תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 11:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
כשיגאל אנטבי נכנס עשיתי ככה :facepalm: ואמרתי שפה הוא מפסיד תמשחק.
לא שיגאל אשם בהפסד, אלא בגישה של רב"ש למשחק.

הנפילה של יגאל בפריצה ליד הרחבה של בית"ר :LOMASHOO:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
נכון, לזרוק את פדידה למשחק הזה אחרי שלא עלה אפילו פעם אחת העונה בשום משחק זה טיפשי אבל מה היו התגובות עם סאשה היה נוגח פנימה בדקה ה- 93?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 01:13 
pokara כתב:
mbracha כתב:
oMeR1 כתב:
Jugband כתב:
בר קולמוסא כתב:
טוב, אולי אני הוזה, אבל אם נדבר על מהות, הפועל נראית פי 10 קבוצת כדורגל יותר מאשר עם יוסי אבוקסיס, ניצן שירזי, פרדי דוד וגם קשטן.
בכלל, מצחיק ככל שזה ישמע, הפועל נראית הכי טוב מאז הפירוק של קבוצת הדאבל.
בעיני, אין ספק שהמגמה התהפכה. אני רואה שיפור בכל שבוע, ולא דיכאון ואנטי כדורגל ברמות מדהימות כפי שהיה עד עכשיו.
אני מרגיש שיש נאחס מטורף. באמת ככה.
ונכון, הוא טועה. הוא טועה בחילופים והוא טועה לפעמים בהרכבים. אבל הוא מאמן צעיר, והוא צריך ללמוד. וכנראה שהוא ילמד על חשבונינו איך להיות מאמן באמת גדול, אבל אני מאמין בהחלט שהוא יכול להיות כזה.
הרי אין בין אדם שראה את המשחק ולא חושב שתוצאה ריאלית זה 3-0, עם כל השגיאות והחילופים.
בנתיים אני מאמין שהפועל תהיה קבוצה טובה שלוקחת נקודות בקלות. קצת בטחון וקצת שפיץ של הנעל ונכנס למומנטום חיובי. בנתיים דברים שאני רואה מהפועל, כמו לחץ, חילוצי כדור, שליטה והנעת כדור אלו דברים שאני ממש מבסוט עליהם וזוקף אותם לזכותו.
אתם באמת לא זוכרים איך זה היה נראה? העפת כדורים קדימה לטוטו בתקווה שהוא יעצור ויעשה משהו, אפס תרומה מהמגנים, עמידה נוראית על המגרש. קבוצות תחתית היו נותנות לנו בראש בשקט, והייתה לנו הגנת חמאה.
יכול להיות שאני אצטרך להודות על טעותי בסוף, אבל בנתיים עם כל הטעויות וההזיות רן בן שמעון גורם לי לצפות להפועל טובה יותר ונותן לי תקווה. זאת הרגשה מרעננת לעומת הדיכאון של השנתיים האחרונות.

אתה לא לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 05:52 
nati כתב:
KingAlpaca כתב:
אני לא אפטר אותו, כי אני לא הבעלים.

אבל כן, אני מפטר על אנשים על מה שהם, לא על מזל,
כנאמר "אתם מרשיעים בן אדם, ועל סמך מה? עובדות?!"

לא צריך לפטר,צריך לקדם אותו לעוזר המאמן של הבכיין בנבחרת.ולהחזיר את מאמן הנבחרת הבייתה.

עם כל הבעסה צריך עדיין לתת לו זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:02 
בר קולמוסא כתב:
טוב, אולי אני הוזה, אבל אם נדבר על מהות, הפועל נראית פי 10 קבוצת כדורגל יותר מאשר עם יוסי אבוקסיס, ניצן שירזי, פרדי דוד וגם קשטן.
בכלל, מצחיק ככל שזה ישמע, הפועל נראית הכי טוב מאז הפירוק של קבוצת הדאבל.
בעיני, אין ספק שהמגמה התהפכה. אני רואה שיפור בכל שבוע, ולא דיכאון ואנטי כדורגל ברמות מדהימות כפי שהיה עד עכשיו.
אני מרגיש שיש נאחס מטורף. באמת ככה.
ונכון, הוא טועה. הוא טועה בחילופים והוא טועה לפעמים בהרכבים. אבל הוא מאמן צעיר, והוא צריך ללמוד. וכנראה שהוא ילמד על חשבונינו איך להיות מאמן באמת גדול, אבל אני מאמין בהחלט שהוא יכול להיות כזה.
הרי אין בין אדם שראה את המשחק ולא חושב שתוצאה ריאלית זה 3-0, עם כל השגיאות והחילופים.
בנתיים אני מאמין שהפועל תהיה קבוצה טובה שלוקחת נקודות בקלות. קצת בטחון וקצת שפיץ של הנעל ונכנס למומנטום חיובי. בנתיים דברים שאני רואה מהפועל, כמו לחץ, חילוצי כדור, שליטה והנעת כדור אלו דברים שאני ממש מבסוט עליהם וזוקף אותם לזכותו.
אתם באמת לא זוכרים איך זה היה נראה? העפת כדורים קדימה לטוטו בתקווה שהוא יעצור ויעשה משהו, אפס תרומה מהמגנים, עמידה נוראית על המגרש. קבוצות תחתית היו נותנות לנו בראש בשקט, והייתה לנו הגנת חמאה.
יכול להיות שאני אצטרך להודות על טעותי בסוף, אבל בנתיים עם כל הטעויות וההזיות רן בן שמעון גורם לי לצפות להפועל טובה יותר ונותן לי תקווה. זאת הרגשה מרעננת לעומת הדיכאון של השנתיים האחרונות.

סיכמת יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 07:10 
אם אלה היו טעויות, מילא. לטעויות שמים לב ומתקנים. אבל אצלו עושה רושם שזה משהו אחר, שמגיע מיהירות ותחושה של דווקא להראות לכל העולם שהוא יודע אחרת, ולכן הטעויות לא מתוקנות כי הוא לא רואה בהן כאלה. אם נראה את דמארי ושכטר מתחלפים בתפקידים, את בוריס ממשיך בשער, את אנטבי קבור ביציע, חילופים לפי מה שצריך ולא לפי האגו, נדע שיש סיכוי לשינוי. אחרת, חוששני שהאגו יגרור אותו למטה ואיתו הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2013, 08:24 
joshsoos כתב:
אם אלה היו טעויות, מילא. לטעויות שמים לב ומתקנים. אבל אצלו עושה רושם שזה משהו אחר, שמגיע מיהירות ותחושה של דווקא להראות לכל העולם שהוא יודע אחרת, ולכן הטעויות לא מתוקנות כי הוא לא רואה בהן כאלה. אם נראה את דמארי ושכטר מתחלפים בתפקידים, את בוריס ממשיך בשער, את אנטבי קבור ביציע, חילופים לפי מה שצריך ולא לפי האגו, נדע שיש סיכוי לשינוי. אחרת, חוששני שהאגו יגרור אותו למטה ואיתו הקבוצה.

גם אני חשבתי תחילה כך , אבל אם תבדוק הוא עשה כלכך הרבה שינוים שבמבחן התוצאה הדברים שלך לא נכונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: