purvis short כתב:
אני חושב שהקבוצה צריכה רכז וגבוה שיכול לתת גוף. ושכרגע הסגל הזה לא מספיק טוב וגם עלול להסתבך בתחתית.
אני ממליץ להאזין טוב טוב לפרשנות של פיני גרשון. הוא אמר דברים נכונים:
1. לא יכול להיות שדמבינסקי כזה עובר פעם אחר פעם את קונסיל ומגיע לטבעת. ולא יכול להיות שקונסים לא מסוגל לעשות סל על דמבינסקי מתי שהוא רוצה.
2. לא יכול להיות שאואנס מביט בעניין על שחקנים שחודרים לסל וקולעים מעליו.
והיו עוד דברים: בשורה התחתונה פיני גרשון אמר שאלה לא זרים לליגת העל. אני מקווה שהוא טועה. אבל יש לי תחושה שהוא צודק.
ועוד משהו:
אני עוזב את משחק ההתקפה של בראון. אבל רבאק, האיש לא שומר. בכלל. הוא הפך את גלעד קרני לפוטסיס.
אני חושב שתקציב הזרים הוא עניין קריטי שצריך להיות ראשון במעלה בתכנון התקציב. אבל עובדתית זה לא ככה וזה כבר ברור וידוע. אתמול שלושת הזרים ששיחקו עולים ביחד כמו זר אחד של חיפה/ירושלים, כולם צעירים וכולם עונה ראשונה באירופה. זה פשוט המצב הנתון. לתפוס אותם במשחק רשמי ראשון ולזעוק ״אלה לא זרים לליגת העל״ זה לא רציני וגם לא חכמה גדולה. את הארפר נניח אני אשפוט בצורה אחרת, אבל כשאתה מביא חבר׳ה כמו קאונסיל ואוונס צריך קצת יותר סבלנות. אני לא חשבתי מלכתחילה ועדיין לא חושב שקאונסיל מתאים, אבל גם ברור לי שבכסף שהוא מקבל זה לא פשוט למצוא יותר טוב. לגבי אוונס, אני הייתי רוצה לראות אותו מקבל צ׳אנס אמיתי מארז, וגם כאן צריך לחכות בסבלנות כי לא כל יום נוחת לך ביגמן איכותי במחירים שלו.
האסטרטגיה מבחינתנו צריכה להיות לתת להם את הקרדיט בינתיים, ובמקביל לבחון את השוק ל-״מציאות״ בעמדות האלה למקרה שלא יסתדר. לא חושב שזה רציני לשלוח שחקנים כאלה על מטוס אחרי משחק וחצי (אלא אם יש פציעה, בעיה פיזית או בעיית אופי קשה ודברים כאלה).