נועם שחם כתב:
תשמע, כל זמן שאצטרך לשחק בניחושים ובחם קר, כנראה שהניחושים שלי לא יהיו טובים. זו בדיוק הסיבה שבגללה צריך להציף את הטענות ולפזר את מסך הערפל.
אם אין טענות כלפי האנשים האלו, אז על אחת כמה וכמה יכול להיות שנעשה להם עוול.
אגב, למרות ההכחשה שלך והאמירה שאני "טועה בענק", אני בהחלט יודע שיש טענות שאסי והבה איים כביכול על סוקו כדי שימנע מלהוציא החוצה דברים.
אתחיל מההכחשה ואמשיך לדברים האחרים.
בהחלט יש לי טענה על מועדון החבר מביא חבר ומעסיק אותו. לכן המשפט האחרון שכתבת נכון מההיבט שזה תהליך לא נכון , לא ראוי ולא טוב.
יש דברים הרבה יותר גרועים מהדבר הזה וקובסטר ואני מנסים כל אחד בניפרד להסביר לך , ואתה מתעקש להיצמד לדיון הקשור בהנרי ואסי וואבה , שזה לא הנושא העיקרי הבעייתי ושיש חמורים ממנו בהרבה.
מילא אני חולה רוח , לא אמין, לא מבין , ופועל מיתוך אינטרסים ונהנה להכפיש "חפים מאשמה". אבל מישהו כתב טור מאוד ברור לטעמי באתר של בינמן והסביר.
לי לא היה בעייה להסיר את מסך הערפל. התבקשתי על ידי כמה שבעיני אמינים שבינתיים לא להציף זאת ולתת להם מספר ימים לפעולה בדרך שהם בחרו לפעול. לא רק שהשתכנעתי שההשהייה מוצדקת אלא יותר מיכך גם אם לו מגיע להם את הקרדיט
בעיקר בגלל יושרם וגם בגלל אהבתם את הפועל הרבה יותר ממני את הקרדיט הזה.
לכן בהודעתי מהבוקר כתבתי שיקח זמן קצר וכולנו נדע. אבל אתה העדפת לתקוף את דרכי ולהחזיר את הדיון להנרי ולאסי וואבה ולא לעיקר הדברים