תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 19:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על החתום רן בן שמעון
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:42 
שער 7 הוא אדום כתב:
נועם שחם כתב:
א. אם חשבת שנאבק העונה על האליפות, אז הבעיה היא בציפיות שלך.

ב. 5 מחזורים זה לא מספיק זמן, מה גם שלדעתי יש גרף שיפור ברור ביכולת של הקבוצה ברוב המערכים. ברור שמשחק ההתקפה כרגע לוקה בחסר (ואנחנו סובלים מאד מהכושר העלוב של שכטר) וזה משהו שצריך להשתפר בהקדם. האם נצליח לשפר את זה מספיק כדי להלחם על האליפות? בספק. עדין, יש מקום לאופטימיות ובטח שאין הצדקה לקטול בצורה כזו את המאמן. מי ישמע שאם מאמן אחר היינו נותנים הצגות וכובשים רביעייה בכל שבוע.

אני מרשה לעצמי להעריך ש90% מהקהל ואפילו יותר חשבו שניאבק על האליפות השנה.
בשביל מקום שני אתה לא מביא אחד כמו שכטר,לא מבין מאמן כזה,ולא מחזיק תקציב של ארבעים ומשהו מיליון ש"ח.
הורדת הציפיות שיש כרגע ע"י כל הגורמים בקבוצה,זה דבר אחד.
אבל זה עדיין לא סותר שאין פה אחד שלא קיווה שנראה משהו אחר.

ואף אחד לא קוטל את המאמן.
הקבוצה פשוט לא נראית טוב.
עם כל הכבוד,אנחנו לא איזה בני יהודה שבאים להעביר עונה בסבבה.
אנחנו הפועל ת"א,שצריכה להיראות כמו קבוצה ולא להיראות כמו שהיא נראית,בטח עם האמצעים שעמדו השנה לרשותה.

מי שחשב שהפועל יאבקו על האליפות הוא לא ריאלי ולא מבין מול מי הוא מתמודד. את שכטר החתמת ל-5 (חמש) עונות, לא לעונה אחת.
אני חותם עכשיו שהפועל יתמודדו על האליפות הארבע העונות שאחרי העונה הזו.
זה שאנחנו "לא בני יהודה" זו סיסמא. הקבוצה היתה מפורקת, בלי שום קשר לכדורגל. הקבוצה לא נראית כל כך רע כמו שאתה מנסה לייחס לה.
אפשר היה אולי לנצח עוד איזה משחק, אולי באירופה עם הגרלה אחרת להתקדם קצת. ההתקדמות היא סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש אכן טעה בבחירת ההרכב .. בהחלט יש משחק לקוי באגפים ויש צורך בשיפור מיידי בתחום המנהיגות כי הוא לוקה מאד !!
אבל

הוצאת גרזיציץ וליאור לוי היו חילופים מצויינים ..
לגבי דמארי .. זה שחקן שאסור להוציא ..

חסר קצת וינריות כי משחק כזה צרכים לנצח בשיניים ! משחק קובע מאד מאד בטדי
ובהצלחה בהמשך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:47 
redrony כתב:
נועם, הכל טוב, אבל "מצוין" לא שיחקנו. רחוק מזה. גם ביחס לעונה הזו זה היה משחק פחות טוב. אי אפשר להגיד מצוין על משחק שלא עשית בו מצב אחד לגול.

בסדר. הכתוונתי לזה שסה"כ שיחקנו טוב ורוב המערכים פעלו כמו שצריך, ולמעשה 90% מהמשחק התנהל באזור 20-25 מטרים מהשער של רעננה, שלא עשתה כלום 90 דקות למעט התקפה אחת, שגם היא באה בעקבות פאול ברור במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:52 
היו לי הלילה סיוטים
לא מסוגל לראות כבר את הפקק הזה באמצע המגרש ואת חוסר היכולת לבעוט לשער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 09:56 
שאלה מה זה לשחק טוב? בהשוואה לקבוצה העלובה של שנה שעברה, כן אנחנו התקדמנו. עדיין זו קבוצה איטית מאוד, בלי כושר משחק של רוב השחקנים שלה, והיא מסתמכת על וורמוט שיעשה את ההבדל. נגד בית"ר זה לא יספיק וצריך לקוות שגילי יהיה בכושר שיא.
כן במדד ההתקדמות אנחנו שולטים במרכז השדה ויש ניצוצות, ואני בסך הכל מרוצה מרן בן שמעון למרות כל הביקורת, רק מקווה שהדברים שהוא חייב לשפר ולשנות אכן יתבצעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
למה "נגד בית"ר זה לא יספיק"?
אם המשחק יתנהל באותה צורה, אז זה יספיק לכל הפחות לאותו תיקו מתסכל.
אם בית"ר יפתחו את המשחק, אתה תראה הפועל שונה מן הסתם.
זה לא לינארי. זה לא שאם אתה לא מפצח בונקר של רעננה אין לך צ'אנס נגד קבוצה טובה יותר (ובית"ר לא טובה יותר מרעננה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:05 
אני משוכנע שנגד בית"ר נשחק הרבה יותר טוב, וזאת משום שהם אשכרה יתנו לנו לשחק.
בשבוע שעבר במשחק פתוח האיכויות של הפועל באו לידי ביטוי - במשחק סגור וקשה כמו אתמול וכמו מול סכנין נתקשה, אבל נשתפר. אתמול נראה טוב יותר מול סכנין, לעניות דעתי.

הנקודות לשיפור הן ראשית דינמיות בבחירת ה11 הפותחים - אין שום סיבה לשחק עם בריאן ביום כזה , פשוט בזבוז שחקן.
שנית, חייבים לרווח את האמצע - גילי באגף, בצד השני זגורי/מלכה גם כן באגף ורק שם. כל החיתוכים לאמצע גומרים את המשחק, מה שמקשה על המגנים לשחק התקפי על הקו כי אין להם עם מי לשחק שם ואנחנו מתבססים על פעולות 1על1 שלא עובדות לשחקן כמו ליאור לוי, עוד איכשהו עבדו סביר בשביל דגני.

הייתי מאוד מרוצה מהעובדה שפשוט החזקנו את המגרש ולחצנו על רעננה. למעט סיום המשחק הם באמת לא עשו כלום, בין אם כי המאמן שלהם ביקש ובין אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:10 
נועם שחם כתב:
למה בדיחה? גילי צודק לגמרי. שיקחנו מצויין, והכשלון היחיד שלנו היה לפרוץ את הבונקר של רעננה. יש שיפור גדול בכל המערכים של הקבוצה, והשלב הבא יהיה גם למצוא את הפתרונות בהתקפה.

חוסר הסבלנות של האוהדים פה הוא פשוט לא נתפס . להציג יכולת גבוהה זה תהליך ולא דבר שקורה בבת אחת. מה שצריך לשפוט זה את התהליך, ולא רק את התוצאה.

יקירי חוסר הסבלנות של האוהדים הוא בהחלט נתפס .
אתה פשוט לא מקבל את העובדה שעם הזמן פחות ופחות אנשים קונים את גנבות הדעת שרצות פה על "תהליך","בנייה", "קבוצה חדשה" וכו'
להזכירך גם הפועל ב"ש היא קבוצה חדשה, ואיזה קטע שהיא משחקת כדורגל דרך האגפים והצליחה לנצח את כל המשחקים כולל נגדנו ...
ההסברים המקצועיים שלכם בהחלט מרתקים ואולי אפילו הצעירים שפה ייקנו אותם (לפחות עד הדרבי)
אבל, כדורגל הוא משחק פשוט, פשוט הרבה יותר ממה שאתם מתארים כאן בהסברים המלומדים.
אם במשחק שלם הקבוצה בקושי בועטת לשער , המגנים לא מגביהים כדור אחד נורמאלי לרחבה ושחקנים לא יודעים להרים קרן אחת כמו שצריך, אז יש כאן בעיה .
אם נגד הפועל רעננה בבית אתה עולה עם סשה, גרזיצ'יץ וגורדנה ומנסה לחפור דרך האמצע אז יש כאן בעיה .
אם אתה מוציא את דמארי שהוא היחיד שיכול לעשות משהו ומכניס את רן יצחק אז יש כאן בעיה .
אם את מביא מק"ש את המגן הימני מחליף שלהם ועושה אותו מגן שמאלי כשאין לו בכלל שמאל וככה הוא תוקע לך את כל ההתקפות, אז יש כאן בעיה .

אז אפשר לבוא ולומר ששיחקנו מצויין, שלטנו, יש תהליך של שיפור והאוהדים הם חסרי סבלנות (בגלל זה באו רק 12 וחצי אלף אתמול) אבל לא לכעוס אם מפסיקים לקנות את זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:22 
pogi כתב:
נועם שחם כתב:
למה בדיחה? גילי צודק לגמרי. שיקחנו מצויין, והכשלון היחיד שלנו היה לפרוץ את הבונקר של רעננה. יש שיפור גדול בכל המערכים של הקבוצה, והשלב הבא יהיה גם למצוא את הפתרונות בהתקפה.

חוסר הסבלנות של האוהדים פה הוא פשוט לא נתפס . להציג יכולת גבוהה זה תהליך ולא דבר שקורה בבת אחת. מה שצריך לשפוט זה את התהליך, ולא רק את התוצאה.

יקירי חוסר הסבלנות של האוהדים הוא בהחלט נתפס .
אתה פשוט לא מקבל את העובדה שעם הזמן פחות ופחות אנשים קונים את גנבות הדעת שרצות פה על "תהליך","בנייה", "קבוצה חדשה" וכו'
להזכירך גם הפועל ב"ש היא קבוצה חדשה, ואיזה קטע שהיא משחקת כדורגל דרך האגפים והצליחה לנצח את כל המשחקים כולל נגדנו ...
ההסברים המקצועיים שלכם בהחלט מרתקים ואולי אפילו הצעירים שפה ייקנו אותם (לפחות עד הדרבי)
אבל, כדורגל הוא משחק פשוט, פשוט הרבה יותר ממה שאתם מתארים כאן בהסברים המלומדים.
אם במשחק שלם הקבוצה בקושי בועטת לשער , המגנים לא מגביהים כדור אחד נורמאלי לרחבה ושחקנים לא יודעים להרים קרן אחת כמו שצריך, אז יש כאן בעיה .
אם נגד הפועל רעננה בבית אתה עולה עם סשה, גרזיצ'יץ וגורדנה ומנסה לחפור דרך האמצע אז יש כאן בעיה .
אם אתה מוציא את דמארי שהוא היחיד שיכול לעשות משהו ומכניס את רן יצחק אז יש כאן בעיה .
אם את מביא מק"ש את המגן הימני מחליף שלהם ועושה אותו מגן שמאלי כשאין לו בכלל שמאל וככה הוא תוקע לך את כל ההתקפות, אז יש כאן בעיה .

אז אפשר לבוא ולומר ששיחקנו מצויין, שלטנו, יש תהליך של שיפור והאוהדים הם חסרי סבלנות (בגלל זה באו רק 12 וחצי אלף אתמול) אבל לא לכעוס אם מפסיקים לקנות את זה .

תהליך ובנייה הן לא גנבת דעת רק כי אתה החלטת. זה בדיוק מה שאמור לקרות במועדון כדורגל כמו הפועל, שנראה כמו שהוא נראה בשנתיים האחרונות.
ב"ש? נו באמת. גם אתה בעונה הקודמת ניצחת 5 מתוך שישה משחקים ובמחזור ה-12 היית במקום הראשון ומי שקצת היה לו מושג הבין שהפועל קבוצה גרועה. אז ב"ש לא קבוצה גרועה, אבל היא עדיין קבוצה בינונית, גם ביחס לכדורגל הישראלי.
כולם פה מדברים על לשחק דרך האגפים כאילו המאמן אומר את זה והנה, זה פשוט, בואו נשחק דרך האגפים. ללשחק דרך האגפים, יש לפעמים מחיר. בשביל לשחק דרך האגפים צריך שחקנים שיכולים לשחק באגפים, צריך מהירות, צריך בטחון, צריך חיבור. דברים שאצל הפועל עדיין לא אופטימליים. גם מכבי נראו בחצי הראשון של העונה הקודמת הרבה פחות טוב ממה שהם נראו בחצי השני. ככה זה, לוקח זמן. ושהתחילו להגיד שהם נחלשו, אני גיחכתי, כי ידעתי שזה שהביאו את יצחקי במקום עטר, או כל חילוף פרסונלי איזוטרי אחר, לא יהיה רלוונטי אצל קבוצה שמשחקת שנה שנייה יחד ונבנתה (כן, נבנתה) בשלבים. לא מבחינת הסגל אלא בשיטת המשחק שלה.
בשביל שקבוצה תדע לשחק בשיטת משחק מסויימת ושהיא תהיה אפקטיבית מתישהו גם נגד מכבי, צריך לשחק אותה גם בבית נגד רעננה. אין מה לעשות ולפעמים, בעיקר בהתחלה, אתה משלם בתוצאות. זה היה ברור בתחילת העונה, לפחות לי, שההתחלה תהיה קשה. פעם אחת, כל עוד אין חרב של ירידה על הצוואר, צריך לתת למאמן, כזה שאתה מאמין בו ומכיר את היכולות שלו, לתת לעבוד לפחות שנה אחת בשקט ואז תעשה סיכומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:35 
לקהל של הפועל אין סבלנות מהדקה הראשונה של העונה
והפועל שיחקה אתמול סביר
באופן כללי הפועל הרבה הרבה יותר טובה משנה שעברה
מי שחושב שאפשר להחליף 100 שחקנים ולזכות באליפות חי בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:37 
פוג'י -

ב"ש זו קבוצה שרצה שנה שנייה עם אותו מאמן, עם יציבות די גדולה בהרכב ועם חיזוק ב-2-3 עמדות ביחס לשנה שעברה. זה בהחלט תהליך. אני לא מדבר כבר על היציבות בהנהלה והעובדה שיש שם בעלת בית ששופכת כסף בלי חשבון.

מעבר לכך, בוא נראה איפה תהיה ב"ש בסוף העונה ואיפה אנחנו.

לנושא ה"תהליך ובניית הקבוצה, אני לא חושב שזה מס שפתיים.

א. יש בקבוצה הזו הרכב שבו חוליית הגנה חדשה לגמרי (5 שחקנים), 2 שחקני קשיור מרכזי שהגיעו רק העונה, ועוד 2-3 שחקנים שגם הם לא משחקים הרבה זמן יחד.

ב. רואים שיפור גדול במשחק הקבוצתי.

ג. הבעיה העיקרית היא כרגע ביכולת לפצח הגנות של 10 שחקנים שמסתגרים ב-16. לא משהו בלתי פתיר.

לגבי הנקודות המקצועיות שהצבעת עליהן - הכי קל זה להיות מבקר בדיעבד. העובדה היא שרב"ש גם החליף את גרזיצ'יץ' במחצית בלי לעשות חשבון. דמארי יצא כי לא הרגיש טוב, וליאור לוי הגיע כאילוץ, לא משום סיבה אחרת (ועושה עבודה לא רעה).

אני בסך הכל מרוצה ממה שאני רואה על כר הדשא, ואין לי תלונות לקבוצה. אם שכטר היה בכושר סביר היינו כנראה מצליחים גם להבקיע, וגם אם לא, לא סוף העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:39 
מהפכה כתב:
והפועל שיחקה אתמול סביר

לא רק לזכות באליפות, לעשות את זה כשעל הדרך גם נכבוש 3-4 שערים כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 10:44 
אז בנוסף לעיסוקך כסקאוט על ומרפא אליל, אתה גם מאמן דגול וטקטיקן בחסד?
איך אף קבוצה לא ממהרת לחטוף אותך ולהחתים אותך על חוזה של 7 ספרות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:19 
נועם שחם כתב:
פוג'י -

ב"ש זו קבוצה שרצה שנה שנייה עם אותו מאמן, עם יציבות די גדולה בהרכב ועם חיזוק ב-2-3 עמדות ביחס לשנה שעברה. זה בהחלט תהליך. אני לא מדבר כבר על היציבות בהנהלה והעובדה שיש שם בעלת בית ששופכת כסף בלי חשבון.

מעבר לכך, בוא נראה איפה תהיה ב"ש בסוף העונה ואיפה אנחנו.

לנושא ה"תהליך ובניית הקבוצה, אני לא חושב שזה מס שפתיים.

א. יש בקבוצה הזו הרכב שבו חוליית הגנה חדשה לגמרי (5 שחקנים), 2 שחקני קשיור מרכזי שהגיעו רק העונה, ועוד 2-3 שחקנים שגם הם לא משחקים הרבה זמן יחד.

ב. רואים שיפור גדול במשחק הקבוצתי.

ג. הבעיה העיקרית היא כרגע ביכולת לפצח הגנות של 10 שחקנים שמסתגרים ב-16. לא משהו בלתי פתיר.

לגבי הנקודות המקצועיות שהצבעת עליהן - הכי קל זה להיות מבקר בדיעבד . העובדה היא שרב"ש גם החליף את גרזיצ'יץ' במחצית בלי לעשות חשבון. דמארי יצא כי לא הרגיש טוב, וליאור לוי הגיע כאילוץ, לא משום סיבה אחרת (ועושה עבודה לא רעה).

אני בסך הכל מרוצה ממה שאני רואה על כר הדשא, ואין לי תלונות לקבוצה. אם שכטר היה בכושר סביר היינו כנראה מצליחים גם להבקיע, וגם אם לא, לא סוף העולם.

תקשיב , תכתוב כאן הכל
תנסה למכור לי ש0:0 מול רעננה זה סביר
שאנחנו קבוצה בבנייה
שיש שיפור
תכתוב הכל

רק תעשה לי טובה ואל תגיד שאני מבקר בדיעבד.
כל מי שיש לו חצי מושג מבין שלמשחק כזה אתה בכלל לא עולה עם גרזיצ'יץ אלא עולה עם עוד שחקן התקפה ככה שזו לא חכמה להגיד "החליף אותו במחצית בלי לעשות חשבון".
כל מי שיש לו חצי מושג מבין שאם אין מגן שמאלי נורמלי בשוק אז היה עדיף לא זרוק סתם כסף על ליאור לוי ולנפח כהרגלנו לאיזי את הכיס (לא ברור לי מה זה "עושה עבודה לא רעה" אחרי שהוא תוקע כל התקפה בה הכדור מגיע אליו).
דרך אגב, אני ועוד כמה כתבנו פה ממשחק האימון הראשון שראינו שתהיה לנו בעיה לפצח בונקרים ולהתמודד עם קבוצות מסתגרות, ידענו שצריך קשר עושה משחק שינהל את האמצע ויחלק כדורים לחלוצים, התשובה של רב"ש הייתה סשה לוקאס, שעם כל הכבוד ללחימה הוא ממש לא מה שאנחנו צריכים.

את כל זה ידענו כבר לפני חודשיים, לפני ההדחה המשפילה באירופה, לפני התיקו הביתי עם סכנין ועם רעננה וההפסד לב"ש .
אז רק אל תבוא ותגיד "מבקר בדיעבד".

לגבי הקבוצה החדשה , בנייה וכל השאר אני בניגוד אליך לא רואה שיפור משמעותי מתחילת העונה (למעט המשחק מול חיפה שבאמת נראו כמו פחי אשפה וחטפו גם מעכו אתמול).
כמובן שיש שיפור יחסית לזוועת העולם של שנה שעברה אבל זו חכמה קטנה מאוד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:22 
רוני, סלח לי, אבל גם אתה קצת נשמע כמי ש'מערבב'. בכל הכבוד לתאוריות שלך על תהליכים וזה שהחלטת מהם וכמה זמן הם יקחו, אתה לא כותב את זה לילדים שהתחילו לראות כדורגל לפני יומיים. הרבה קבוצות עברו מהפכות ו'תהליכים', וזה לא אומר בהכרח שאנחנו אמורים לחכות עוד כמה חודשים כדי שיעבדו על משחק האגפים למשל, אין דברים כאלה בכדורגל. את זה שאנחנו משחקים מטומטם רואה כל ילד קטן ביציע ( המסכנים שהגיעו אתמול והשתעממו למוות ) ושאין לנו שוב ושוב תשובה לבונקר, ושאין נסיון אפילו לענות לבעיה שהמאמן בעצמו יצר עם הפקק באמצע. אז אם באמת היינו רואים תהליך והפקת לקחים, ונסיון לפתור את הפקק באמצע כחלק מ'תהליך', ניחא, אבל אנחנו לא. מה שאנחנו שומעים מהמאמן זה שאנחנו משחקים טוב ומתקדמים ושאר שטויות, אבל לא רואים ממנו נסיונות אמיתיים לעבוד על הבעיות. בעטנו אתמול פעמיים לשער, במשחק ששלטנו באחוזים היסטריים, נראינו שבלוניים לחלוטין ודי חסרי מושג איך להגיע אליהם לשער, וככה נראינו גם נגד סכנין. אז את התהליך של שליטה בכדור ומשחק מסודר עבורים ועברנו, אתה מוזמן לדבר עם שותפך לתהליכים הסופגניה, שנגיע כבר מהמחזור הבא לתהליכים הבאים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:38 
joshsoos כתב:
רוני, סלח לי, אבל גם אתה קצת נשמע כמי ש'מערבב'. בכל הכבוד לתאוריות שלך על תהליכים וזה שהחלטת מהם וכמה זמן הם יקחו, אתה לא כותב את זה לילדים שהתחילו לראות כדורגל לפני יומיים. הרבה קבוצות עברו מהפכות ו'תהליכים', וזה לא אומר בהכרח שאנחנו אמורים לחכות עוד כמה חודשים כדי שיעבדו על משחק האגפים למשל, אין דברים כאלה בכדורגל. את זה שאנחנו משחקים מטומטם רואה כל ילד קטן ביציע ( המסכנים שהגיעו אתמול והשתעממו למוות ) ושאין לנו שוב ושוב תשובה לבונקר, ושאין נסיון אפילו לענות לבעיה שהמאמן בעצמו יצר עם הפקק באמצע. אז אם באמת היינו רואים תהליך והפקת לקחים, ונסיון לפתור את הפקק באמצע כחלק מ'תהליך', ניחא, אבל אנחנו לא. מה שאנחנו שומעים מהמאמן זה שאנחנו משחקים טוב ומתקדמים ושאר שטויות, אבל לא רואים ממנו נסיונות אמיתיים לעבוד על הבעיות. בעטנו אתמול פעמיים לשער, במשחק ששלטנו באחוזים היסטריים, נראינו שבלוניים לחלוטין ודי חסרי מושג איך להגיע אליהם לשער, וככה נראינו גם נגד סכנין. אז את התהליך של שליטה בכדור ומשחק מסודר עבורים ועברנו, אתה מוזמן לדבר עם שותפך לתהליכים הסופגניה, שנגיע כבר מהמחזור הבא לתהליכים הבאים....

נראה לי שאתה מכיר אותי מספיק זמן ואתה יודע שאין אצלי כזה דבר "לערבב". אני כותב מה שאני רואה, מבין וחושב.
אני לא אמרתי לחכות כמה חודשים בשביל משחק אגפים ולא אמרתי שהפועל שיחקו אתמול טוב. אני לא הולך לאימונים ולא יודע מה קורה שם.
אני לא יודע בדיוק למה הוא לא לוקח את שכטר לאגף, או את גילי. אני כן חושב שיש לנו כרגע בעיה עם שני חלוצים שנמצאים משמעותי מתחת לרמתם. סה"כ בחיפה שיחקו הרבה יותר מהאגפים וגם בחצי השני אתמול המשחק הלך יותר לכיוון הזה, בטח בצד ימין עם דגני.
נכון, יש בעיה במסירה האחרונה (או בקרוס, אם זה מהאגף :) ), וב-16 עדיין לא חכמים מספיק. אין ויכוח על זה.

אם אתה חושב שעברנו את תהליך השליטה בכדור, אתה קצת חי בסרט. עם כל הכבוד לשיפור, שיחקת נגד 4 קבוצות חלשות מאוד באמצע ונגד ב"ש ששם שלטת בחצי הראשון והתפרקת בשני.
אתה תוכל להגיד שעברת את עניין השליטה בכדור שתבוא ותלחץ בטדי, אשדוד, ב"ש, ק"ש. שתבוא נגד מכבי ותנסה לפחות ללחוץ אותם ולא תיראה כמו ברווז במטווח כפי שהיה בשנה שעברה.
השיפור הוא בעצם זה שלחץ נמצא בלקסיקון של הקבוצה הזו, כי בשנתיים האחרונות גם נגד "רעננות" היו עושים לך בית ספר באמצע.
מה שהכי מעודד אותי בקבוצה הזו, שיש עוד כל כך הרבה מקום לשיפור. גם ביכולת הקבוצתית, גם שחקנים מבחינת היכולת האישית שלהם, גם 3-4 שאפשר יהיה להביא שחקנים טובים יותר עם עוד כמה לירות. וכן, גם המאמן אני מקווה שיבין את הטעויות שלו ויתקן. בודאי שהוא לא חף מהם ולא חלק בלתי נפרד ממה שקורה בקבוצה.
אני מבין את הזלזול במילה בנייה ותהליך. דווקא ממך, בתור אחד שאמור להבין שגם את מנצ'סטר של פרגוסון לקח 5 שנים לבנות, הייתי מצפה לקצת יותר אורך רוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:46 
לאיזה קבוצה יש 9 שחקני הרכב חדשים ועוד 3 על הספסל וצוות מקצועי חדש לגמרי?
וזה אחרי שנה מלאת משברים ושינויים.
הסגנון השיטתי של רב"ש זה עוד עניין שמאט את התהליכים.
נדבר בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 11:53 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

נראה לי שאתה מכיר אותי מספיק זמן ואתה יודע שאין אצלי כזה דבר "לערבב". אני כותב מה שאני רואה, מבין וחושב.
אני לא אמרתי לחכות כמה חודשים בשביל משחק אגפים ולא אמרתי שהפועל שיחקו אתמול טוב. אני לא הולך לאימונים ולא יודע מה קורה שם.
אני לא יודע בדיוק למה הוא לא לוקח את שכטר לאגף, או את גילי. אני כן חושב שיש לנו כרגע בעיה עם שני חלוצים שנמצאים משמעותי מתחת לרמתם. סה"כ בחיפה שיחקו הרבה יותר מהאגפים וגם בחצי השני אתמול המשחק הלך יותר לכיוון הזה, בטח בצד ימין עם דגני.
נכון, יש בעיה במסירה האחרונה (או בקרוס, אם זה מהאגף :) ), וב-16 עדיין לא חכמים מספיק. אין ויכוח על זה.

אם אתה חושב שעברנו את תהליך השליטה בכדור, אתה קצת חי בסרט. עם כל הכבוד לשיפור, שיחקת נגד 4 קבוצות חלשות מאוד באמצע ונגד ב"ש ששם שלטת בחצי הראשון והתפרקת בשני.
אתה תוכל להגיד שעברת את עניין השליטה בכדור שתבוא ותלחץ בטדי, אשדוד, ב"ש, ק"ש. שתבוא נגד מכבי ותנסה לפחות ללחוץ אותם ולא תיראה כמו ברווז במטווח כפי שהיה בשנה שעברה.
השיפור הוא בעצם זה שלחץ נמצא בלקסיקון של הקבוצה הזו, כי בשנתיים האחרונות גם נגד "רעננות" היו עושים לך בית ספר באמצע.
מה שהכי מעודד אותי בקבוצה הזו, שיש עוד כל כך הרבה מקום לשיפור. גם ביכולת הקבוצתית, גם שחקנים מבחינת היכולת האישית שלהם, גם 3-4 שאפשר יהיה להביא שחקנים טובים יותר עם עוד כמה לירות. וכן, גם המאמן אני מקווה שיבין את הטעויות שלו ויתקן. בודאי שהוא לא חף מהם ולא חלק בלתי נפרד ממה שקורה בקבוצה.
אני מבין את הזלזול במילה בנייה ותהליך. דווקא ממך, בתור אחד שאמור להבין שגם את מנצ'סטר של פרגוסון לקח 5 שנים לבנות, הייתי מצפה לקצת יותר אורך רוח

בחיפה המשחק היה פתוח יותר, ואז היה יותר מקום. אבל גם שם הוא לא היה שוטף מספיק ורק במחצית השניה השתחררנו יותר, בפרט אחרי הכניסה של מלכה אז כבר הנענו מצויין.
כתבתי עוברים ועברנו על השליטה בכדור, לא שהוא הושלם. שם אכן רואים תהליך, מה שלא רואים במקומות אחרים. אני בכלל לא מזלזל בבניה ותהליך, להיפך, אבל נראה לי שאתה מזלזל באחרים כשאתה כותב כל הזמן שהתהליכים הבאים, כמו משחק אגפים, עוד יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:00 
מהפכה כתב:
והפועל שיחקה אתמול סביר

לא סבלתי אתמול כמו שסבלתי שנה שעברה
אבל לא יכול להיות מקרה כזה שהפועל שיחקה סביר ולא בעטה לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:04 
joshsoos כתב:
בחיפה המשחק היה פתוח יותר, ואז היה יותר מקום. אבל גם שם הוא לא היה שוטף מספיק ורק במחצית השניה השתחררנו יותר, בפרט אחרי הכניסה של מלכה אז כבר הנענו מצויין.
כתבתי עוברים ועברנו על השליטה בכדור, לא שהוא הושלם. שם אכן רואים תהליך, מה שלא רואים במקומות אחרים. אני בכלל לא מזלזל בבניה ותהליך, להיפך, אבל נראה לי שאתה מזלזל באחרים כשאתה כותב כל הזמן שהתהליכים הבאים, כמו משחק אגפים, עוד יגיעו.

אני בכלל לא מזלזל באחרים, אני פשוט חושב שאנשים מצפים לראות משהו לא ריאלי אחרי חמישה מחזורים. ואני אפנה גם אותך למכבי של העונה הקודמת ולשיפור שהיה שם (וזה לא הכל זהבי, עם כל הכבוד).
גם המשחק נגד פ"ת היה פתוח יותר אחרי שהפועל הבקיעו. אין מה לעשות, כרגע, עד הכל, זה קשה. אפשר וצריך לשפר ואני מאמין שיהיו גם פתרונות. ההבדל בין 0:0 ל 3 ו-4 נגד קבוצות כמו רעננה, הוא בדיוק גול מוקדם יחסית כמו שהבקענו בשני המשחקים הקודמים.
משחק אגפים הוא לא קסם ולא תשובה לכל דבר. הוא עוד כלי התקפי שדורש מיומנויות קבוצתיות מסויימות בתוספת ליכולץ אישית של שחקנים. בגלל זה אני חושב שזה עוד יגיע. ונכון, יכול להיות ששכטר צריך להיות באגף. זה רזולוציות שאני לא נכנס אליהן. בשביל זה הביאו מאמן שאני אישית הולך איתו כרגע. מוקדם מדי לייחס את זה לשחצנות ואגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:04 
אנשים פה מקבלים כמובנת מאליה את העובדה ששלטנו במגרש בצורה מוחלטת ושרעננה לא עברה את החצי.בעיני זה ממש לא בנאלי.

אין ויכוח על זה שמשחק ההתקפה לא היה מספיק חכם, ושיש בעיה במשחק האגפים ושמצבנו טעון שיפור בכל הנוגע לייצור מצבי הבקעה, אבל בניגוד לחלק מהבמקרים, אני חושב שגם זה תהליך שיצריך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אני שמח שרעננה שיחקו ככה. זה סימן שבליגה מפחדים מהפועל, ובסך הכל אם הרבה קבוצות תבחרנה להתבנקר מולנו תהיה לנו עונה טובה.
ואם מאמנים אחרים כל כך מעריכים את בן שמעון ואת מה שהוא בנה אצלנו בינתיים, אז דעתם קצת יותר נחשבת מכל הבכיינות פה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 06 אוקטובר 2013, 12:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: על החתום רן בן שמעון
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:11 
נועם שחם כתב:
אנשים פה מקבלים כמובנת מאליה את העובדה ששלטנו במגרש בצורה מוחלטת ושרעננה לא עברה את החצי.בעיני זה ממש לא בנאלי.

אין ויכוח על זה שמשחק ההתקפה לא היה מספיק חכם, ושיש בעיה במשחק האגפים ושמצבנו טעון שיפור בכל הנוגע לייצור מצבי הבקעה, אבל בניגוד לחלק מהבמקרים, אני חושב שגם זה תהליך שיצריך זמן.

גם אני חושב ככה.
ואגב, דווקא במשחקים כמה זה יבוא לידי ביטוי.
דאבל פאסים מהירים ותנועה מתוזמנת מול הגנה צפופה דורשים מיומנות ותיאום גבוהים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:21 
הפועל שיחקו טוב , הלחץ היה מעולה הסגירות בדרך כלל היו טובות (למעט מלכה כמגן) והתחושה שלי שאם היה גול היו רושמים פה דברים אחרים לגמרי
אבל בגלל שזה לא קרה אז הכל חרא.
הפועל משתפרת וגם מראה כלים חזקים מאוד להמשך העונה לאליפות זה לא יספיק אבל עם הדרך תמשיך ככה הקבוצה הזו רק תתחזק
יש לנו בלם ברמה מאוד גבוהה ואחד שלמרות שכל רגע נראה שהולך לעשות טעות, לפחות בליגה הוא די יציב
סשה לטעמי זה קשר אחורי טוב כל עוד הוא מתופקד ככזה
ורמוט מאוד חד ורואים שחסר עוד שחקן יצירתי לידו
שכטר ודמארי הם חלוצים טובים שאתמול באמת היו לא טובים ולא באו לידי ביטוי (שכטר במיוחד)
קליימן לטעמי שוער שיכול בקלות לזכות בחולצת ההרכב של הפועל ואם ישמור על יציבות גם בעמדה הזו אנחנו במצב טוב
דגני עושה עבודה טובה ליאור לוי אומנם לא מועיל בכלל בהתקפה אבל די סוגר את האגף שלו בהגנה

ככה ששלד טוב יש ואם הבסארט הזה יהיה בינגו אז אולי גם יהיה לנו יותר קל מול בונקרים

אבל בלתי אפשרי שהורגים פה שחקנים אחרי משחק אחד ועושים מהם אלוהים במשחק השני ומן הסתם זה תופעה די שחיכה בכל הספורט הישראלי
תרבות יציע העיתונות הזו לא תביא אותנו לשום מקום

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 06 אוקטובר 2013, 12:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: על החתום רן בן שמעון
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
הטעות היחידה של רב"ש הייתה החילוף של דמארי בזמן ששכטר הוא השחקן החלש ביותר במגרש.

מעבר לזה, מסכים עם רוב מה שרדרוני כתב. בכל מה שנוגע להחזקת הכדור ומשחק ההגנה, הקבוצה השתפרה מאד. הקישור ההגנתי עושה עבודה נהדרת, החיפוי טוב, הלחץ על מוליכי הכדור מצויין. רואים שיש עבודה של מאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:30 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אני בכלל לא מזלזל באחרים, אני פשוט חושב שאנשים מצפים לראות משהו לא ריאלי אחרי חמישה מחזורים. ואני אפנה גם אותך למכבי של העונה הקודמת ולשיפור שהיה שם (וזה לא הכל זהבי, עם כל הכבוד).
גם המשחק נגד פ"ת היה פתוח יותר אחרי שהפועל הבקיעו. אין מה לעשות, כרגע, עד הכל, זה קשה. אפשר וצריך לשפר ואני מאמין שיהיו גם פתרונות. ההבדל בין 0:0 ל 3 ו-4 נגד קבוצות כמו רעננה, הוא בדיוק גול מוקדם יחסית כמו שהבקענו בשני המשחקים הקודמים.
משחק אגפים הוא לא קסם ולא תשובה לכל דבר. הוא עוד כלי התקפי שדורש מיומנויות קבוצתיות מסויימות בתוספת ליכולץ אישית של שחקנים. בגלל זה אני חושב שזה עוד יגיע. ונכון, יכול להיות ששכטר צריך להיות באגף. זה רזולוציות שאני לא נכנס אליהן. בשביל זה הביאו מאמן שאני אישית הולך איתו כרגע. מוקדם מדי לייחס את זה לשחצנות ואגו

לא ריאלי לראות קבוצה מגיעה למצבים? עובדת על הבעיות שלה כשהן חוזרות על עצמן? תקרא לזה תהליכים, תקרא לזה עבודה באימונים, תקרא לזה מוישה זוכמיר, יש בעיות בקבוצה ולא עובדים עליהן בשורה התחתונה, להיפך מתעקשים לחזור על הטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:35 
גם אני לא אוהב את החילוף של דמארי.
מצד שני אני קורא היום שיש חשד שהוא סובל ממחלת הנשיקה.
זה יכול להיות סיבה לחילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:35 
אני חושב שאתה טועה. זה לא שיש איזה טריק לפרוץ בונקרים. זה דורש משחק התקפי יותר דינמי, יותר יצירתי, יותר מתואם ועם יותר תנועה אפקטיבית.
אלו דברים שדורשים המון אימון וזה לוקח זמן.
זה לא שהוא צריך עכשיו לשנות שיטה. צריך באותה שיטה להיות יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 12:54 
אוגוסטוס היל כתב:
אני חושב שאתה טועה. זה לא שיש איזה טריק לפרוץ בונקרים. זה דורש משחק התקפי יותר דינמי, יותר יצירתי, יותר מתואם ועם יותר תנועה אפקטיבית.
אלו דברים שדורשים המון אימון וזה לוקח זמן.
זה לא שהוא צריך עכשיו לשנות שיטה. צריך באותה שיטה להיות יותר טובים.

גם אם זה נכון, מה שבאמת חשוב במשחק כזה הוא איכות השחקנים וגם איכות השחקנים המתנגדים, כי אם קבוצת נוער (אם נתייחס למשוואה של רב"ש) היתה עושה בונקר, זה לא ממש היה עוזר לה. כששכטר נראה כבוי, יש לנו כלים די מוגבלים בהתקפה ובלי דמארי זה אפילו בא הרבה יותר לידי ביטוי. ב2 המשחקים הקודמים פרצנו קבוצות שהסתגרו כי ההגנה שלהם היתה גרועה בהרבה מזו של רעננה (בעיקר הפועל חיפה שהיו נוראים) לא בגלל שבמשחקים הקודמים היינו "יותר מאומנים". ואגב, השיפור במשחקים האחרונים הוא בעיקר בזכות אחד, גילי ורמוט, שחזר לעצמו ואני לא רוצה לחשוב איך היינו נראים בלעדיו אתמול, לא בגלל שבאימונים באמצע השבוע תרגלו איזה מערך טקטי שהם לא הכירו מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 13:00 
זה כן עניין של שיטה.
קבוצה צריכה משחק אגפים. אין לנו.

אפילו דגני שחקן שחותך המון לאמצע.
אין לנו שחקני קו, ואין לנו פעולות מהאגף. גילי ניסה פעמיים וזה נגמר במצב לגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: