תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 10:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1929 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 09:38 
19 כתב:
לשחקנים עד גיל נוער אסור להתעסק כמעט בכלל בהנעת כדור או לחץ או ב"להיראות כמו קבוצה". הם צריכים להתעסק במיומנות אישית. ככה זה עובד במקומות נורמליים. עניינים קבוצתיים עולים בהדרגה עם הגיל. בהתחלה זה לא מעניין בכלל.

אבל בארץ זה בכלל לא משנה, אין פה אנשים שזה המקצוע שלהם, כל "מה שצריך לעשות" זה בלבולי שכל בארץ. הכל מקרי וחובבני גם ככה. זה חוג.

אני כתבתי, החל מקבוצת הנוער. אני מסכים לגמרי שעד אז, כל הדברים שקשורים לכדורגל קבוצתי פחות רלוונטי, חוץ מהיסודות שכן קשורים למשחק קבוצתי. ללמד שחקן להרים את הראש ולראות מה קורה במגרש, לחשוב נכון, לשחרר פס מהיר בנגיעה לשחקן, לעשות תנועה נכונה בלי כדור. אלה דברים טכניים, אישיים, שאי אפשר להפריד אותם מהמשחק הקבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקות הנוער של הפועל ת"א - מחזור 4 נגד בית"ר י-ם
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 09:53 
החזקת כדור ולחץ זה סוג של יסודות, ב99 אחוז מהמועדונים חלק גדול מהאימון מוקדש לתרגילים די זהים של החזקת כדור ומן הסתם לחץ של השחקנים שרודפים אחרי הכדור, אף אחד לא ממציא או המציא את הגלגל במקרה הזה.
עכשיו ברור לך שההצלחה של 2 האלמנטים האלה קשורה הרבה יותר ליכולת אינדבדואלית, אם לשחקנים יהיה כושר טוב יותר, הלחץ יהיה אפקטיבי, אם לשחקנים תהיה טכניקה ברמה גבוהה, אז החזקת הכדור תהיה טובה יותר, פשוט עד כדי כך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 10:07 
שחר כתב:
החזקת כדור ולחץ זה סוג של יסודות, ב99 אחוז מהמועדונים חלק גדול מהאימון מוקדש לתרגילים די זהים של החזקת כדור ומן הסתם לחץ של השחקנים שרודפים אחרי הכדור, אף אחד לא ממציא או המציא את הגלגל במקרה הזה.
עכשיו ברור לך שההצלחה של 2 האלמנטים האלה קשורה הרבה יותר ליכולת אינדבדואלית, אם לשחקנים יהיה כושר טוב יותר, הלחץ יהיה אפקטיבי, אם לשחקנים תהיה טכניקה ברמה גבוהה, אז החזקת הכדור תהיה טובה יותר, פשוט עד כדי כך...

לא ממש מסכים, מפני שיש קבוצות שכשיטה לא משחקות ככה. קח את הפועל של העונה הקודמת. לא אומר שהיה סגל שחקנים מדהים, אבל סגל שבהחלט יכול ללחוץ את רב קבוצות הליגה. בפועל לא ראית את זה קורה כמעט למעט 2-3 משחקים. כנ"ל עונה לפני כן עם קשטן.
אבל זה לא רק לחץ. כל השיטה שברצלונה הכניסה לכדורגל שהיא החזקת הכדור כמטרה שמיושמת ע"י הרבה מאוד קבוצות שלאו דווקא יש להם את השחקנים הכי טובים.
תפיסה של כדורגל שבעזרתה קבוצה כמו ק"ש, עם סגל שחקנים בינוני, הצליחה לקחת אליפות. לא עם כדורגל גדול, אלא כדורגל שיטתי שאומר, הכדור אצלי, אני לא יכול לקבל גול. את הגול שלי בהתקפה אני כבר אשים. והם נראו ככה, קבוצה לא מלהיבה, בגלל שלא היה להם סגל איכותי מספיק והם היו חייבים לשחק כדורגל פאסיבי (לחץ בחלק המגרש של היריב הם לא עשו).
ברור שבסוף שחקנים עושים את ההבדל אבל מן הסתם, יש מלא דוגמאות של קבוצות עם סגל שחקנים טוב, שנכשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 10:08 
שחקן בגיל ילדים צריך לגעת בכדור כמה שיותר, לא כמה שפחות.

בגילאים יותר מתקדמים אפשר להכניס אלמנטים של לחץ והנעת כדור, ויש בשביל זה תרגילים מיוחדים, ולא האחד באמצע שעושים פה לילדים עד לגיל שהם פורשים בו. הופכים אותם למומחים באחד באמצע, חבל שאין בזה אליפות עולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחלקות הנוער של הפועל ת"א - מחזור 4 נגד בית"ר י-ם
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
שחר כתב:

לא ממש מסכים, מפני שיש קבוצות שכשיטה לא משחקות ככה. קח את הפועל של העונה הקודמת. לא אומר שהיה סגל שחקנים מדהים, אבל סגל שבהחלט יכול ללחוץ את רב קבוצות הליגה. בפועל לא ראית את זה קורה כמעט למעט 2-3 משחקים. כנ"ל עונה לפני כן עם קשטן.
אבל זה לא רק לחץ. כל השיטה שברצלונה הכניסה לכדורגל שהיא החזקת הכדור כמטרה שמיושמת ע"י הרבה מאוד קבוצות שלאו דווקא יש להם את השחקנים הכי טובים.
תפיסה של כדורגל שבעזרתה קבוצה כמו ק"ש, עם סגל שחקנים בינוני, הצליחה לקחת אליפות. לא עם כדורגל גדול, אלא כדורגל שיטתי שאומר, הכדור אצלי, אני לא יכול לקבל גול. את הגול שלי בהתקפה אני כבר אשים. והם נראו ככה, קבוצה לא מלהיבה, בגלל שלא היה להם סגל איכותי מספיק והם היו חייבים לשחק כדורגל פאסיבי (לחץ בחלק המגרש של היריב הם לא עשו).
ברור שבסוף שחקנים עושים את ההבדל אבל מן הסתם, יש מלא דוגמאות של קבוצות עם סגל שחקנים טוב, שנכשלו.

אבל בקריית שמונה הם שיחקו על מתפרצות ומשחק מעבר מהיר, כלומר לחץ שיטתי רק ממחצית המגרש ויציאה למתפרצות, הכדור לא בדיוק היה אצלה רוב הזמן. כמו מוריניו בריאל.
גם הפועל של קשטן השתמשה בשיטה דומה (כל הגולים שלנו בניצחון 3-1 בדרבי למשל הגיעו או ממתפרצות או ממצב נייח). הפועל בעונה שעברה סוג של ניסתה לשחק בשיטה הזו, אבל לא עשתה לחץ גם כשהכדור הגיע לרחבה שלה.
יש עוד המון סוגים של לחץ, באיירן עשתה שנה שעברה לחץ מטורף, למרות שהוא לא היה מאוד טוטאלי, וקו ההגנה היה דיי נמוך, הוא היה מסודר וסגר את כל אופציית המסירה של מובילי הכדור (כולל סגירה של מנדג'וקוץ' על אופציית המסירה לשוער), והכריח את הקבוצה היריבה לשחק על כדורים ארוכים (בניסוח עדין, בדרך כלל זה היה להעיף את הכדור כמה שיותר ללמעלה לפני שחוטפים לי אותו), לא בדיוק מומלץ כשמולך משחקים ענקים כמו דאנטה ובואטנג, השנה הם עברו ללחץ הטוטאלי של גווארדיאולה.
ואם נחזור לדיון, אני לא בטוח שלא צריך ללמד סוג של לחץ בנוער, אבל אני חושב שלהגיד לחץ זה כוללני מדי, ולכן הגיוני ללמד אותו רק בגילאים מאוחרים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מחלקות הנוער של הפועל ת
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 10:56 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

אבל בקריית שמונה הם שיחקו על מתפרצות ומשחק מעבר מהיר, כלומר לחץ שיטתי רק ממחצית המגרש ויציאה למתפרצות, הכדור לא בדיוק היה אצלה רוב הזמן. כמו מוריניו בריאל.
גם הפועל של קשטן השתמשה בשיטה דומה (כל הגולים שלנו בניצחון 3-1 בדרבי למשל הגיעו או ממתפרצות או ממצב נייח). הפועל בעונה שעברה סוג של ניסתה לשחק בשיטה הזו, אבל לא עשתה לחץ גם כשהכדור הגיע לרחבה שלה.
יש עוד המון סוגים של לחץ, באיירן עשתה שנה שעברה לחץ מטורף, למרות שהוא לא היה מאוד טוטאלי, וקו ההגנה היה דיי נמוך, הוא היה מסודר וסגר את כל אופציית המסירה של מובילי הכדור (כולל סגירה של מנדג'וקוץ' על אופציית המסירה לשוער), והכריח את הקבוצה היריבה לשחק על כדורים ארוכים (בניסוח עדין, בדרך כלל זה היה להעיף את הכדור כמה שיותר ללמעלה לפני שחוטפים לי אותו), לא בדיוק מומלץ כשמולך משחקים ענקים כמו דאנטה ובואטנג, השנה הם עברו ללחץ הטוטאלי של גווארדיאולה.
ואם נחזור לדיון, אני לא בטוח שלא צריך ללמד סוג של לחץ בנוער, אבל אני חושב שלהגיד לחץ זה כוללני מדי, ולכן הגיוני ללמד אותו רק בגילאים מאוחרים.

הכל נכון, חוץ מזה שקריית שמונה שיחקה על מתפרצות ומעבר מהיר. הם היו הקבוצה מאוד איטית והצליחו בגלל שרב הזמן הכדור היה אצלם. הם כמעט לא ספגו בגלל הלחץ באמצע.
ונכון, לחץ צריך ללמד החל מגיל נוער. זה מה שכתבתי קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 10:57 
19 כתב:
שחקן בגיל ילדים צריך לגעת בכדור כמה שיותר, לא כמה שפחות.

בגילאים יותר מתקדמים אפשר להכניס אלמנטים של לחץ והנעת כדור, ויש בשביל זה תרגילים מיוחדים, ולא האחד באמצע שעושים פה לילדים עד לגיל שהם פורשים בו. הופכים אותם למומחים באחד באמצע, חבל שאין בזה אליפות עולם.

לא כתבת שום דבר שאני לא מסכים איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, אני זוכר אחרת, במיוחד בחלק הראשון של העונה (אגב, שגחו להם את זה, אבל היו להם המון המון משחקים שהם ניצחו ב"פוקסים", כמעט באותה כמות כמו חיפה של 2010/11).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 11:27 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
לא יודע, אני זוכר אחרת, במיוחד בחלק הראשון של העונה (אגב, שגחו להם את זה, אבל היו להם המון המון משחקים שהם ניצחו ב"פוקסים", כמעט באותה כמות כמו חיפה של 2010/11).

ה"פוקסים" האלה זה בדיוק ההבדל בגישה. אין פוקסים שנותנים לך 14 נצחונות מ-17 משחקים או מה שהיה להם. זה כמו להגיד שבעונת השרוכים ניצחנו עם פוקסים.
זה נכון שהם התחילו פחות טוב (וזה נכון ל-6 משחקים ראשונים, אחרי זה הם התחילו להפציץ), אבל בכדורגל אין קסמים. זה לא סתם שהם לא ספגו שערים והספיק להם גול אחד בשביל לנצח משחקים. הכדור היה אצלם רב הזמן, הם ידעו ללחוץ את היריב באמצע ולשבש לו את המשחק. בשביל הליגה באותה עונה זה הספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:17 
צהריים טובים ממשחק ההשלמה מהמחזור הרביעי של הפועל ב"חודורוב" מול רמה"ש.
הפועל,בחולצה אדומה ומכנס לבן,פותחת במשחק ותוקפת,בלי בושה,לכיוון חדרי ההלבשה,לאחר שהקפטן,עמית אמזלג,הפסיד בהגרלה.
אביחי דהאן בשער,מוחמד אבואלעיג'ה,דויד מנשרוב,פיליפ חיאכ ועידן כהן בהגנה,עמית אמזלג הקפטן,גיא חדידה,יניב שגב ורז נחמיאס בקישור,מוחמד זידאן ויואל אבוחצירה בחוד.
רמה"ש בכחול מלא.
הפועל סופגת ראשונה מהקפצה אמנותית מעל ידי אביחי דהאן,ו-0:1 לאורחים לאחר 10 דקות של משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:18 
סמל אישי של המשתמש
איפה ספורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:21 
יואל אבוחצירה משווה בנגיחה ממטר מעל לשוער האורח,לאחר הרמה מדויקת של רז נחמיאס.1:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:28 
ערן כתב:
איפה ספורי?

שמועה שהוכחשה כרגע בוא בזמן-אפילו ע"י דוברה-סיפרה שיש לו בעיות עם החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
אולי מנוחה, הוא משחק לא מעט בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:36 
נאמר לי לציין,שבצדו המזרחי של המתחם(שמאל להתקפת הפועל=ליד הגדר הסמוכה ליציע במגרש המרכזי) עומדת קוונית בחולצה צהובה בצוות השיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 14:49 
1:1 במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:05 
המחצית השניה נפתחת עם חילוף ראשון ברמת השרון,אך ללא חילופים בשורותינו.
בתוך דקה של משחק-מוחמד בואלעיג'ה משלים את המהפך בפריצה נהדרת באגף השמאלי והפצצה במדויק אל תוך הרשת-מהקודקוד השמאלי של הרחבה.1:2 אדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
כל הכבוד לנוער, עכשיו יש רק בעיה אחת,
אין סיכוי שאנחנו מנצחים ביום שני.

טפי כוס אמק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:15 
גיא חדידה מעלה ל-1:3 בוולה נהדר מכ-18 מטר אלכסונית-אל הפינה הקרובה,לאחר הקפצה קטנה של מוחמד זידאן לרגלו.
מיד לאחר-מכן,הוא מוחלף במיכאל חמו(החילוף הראשון בהפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:21 
חילוף שני:
ניר לקס במקום עמית אמזלג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:26 
חילוף שלישי:
לידור לזר במקום מוחמד אבואלעיג'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:31 
חילוף רביעי:
לירון שירי במקום רז נחמיאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:35 
מוחמד זידאן מגיע לכדור עומק שמוסר לו יואל אבוחצירה,חולף על-פני שחקן-ומגלגל חלש-מתחת לבטנו של השוער-אל תוך הפינה הימנית של השוער האורח-ופנימה.4:1 אדום!

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 22 אוקטובר 2013, 15:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:36 
יופי הפועל! :ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:38 
חילוף חמישי:
טל נמני במקום דויד מנשרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 15:49 
1:4 מוחץ לנוער האדום בסיום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מתלהב מתוצאות,
בטח בגילאים האלה,
אבל גם לפי מה שראיתי,
מסתמן שעושים שם עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
אפשר קווים לדמותו של.מוחמד אבו אל עיג'ה?
מאיפה הגיע אלינו לפתע בלי שום הכנה מוקדמת, מגן שמאלי עתידי עם.פוטנציאל נהדר? קווים לדמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 16:58 
dino כתב:
אפשר קווים לדמותו של.מוחמד אבו אל עיג'ה?
מאיפה הגיע אלינו לפתע בלי שום הכנה מוקדמת, מגן שמאלי עתידי עם.פוטנציאל נהדר? קווים לדמותו.

הוא מגן ימני (משחק בשמאל בשביל שעידן כהן שגם הוא מכושר מאוד ישחק בימין). גם בנבחרת שיחק בצד ימין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2013, 17:16 
KingAlpaca כתב:
אני לא מתלהב מתוצאות,
בטח בגילאים האלה,
אבל גם לפי מה שראיתי,
מסתמן שעושים שם עבודה.

ואפילו יש 2-3 שחקנים שנראה שיהיה להם מה למכור בבוגרים. עמית אמזלג לטעמי שחקן מצויין שחייב להיות בשנה הבאה בבוגרים ולקבל דקות משמעותיות. פיליפ חאייכ הבלם, יכול להיות גם עכשיו בבוגרים לטעמי ואבו אל היג'ה גם נראה כמו שחקן עם פוטנציאל.

דווקא מספורי אני לא מתלהב. לא שאין שם כשרון, אבל כרגע זה נראה יותר כמו משהו בסגנון של יקיר לוסקי מאשר של ערן זהבי, לצורך הענין. לא מספיק נייד, לא מספיק פיזי, לא מספיק חרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1929 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 65  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: