אדום כתב:
אז בשביל מה הביאו את עמוס אם הפער בינו לבין קליימן לא כל כך רציני? (ובינתיים אפילו נראה שבוריס יותר טוב...)
משום שלבוריס זו הייתה עונה ראשונה כשוער ראשון ומדובר בהימור גדול במיוחד לאחר שהיו לבוריס מס' פלופים בכמה נשחקים בעונה שעברה.
רב"ש קיבל יד חופשית מההנהלה , ומאחר דני עמוס שוער מנוסה יותר ,הוא שוער מוכח ,הוא מכיר אותו היטב והוא לא רצה לקחת את הסיכון.
החיסרון בעיניי של דני עמוס שהוא לא עמד בלחצים שלקבוצה גדולה ,קהל .
בלי קשר לדעתי להנהלת הקבוצה/בעלים לדעתי ,לא הייתה צריכה לתת עם כל הכבוד לרב"ש יד חופשית לחלוטין,אלא עם מגבלות ומסגרות.משום שבוריס יועד וסומן מקצועית להיות השוער הראשון להמון שנים ובגלל החוזה הזוי הוא עלול היה ואולי עוד יעזוב אותנו ,כלכלית אנו מחזיקים 2 שוערים ברמה גבוהה ולכן אנו מאמין שזה סתם מנפח את ההוצאות .ניתן היה בכסף הזה לחזק במקומות שיותר דרושים ,אני גם חושב מבלי שאדע שזה יוצר במקרה הזה מתח לא בריא.תמיד בכל קבוצה יש את השוער הבכיר והפחות בכיר.
אני מאמין ומעריך שעם זה לא רב"ש כל מאמן אחר היה הופך את בוריס לשוער הראשון ולא מביא שוער אחר נוסף ,אולי מחליף את השוער השני למישהו ברמה טובה יותר(במקום טליאס)
כרגע אני חושב שבוריס עדיין צריך לקבל את המפתחות.יוכיח את עצמו שישאר שוער ראשון,יפשל שעמוס יחליף אותו .
מי שטוב יותר שיעמוד בשער.
בסופו של יום אנו נידרש להישאר עם שוער אחד בכיר בלבד ובינואר /סוף שנה אני דיי משוכנע שאחד מהם יעזוב