תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל באילת יום ראשון 19:30 (אשכול מקצועי)
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 17:59 
ממה שהבנתי אין שידור מלא אלא רק פריצות.

אילת של השנה ממה שראיתי תלויה מאוד בקליעה מבחוץ, ולא ממש מאוזנת. במקום טילמן שהיה 4-5 אגרסיבי הם הביאו את כריסטיאן ווטפורד שהוא מן 3-4 דקיק שבורח ממגע ומשחק רק בחוץ, במקום וושינגטון/אובאנון שהיו קומבו-גארדים הגיע טרנס רודריק (כנראה השחקן הכי טוב בקבוצה) שהוא 2-3, ויחד עם אפיק ניסים שהוא מפגיזן ידוע הקבוצה הזאת חיה מהשלוש. במחזור הראשון מול גליל היה להם 12/19 מחוץ לקשת (63% ל-3 לעומת 42% ל-2).
המחיר של זה הוא מתחת לסל, שם יש להם את הסנטר גייטס שהוא סוס כמעט ברמות של שחורציאניטיס אבל זה בא עם מחיר (קצת כבד ומסורבל, לא תמיד יש לו אוויר וכו') וחוץ מזה כלום. המחליפים שלהם לעמדות הגבוהים זה אנטון קזרנובסקי ופלין קליימן (שחקנים ברמה של ליגה לאומית) וה-4 הזר שלהם ווטפורד הוא בעצם 3. אפילו בעמדה 3 בעונה שעברה היה להם את הופסון/דאוול שהיו שחקנים של 2 מטר שיכלו לתת דקות כ-4, השנה הביאו את פאלמר שהוא יותר 2-3, כלומר באמת אין שם כלום מתחת לסל חוץ מגייטס.
אם הארפר יכנס לכושר משחק ויונתן ימשיך את התקופה הטובה שלו, אולי סוף סוף נראה את הפועל נהנית מאיזושהו יתרון מתחת לסל לפחות חלק מהמשחק (בעיקר בדקות שגייטס על הספסל).

אבל אם נשים את הזרים בצד, זה אחד המשחקים היחידים בליגה שהמאצ'אפ המעניין שלו יהיה בגזרת הישראלים - בין לימונד לאפיק ניסים, כנראה שני הישראלים הבולטים בליגה מחוץ למכבי-ירושלים-חיפה, והקלעים המובילים של הקבוצות במחזור הראשון.
מעבר לזה אילת החתימו השנה ניב ברקוביץ', מניאק גדול ששנה שעברה שלושת המשחקים שלו מול הפועל היו שלושת המשחקים הכי טובים שלו בעונה (16, 16 ו-17 נק') והוא מאיזושהי סיבה פשוט לא מחטיא מולנו. והם הביאו גם את ניצן חנוכי שהוא אחלה שחקן.

סה"כ נכון לעכשיו לדעתי הם נחלשו מהקבוצה שניצחה אותנו פעמיים בעונה שעברה, בעיקר מתחת לסל. הקבוצה שלקחה מולנו 14-15 ריב' התקפה בשני המשחקים (הנתונים הכלליים בריבאונד היו 47-33 להם משחק ראשון ו39-25 להם משחק שני) לקחה רק 4 ריב' התקפה מול גליל במחזור הראשון. אם הם יתפסו יום מבחוץ יהיה לנו מאוד קשה, אבל אם נדע להגן מולם מבחוץ הם לא אמורים לנצח אותנו בפנים. אפשר לנצח שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל באילת יום ראשון 19:30 (אשכול מקצועי)
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
לא שהמשחק בליגת ווינר משקף אבל לא היה לנו מה לתת מולם בתחת לסל בהתחלה
אבל שחזרו מולנו בבליץ של הרבע האחרון זה היה בעיקר ממשחק חוץ
הרבה מאוד תלוי בהגנה שלנו וכמה ניתן להם לזרוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
גייטס נראה פשוט לא בכושר. סומך על היכולת שלו שתשיג לו חוזה למרות עודף משקל ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:14 
הפועל כתב:

הוא ככה עוד מהמכללות, זה היה תמיד אחד מסימני השאלה הגדולים לגביו. ועונה שעברה גם בליטא וגם בפורטו ריקו הוא שיחק 21 דקות במשחק, הוא לא בנוי (לפחות במשקל הנוכחי שלו) לשחק מעל 30 דקות בקצב נורמלי. הבעיה של אילת שאין להם מחליף אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:

הוא ככה עוד מהמכללות, זה היה תמיד אחד מסימני השאלה הגדולים לגביו. ועונה שעברה גם בליטא וגם בפורטו ריקו הוא שיחק 21 דקות במשחק, הוא לא בנוי (לפחות במשקל הנוכחי שלו) לשחק מעל 30 דקות בקצב נורמלי. הבעיה של אילת שאין להם מחליף אליו.

הוא לא יכול לסחוב יותר מדי

ודי קשה להיות בכושר עם הכמות בירות שהוא שותה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:18 
r200 כתב:
Fez כתב:
הפועל כתב:

הוא לא יכול לסחוב יותר מדי

ודי קשה להיות בכושר עם הכמות בירות שהוא שותה :)

הרמתם צ'ייסרים במאנקיז? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח אגב שאילת כ"כ נחלשו. מודה שאני לא מכיר אבל ממה שראיתי באמת נראה שזרים בסה"כ הם נחלשו, אבל בישראלים לטעמי הם התחזקו. ברקוביץ וחנוכי שחקנים יותר טובים ויציבים מבן שימול וסקוורר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:30 
הפועל כתב:
אני לא בטוח אגב שאילת כ"כ נחלשו. מודה שאני לא מכיר אבל ממה שראיתי באמת נראה שזרים בסה"כ הם נחלשו, אבל בישראלים לטעמי הם התחזקו. ברקוביץ וחנוכי שחקנים יותר טובים ויציבים מבן שימול וסקוורר

מסכים איתך לגבי הישראלים. ההחלשות שלהם מבחינתי היא פחות בכישרון מאשר בעובדה שהם פשוט לא בנויים טוב. יש להם קו אחורי באמת מצוין גם בישראלים וגם בזרים (רודריק נראה אחלה שחקן), אבל ראיתי את המשחק שלהם מול גליל ולא היה להם כלום מתחת לסל. גייטס נראה במשחק הזה כבד ומסורבל מאוד, ווטפורד רק עמד וזרק מבחוץ (קלעי אדיר אמנם אבל פה זה נגמר) ולא יכול לקחת ריבאונד גם אם נופל לו לידיים, אנטון קזרנובסקי זה אנטון קזרנובסקי, והמתאזרח הזה שהם הביאו פלין קליימן לדעתי בוריס קליימן שחקן כדורסל יותר טוב ממנו. הם קלעו 12/19 מ-3 (יום של פעם בעונה בערך) ועדיין כמעט הפסידו לגליל (שלא תגיד מאריות הליגה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:34 
הם הפסידו לגליל רק כי שרון דרוקר מאמן גליל ויש מן חוק כזה שאומר שהוא מאמן גרוע, לכן הוא בד"כ מפסיד.

הדאגות העיקריות שלי מהמשחק הזה הוא כמו שנכתב בהודעה הפותחת - אפיק ניסים וברקוביץ' שאוהב לתפוס עלינו ימים.
בעיה נוספת היא שאם הם מתחילים עם מטווח שלשות, לנו אין מישהו שאפשר להגיד עליו ב-100% שהוא קלעי נפלא מהשלוש.
אני מקווה מאוד שהארפר יכנס לעניינים ואוונס ימשיך את היכולת מהמשחק בגן-נר.
עוד נתון שיהיה מעניין להסתכל עליו (וגם זה כבר נכתב פה) הוא הריבאונד,
עד כה נראה שהפועל מאוד מתקשה בריבאונד ואם זה ימשך מול אילת זה יכול להיות מאוד בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
ראית את ווטפורד במכללות? אני מסתכל על סטטיסטיקות שלו, והיו לו 6 ריב' למשחק. זה סביר לגמרי. יכול להיות שהוא מקבל הוראה מקטש לשחק יותר בחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2013, 18:52 
הפועל כתב:
ראית את ווטפורד במכללות? אני מסתכל על סטטיסטיקות שלו, והיו לו 6 ריב' למשחק. זה סביר לגמרי. יכול להיות שהוא מקבל הוראה מקטש לשחק יותר בחוץ?

6 ריב' במכללות לשחקן בגובה שלו (2.06) זה כלום. מול גליל הוא לקח 0 ריבאונד הגנה ב-24 דקות ובהתקפה 90% מהזמן עמד על קשת השלוש. הוא באמת ארוך ואתלטי אז אני מניח שבסופו של דבר הוא ישפר את המספרים בריבאונד, אבל הנקודה שלי היא שהוא ממש לא נראה כמו שחקן פנים. הוא לא יעשה בוקס אאוט ויאבק על מיקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אם ארז יפתח עם הארפר, או שימשיך עם שולדבראנד.
אני מאמין שאם לא המשחק הזה, המשחק הבא הוא כבר נכנס קבוע לחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 00:59 
שולדי חייב לפתוח. אוואנס נקלע לבעיות עבירות וככה הארפר יקבל דקות. הכי חשוב, שקאנסיל לא ישחק, בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה שידור באתר המנהלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 16:22 
ארז חייב יהיה לנצח את המשחק מבפנים.
זה אומר המון פיק אנד רולים עם אוונס שתופס טוב את הכדור בתנועה(אפילו מזכיר את באסטון שהיה משתלט על כדורים חצי מתים).
זה אומר להכניס להארפר פנימה.
זה אומר לאזן את הדקות והעבירות של הגבוהים כבר מפתיחת המשחק ולשתף את יוני ניר 8-10 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
קופיפו כתב:
ארז חייב יהיה לנצח את המשחק מבפנים.
זה אומר המון פיק אנד רולים עם אוונס שתופס טוב את הכדור בתנועה(אפילו מזכיר את באסטון שהיה משתלט על כדורים חצי מתים).
זה אומר להכניס להארפר פנימה.
זה אומר לאזן את הדקות והעבירות של הגבוהים כבר מפתיחת המשחק ולשתף את יוני ניר 8-10 דק'.

גם הגארדים צריכים לקחת את הכדור אל הסל יותר, לימונד עשה את זה בשני אבל בראון לא. יש להם גם בעיה קשה עם הגיבוי לגבוהים. צריך ללכת הרבה פנימה ולכפות עליהם עבירות, מה שקרה נגד הרצליה לא יכול לחזור על עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
אגב במחזור האחרון הפועל מסרה הכי הרבה אסיסטים)
)23(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 22:44 
נתון מרשים. אני מקווה שעבדו השבוע על התקפה נגד אזורית, כי זה מה שקטש ישמור מחר רוב המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2013, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל קיימה אימון בהדר יוסף, ולאחר מכן עלתה על טיסה לאילת. חוזהו הזמני של וינסנט קאונסל הוארך, והוא עדיין בתקופת מבחן וישחק בראשון. כ-120 אוהדים אדומים עשו את הדרך דרומה, וידחפו את קבוצתם. מתן נאור אמר לאתר ערוץ הספורט: "אנחנו קבוצה חדשה. הליגה רק התחילה והדרך עוד ארוכה, כך שאילת היא מבחן רציני ואתגר גדול עבורנו".

ספורט 5. הוארך עד מתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
במבזק חדשות הספורט אמרו שאחרי המשחק תתקבל החלטה לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
זה רציני?
למיטב הבנתי החלטה לגביו התקבלה עוד לפני הדרבי.
לדעתי ההתלבטות זה אם להשאיר אותו עד שמוצאים מישהו יותר טוב או לחתוך אותו כבר עכשיו ולהישאר בינתיים עם שלושה זרים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 13:11 
ItaiH6 כתב:
זה רציני?
לדעתי ההתלבטות זה אם להשאיר אותו עד שמוצאים מישהו יותר טוב או לחתוך אותו כבר עכשיו ולהישאר בינתיים עם שלושה זרים.

הכל עניין של מינוח, הרי "החלטה" כפי שאנחנו יודעים זה דבר הפיך עד הרגע שהשחקן על המטוס... אם קאונסיל יתן היום משחק של 20 נק' ו-10 אס' אז לא יחתכו אותו יום אחרי. כמובן שזה לא יקרה כי הוא שחקן חלש מאוד שלא מתאים לצרכים של הקבוצה.
בקיצור, אין מה להתרגש מכל הידיעות האלה. עד סוף החודש יהיו לא מעט אופציות בשוק כשהקבוצות ב-NBA יסגרו את הסגלים, ובינתיים קאונסיל פה למלא חור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 13:17 
במילוי חור הזה כמעט הפסדנו להרצליה. הוא על המגרש הרבה יותר נזק מתועלת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ItaiH6 כתב:
זה רציני?

הכל עניין של מינוח, הרי "החלטה" כפי שאנחנו יודעים זה דבר הפיך עד הרגע שהשחקן על המטוס... אם קאונסיל יתן היום משחק של 20 נק' ו-10 אס' אז לא יחתכו אותו יום אחרי. כמובן שזה לא יקרה כי הוא שחקן חלש מאוד שלא מתאים לצרכים של הקבוצה.
בקיצור, אין מה להתרגש מכל הידיעות האלה. עד סוף החודש יהיו לא מעט אופציות בשוק כשהקבוצות ב-NBA יסגרו את הסגלים, ובינתיים קאונסיל פה למלא חור.

בינתיים הוא רק עולה כסף שאפשר לחסוך לזר טוב, ובלי להגזים אפילו טיפה, אריאלי לא נותן פחות ממנו על המגרש. הוא לא משפר את הסגל אפילו במעט וההשארה שלו היא בזבוז כסף. זה לא מקרה שבינתיים הוא תורם קצת ב-10, 15 דקות ואם אתה משחרר אותו לפני שאתה מביא מחליף אתה נחלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 13:51 
יובל כתב:
Fez כתב:
ItaiH6 כתב:
זה רציני?

בינתיים הוא רק עולה כסף שאפשר לחסוך לזר טוב, ובלי להגזים אפילו טיפה, אריאלי לא נותן פחות ממנו על המגרש. הוא לא משפר את הסגל אפילו במעט וההשארה שלו היא בזבוז כסף. זה לא מקרה שבינתיים הוא תורם קצת ב-10, 15 דקות ואם אתה משחרר אותו לפני שאתה מביא מחליף אתה נחלש.

אתם לא צריכים לשכנע אותי שהוא לא רמה, אני הראשון שכתבתי את זה כשהוא חתם, אבל גם לא צריך להגזים
עם כמה שהוא היה חלש מול הרצליה הוא עדיין יותר טוב מאריאלי, בכל זאת שחקן שהוא רכז די מוביל בביג איסט בשלוש עונות האחרונות לעומת שחקן שלא מצליח לקבל יותר מ-10 דק' למשחק בליגת העל בשלוש עונות האחרונות
בראון ולימונד לא יכולים לשחק 40 דקות (מה גם שאתה לפעמים רוצה לשחק עם שלושה מובילי כדור) אז אתה צריך גארד שיתן 15-20 דקות מהספסל ואני בכל זאת מעדיף את קאונסיל שם

לגבי הכסף, בשבועיים האלה שהארכת לו את הקאט בינתיים אתה לא חוסך אפילו כסף לפיצה, זה לא מה שיעשה את ההבדל
אחרי שיפלו השחקנים הרלבנטיים מהמחנות (סמוך עלי שכבר יש לי רשימה :SMOKE: ) זה יהיה דיון אחר לחלוטין ואז באמת יהיה חבל על כל דקה ושקל, כרגע זה סיפור אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 13:53 
הוא לא יותר טוב מאריאלי. הוא חור בהגנה ובהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
לא יהיה שידור באתר המנהלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 18:16 
כרגע באתר של המנהלת מופיע שידור אחד - של ערב הכדורסל מערוץ הספורט. אין שידור בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 18:38 
זה בלתי נסבל העניין הזה של השידורים
יש להם 4 ערוצים והם תוקעים את כל המשחקים בשידור אחד משולב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אוקטובר 2013, 18:38 
אפשר לינק לפליי בי פליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 267 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: