בר קולמוסא כתב:
טוב, אולי אני הוזה, אבל אם נדבר על מהות, הפועל נראית פי 10 קבוצת כדורגל יותר מאשר עם יוסי אבוקסיס, ניצן שירזי, פרדי דוד וגם קשטן.
בכלל, מצחיק ככל שזה ישמע, הפועל נראית הכי טוב מאז הפירוק של קבוצת הדאבל.
בעיני, אין ספק שהמגמה התהפכה. אני רואה שיפור בכל שבוע, ולא דיכאון ואנטי כדורגל ברמות מדהימות כפי שהיה עד עכשיו.
אני מרגיש שיש נאחס מטורף. באמת ככה.
ונכון, הוא טועה. הוא טועה בחילופים והוא טועה לפעמים בהרכבים. אבל הוא מאמן צעיר, והוא צריך ללמוד. וכנראה שהוא ילמד על חשבונינו איך להיות מאמן באמת גדול, אבל אני מאמין בהחלט שהוא יכול להיות כזה.
הרי אין בין אדם שראה את המשחק ולא חושב שתוצאה ריאלית זה 3-0, עם כל השגיאות והחילופים.
בנתיים אני מאמין שהפועל תהיה קבוצה טובה שלוקחת נקודות בקלות. קצת בטחון וקצת שפיץ של הנעל ונכנס למומנטום חיובי. בנתיים דברים שאני רואה מהפועל, כמו לחץ, חילוצי כדור, שליטה והנעת כדור אלו דברים שאני ממש מבסוט עליהם וזוקף אותם לזכותו.
אתם באמת לא זוכרים איך זה היה נראה? העפת כדורים קדימה לטוטו בתקווה שהוא יעצור ויעשה משהו, אפס תרומה מהמגנים, עמידה נוראית על המגרש. קבוצות תחתית היו נותנות לנו בראש בשקט, והייתה לנו הגנת חמאה.
יכול להיות שאני אצטרך להודות על טעותי בסוף, אבל בנתיים עם כל הטעויות וההזיות רן בן שמעון גורם לי לצפות להפועל טובה יותר ונותן לי תקווה. זאת הרגשה מרעננת לעומת הדיכאון של השנתיים האחרונות.
אתה לא לבד.