תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 12:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק נגד הרצליה בגלבוע
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 01:47 
מזמן לא אמרו פה שצריך להחליף את אוונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: משחק נגד הרצליה בגלבוע
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 02:04 
יהלום אדום כתב:
OMG יא ויקינג

איך לא באת בסוף...

ומקצועי על חצי רגל כי אני גמור: קאנסיל הביתה, שחקן מביך. רכזר נורמלי ואנחנו עושים השנה 1-4. אוואנס מרשים, קרלון קלאסה והארפר קצת חלוד. ישראלים: לבלבלב למתן, יותם, טמיר, יותם ויהונתן

נערך לאחרונה על ידי ברגר בתאריך 15 אוקטובר 2013, 02:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
רק תיקון קל (עם כל העצבים והמתח די עקבתי אחרי לוח העבירות) זה 9 לפני שהם עשו עבירות מכוונות רגע לפני שיונתן קבר את השלשה אבל זה לא חשוב.
פגשתי את אסתרון בתחנת דלק במגידו והוא טוען שמה שחשוב זה מה ששופט שורק וזה לא משנה אם זה 100:0 בעבירות.
אמרתי לו שהשיפוט הערב לא קשור לכדורסל ואין סרט שקבוצה מקבלת 9 עבירות בערב שלם.
בסוף מישהו שלא אותו אם הוא נהנה לשפוט אותנו והוא אמר שאנחנו הקהל מספר אחד בארץ.
בכל מקרה הוא חלאה וזה בהחלט אחד הדברים שעניינו אותי גם אחרי הפיניש המטורף הזה,ההרגשה שמישהו בא עם החלטה מהבית לדפוק קבוצה מסוימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 04:35 
הסיבה היחידה שהרצליה חזרה למשחק זו הפועל. זה היה משחק של 15 הפרש שהפועל בגלל רבע שלישי איום עם החלטות רעות מאוד בהתקפה ולדעתי גם רוטציה שגויה קצת של ארז נתאה להרצליה לחזור ולמעשה נתנה לה את המשחק.
כל עוד הפועל שיחקה מסודר בהתקפה, עם הכנסת כדור פנימה היא לשטה לחלוטין. וכל עוד היא שמרה כמושצריך עם לחץ על בן שימול (כי הרצליה משחקת עם מוביל כדור אחד ובן שימול לא מצטיין בהובלת הכדור) אז הרצליה איבדה המון והפועל קלעה סלים קלים.
מה שקרה ברבע השלישי זה משחק התקפה לא חכם שגרר גם ריפיון הגנתי. בנוסף אני חושב שהיו על המגרש הרכבים לא מספיק טובים.
בשורה התחתונה, להפועל הגיע לנצח את המשחק הזה יותר מלהרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 04:39 
לגבי השיפוט. בסך הכול הוא היה בסדר גמור. לדעתי שתי טעויות מהותיות נגד הפועל. פאול ששרקו לאואנס על גג נקי (ומדהים) ועוד פאול שלא שרקו להארפר בסיום המחצית מה שהיה מסיים אותה ב15 במקום ב11.
מצד שני לקחו בסיום שריקה אמיצה מאוד (ונכונה) בחטיפה של מתן. זו שריקה גדולה של השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 06:13 
סמל אישי של המשתמש
הנקודות הראשונות של יויו....למה הוא עושה זאת רק פעם בעונה

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 06:39 
שנה שעברה רנדל היה גדול על הליגה.
גם חבל שבוטס לא נשאר.

בנתיים אחרי שבראון(נראה לי) הצליח איכשהו להחטיא דאנק אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 07:10 
אני לא מאמן כדורסל גדול, אבל לא הגיוני בעיניי שבמחצית ארז מדבר איתם שתי דקות ושולח אותם להתחמם שוב. איך יכול להיות שאין מה להגיד להם? פלא שאח"כ עולים לרבע שלישי עם פיג'מות במקום עם סכינים?
מבחינה הגנתית, הפועל נראתה לי רכה מאוד, והרצליה קלעו בלי להתאמץ במיוחד.
מבחינה התקפית, נראה כאילו הכל פוקסים/שכונה. יותר מדי פעמים במחצית השניה זרקנו לשלוש והתפללנו לטוב, וברגעי האמת לא היו לנו תרגילים לשחרור שחקן לזריקה, אז הארפר ובראון ולימונד (לפני שיצא) פשוט לקחו כדור והעיפו, בתקווה שייגמר טוב.
חוץ מהסל של יונתן, אין מה לקחת מהמשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כל פעם בורח לתוך הצבע ועומד שם כמו מטומטם במקום ללכת עם שחקן. זה כאילו אזורית אבל כל השאר שומרים אישית. הרג אותנו.
מה שהיה אחרי הטיים אאוט (של אפי ?! ) היה פשוט בדיחה , הדבר היחיד שהיה יותר מביך מזה היה העובדה שבמשחק שקול מבחינה אגרסיבית רק רביב ושולדי לבד עשו אותה כמות עבירות כמו כל ראשון. איזה שיפוט בושה.

לימונד ענק. שולדי אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
לגבי השיפוט. בסך הכול הוא היה בסדר גמור. לדעתי שתי טעויות מהותיות נגד הפועל. פאול ששרקו לאואנס על גג נקי (ומדהים) ועוד פאול שלא שרקו להארפר בסיום המחצית מה שהיה מסיים אותה ב15 במקום ב11.
מצד שני לקחו בסיום שריקה אמיצה מאוד (ונכונה) בחטיפה של מתן. זו שריקה גדולה של השופטים.

בחטיפה של מתן לא הייתה סיבה לשרוק לאף אחד מהצדדים
עד המחצית ספרתי 6 עבירות מומצאות, בחצי השנע הפסקתי לספור. כל התקפה שלנו עבירת תוקף. לא ייאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום תלאביבי כתב:

מבחינה התקפית, נראה כאילו הכל פוקסים/שכונה. יותר מדי פעמים במחצית השניה זרקנו לשלוש והתפללנו לטוב, וברגעי האמת לא היו לנו תרגילים לשחרור שחקן לזריקה, אז הארפר ובראון ולימונד (לפני שיצא) פשוט לקחו כדור והעיפו, בתקווה שייגמר טוב.

דווקא אתמול רוב המוחלט של הזריקות לשלוש באו מתרגילים מסודרים. לי היה חסר דווקא תרגילים על הגבוהים, יש לנו קו קדמי גבוה מאוד ןאתלטי ובקושי ניצלנו את זה מלבד כמה מתפרצות.
אוואנס הראה שאין סיבה לשחרר אותו ובטח לא לחתוך אחרי משחק אימון אחד גרוע כפי שפרוויס רצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 08:04 
זה נכון, הגיע לנו לנצח יותר מהם, אבל אם לא שולדי בזריקת-דם-קרח-בעורקים אנחנו חוזזרים הביתה מותשים ומבואסים.
חייבים (עונה 3 ברציפות?) לדעת לפתוח איזורית. אנחנו פשוט עומדים ונתקעים מולה, ובסוף זורקים זריקה סתמית.
כשקאונסיל על המגרש - זה אפילו יותר גרוע.
אריאלי עוד ייתן לנו דברים העונה, פשוט זה לא היה משחק ראשון נוח להיכנס אליו לבחור בגילו.
בראון ואוואנס בסדר, אבל חייבים להתעורר קצת. איכשהו נראים לי קצת מנותקים.
מתן היה חושך התקפית (1 מ-9 מהשדה), אבל לימונד ושולדי בזון מתחילת העונה. (חמסה חמסה).
כנראה שנצטרך להתרגל ל-3-4 איבודים של לימונד במשחק, אבל כמה שהוא נותן יותר מזה...
נותן לנו חדירות לסל (בקלות ובביטחון) שלא היו לנו 3 עונות.
אם יהיה מחליף לקאונסיל ולימונד ישחק 2, הוא אפילו יהיה יותר טוב לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אוונס לא מנותק. הוא פשוט שחקן מוגבל. פורוורד דק אבל חזק, שמתאמץ, נותן הגנה טובה, שלא יודע לקלוע מיותר ממטר. אני מבין את הסימפטיה אליו, אבל בשורה התחתונה זה ירדן שוורצמן משודרג.
שזה בסדר, אבל בסדר לזר רביעי. אם נחליף את קאונסיל אולי זה עוד יהיה בסדר, אם לא אנחנו בבעיה, כי נסים כמו אתמול לא יקרו עוד הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
יהלום אדום כתב:
OMG יא ויקינג

איך לא באת בסוף...

ומקצועי על חצי רגל כי אני גמור: קאנסיל הביתה, שחקן מביך. רכזר נורמלי ואנחנו עושים השנה 1-4. אוואנס מרשים, קרלון קלאסה והארפר קצת חלוד. ישראלים: לבלבלב למתן, יותם, טמיר, יותם ויהונתן

כי אני טמבל בעיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 11:14 
מצפיה במשחק בטלוויזיה -

לאוונס הדביקו 2 עבירות שלא היו אחת בתחילת הרבע השני אחרי הגג שנתן ואחר כך עוד אחת בתחילת הרבע השלישי.
גם הפאול הראשון של שולדי לא היה (והרביעית שלו בספק, מאבק ידיים הדדי)

היו חסרות לי עוד דקות של יותם שירן, שספק אם הפאול ששרקו לו מוצדק, אגב.

הזרים שלנו חייבים לקחת יותר זריקות, אתמול מול הביצים של הזרים של הרצליה זה מאוד בלט.

איבודי כדור - במחצית 12-2, סוף רבע שלישי 14-7.

ולסיום, חטיפה ענקית של מתן סיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
ברגר כתב:
יהלום אדום כתב:
OMG יא ויקינג

איך לא באת בסוף...

כי אני טמבל בעיקר

שמעתי שמועות שהפסדת אחלה טרמפ.
אבל אני לא אובייקטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
יהלום אדום כתב:
ברגר כתב:
יהלום אדום כתב:
OMG יא ויקינג

איך לא באת בסוף...

כי אני טמבל בעיקר

שמעתי שמועות שהפסדת אחלה טרמפ.
אבל אני לא אובייקטיבי.

השמועה הזו הגיע גם לאוזני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 12:08 
הפועל כתב:
אוונס לא מנותק. הוא פשוט שחקן מוגבל. פורוורד דק אבל חזק, שמתאמץ, נותן הגנה טובה, שלא יודע לקלוע מיותר ממטר. אני מבין את הסימפטיה אליו, אבל בשורה התחתונה זה ירדן שוורצמן משודרג.
שזה בסדר, אבל בסדר לזר רביעי. אם נחליף את קאונסיל אולי זה עוד יהיה בסדר, אם לא אנחנו בבעיה, כי נסים כמו אתמול לא יקרו עוד הרבה.

ממש לא מסכים איתך. זה שחקן שבליגה פח שלנו שווה 15 ו-8 בכל יום סביר במשרד. הבעיה הכי גדולה זה קאנסיל, שפשוט מסריח את המגרש בכל שנייה שהוא נמצא עליו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 12:12 
הסיבה שלהרצליה היו מעט מאוד עבירות היא לא השופט אלא הפועל שזרקה הרבה ל3. אגב רוב הזריקות היו זריקות חופשיות, פשוט חסר לנו קלעי טוב ל3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
43-26 להרצליה בריבאונדים. יהיה קשה לנצח משחקים אם הנחיתות הזו תהיה דבר קבוע.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
הפועל כתב:

ממש לא מסכים איתך. זה שחקן שבליגה פח שלנו שווה 15 ו-8 בכל יום סביר במשרד. הבעיה הכי גדולה זה קאנסיל, שפשוט מסריח את המגרש בכל שנייה שהוא נמצא עליו...

אולי. אבל רק כשיש לידו שחקן פנים טוב שיודע מה הוא עושה. הארפר לא נראה כזה, הוא נראה הרבה יותר 3 באופי שלו. אני לא צופה גדולות לחיבור הזה. הלוואי ואתבדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Fez כתב:
הדביקו לנו כמה עבירות מיותרות (בעיקר מסכן אוונס) אבל ההבדלים לא היו בגלל השופטים, חד משמעית
במחצית הראשונה זה נבע בעיקר מהבדלים באינטנסיביות בהגנה ובמחצית השניה בעיקר מהבדלים בסגנון המשחק

זה לא היה צריך להיות תיקו, אבל זה גם לא היה 23-9. עוד 2-3 שריקות בכל צד (שזה גם אומר ששחקנים לא נכנסים לבעיית עבירות קשה) ואנחנו מנצחים דו-ספרתי.

כשלא צריכים להתגונן מפני חדירות לא עושים פאולים.
אין ספק שליונתן ואוונס הדביקו לפחות שני פאולים שערורייתיים לכל אחד אבל מעבר לזה השיפוט היה טוב מאוד.

כמובן שצריך להודות לאפי שבזבז את הטיים אאוט האחרון שלו בלי לבדוק שהכדור בכלל שלנו וככה לא השאיר להם שום סיכוי אחרי השלשה של יונתן.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 13:17 
ItaiH6 כתב:
יובל כתב:
Fez כתב:
הדביקו לנו כמה עבירות מיותרות (בעיקר מסכן אוונס) אבל ההבדלים לא היו בגלל השופטים, חד משמעית
במחצית הראשונה זה נבע בעיקר מהבדלים באינטנסיביות בהגנה ובמחצית השניה בעיקר מהבדלים בסגנון המשחק

זה לא היה צריך להיות תיקו, אבל זה גם לא היה 23-9. עוד 2-3 שריקות בכל צד (שזה גם אומר ששחקנים לא נכנסים לבעיית עבירות קשה) ואנחנו מנצחים דו-ספרתי.

כשלא צריכים להתגונן מפני חדירות לא עושים פאולים.
אין ספק שליונתן ואוונס הדביקו לפחות שני פאולים שערורייתיים לכל אחד אבל מעבר לזה השיפוט היה טוב מאוד.

כמובן שצריך להודות לאפי שבזבז את הטיים אאוט האחרון שלו בלי לבדוק שהכדור בכלל שלנו וככה לא השאיר להם שום סיכוי אחרי השלשה של יונתן.

שערוריתיים זה קצת מוגזם, גבוליים מתאר את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
43-26 להרצליה בריבאונדים. יהיה קשה לנצח משחקים אם הנחיתות הזו תהיה דבר קבוע.

השאלה היא מה ההפרש לטובתנו בזריקות שלא נכנסו. אני לא זוכר יותר מדי ריבאונד התקפה שלהם ואני לא זוכר בכלל שלנו אלא אם מחשיבים את זה של יותם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
היה להם הרבה ריב התקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זוכר כאלה. אולי הדגל הסתיר.
בכל מקרה מעניינת גם החלוקה למחציות, לדעת אם זה חלק מהבזיון ההגנתי שהיה במחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 14:59 
הטענה שלא נשרקו עברות בגלל ריבוי זריקות משלוש לא רלוונטית למחצית הראשונה.

בסוף הרבע הראשון היו לכל קבוצה רק 2 עבירות.
בסוף הרבע השני מצב העבירות היה 12-5. (כשהעבירה החמישית מכוונת בסוף הרבע)
ברבע השני מצב הזריקות לשלוש היה 2/3.
ברבע השני הרצליה קלעה 20 נקודות מתוכם 13 היו מהעונשין (13/17)
אנחנו לא זרקנו אף זריקת עונשין בחצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 15:31 
היו להם 12 ריבאונד התקפה.

עוד נתון הזוי מאתמול: 2-4 להפועל מהעונשין. בכל המשחק. לכל הקבוצה ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
תמונה שהכנתי לפני שנה, דבר לא השתנה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2013, 17:41 
הפועל כתב:
ברגר כתב:
הפועל כתב:

אולי. אבל רק כשיש לידו שחקן פנים טוב שיודע מה הוא עושה. הארפר לא נראה כזה, הוא נראה הרבה יותר 3 באופי שלו. אני לא צופה גדולות לחיבור הזה. הלוואי ואתבדה

אני חושב שבתיאוריה הארפר בסדר גמור ליד אוונס, ואולי גם יותר מזה. אוונס יעיל רק קרוב לסל, אין לו מספיק טכניקה לשחק רחוק מהסל אבל הוא פינישר טוב ליד הטבעת בזכות האתלטיות שלו. במובן הזה אוונס הוא לגמרי "5" בליגה שלנו. הארפר הוא שחקן מיד ריינג', 4 קלאסי שבליגה שלנו גם יכול בכיף לשחק עם הגב לסל בהתקפה ולשמור על רוב הסנטרים בליגה בהגנה. הוא לא 3 בשום אופן ואפילו לא קרוב לזה, בשום שלב בקריירה הוא לא שיחק בתור 3 ומלבד כמה קשקושים בדו"חות פרה-דראפט (תמיד ב-NBA חושבים איך להסב שחקן עמדה אחת אחורה) אין לו קשר לעמדה הזאת.
יש להם הרבה יתרונות ביחד, שניהם שחקנים ניידים מאוד לגובה שלהם, בנויים חזק ביחס למשקל שלהם, אתלטיים מאוד, אינטליגנטיים. תוסיף לזה את רביב ובראון בקו האחורי וזה הופך אותך לקבוצה מהירה ומלהיבה, שטסה את הפרקט במשחק מעבר ועושה האסל מטורף בהגנה.

כל הדברים האלה צריך לראות איך עובדים בפועל, אבל איך שאני רואה את זה, שילוב עם פוטנציאל. אני בכלל לא מודאג מהמצב שלנו מתחת לסל כרגע, הבעיה שלנו היא בקו האחורי והיא ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: