Fez כתב:
הצחיק אותי שאמרת בהתחלה "ברור שבמשחק בודד יכול לקרות X" ואז סיימת בדוגמה ממשחק בודד (שהיא גם בעייתית ולא קשורה לנושא) ואמרת שזה הופך את הטענה הנגדית ל-"מצחיקה".
האמירה לגבי "90 אחוז כישרון" היא בעייתית בפני עצמה כי השאלה היא איך אתה מגדיר כישרון (הייתי אולי מקבל את זה בהגדרה רחבה שבה כלולות גם יכולות פיזיות, מנטליות ואינטליגנטיות בנוסף לטכניות, בקיצור כל מה שמרכיב יכולת אישית של שחקן). לא הייתי עושה את ההשלכה שאתה עשית מכאן על התוצאות של הקבוצה ככלל, אבל אם אנחנו נשארים בתחום של תפקוד של שחקן ספציפי, אז כאן לדעתי נכון להגיד שהיכולת האישית (שוב, בהגדרה רחבה) היא מרכיב חשוב בהרבה מכל ה-"תיאום" וה-"אימון" שבעולם, למעט אולי מקרים מאוד יוצאי דופן.
כשאתה עושה השלכה לתוצאות של משחקים כבר נכנסים עוד הרבה משתנים ואתה לא משווה "תפוזים לתפוזים".
מה שמצחיק פה זה אם כבר זה שלא הבנת מה אמרתי כי אני מסכים איתך לחלוטין.
אין ספק שכישרון זה הפרמטר החשוב ביותר לא רק בכדורסל אלא בכל ספורט אפשרי.
אבל להגיד שתשעים אחוז זה קישקוש ואם הדוגמה של המשחק שלנו היא לא אינדיקציה אז בערך כל העונה שעברה כן.
אין לי ספק ששחקן מוכשר יכול לנחות בארץ ועוד באותו יום לתפוס ידית ולהפיל 20 נקודות.
זה עדיין לא אומר שזה תשעים אחוז מהכדורסל, זה לא אומר שככה קבוצה צריכה להתנהל וזה אפילו לא בטוח שזה עד כדי כך מועיל לקבוצה כי לך תדע על חשבון מה זה בא.