joshsoos כתב:
רוני, סלח לי, אבל גם אתה קצת נשמע כמי ש'מערבב'. בכל הכבוד לתאוריות שלך על תהליכים וזה שהחלטת מהם וכמה זמן הם יקחו, אתה לא כותב את זה לילדים שהתחילו לראות כדורגל לפני יומיים. הרבה קבוצות עברו מהפכות ו'תהליכים', וזה לא אומר בהכרח שאנחנו אמורים לחכות עוד כמה חודשים כדי שיעבדו על משחק האגפים למשל, אין דברים כאלה בכדורגל. את זה שאנחנו משחקים מטומטם רואה כל ילד קטן ביציע ( המסכנים שהגיעו אתמול והשתעממו למוות ) ושאין לנו שוב ושוב תשובה לבונקר, ושאין נסיון אפילו לענות לבעיה שהמאמן בעצמו יצר עם הפקק באמצע. אז אם באמת היינו רואים תהליך והפקת לקחים, ונסיון לפתור את הפקק באמצע כחלק מ'תהליך', ניחא, אבל אנחנו לא. מה שאנחנו שומעים מהמאמן זה שאנחנו משחקים טוב ומתקדמים ושאר שטויות, אבל לא רואים ממנו נסיונות אמיתיים לעבוד על הבעיות. בעטנו אתמול פעמיים לשער, במשחק ששלטנו באחוזים היסטריים, נראינו שבלוניים לחלוטין ודי חסרי מושג איך להגיע אליהם לשער, וככה נראינו גם נגד סכנין. אז את התהליך של שליטה בכדור ומשחק מסודר עבורים ועברנו, אתה מוזמן לדבר עם שותפך לתהליכים הסופגניה, שנגיע כבר מהמחזור הבא לתהליכים הבאים....
נראה לי שאתה מכיר אותי מספיק זמן ואתה יודע שאין אצלי כזה דבר "לערבב". אני כותב מה שאני רואה, מבין וחושב.
אני לא אמרתי לחכות כמה חודשים בשביל משחק אגפים ולא אמרתי שהפועל שיחקו אתמול טוב. אני לא הולך לאימונים ולא יודע מה קורה שם.
אני לא יודע בדיוק למה הוא לא לוקח את שכטר לאגף, או את גילי. אני כן חושב שיש לנו כרגע בעיה עם שני חלוצים שנמצאים משמעותי מתחת לרמתם. סה"כ בחיפה שיחקו הרבה יותר מהאגפים וגם בחצי השני אתמול המשחק הלך יותר לכיוון הזה, בטח בצד ימין עם דגני.
נכון, יש בעיה במסירה האחרונה (או בקרוס, אם זה מהאגף

), וב-16 עדיין לא חכמים מספיק. אין ויכוח על זה.
אם אתה חושב שעברנו את תהליך השליטה בכדור, אתה קצת חי בסרט. עם כל הכבוד לשיפור, שיחקת נגד 4 קבוצות חלשות מאוד באמצע ונגד ב"ש ששם שלטת בחצי הראשון והתפרקת בשני.
אתה תוכל להגיד שעברת את עניין השליטה בכדור שתבוא ותלחץ בטדי, אשדוד, ב"ש, ק"ש. שתבוא נגד מכבי ותנסה לפחות ללחוץ אותם ולא תיראה כמו ברווז במטווח כפי שהיה בשנה שעברה.
השיפור הוא בעצם זה שלחץ נמצא בלקסיקון של הקבוצה הזו, כי בשנתיים האחרונות גם נגד "רעננות" היו עושים לך בית ספר באמצע.
מה שהכי מעודד אותי בקבוצה הזו, שיש עוד כל כך הרבה מקום לשיפור. גם ביכולת הקבוצתית, גם שחקנים מבחינת היכולת האישית שלהם, גם 3-4 שאפשר יהיה להביא שחקנים טובים יותר עם עוד כמה לירות. וכן, גם המאמן אני מקווה שיבין את הטעויות שלו ויתקן. בודאי שהוא לא חף מהם ולא חלק בלתי נפרד ממה שקורה בקבוצה.
אני מבין את הזלזול במילה בנייה ותהליך. דווקא ממך, בתור אחד שאמור להבין שגם את מנצ'סטר של פרגוסון לקח 5 שנים לבנות, הייתי מצפה לקצת יותר אורך רוח