תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 17:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בוריס קליימן
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 20:47 
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
בוריס חייב להמשיך בטדי.
כל משחק עמוס עושה טעות שעולה לנו בגול.

מעניין מה יקרה אם נפסיד לבית"ר בגלל טעות של בוריס...

אז מה אתה מעדיף? לתת לשוער אחר לשחק שכל משחק עושה טעות?

אני בעד לתת לשוער עם ניסיון מוכח להיות השוער הראשון של הפועל, גם שהוא עושה טעות אחת או שתיים.
ואני לא בעד לתת לשוער שיש לו לובי לשחק, עם כל הכבוד לבוריס, מול הפועל חיפה בעיטה אחת למסגרת, מול רעננה 0 בעיטות למסגרת.
אז קאט דה בולשיט על שני המשחקים האחרונים.

כל ההגנה נראית הרבה יותר טוב עם בוריס כאילו שכולם מרגישים יותר בטחון לשחק איתו.
לגבי המצב וחצי בשני משחקים - אני זוכר חצי מצב של פ"ת שנגמר בשער, ועוד גול דרדלה שקיבלנו ברומניה ועוד טעות קבועה במשחק שמטריפה את הקהל מעצבים.
שלא לדבר על זה שבוריס הוציא את הקבוצה לשתי מתפרצות שהובילו לגולים בחיפה בזמן שעמוס מבזבז זמן וחושב שתיקו בית מול סכנין זה מכובד.
וכן, אם ניתן את הבמה לשוער צעיר יכול להיות שנשלם על חוסר הניסיון שלו אבל נרויח שחקן לשנים הבאות במקום לראות אותו פורח באצטדיון עופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 20:47 
מכבי חיפה- הפועל ת"א מחזור אחרון 2:3
הפועל ת"א-קרית שמונה 4:1
מכבי חיפה-הפועל ת"א 0:4
הפועל ב"ש-הפועל ת"א (גביע) 2:1
הפועל ת"א- נתניה 3:0 (בוריס הורחק בדקה ה42 בפיגור 2:0)
סה"כ 5 משחקים
ספג 14 שערים.
שוב רוב השערים לא באשמתו, אבל בואו לא נגזים ביכולתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 20:50 
דה רוסי כתב:
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
בוריס חייב להמשיך בטדי.

אני בעד לתת לשוער עם ניסיון מוכח להיות השוער הראשון של הפועל, גם שהוא עושה טעות אחת או שתיים.
ואני לא בעד לתת לשוער שיש לו לובי לשחק, עם כל הכבוד לבוריס, מול הפועל חיפה בעיטה אחת למסגרת, מול רעננה 0 בעיטות למסגרת.

לגבי המצב וחצי בשני משחקים - אני זוכר חצי מצב של פ"ת שנגמר בשער, ועוד גול דרדלה שקיבלנו ברומניה ועוד טעות קבועה במשחק שמטריפה את הקהל מעצבים.
שלא לדבר על זה שבוריס הוציא את הקבוצה לשתי מתפרצות שהובילו לגולים בחיפה בזמן שעמוס מבזבז זמן וחושב שתיקו בית מול סכנין זה מכובד.
וכן, אם ניתן את הבמה לשוער צעיר יכול להיות שנשלם על חוסר הניסיון שלו אבל נרויח שחקן לשנים הבאות במקום לראות אותו פורח באצטדיון עופר.

לגבי ההגנה זה שטויות, האמן לי שלשחקני ההגנה אין בעיה עם עמוס.
מול הפועל חיפה בהחלט בוריס נתן משחק רגל יפה והוציא אותנו למתפרצות שהובילו לשער.
נכון עמוס לא התחיל טוב את העונה, אבל זה גם עניין של בטחון, לעמוס יש "קצת" יותר ניסיון.
ומצטער אבל בתור קבוצה שרוצה להיאבק בצמרת ועל תארים אני מעדיף שוער מוכח ולא מישהו חסר ניסיון,
הפועל לא אמורה להיות שפן ניסיונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
בואו נגיד את זה ככה:
קליימן עדיין לא נתן העונה סיבה להוציא אותו מההרכב
עמוס נתן כמה וכמה סיבות

לא ממש מעניין אותי שלעמוס יש יותר ניסיון, לא מעניין אותי כמה גולים קליימן חטף בעונה שעברה. מעניין אותי מי כרגע נמצא בכושר יותר טוב ויגדיל את סיכוי הקבוצה לחזור מטדי עם 3 נקודות
התשובה לדעתי היא קליימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 20:53 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
בואו נגיד את זה ככה:
עמוס נתן כמה וכמה סיבות

לא ממש מעניין אותי שלעמוס יש יותר ניסיון, לא מעניין אותי כמה גולים קליימן חטף בעונה שעברה. מעניין אותי מי כרגע נמצא בכושר יותר טוב ויגדיל את סיכוי הקבוצה לחזור מטדי עם 3 נקודות
התשובה לדעתי היא קליימן

והתשובה לדעתי היא עמוס אז?
אותך לא מעניין הדברים האלו, אותי זה כן מעניין.
ולפי דברייך אני מבין ששכטר ודמארי צריכים להתחיל על הספסל? (כי הם בכושר לא טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
בואו נגיד את זה ככה:
עמוס נתן כמה וכמה סיבות

התשובה לדעתי היא קליימן

לא, כי אין להם מחליפים ברמה טובה על הספסל. כמה ששכטר חלוד הוא עדיף על רן יצחק ביכולת שהוא הראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 21:18 
לירון האדום כתב:
דה רוסי כתב:
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
לירון האדום כתב:
בוריס חייב להמשיך בטדי.

לגבי ההגנה זה שטויות, האמן לי שלשחקני ההגנה אין בעיה עם עמוס.
מול הפועל חיפה בהחלט בוריס נתן משחק רגל יפה והוציא אותנו למתפרצות שהובילו לשער.
נכון עמוס לא התחיל טוב את העונה, אבל זה גם עניין של בטחון, לעמוס יש "קצת" יותר ניסיון.
ומצטער אבל בתור קבוצה שרוצה להיאבק בצמרת ועל תארים אני מעדיף שוער מוכח ולא מישהו חסר ניסיון,
הפועל לא אמורה להיות שפן ניסיונות.

כשעמוס הוביל את ק"ש לאליפות הוא היה שוער מוכח? בעל ניסיון?
כשטועמה, אפק, בלילי ואודי הובילו את הפועל לדאבל הם היו שחקנים מוכחים?
מי שצריך לשחק זה מי שטוב לא מי שיש לו מניה בהרכב.
ועכשיו אתה תשאל לגבי שכטר אז אני אענה לך שגם שכטר יכול לרדת לספסל ולא יקרה כלום, אולי זה אפילו יעזור לו קצת להוריד את הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 22:25 
לירון האדום כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
בואו נגיד את זה ככה:
עמוס נתן כמה וכמה סיבות

התשובה לדעתי היא קליימן

אם היה מישהו יותר טוב מהם אז ברור.
שהיה לך את שכטר-טוטו-שהר (איך לא לקחנו אליפות עם ורמוט וזהבי בקישור כוס עמק) , כולם היו בטוחים ששהר ושכטר הולך להיות חוד קטלני וטוטו על הספסל , אבל ברגע שטוטו היה בכושר ושהר שיחק זוועה הוא היה בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיון משעשע.
מי שבעד בוריס מגזים בביקורת כלפי עמוס
מי שבעד עמוס (לירון אהם אהם) מגזים בביקורת כלפי קליימן..

שניהם כמובן שוערים טובים. כרגע עובר על עמוס משהו. בין אם זה סתם מזל רע או מומנטום שלילי.
כך או כך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד איבודי נקודות כרגע, וקליימן זה לא שוער נוער פראייר.
עם כל הצער, וגם אני הייתי בעד ההחתמה של עמוס, הוא צריך לנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 09:50 
אדום נחמד כתב:
איזה דיון משעשע.

שניהם כמובן שוערים טובים. כרגע עובר על עמוס משהו. בין אם זה סתם מזל רע או מומנטום שלילי.
כך או כך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד איבודי נקודות כרגע, וקליימן זה לא שוער נוער פראייר.

הדיון אכן משעשע כי כנראה אנשים פה מדברים מתחושות ול מעובדות , עמוס לא עובר שום תקופה מזעזעת הוא פשוט שוער בינוני, מי שטרח לראות משחקים שלו עונה שעברה (אני מניח שגם רב"ש לא ראה) היה רואה שלא רק בהפועל עמוס שווה שער למשחק, הוא פשוט שוער לא יציב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 09:56 
אז בשביל מה הביאו את עמוס אם הפער בינו לבין קליימן לא כל כך רציני? (ובינתיים אפילו נראה שבוריס יותר טוב...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 10:09 
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
איזה דיון משעשע.

הדיון אכן משעשע כי כנראה אנשים פה מדברים מתחושות ול מעובדות , עמוס לא עובר שום תקופה מזעזעת הוא פשוט שוער בינוני, מי שטרח לראות משחקים שלו עונה שעברה (אני מניח שגם רב"ש לא ראה) היה רואה שלא רק בהפועל עמוס שווה שער למשחק, הוא פשוט שוער לא יציב

תן לי לנחש שאתה סימו ראית שנה שעברה כמה וכמה משחקים מלאים של ק.8 נכון?
ממש עשית עבודת סקאוטינג על עמוס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
איזה דיון משעשע.

כפי שאמרתי לכל מי ששאל ורצה לשמוע כבר לפני פתיחת העונה חשבתי שעמוס לא טוב בהרבה או בכלל מבוריס ולא שווה להשקיע בו .. שוער שהיה טוב עונה אחת בלבד וזה כל מה שיש לו לתת .. לצערי .. זה סתם בזבוז כסף ..

אם כל המוזמנים שנכנסו מאיתנו נראה לי שאיזי כבר אוהד הפועל יותר מאוהד מכבי ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 10:23 
לירון האדום כתב:
סימרוטיץ כתב:
אדום נחמד כתב:
איזה דיון משעשע.

קודם כל זכרתי שהוא לא היה טוב, ואז אחרי המשחקים הראשונים רציתי להבין אם זה עניין של תקופה או משהו קבוע, הסתכלתי על מספר מייצג של משחקים מהעונה הקודמת ואם לא יצא לי ב"מקרה" ליפול על כל המשחקים הגרועים שלו אז הוא שווה גול למשחק (אם לא יותר)
אני ממליץ לך לראות את המשחקים לו באירופה הם כבר יעשו לך סדר במחשבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 10:23 
אדום כתב:
אז בשביל מה הביאו את עמוס אם הפער בינו לבין קליימן לא כל כך רציני? (ובינתיים אפילו נראה שבוריס יותר טוב...)

כי בן שמעון מחזיק ממנו ואימן אותו
כמו עם גרזיציץ' שגם הוא חלש מאוד עד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
אדום כתב:

שוב עם השטות הזאת? בריאן משחק מצויין כבר כמה וכמה משחקים ברצף.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 10:56 
אדום כתב:

משום שלבוריס זו הייתה עונה ראשונה כשוער ראשון ומדובר בהימור גדול במיוחד לאחר שהיו לבוריס מס' פלופים בכמה נשחקים בעונה שעברה.
רב"ש קיבל יד חופשית מההנהלה , ומאחר דני עמוס שוער מנוסה יותר ,הוא שוער מוכח ,הוא מכיר אותו היטב והוא לא רצה לקחת את הסיכון.
החיסרון בעיניי של דני עמוס שהוא לא עמד בלחצים שלקבוצה גדולה ,קהל .
בלי קשר לדעתי להנהלת הקבוצה/בעלים לדעתי ,לא הייתה צריכה לתת עם כל הכבוד לרב"ש יד חופשית לחלוטין,אלא עם מגבלות ומסגרות.משום שבוריס יועד וסומן מקצועית להיות השוער הראשון להמון שנים ובגלל החוזה הזוי הוא עלול היה ואולי עוד יעזוב אותנו ,כלכלית אנו מחזיקים 2 שוערים ברמה גבוהה ולכן אנו מאמין שזה סתם מנפח את ההוצאות .ניתן היה בכסף הזה לחזק במקומות שיותר דרושים ,אני גם חושב מבלי שאדע שזה יוצר במקרה הזה מתח לא בריא.תמיד בכל קבוצה יש את השוער הבכיר והפחות בכיר.
אני מאמין ומעריך שעם זה לא רב"ש כל מאמן אחר היה הופך את בוריס לשוער הראשון ולא מביא שוער אחר נוסף ,אולי מחליף את השוער השני למישהו ברמה טובה יותר(במקום טליאס)
כרגע אני חושב שבוריס עדיין צריך לקבל את המפתחות.יוכיח את עצמו שישאר שוער ראשון,יפשל שעמוס יחליף אותו .
מי שטוב יותר שיעמוד בשער.
בסופו של יום אנו נידרש להישאר עם שוער אחד בכיר בלבד ובינואר /סוף שנה אני דיי משוכנע שאחד מהם יעזוב

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 11:01 
אני מאמין שבוריס בינואר יהיה כבר שחקן משוחרר. וזה יהיה חבל מאוד.
אם כבר להביא שוער טוב ומנוסה, אז באמת להביא אחד כזה. לא ראיתי איך הניסיון של דני עמוס בא לידי ביטוי במשחקים באירופה או בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
א. רב"ש אמר לפני איזה חודשים שהוא לא הכי את בוריס מספיק טוב, עכשיו שהוא מכיר יכול להיות שהוא היה פועל אחרת.\
בכל מקרה הוא הביא שוער טוב, מנוסה שכבר לקח אליפות בארץ, ולא סתם שוער נוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 11:06 
משיהו זוכר מתי היתה העונה הכי טובה של שביט בשער?
לדעתי זו 2001/02.
מישהו זוכר איך התחיל שביט את העונה?
על הספסל כי קשטן האמין בניר רחמיןכולם זוכרים את ההמשך....

יש יתרון לשני שוערים ברמה גבוהה, בטח פה בלבנט. דני עמוס לא הרשים בלשון זהירה. את הגולים שדני ספג, אם בוריס היה
עומד וסופג חצי מהאנשים פה היו אומרים "שכר לימוד" (שגם אני מסכים עימו) לשוער בית, דני צריך להראות שהוא הרבה יותר
טוב, או שח"וש בוריס יעשה פלופים.
אני מקווה שנכון לעכשיו בוריס ימשיך בשער.
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 13:12 
http://ourmatch.net/videos/25-10-2012-s ... at-shmona/
http://www.footytube.com/video/hapoel-i ... t04-133783
http://www.wawsport.com/europa-league-2 ... qXR4s.dpbs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 14:07 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
לירון האדום כתב:
Yalla Hapoel כתב:
בוריס חייב להמשיך בטדי.

בשני המשחקים האלה הוא לקח 5 הרמות 10-15 מטר מהשער. במשחקים האחרונים של עמוס הוא לא יצא לכדורים שהרימו לתוך רחבת ה5 שלו.
לא השנה ולא שנה שעברה קליימן לא הראה שחוסר הניסיון שלו פוגע במשחק שלו, בעוד שעמוס מתחילת העונה מראה שחוסר הנסיון שלו לא מפריע לו לספוג שערים שטותיים לחלוטין כמעט כל משחק, ולא רק טעות או שתיים.
למרות שאתה מבקש שנאמין לך שעמוס משרה לא פחות בטחון על ההגנה, קשה לפספס את זה שסאשה, גרזיצ'יצ', ובעיקר קולין שיחקו עם הרבה יותר בטחון בשני המשחקים האחרונים.
מבחינת יכולת, גם במשחקים שקלימן ספג שלישיות ורבעיות-כמו שאמרת בעצמך-הגולים לא היו באשמתו, וחלק מהמשחקים לא נגמרו בתוצאה הרבה יותר גרועה נטו בזכותו(מעבר לכך שהעובדה שעברנו את באר שבע בגביע רשומה בעיקר על שמו).
אלה הסיבות שקליימן צריך לפתוח. לא דעת הקהל עליו ועל עמוס ולא הלובי שלו בפורום. ולא, נסיון בפני עצמו זאת לא סיבה להעדיף שוער.לפי הנוסחה הזאת שטראובר עדיף על עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 14:31 
את עמוס החתימו בגלל הנסיון שלו. אבל מה זה עצם אומר? יציבות, עמידה בלחצים (בעיקר במשחקים מכריעים)...בקיצור תוצאות כאן ועכשיו.
בינתיים עמוס כושל בכל הפרמטרים האלה.
אם לא היה את קליימן על הספסל, היה עוד אפשר לסחוב עם זה איכשהו.
אבל במצב הנוכחי? קליימן קיבל את ההזדמנות ועד שהוא לא ייתן סיבה טובה להחזיר את עמוס, אין שום הצדקה להוריד אותו לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ', אם מתעסקים לא רק בטעויות אלא גם בשערים שהשוער אולי היה יכול לעצור (כמו כמה תקצירים שהבאת), אז תרשה לי להראות לך כמה כאלו של בוריס:

אם לוקחים בחשבון שמספר המשחקים שבוריס שיחק נמוך בהרבה ממספר המשחקנים שעמוס שיחק בעונה הקודמת, יש תמונה אחרת לגמרי.

אגב, אני בעד להעלות את בוריס נגד בית"ר (מכמה סיבות, גם כי אין סיבה להוריד אותו לספסל, גם כי עמוס בכושר גרוע, גם כי הוא יכול להתפתח לשוער טוב יותר מעמוס לדעתי, ובעיקר בגלל שאם יעלו את עמוס אחרי שבוריס לא ספג ב2 המשחקים האחרונים, אין לו שום סיכוי שבעולם להצליח עם האווירה סביבו מצד הקהל), אבל מכאן ועד להפוך את עמוס (שאגב, שנה שעברה העונה שלו לא הייתה טובה בכלל, לפני 2 עונות הוא היה מצוין) לשוער גרוע, בזמן שמדובר בשוער מוכח שעבר כמה דברים בכדורגל הישראלי, המרחק גדול.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 14:50 
skadiv כתב:
את עמוס החתימו בגלל הנסיון שלו. אבל מה זה עצם אומר? יציבות, עמידה בלחצים (בעיקר במשחקים מכריעים)...בקיצור תוצאות כאן ועכשיו.
בינתיים עמוס כושל בכל הפרמטרים האלה.
אם לא היה את קליימן על הספסל, היה עוד אפשר לסחוב עם זה איכשהו.
אבל במצב הנוכחי? קליימן קיבל את ההזדמנות ועד שהוא לא ייתן סיבה טובה להחזיר את עמוס, אין שום הצדקה להוריד אותו לספסל.

אם הפועל מפסידה מטעויות של בוריס בטדי,
האם זאת תהיה לדעתך סיבה מספיק טובה
להחזיר את עמוס ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 15:27 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
סימרוטיץ', אם מתעסקים לא רק בטעויות אלא גם בשערים שהשוער אולי היה יכול לעצור (כמו כמה תקצירים שהבאת), אז תרשה לי להראות לך כמה כאלו של בוריס:

אם לוקחים בחשבון שמספר המשחקים שבוריס שיחק נמוך בהרבה ממספר המשחקנים שעמוס שיחק בעונה הקודמת, יש תמונה אחרת לגמרי.

אגב, אני בעד להעלות את בוריס נגד בית"ר (מכמה סיבות, גם כי אין סיבה להוריד אותו לספסל, גם כי עמוס בכושר גרוע, גם כי הוא יכול להתפתח לשוער טוב יותר מעמוס לדעתי, ובעיקר בגלל שאם יעלו את עמוס אחרי שבוריס לא ספג ב2 המשחקים האחרונים, אין לו שום סיכוי שבעולם להצליח עם האווירה סביבו מצד הקהל), אבל מכאן ועד להפוך את עמוס (שאגב, שנה שעברה העונה שלו לא הייתה טובה בכלל, לפני 2 עונות הוא היה מצוין) לשוער גרוע, בזמן שמדובר בשוער מוכח שעבר כמה דברים בכדורגל הישראלי, המרחק גדול.

אתה עושה צחוק ?
הבאת חמישה משחקים שמתוכם אחד לא קשור לכלום (מכבי חיפה אחד נתון לפרשנות (נורבגיה) ואחד שכל האשמה שלו שהוא לא סידר חומה בצורה טובה (איטליה)
ככה שבפועל יש לך מכל העונה שעברה שנים וחצי משחקים שבהם לבוריס יש גולים באשמתו מתוך משהו כמו 15 משחקים שלו בעונה הקודמת
יופי של מתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
נורווגיה זה נתון לפרשנות באותה מידה שהגול של ראדי נתון לפרשנות ב4-0 (ויש עוד כאלו).
במכבי חיפה אפשר לטעון שהוא היה צריך לצאת בגול השני של קינן באותה מידה ששמת את הגול של עכו ב1-1 שלהם.
שלא נדבר על המשחק 3-1 של מכבי תל אביב שבכלל אני לא מוצא גול באשמת עמוס.
וחומה זה חלק מאוד מאוד מאוד חשוב בעבודת השוער.

אם מתייחסים ליחס ביניהם, בוריס שיחק עונה שעברה, כולל נבחרת, ב11 משחקים. דני עמוס פתח ב47, לפי הנתונים היבשים והסרטונים שהבאנו פה (בהנחה שמתייחסים לכל השערים שבהם יש לשוער סוג של אשמה (כלומר נכלול את מכבי חיפה מצד בוריס ואת ה3-1 של מכבי תל אביב וה1-1 עם הפועל עכו של עמוס)), בוריס טועה בממוצע 1 לקצת יותר מ2 משחקים, עמוס קצת פחות מ1 ל4 (אגב, זה לא אומר הרבה, אבל זה לא נתון לטובת בוריס)

שוב, אני לא מנסה להגיד שבוריס שוער רע או משהו, מצד שני אני גם לא טוען שעמוס שוער רע, העלתי את טענתי למה בוריס צריך לפתוח במשחק בטדי.
אני כן חושב שהרמה שלהם דומה, ולכן ראוי כרגע, כשעמוס במומנטום כזה גרוע לפתוח עם בוריס.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 16:12 
mbracha כתב:
אלון כתב:
אדום כתב:

שוב עם השטות הזאת? בריאן משחק מצויין כבר כמה וכמה משחקים ברצף.

הוא משחק מצויין? מה בדיוק מצויין באיך שהוא משחק?
מילא תגיד שהוא משחק קצת יותר טוב ביחס להתחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 16:19 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
נורווגיה זה נתון לפרשנות באותה מידה שהגול של ראדי נתון לפרשנות ב4-0 (ויש עוד כאלו).
במכבי חיפה אפשר לטעון שהוא היה צריך לצאת בגול השני של קינן באותה מידה ששמת את הגול של עכו ב1-1 שלהם.
שלא נדבר על המשחק 3-1 של מכבי תל אביב שבכלל אני לא מוצא גול באשמת עמוס.
וחומה זה חלק מאוד מאוד מאוד חשוב בעבודת השוער.

אם מתייחסים ליחס ביניהם, בוריס שיחק עונה שעברה, כולל נבחרת, ב11 משחקים. דני עמוס פתח ב47, לפי הנתונים היבשים והסרטונים שהבאנו פה (בהנחה שמתייחסים לכל השערים שבהם יש לשוער סוג של אשמה (כלומר נכלול את מכבי חיפה מצד בוריס ואת ה3-1 של מכבי תל אביב וה1-1 עם הפועל עכו של עמוס)), בוריס טועה בממוצע 1 לקצת יותר מ2 משחקים, עמוס קצת פחות מ1 ל4 (אגב, זה לא אומר הרבה, אבל זה לא נתון לטובת בוריס)

שוב, אני לא מנסה להגיד שבוריס שוער רע או משהו, מצד שני אני גם לא טוען שעמוס שוער רע, העלתי את טענתי למה בוריס צריך לפתוח במשחק בטדי.
אני כן חושב שהרמה שלהם דומה, ולכן ראוי כרגע, כשעמוס במומנטום כזה גרוע לפתוח עם בוריס.

בוריס שיחק 15 משחקים (אולי 14 אני צריך לבדוק) עונה שעברה , לא בטוח כמה עמוס שיחק
הכל נתון לפרשנות שכל אחד יפרש לעצמו את מה שהוא רואה מהסרטונים, לי לפחות זה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
טוב.
הבנתי לאן הולך האשכול הזה
התרומה האחרונה שלי בנושא היא

קליימן טוב בהתקפה. עמוס טוב בהגנה.
או הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 124 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: