הפועל כתב:
ברגר כתב:
הפועל כתב:
אוונס לא מנותק. הוא פשוט שחקן מוגבל. פורוורד דק אבל חזק, שמתאמץ, נותן הגנה טובה, שלא יודע לקלוע מיותר ממטר. אני מבין את הסימפטיה אליו, אבל בשורה התחתונה זה ירדן שוורצמן משודרג.
שזה בסדר, אבל בסדר לזר רביעי. אם נחליף את קאונסיל אולי זה עוד יהיה בסדר, אם לא אנחנו בבעיה, כי נסים כמו אתמול לא יקרו עוד הרבה.
ממש לא מסכים איתך. זה שחקן שבליגה פח שלנו שווה 15 ו-8 בכל יום סביר במשרד. הבעיה הכי גדולה זה קאנסיל, שפשוט מסריח את המגרש בכל שנייה שהוא נמצא עליו...
אולי. אבל רק כשיש לידו שחקן פנים טוב שיודע מה הוא עושה. הארפר לא נראה כזה, הוא נראה הרבה יותר 3 באופי שלו. אני לא צופה גדולות לחיבור הזה. הלוואי ואתבדה
אני חושב שבתיאוריה הארפר בסדר גמור ליד אוונס, ואולי גם יותר מזה. אוונס יעיל רק קרוב לסל, אין לו מספיק טכניקה לשחק רחוק מהסל אבל הוא פינישר טוב ליד הטבעת בזכות האתלטיות שלו. במובן הזה אוונס הוא לגמרי "5" בליגה שלנו. הארפר הוא שחקן מיד ריינג', 4 קלאסי שבליגה שלנו גם יכול בכיף לשחק עם הגב לסל בהתקפה ולשמור על רוב הסנטרים בליגה בהגנה. הוא לא 3 בשום אופן ואפילו לא קרוב לזה, בשום שלב בקריירה הוא לא שיחק בתור 3 ומלבד כמה קשקושים בדו"חות פרה-דראפט (תמיד ב-NBA חושבים איך להסב שחקן עמדה אחת אחורה) אין לו קשר לעמדה הזאת.
יש להם הרבה יתרונות ביחד, שניהם שחקנים ניידים מאוד לגובה שלהם, בנויים חזק ביחס למשקל שלהם, אתלטיים מאוד, אינטליגנטיים. תוסיף לזה את רביב ובראון בקו האחורי וזה הופך אותך לקבוצה מהירה ומלהיבה, שטסה את הפרקט במשחק מעבר ועושה האסל מטורף בהגנה.
כל הדברים האלה צריך לראות איך עובדים בפועל, אבל איך שאני רואה את זה, שילוב עם פוטנציאל. אני בכלל לא מודאג מהמצב שלנו מתחת לסל כרגע, הבעיה שלנו היא בקו האחורי והיא ברורה.