקצנתי את זה (אגב, אתה כמובן נוהג להקצין לא מעט אבל כנראה שלי אסור), זה הרושם שקיבלתי מההודעה הזו:
יובל כתב:
ערן כתב:
אני מניח שבמקרה האופטימלי שבו שכטר נשאר, התוצאה תהיה מעבר של דמארי. ככה או ככה הורגים אותנו.

זה החשש העיקרי שלי, שכל הסיפור עם שכטר זה עז כדי לרכך מכירה של דמארי.
מבחינה מקצועית נטו, זו פגיעה אפילו יותר אנושה ממכירה של שכטר. ואת זה, בניגוד לשכטר, הם יוכלו לעשות אולי גם בלי לגמור את הסיפור שלהם בהפועל.

לגבי השפה שבה אתה משתמש, האמת זה כבר יותר משעשע אותי שאתה קורא לי אפס מאופס במקום להפריך דברים שאני אומר (במקרה של שכטר ודמארי למשל זה בהחלט אפשרי).

והאמת היא שכמו שטענו פה, הנחרצות שבה אתה מביע את דעותיך בהחלט מוציאה אותי מהכלים, במיוחד כשזה בא תוך כדי רמיסה והתעלמות של כל אדם שחושב אחרת ממך, אגב, זה לא רק אני ואני רואה הרבה אנשים בפורום שזה מפריע להם.

אה, ולא באמת אכפת לי מי צדק ומי טעה, אני בטוח שטעיתי הרבה יותר ממך (אם אתה רוצה דוגמאות אין לי בעיה לפרט). כן מעצבן אותי שאתה כמעט ולא מודה שטעית, גם כשהרוב חושבים אחרת (במקרה סאשה למשל, כשגם כשהוא מצוין (ויצא לו להיות טוב מאוד בכמה הזדמנויות, לדעתי ולדעת רוב מי שאני מכיר), אתה מתעקש שהוא גרוע).

עכשיו אם אתה רוצה להמשיך את הדיון לגבי רמת הסגל שנבנה (אגב, הוא בהחלט מתחת למה שקיוויתי בהתחלה, ועדיין אני חושב שהיא מעל למה שאתה טוען שהוא), אני אשמח.
אם אתה רוצה להמשיך לקרוא לי אפס אני אלך....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 23:29 
סאשה הוא אחד הקשרים הכי גרועים ששיחקו אצלנו באופן קבוע בהרכב בשנים האחרונות.
הוא לא עושה הרבה טעויות כי הוא פשוט לא עושה כלום,בחלק "ההתקפי" 90% מהפסים שלו הם פסים של 2 מטר אחורה לבלם או לרוחב וגם בהגנה הוא לא משמעותי.
באמת שאני מתחילת העונה מנסה להבין מה אנשים רואים בו ולא מצליח להבין,אפילו דגמבה דגמבה בעונה שעברה תרם למשחק יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
סאשה הוא אחד הקשרים הכי גרועים ששיחקו אצלנו באופן קבוע בהרכב בשנים האחרונות.
הוא לא עושה הרבה טעויות כי הוא פשוט לא עושה כלום,בחלק "ההתקפי" 90% מהפסים שלו הם פסים של 2 מטר אחורה לבלם או לרוחב וגם בהגנה הוא לא משמעותי.
באמת שאני מתחילת העונה מנסה להבין מה אנשים רואים בו ולא מצליח להבין,אפילו דגמבה דגמבה בעונה שעברה תרם למשחק יותר ממנו.

לא מסכים.
בחלק ההתקפי הוא אמנם לא מרבה במסירות "לגול" (למרות שהוא נתן מסירה אדירה לשכטר, שהחטיא כמובן), אבל הוא תמיד גורם לזה שאחד הקשרים ההתקפיים יקבל את הכדור בעמדה הכי נוחה בשביל "לתקוף" את השער.
בצד ההגנתי אמנם אין לו את הנוכחות של גרזיצ'יץ', אבל הוא מוסיף מימד של לחץ שגרזיצ'יץ' לא נותן, כשגרזיצ'יץ' חוטף את הכדור זה לרוב בטווח ה30-40 מטר מהשער שלנו, ואילו סאשה חוטף את הכדור באיזורים הרבה יותר מסוכנים.
זו אגב אחת הסיבות שהחילוף של גרזיץ' כשל לטעמי, מצד אחד לסאשה אין את הנוכחות של גרזיצ'יץ', אז הוא לא תמיד מצליח במאבקים פיזיים על הכדור, ומצד שני כל משחק הלחץ של הקבוצה התפרק כי סאשה עבר לשחק יותר מאחורה ולא יכל להרשות לעצמו לצאת ללחוץ את מובילי הכדור.

בסך הכל אני חושב שלמרות היכולת ההתקפית המוגבלת שלהם, סאשה וגרזיצ'יץ' מאוד משלימים אחד את השני הגנתים, אם סאשה יפתח את היכולת ההתקפית (טכניקה יש לו, והוא עדיין צעיר, הוא צריך להעיז יותר), הוא יכול להיות שחקן באמת ענק.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 01:57 
יובל כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

יובל,תאמין לי,לא שווה להתייחס.וחבל על המאמץ והעצבים.יש מספיק אנשים פה שמחזיקים ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 03:05 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל, אתה ביזיון.

יש פה משתמש שהוא גם בעל ידע רב וגם אדם מאוד אינטיליגנטי,
בנוסף הוא צודק ברוב הדברים שהוא אומר,
אבל לך זה לא משנה, כי הוא "לא נחמד".

כל מה שאני שונא.

בנוסף, על הדרך, אתה טוען בתוקף על דברים שהוא אמר למרות שהוא מכחיש ולא מביא סימוכין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2013, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
שער 5 הוא קרנבל, אתה ביזיון.

יש פה משתמש שהוא גם בעל ידע רב וגם אדם מאוד אינטיליגנטי,
בנוסף הוא צודק ברוב הדברים שהוא אומר,
אבל לך זה לא משנה, כי הוא "לא נחמד".

כל מה שאני שונא.

בנוסף, על הדרך, אתה טוען בתוקף על דברים שהוא אמר למרות שהוא מכחיש ולא מביא סימוכין.

כמו שאמרתי, הבעיה שלי זה לא מה שקורה כשהוא צודק, וכמו שאמרתי לו לא פעם בעבר, אני מאוד מאוד מחזיק מדעותיו (ולעיתים קרובות גם מחזיק בדעות דומות).
הבעיות שלי איתו הן 2, האחת זה שכשהוא לא צודק, הוא לא מודה בזה, והוא לא מסייג שום דבר מדבריו.
והשנייה זה שכשהוא טוען דברים בדיון, הוא רומס את כל מי שחושב אחרת ממנו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: