תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אליצור אשקלון בגביע - אשכול רשמי ראשון לעונה!
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו בבעיה גדולה מאוד עם הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
טמיר אריאל של המחצית הראשונה מראה שיש פוטנציאל ענק בשחקן הזה
דרוש שיפור דחוף בגזרת הזרים..כי לא יכול להיות שהם יצטרפו למשחק רק ברבע הרביעי
מתן נאור זה מתן נאור :HEART2:
שולדבראנד אייסמן
יוני ניר צפוי לתפוס את מקומו של גדעון ריאטי בגזרת הקהל

ופיני גרשון מת

יאללהפועלמלחמה! :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 22:48 
משחק רשמי ראשון, שיחקנו חלש וניצחנו 30 באשקלון. לא צריך למהר להסיק מסקנות ולחרוץ גורלות. שבוע הבא מבחן אמיתי.
בינתיים סיקור המשחק כבר באתר המועדון:
http://www.hapoeluta.com/%d7%94%d7%a4%d ... %9e%d7%93/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
טמיר אריאלי זה הופרדו עם פפי תורג'מן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
פין גרשון אמר משהו בשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 23:09 
הפועל כתב:

צחק על הזרים, התלונן על הקהל שמקלל אותו, הוא וגלדסטון היו מאוד צינים בשידור, מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 23:23 
קאונסיל שחקן יחסית חלש. מזל שהוא לא במקום דמונטז אלא בטח יהיה בספסל. אחרי מה שראיתי מבראון מול אילת אני לא דואג לרגע בגלל המשחק היום, הוא היה נהדר שם ואני בטוח שהמשחק המחריד הערב הוא חריג
אוואנס אמנם נראה יותר טוב הערב אבל זה היה די בגארבג' טיים ומול אילת זה היה מביך
בכך מקרה יש אחלה קאדר ישראלי ונקווה שנפגע בהארפר ובזר שיגיע, אם יגיע, במקום אוואנס

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
r200 כתב:
יהלום אדום כתב:
אם נשחק כל השנה נגד קבוצות רכות כמו אשקלון מצבנו יהיה ממש טוב

אז סיכמנו
כדורסל לשחק רק מול קבוצות רכות
כדורגל רק מול 10 שחקנים

סגור, אני מכין את החוזה

גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
הפועל כתב:

צחק על הזרים, התלונן על הקהל שמקלל אותו, הוא וגלדסטון היו מאוד צינים בשידור, מאוד.

לא אמר שהוא צריך מד"א דחוף,
כל השאר לא רלוונטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אליצור אשקלון בגביע - אשכול רשמי ראשון לעונה!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 00:10 
לימונד ראש בקיר, קונסיל בינוני וסביר, קרלון שחקן, אוונס סביר, חסר מאסה בצבע, קאדר ישראלי סבבה, יום שני חוטפים 40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 00:53 
אני מקווה שאנשים מבינים שאוונס זה לא ה-"שחקן כדורעף" שעשו ממנו. הוא בשום אופן לא שחקן גדול (ברור שהוא מוגבל מאוד) אבל בשביל הסכומים שהוא מקבל הוא גבוה משלים סביר, וליד הארפר הוא יהיה יותר טוב. אם תיפול לנו לידיים איזו מציאה בעמדה הזאת אני מניח שיחליפו אותו, אבל אם ועד שזה יקרה הוא צריך לטעמי לקבל יותר קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
כבר שבועיים שהוא מתנדנד,ועכשיו קבלו ציטוט מערוץ הספורט:
״6 שחקני הפועל סיימו בדאבל פיגרס כאשר שולדברנד הוביל את הקלעים עם 16. ג'וש אוואנס תרם 14 ו-7 ריבאונדים והוא מסתמן כ'בינגו' של ארז אדלשטיין״.
איזו עיתונאות הפכפכה וחובבנית.
בינגו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 07:55 
חבר‫'‬ה‫,‬ לאט לכם‫. נצחון בהארכה על קרית-גת- סיבה להרמת גבה; נצחון ב-28 הפרש במשחק שמתנהל כמשחק הכנה-- אפשר עוד להאמין שיש כאן דבר טוב בהתהוות. בסה"כ משחק ההתקפה זרם והגיעו יפה למצבי קליעה, אבל האחוזים לא היו טובים. היתה גם מידה לא קטנה של פיזור נפש, מה שוודאי ישתפר עם הזמן. בכל מקרה, מה שגילינו בערב לא טוב התקפית של החמישיה הפותחת (שלושת האמריקנים, לימונד ונאור)‬ זה שישנו ספסל לא רע בכלל. יונתן ויוני ניר מתחילים את השנה עם אנרגיות טובות מאד, ואריאלי מראה ניצוצות של ההבטחה הגדולה עליה דובר כששיחק בלאומית. באשר לזרים- לכולם יכולות סבירות, מי יותר ומי פחות, והארפר אמור להיות שדרוג רציני בגזרה הזו (חמסה, חמסה). בו נחכה לפחות לסיבוב הבא באשקלון לפני שנחרוץ גורלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 08:36 
הקבוצה משחקת כדורסל יותר טוב מאשר בתחילת עונה שעברה. סוף סוף מר כדורסל גם לוחץ על כל המגרש, מפתיע קצת, משנה משהו. קרלון היה ביום מזעזע מהשדה, אבל קורה שזריקות לא נכנסות. קאונסיל עדיין בינוני מאוד לדעתי, אבל הקבוצה נראית מחוברת ולדעתי אם הארפר באמת שחקן מבטיח כמו שהוא נראה, יש פה סיכוי לקבוצת מרכז טבלה שתהיה רחוקה מהאזור המסוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 08:57 
Fez כתב:
אני מקווה שאנשים מבינים שאוונס זה לא ה-"שחקן כדורעף" שעשו ממנו. הוא בשום אופן לא שחקן גדול (ברור שהוא מוגבל מאוד) אבל בשביל הסכומים שהוא מקבל הוא גבוה משלים סביר, וליד הארפר הוא יהיה יותר טוב. אם תיפול לנו לידיים איזו מציאה בעמדה הזאת אני מניח שיחליפו אותו, אבל אם ועד שזה יקרה הוא צריך לטעמי לקבל יותר קרדיט.

והוא ישחק בעמדת הסנטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
יש סטטיסטיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:22 
zink כתב:
Fez כתב:

והוא ישחק בעמדת הסנטר?

בליגה שלנו הוא סנטר לכל דבר. השנה במקרה כמה קבוצות הביאו שחקנים עבי בשר כמו יאנסי גייטס או ריק ג׳קסון ככה שיש קצת יותר סנטרים קלאסיים בליגה ויהיו לך כמה מיסמאצ׳ים, מצד שני לשחק עם אוונס והארפר זה יתרון במגרש הפתוח וזה בכל מקרה צריך להיות היתרון הגדול של הפועל (שהיא כרגיל קודם כל קבוצת הגנה, וקאונסיל המקום היחיד שהוא שווה בו זה המגרש הפתוח). צריך עוד לראות איך זה עובד אבל בליגה שלנו מסורתית שחקנים כאלה משחקים כסנטרים בלי בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:43 
Fez כתב:
zink כתב:
Fez כתב:

והוא ישחק בעמדת הסנטר?

בליגה שלנו הוא סנטר לכל דבר. השנה במקרה כמה קבוצות הביאו שחקנים עבי בשר כמו יאנסי גייטס או ריק ג׳קסון ככה שיש קצת יותר סנטרים קלאסיים בליגה ויהיו לך כמה מיסמאצ׳ים, מצד שני לשחק עם אוונס והארפר זה יתרון במגרש הפתוח וזה בכל מקרה צריך להיות היתרון הגדול של הפועל (שהיא כרגיל קודם כל קבוצת הגנה, וקאונסיל המקום היחיד שהוא שווה בו זה המגרש הפתוח). צריך עוד לראות איך זה עובד אבל בליגה שלנו מסורתית שחקנים כאלה משחקים כסנטרים בלי בעיה.

הבעייה היא שהוא לא הולך לחסום הרבה ונראה כמו חסר נוכחות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:58 
אחד האדומים כתב:
יש סטטיסטיקה?

http://widgets.baskethotel.com/site/ibb ... 808047#stf

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
פנאטי בלב כתב:
אחד האדומים כתב:
יש סטטיסטיקה?

http://widgets.baskethotel.com/site/ibb ... 808047#stf

אוונס מוביל במדד :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
נתון מדהים: אשקלון ניצחו אותנו בנקודות חמישיה 52:46, לעומת 38:4 מהספסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:09 
אני חושב שהקבוצה צריכה רכז וגבוה שיכול לתת גוף. ושכרגע הסגל הזה לא מספיק טוב וגם עלול להסתבך בתחתית.
אני ממליץ להאזין טוב טוב לפרשנות של פיני גרשון. הוא אמר דברים נכונים:
1. לא יכול להיות שדמבינסקי כזה עובר פעם אחר פעם את קונסיל ומגיע לטבעת. ולא יכול להיות שקונסים לא מסוגל לעשות סל על דמבינסקי מתי שהוא רוצה.
2. לא יכול להיות שאואנס מביט בעניין על שחקנים שחודרים לסל וקולעים מעליו.
והיו עוד דברים: בשורה התחתונה פיני גרשון אמר שאלה לא זרים לליגת העל. אני מקווה שהוא טועה. אבל יש לי תחושה שהוא צודק.
ועוד משהו:
אני עוזב את משחק ההתקפה של בראון. אבל רבאק, האיש לא שומר. בכלל. הוא הפך את גלעד קרני לפוטסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:11 
zink כתב:
Fez כתב:
zink כתב:
Fez כתב:

והוא ישחק בעמדת הסנטר?

הבעייה היא שהוא לא הולך לחסום הרבה ונראה כמו חסר נוכחות בהגנה.

אתה צודק, אבל שוב, יש לזה גם יתרונות מהצד השני. כמו זה שהוא והארפר יכולים לשמור גם על גארדים בחילופים בחסימות, כמו זה שיש לך קבוצה הכי מהירה בליגה במשחק מעבר, כמו זה שיש לך פיק אנד רול קטלני. אם הוא והארפר יהיו שילוב טוב בריבאונד (ואני מאמין שהם יהיו) אני מוכן לחיות עם זה שנשחק בלי חוסם (אפשר לחשוב כמה קבוצות בליגה משחקות עם שוטבלוקרים שמשנים זריקות). שוב, צריך עוד לראות אבל הייתי מאוד רוצה לראות את ארז לפחות נותן לזה צ׳אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:13 
על פניו הקבוצה בנויה מאוד לא מאוזן.
יש עומק בעמדות 2-3-4 עד רמת המוגזם (אם יותם שירן לא ברוטציה אתמול כשמשחקים בלי הארפר ואת אוונס לא סופרים עד הרבע הרביעי מתי בדיוק הוא כן יהיה ברוטציה?) ומצד שני יש בעייה רצינית בנושא הרכז שקאונסיל נראה די אבוד כמעט כל פעם שלחצו אותו (ואנחנו מדברים על הגארדים של אשקלון כן?) ודי ברור שלא לימונד ולא ולא בראון יכולים להיות פתרון טוב לעיין הזה. נקווה שקאונסיל ייצא מהשוק כמה שיותר מהר ושאריאלי יראה יכולת טובה גם במשחקים אמיתים אחרת אנחנו בבעיה.
חוץ מזה אוונס מאוד חסר מאסה ואין מה לבנות עליו לנקודות בהתקפה מסודרת (חוץ מכשהוא משחק מול המחליפים של אשקלון) גם האריס נראה שחקן יחסית חלש פיזית למתחת הסל. ההרגשה שלי שנראה השנה את יוני ניר (MVP!) על המגרש הרבה יותר ממה שנרצה לראות.

נקווה שהאריס לפחות יפתור את הבעיה הזאת של השחקן שיכול לשים את הכדור בסל. כי כרגע אין לנו משהו שאפשר לסמוך עליו שיעשה את זה באופן סדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:15 
השאלה היא אם אתה חושב שהבעייה של קאונסיל היא שהוא בשוק, או שהוא לא שחקן מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:23 
אני לא בטוח כרגע ותלוי גם מה. הקליעה סביר להניח שלא תשתפר אבל אני מעדיף לחשוב ששחקן שלא שיחק מעולם מחוץ לארה"ב (ועד לא מזמן אפשר לספור את כמות המשחקים ששיחק מחוץ לצפון מזרח ארה"ב על אצבעות של מישהו) אז העובדה שכשהגארדים הישראלים של אשקלון לוחצים אותו אז הוא פעמיים כמעט זורק את הכדור ליציע מלחץ קשורה יותר לשוק ולא ליכולת אחרת בכלל חבל על הזמן שלנו. צריך לזכור שמונטז נראה בעונה הראשונה שדלו אפילו יותר גרוע (היה נוראי מול גארדים של ליגה שנייה רוב השנה) ופתאום שנה שעברה הפך לכוכב. מצד שני בניגוד ללפני שנתיים אין לנו את הלוקסוס הזה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:30 
purvis short כתב:
אני חושב שהקבוצה צריכה רכז וגבוה שיכול לתת גוף. ושכרגע הסגל הזה לא מספיק טוב וגם עלול להסתבך בתחתית.
אני ממליץ להאזין טוב טוב לפרשנות של פיני גרשון. הוא אמר דברים נכונים:
1. לא יכול להיות שדמבינסקי כזה עובר פעם אחר פעם את קונסיל ומגיע לטבעת. ולא יכול להיות שקונסים לא מסוגל לעשות סל על דמבינסקי מתי שהוא רוצה.
2. לא יכול להיות שאואנס מביט בעניין על שחקנים שחודרים לסל וקולעים מעליו.
והיו עוד דברים: בשורה התחתונה פיני גרשון אמר שאלה לא זרים לליגת העל. אני מקווה שהוא טועה. אבל יש לי תחושה שהוא צודק.
ועוד משהו:
אני עוזב את משחק ההתקפה של בראון. אבל רבאק, האיש לא שומר. בכלל. הוא הפך את גלעד קרני לפוטסיס.

אני חושב שתקציב הזרים הוא עניין קריטי שצריך להיות ראשון במעלה בתכנון התקציב. אבל עובדתית זה לא ככה וזה כבר ברור וידוע. אתמול שלושת הזרים ששיחקו עולים ביחד כמו זר אחד של חיפה/ירושלים, כולם צעירים וכולם עונה ראשונה באירופה. זה פשוט המצב הנתון. לתפוס אותם במשחק רשמי ראשון ולזעוק ״אלה לא זרים לליגת העל״ זה לא רציני וגם לא חכמה גדולה. את הארפר נניח אני אשפוט בצורה אחרת, אבל כשאתה מביא חבר׳ה כמו קאונסיל ואוונס צריך קצת יותר סבלנות. אני לא חשבתי מלכתחילה ועדיין לא חושב שקאונסיל מתאים, אבל גם ברור לי שבכסף שהוא מקבל זה לא פשוט למצוא יותר טוב. לגבי אוונס, אני הייתי רוצה לראות אותו מקבל צ׳אנס אמיתי מארז, וגם כאן צריך לחכות בסבלנות כי לא כל יום נוחת לך ביגמן איכותי במחירים שלו.
האסטרטגיה מבחינתנו צריכה להיות לתת להם את הקרדיט בינתיים, ובמקביל לבחון את השוק ל-״מציאות״ בעמדות האלה למקרה שלא יסתדר. לא חושב שזה רציני לשלוח שחקנים כאלה על מטוס אחרי משחק וחצי (אלא אם יש פציעה, בעיה פיזית או בעיית אופי קשה ודברים כאלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:38 
אחרי שהארפר יגיע, לדעתי הבעיה של קאונסיל תהיה יותר קריטית אצלנו מאשר הבעיה של אוואנס.
כמובן שצריך לראות איך אוואנס (ובכלל כל הקבוצה) נראה ביחד עם הארפר, ובשביל זה צריך שארז ייתן לו צ'אנס.
אתמול לפי הדקות של יוני ניר - זה לא נראה שארז מאמין בו יותר מדי.
לקאונסיל הוא לפחות נתן דקות, לאוואנס בעיקר בגארבג' טיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:08 
אני ראיתי את אוונס אתמול, מול אילת וברבע אחד מול נס ציונה.

מול גבוהים כמו אלה של אילת הוא נראה לא קשור לענף (התקפית והגנתית). אתמול הוא נראה התקפית סביר אבל זה היה מול גמדים שלא ממש הפריעו לו.

ברור שהוא אינטיליגנטי יותר מהגבוהים שראינו אצלנו (נתן מסירה נהדרת בפאסט ברייק למתן נאור שהחטיא לבד מהשלוש ועוד כמה פעמים הוציא מהר מסירות למתפרצת), הוא מהיר מאד ברגליים ויש לו ידיים טובות (שינוי מרענן לעומת קרטיס קלי).

אבל אני לא בטוח שזה יעבוד מול קבוצות ליגת על (לא ראיתי את המשחק מול הגליל). גם בגהנה וגם בהתקפה.

קאונסיל (שאני דוקא מחבב מאד) פשוט לא מתפקד מול לחץ (ולא בפעם הראשונה) וזו יכולה להיות בעיה (אני כבר לא מדבר על הקליעה). לא מבין איך שחקן מאבד את הראש ככה בכל פעם שלוחצים עליו.

אבל אם יוני ניר הוא הגבוה הכי אגרסיבי שלנו, אז יש לנו בעיה רצינית מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:26 
השאלה היא אם מה שראינו מאוואנס זה מה שהוא מסוגל, או שהוא פשוט צריך קצת זמן להסתגל ולקבל בטחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 128 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: