יובל כתב:
Fez כתב:
ItaiH6 כתב:
זה רציני?
למיטב הבנתי החלטה לגביו התקבלה עוד לפני הדרבי.
לדעתי ההתלבטות זה אם להשאיר אותו עד שמוצאים מישהו יותר טוב או לחתוך אותו כבר עכשיו ולהישאר בינתיים עם שלושה זרים.
הכל עניין של מינוח, הרי "החלטה" כפי שאנחנו יודעים זה דבר הפיך עד הרגע שהשחקן על המטוס... אם קאונסיל יתן היום משחק של 20 נק' ו-10 אס' אז לא יחתכו אותו יום אחרי. כמובן שזה לא יקרה כי הוא שחקן חלש מאוד שלא מתאים לצרכים של הקבוצה.
בקיצור, אין מה להתרגש מכל הידיעות האלה. עד סוף החודש יהיו לא מעט אופציות בשוק כשהקבוצות ב-NBA יסגרו את הסגלים, ובינתיים קאונסיל פה למלא חור.
בינתיים הוא רק עולה כסף שאפשר לחסוך לזר טוב, ובלי להגזים אפילו טיפה, אריאלי לא נותן פחות ממנו על המגרש. הוא לא משפר את הסגל אפילו במעט וההשארה שלו היא בזבוז כסף. זה לא מקרה שבינתיים הוא תורם קצת ב-10, 15 דקות ואם אתה משחרר אותו לפני שאתה מביא מחליף אתה נחלש.
אתם לא צריכים לשכנע אותי שהוא לא רמה, אני הראשון שכתבתי את זה כשהוא חתם, אבל גם לא צריך להגזים
עם כמה שהוא היה חלש מול הרצליה הוא עדיין יותר טוב מאריאלי, בכל זאת שחקן שהוא רכז די מוביל בביג איסט בשלוש עונות האחרונות לעומת שחקן שלא מצליח לקבל יותר מ-10 דק' למשחק בליגת העל בשלוש עונות האחרונות
בראון ולימונד לא יכולים לשחק 40 דקות (מה גם שאתה לפעמים רוצה לשחק עם שלושה מובילי כדור) אז אתה צריך גארד שיתן 15-20 דקות מהספסל ואני בכל זאת מעדיף את קאונסיל שם
לגבי הכסף, בשבועיים האלה שהארכת לו את הקאט בינתיים אתה לא חוסך אפילו כסף לפיצה, זה לא מה שיעשה את ההבדל
אחרי שיפלו השחקנים הרלבנטיים מהמחנות (סמוך עלי שכבר יש לי רשימה

) זה יהיה דיון אחר לחלוטין ואז באמת יהיה חבל על כל דקה ושקל, כרגע זה סיפור אחר