תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 1 - כל השאר
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 23:20 
סמל אישי של המשתמש
עוד שני הפסדים וגם מוני חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 01:07 
גביזון כתב:
בני יעקבי כתב:
גביזון כתב:
Keisar88 כתב:
השידור של ערוץ 1 למשחק של חולון נגד מכבי פשוט מצחיק..
3-2 לחולון והשדרן אומר בהתרגשות ״תראו את התוצאה! חולון מובילה על מכבי!״

ככה זה שעשרות שנים מנסים למכור בכח שיש פה תחרות, השדרנים מתחילים להאמין לעצמם.

אאההה לעיתיים גם 2:3 זה תחזית לא רעה אוייי אוייי לראות את הכלב הזה שמון אויי איזה נחת אוי אוי איזה נחת אבל הסוף? איך השפילו אותם עוד כדור ועוד כדור... :LAGUH!: :LAGUH!: תודה רבה אלוהים תודה רבה

עדיין אין פה תחרות, וזה הכי גרוע שזה נותן תחושה מזוייפת כזאת.
נחת אני אקבל ש הפתלוג יקבע סופית שאין סיכוי שהוא יחזור לחיים .

אני כל כך מקווה שזה לא יקרה לפני שהוא יראה צלחת אדומה.גם לא אכפת לי שזה יקרה חצי שעה אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 05:26 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אה, לכל אלה שחפרו על זה שצריך להביא זרים חודשיים לפני פתיחת העונה, לפני כמה ימים פרימן נחת?
כדורסל זה 90% יכולת אישית נטו. כששחקן טוב הוא ישחק טוב גם אחרי יומיים בארץ בדיוק כמו שפרימן עשה.

את הקלישאות תשאיר לכדורגל שם אולי מישהו יקשיב לך.
כדורסל זה משחק של תיאום, תרגול והרבה עבודה קשה מנטלית. שחקן צריך ללמוד את הכדורסל של הקבוצה.
אלא אם אתה הוראס ג'נקינס ושכמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
יובל כתב:
אה, לכל אלה שחפרו על זה שצריך להביא זרים חודשיים לפני פתיחת העונה, לפני כמה ימים פרימן נחת?
כדורסל זה 90% יכולת אישית נטו. כששחקן טוב הוא ישחק טוב גם אחרי יומיים בארץ בדיוק כמו שפרימן עשה.

כדורסל זה משחק של תיאום, תרגול והרבה עבודה קשה מנטלית. שחקן צריך ללמוד את הכדורסל של הקבוצה.

ואני עוד מדבר על קלישאות :LOL2:
כדורסל זה 90% יכולת אישית. גם פרימן היה צריך ללמוד את הכדורסל של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 15:57 
יובל כתב:
Jugband כתב:
יובל כתב:

לא רק פרימן במחזור הזה, גם ריקרדו מארש בראשל"צ (שחקן שאני מאוד אוהב) הגיע לפני שבוע ונתן 18 נק' ב-9/11 מהשדה בלי למצמץ בכלל, לעומת כל הזרים האחרים של ראשון שנמצאים פה חודשים ונראו כמו פח. מה לעשות שהוא שחקן הרבה יותר טוב מהם ורואים את זה תוך שניה. האמת שראיתי את המשחק וכבר על הרבע הראשון הוא היה עם איזה 5/5 מהשדה כשהוא בערך היחיד שקולע בקבוצה. ואלו לא דברים יוצאי דופן.
יש מקרים מסוימים ששחקנים צריכים יותר זמן (בעיקר רכזים או שחקנים בשנה ראשונה באירופה) ויש גם קבוצות מסוימות שכבר "רצות" בצורה מסוימת ויותר קשה להכנס אליהן ברמת ההירכיה, אבל רוב הזרים פה באים על תקן סקוררים ונכנסים לתוך סוג של ואקום ככה שזה ממש לא סיפור גדול... העניין של "תיאום" ו-"ללמוד את הכדורסל של הקבוצה" הוא לגמרי אוברייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 16:39 
אני מצטער יובל אבל אתה מדבר שטויות.
ברור שבמשחק בודד (שלא לומר רבע בודד) יכול לבוא שחקן מעכשיו לעכשיו ולתפור אותך.
זה עדיין לא אומר שכדורסל זה "90 אחוז כישרון".
הארפר, שעל ההתחלה אפשר לראות שהוא סופר סופר מוכשר, פגע בנו בחלקים מהמשחק האחרון.
אין לי ספק שחודש מעכשיו הוא כבר יהיה בין שלוש השחקנים המובילים אצלנו אם לא ה-מוביל.

אגב, קצת מצחיק שאתה אומר את זה כמה ימים אחרי שניצחנו קבוצה שמשאירה אותנו באבק מבחינת כישרון בדיוק בגלל שאנחנו הרבה יותר קבוצה מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 16:57 
הצחיק אותי שאמרת בהתחלה "ברור שבמשחק בודד יכול לקרות X" ואז סיימת בדוגמה ממשחק בודד (שהיא גם בעייתית ולא קשורה לנושא) ואמרת שזה הופך את הטענה הנגדית ל-"מצחיקה".

האמירה לגבי "90 אחוז כישרון" היא בעייתית בפני עצמה כי השאלה היא איך אתה מגדיר כישרון (הייתי אולי מקבל את זה בהגדרה רחבה שבה כלולות גם יכולות פיזיות, מנטליות ואינטליגנטיות בנוסף לטכניות, בקיצור כל מה שמרכיב יכולת אישית של שחקן). לא הייתי עושה את ההשלכה שאתה עשית מכאן על התוצאות של הקבוצה ככלל, אבל אם אנחנו נשארים בתחום של תפקוד של שחקן ספציפי, אז כאן לדעתי נכון להגיד שהיכולת האישית (שוב, בהגדרה רחבה) היא מרכיב חשוב בהרבה מכל ה-"תיאום" וה-"אימון" שבעולם, למעט אולי מקרים מאוד יוצאי דופן.

כשאתה עושה השלכה לתוצאות של משחקים כבר נכנסים עוד הרבה משתנים ואתה לא משווה "תפוזים לתפוזים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Jugband כתב:
יובל כתב:

אז לא צריך מאמן, לא תרגילים ולא צוות מקצועי בכלל. עלית פה על שיטה שתחסוך מיליארדים בכל העולם... רוץ עם זה.
איזה ויכוח מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 17:32 
אגב, אני חייב להתייחס לעוד דבר שנאמר כאן - הארפר לא שיחק כדורסל מקצועני ולא היה אפילו חלק מאימונים של קבוצה יותר מחודשיים, לעומת מארש נניח שהעביר את כל הקיץ בפורטו ריקו ובעיראק. יש שחקנים שפשוט לא מגיעים בכושר משחק מלא וזה לא עניין של תיאום או דברים מהסוג הזה. תיאורטית אם נביא עכשיו שחקן מהמחנות של ה-NBA שהוא שחקן טוב, אני מניח שההשתלבות שלו תהיה כמעט מיידית כי הוא משחק כרגע כדורסל תחרותי ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
יובל כתב:
Jugband כתב:
יובל כתב:

לא רק פרימן במחזור הזה, גם ריקרדו מארש בראשל"צ (שחקן שאני מאוד אוהב) הגיע לפני שבוע ונתן 18 נק' ב-9/11 מהשדה בלי למצמץ בכלל, לעומת כל הזרים האחרים של ראשון שנמצאים פה חודשים ונראו כמו פח. מה לעשות שהוא שחקן הרבה יותר טוב מהם ורואים את זה תוך שניה. האמת שראיתי את המשחק וכבר על הרבע הראשון הוא היה עם איזה 5/5 מהשדה כשהוא בערך היחיד שקולע בקבוצה. ואלו לא דברים יוצאי דופן.
יש מקרים מסוימים ששחקנים צריכים יותר זמן (בעיקר רכזים או שחקנים בשנה ראשונה באירופה) ויש גם קבוצות מסוימות שכבר "רצות" בצורה מסוימת ויותר קשה להכנס אליהן ברמת ההירכיה, אבל רוב הזרים פה באים על תקן סקוררים ונכנסים לתוך סוג של ואקום ככה שזה ממש לא סיפור גדול... העניין של "תיאום" ו-"ללמוד את הכדורסל של הקבוצה" הוא לגמרי אוברייטד.

בהתייחס למשפט האחרון שלך-זה כי בישראל אין כדורסל אמיתי, אלא מעין גרסה מעוותת של חמש על חמש בקייג' בניו יורק עם כמה יהודי מחמד, ובכל זאת אתה יכול לראות שגם קבוצות עם עילויים נקודתיים מבחינת יכולת לא הגיעו כל כך רחוק(ע"ע לי ניילון ובני השרון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
יובל כתב:
Jugband כתב:
יובל כתב:

אז לא צריך מאמן, לא תרגילים ולא צוות מקצועי בכלל. עלית פה על שיטה שתחסוך מיליארדים בכל העולם... רוץ עם זה.
איזה ויכוח מביך

כן, זה בדיוק מה שאמרתי. טמבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 19:34 
Fez כתב:
הצחיק אותי שאמרת בהתחלה "ברור שבמשחק בודד יכול לקרות X" ואז סיימת בדוגמה ממשחק בודד (שהיא גם בעייתית ולא קשורה לנושא) ואמרת שזה הופך את הטענה הנגדית ל-"מצחיקה".

האמירה לגבי "90 אחוז כישרון" היא בעייתית בפני עצמה כי השאלה היא איך אתה מגדיר כישרון (הייתי אולי מקבל את זה בהגדרה רחבה שבה כלולות גם יכולות פיזיות, מנטליות ואינטליגנטיות בנוסף לטכניות, בקיצור כל מה שמרכיב יכולת אישית של שחקן). לא הייתי עושה את ההשלכה שאתה עשית מכאן על התוצאות של הקבוצה ככלל, אבל אם אנחנו נשארים בתחום של תפקוד של שחקן ספציפי, אז כאן לדעתי נכון להגיד שהיכולת האישית (שוב, בהגדרה רחבה) היא מרכיב חשוב בהרבה מכל ה-"תיאום" וה-"אימון" שבעולם, למעט אולי מקרים מאוד יוצאי דופן.

כשאתה עושה השלכה לתוצאות של משחקים כבר נכנסים עוד הרבה משתנים ואתה לא משווה "תפוזים לתפוזים".

מה שמצחיק פה זה אם כבר זה שלא הבנת מה אמרתי כי אני מסכים איתך לחלוטין.
אין ספק שכישרון זה הפרמטר החשוב ביותר לא רק בכדורסל אלא בכל ספורט אפשרי.
אבל להגיד שתשעים אחוז זה קישקוש ואם הדוגמה של המשחק שלנו היא לא אינדיקציה אז בערך כל העונה שעברה כן.
אין לי ספק ששחקן מוכשר יכול לנחות בארץ ועוד באותו יום לתפוס ידית ולהפיל 20 נקודות.
זה עדיין לא אומר שזה תשעים אחוז מהכדורסל, זה לא אומר שככה קבוצה צריכה להתנהל וזה אפילו לא בטוח שזה עד כדי כך מועיל לקבוצה כי לך תדע על חשבון מה זה בא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני מצטער יובל אבל אתה מדבר שטויות.
ברור שבמשחק בודד (שלא לומר רבע בודד) יכול לבוא שחקן מעכשיו לעכשיו ולתפור אותך.
זה עדיין לא אומר שכדורסל זה "90 אחוז כישרון".
הארפר, שעל ההתחלה אפשר לראות שהוא סופר סופר מוכשר, פגע בנו בחלקים מהמשחק האחרון.
אין לי ספק שחודש מעכשיו הוא כבר יהיה בין שלוש השחקנים המובילים אצלנו אם לא ה-מוביל.

אגב, קצת מצחיק שאתה אומר את זה כמה ימים אחרי שניצחנו קבוצה שמשאירה אותנו באבק מבחינת כישרון בדיוק בגלל שאנחנו הרבה יותר קבוצה מהם.

האלופה השנה הייתה קבוצה חדשה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2013, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Jugband כתב:
יובל כתב:
Jugband כתב:
יובל כתב:

איזה ויכוח מביך

כן, זה בדיוק מה שאמרתי. טמבל.

כשמדובר על תשעים אחוז יכולת אישית אז זה בדיוק מה שאמרת, מאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: