תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 17:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
עזרא כתב:
תודה לירון.ואגב,מאוד יוכל להיות שהדברים על הנרי היו בגדר הכפשה ומדובר במעידה חד פעמית שלו.
אני מכיר אותו 20 שנה והוא לא איש אלים ובזכותו לא מעט אוהדי הפועל לא קיבלו מכות בכל מיני סיטואציות לא נעימות.
פשוט המקרה הזה (גם אם היה חד פעמי ונדיר מבחינתו של הנרי,ושוב: יתכן שהכפישו אותו שלא בצדק.) והסיפור של ההופעה המחודשת של בן ארויה בשבת נגד הלוזונים והתגובה לה זכיתי מאדם ספציפי כשניסיתי למחות על כך ,הדליקו אצלי פרוזקטור גדול שתמיד היה דלוק בצורה מעומעמת.
הבנתי כמה שאנחנו מועדון חולה,ושני המקרים האלה הם רק סימפטום לבעיות הרבה יותר גדולות ומהותיות .

אתה לא זה שלפני קצת יותר משנה קראת לי טרחן ומנותק כשהזהרתי שזה מה שיכול לקרות?

ידידי,
גם אני כתבתי תגובה מתבקשת לעזרא ולבסוף גנזתי.

מה יעזור שנזכיר מה מקור הבעיות ומהיכן הן צמחו ואיך היה ניתן אולי למנוע אותם, ואיך פלוני הזהיר מפניהם.
טוב מאוחר מאשר אף פעם. ואם עזרא באמת התפקח והבין מי היו נשואי הערצתו עד אתמול אז גם זו התקדמות גדולה שרק יש לברך עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 21:39 
kobster כתב:
עזרא כתב:
אני כל כך מקנא באנשים כמו צ׳ימפ ואחרים שעוד יכולים לכתוב את דעתם בחופשיות בלי שידעו מי הם.
אותי מכירים גם כעזרא וגם בשמי האמיתי,ושיחת הטלפון שקיבלתי לאחר הטור ב״אדום עולה״ (וכמה כאלה לאחר הטור שעסק באמיר לובין בעיקר.) גם אם היתה רק שיחת הבהרה ותהייה על ״מדוע רשמתי ככה״ ו״למה אני חושב ככה״,או ״עשיתי נזק תדמיתי״ לפלוני,ולא היה בה כל איום.השיחה הזו הספיקה לי להבין שעלי להפסיק להביע את דעתי,גם אם זה נאמר בכלליות,בזהירות ובלי ציון שמות.
כולה אמרתי שיש אנשים בכל מיני חזיתות וגופים בקומפלקס הזה שנקרא ״הפועל תל אביב״,שעדיף לא להתעסק איתם,ואם תפתח עליהם את הפה ותגיד שהם לא בסדר (או אפילו תענה להם בצורה תקיפה אחרי שדיברו אליך לא יפה,כמו אותו בחור צעיר ו״מקושר״ שצרח עלי שלא אדבר בטלפון באמצע הצעדה לפני הדרבי ב״נוקיה״ וברור לי שאם אני עונה לו באותו טון אני מסתכן,ועוד יותר ברור לי שבחיים ה״אזרחיים״ כשאני והוא לבד הוא לא יעז לדבר אלי כך.) אתה לוקח צ׳אנס לא קטן.
עשיתי את זה בזהירות ומתוך כאב.
לא אעשה זאת יותר.
מקסימום הקבוצה שאני אוהב תתרסק.אצטרך לחיות עם זה.
לא בא לי להיות ״שירונים״ 2.
אשתוק ואשתדל לשמור את הקיא בפנים,לא אדבר בכלליות וגם לא ארמוז.
זו עוד הבעיה הקטנה,אבל ישנם אנשים שלא נולדו כשכבר סגרת 15 שנה בבלומפילד ומרשים לעצמם לקלל אותך ולדבר בחוסר כבוד אם עשית פעולה שלא מצאה חן בעיניהם (כמו הדוגמא על הטלפון בצעדה ב״נוקיה״) ואתה יודע טוב מאוד שאם תרשה לעצמך לפתוח עליהם פה בחזרה,אתה עלול למצוא את עצמך על הרצפה,כי יש להם כמה ״אמהות מגוננות״ לא סימפטיות בכלל והם אנשי שלומם של כמה אנשים חשובים.

סלח לי, כן, אבל המונולוג הזה רק נותן לגיטימציה לכל אותן "אמהות מגוננות"
השם שלי מוכר לפחות לחצי מהפורום, אני זמין כל הזמן בפייסבוק ואת הטלפון שלי לא בעיה להשיג מהאנשים הרלבנטים.
הפועל תל אביב מועדון רקוב. בהפועל תל אביב קיימת קבוצה של אוהדים שיצאו מתוכנו והגיעו לעמדות כאלו ואחרות בתוך המועדון, אני ועוד הרבה כמוני חוששים שהם לא ישחררו את העמדה שהגיעו אליה בשביל רוכש חדש ולכן עלולים לעשות פעולות שיכשילו את האפשרות הזו. אמיר לובין צריך ללכת הביתה ממזמן, האוהדים שקיבלו תפקידים בכירים במועדון ומשמשים ככלבי השמירה של ההנהלה צריכים לחזור להיות אוהדים, את השקיפות שהבטיחו לנו לפני 15 חודש צריך לקיים (בטח במה שקשור לכספים שיוצאים החוצה מהמועדון), את מה שקרה במשחק בב"ש עם הנרי וסוקו לא היה צריך לקבור בתוך המועדון אלא להוציא החוצה בהודעה מסודרת כדי שידעו שזה משהו שהוא ידוע וטופל ולא יחזור על עצמו.
מעבר לכך, קיים קשר שתיקה בלתי מובן סביב דברים שחלק מהאנשים נחשפו אליהם. אין גרון עמוק יחיד בתוך המועדון כי דברים קורים ויש מספיק כאלה שמעבירים את זה הלאה.
אותה חונטה צריכה לדעת שבסופו של דבר כל מה שהם יעשו יגיע לאנשים שיוציאו את זה החוצה. והאנשים האלה ממש לא חוששים מהם. נהפוך הוא - מי שרוצה לאיים יותר ממוזמן.

עריכה - הנרי לא איש אלים ? אתה זה שאמרת שלא בא לך להפוך ל"שירונים 2", איך זה בדיוק מסתדר ביחד ?

מה קשור הנרי לשירונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 22:11 
אני רואה כאן שלושה סוגים של אוהדים.
1.מקושרים שמעדיפים להשתיק את האמת ואפילו אם היא הרבה פחות גרוע ממה שאחרים טוענים.
2. אוהדים שחושבים שצריך לשתוק בכלל הרבה סיבות ,חלקם למען עצמם וחלקם חושבים שזה טוב לקבוצה.
3. אוהדים שחושבים שצריך להוציא הכל לבחוץ .
הבעיה היא שהמצב יוצר בקעים גדולים והפרדה בין האוהדים, ההפרדה הזו היא המחלה הכי גדולה ממש סרטן שיפגע בצורה קשה מאד בקבוצה.
אוהדים מאוחדים יכולים לעזור ולהשפיע לטובת הקבוצה בכל צורה שהיא ובמיוחד כשהקבוצה אמורה להימכר למישהו שמחפש רווח "צדדי" בהשקעה שאינה רווחית.
עוד בעיה גדולה של הפועל זה אוהדים בעלי תפקיד בקבוצה הם פשוט ישמרו על המשכורת שלהם בכל הכוח והאיטרסים של הקבוצה כבר לא יענינו אותם כאוהדים. ברור לי שאם הם ידעו על רוכש חדש שמעוניין להביא בעלי מיקצוע במקומם הם בטח יכשילו את המכירה.

הפתרון "קל" , הנהלה צריכה לצאת בהצהרה שרק אדם אחד מנהל הכל ותתן לו לעבוד, תיזרוק את מחפשי הרעות "המשכורות" (כדיי לאפשר למנהל לעבוד) ועמותה שתתמוך במהלך.
כרגע אני לא רואה באופק שרמון או מקורבים לו יעשו צעד כזה ולכן גם קשה לי להאמין שמישהו יבוא לקנות את המועדון ולמרות זאת אני ימשיך במאמצים למצוא פרייר,לפי דעתי כל אוהד באשר הוא צריך לעשות זאת.
ד"א אני חושב שאוהדים צריכים לבוא ולהגיד הכל אבל ליפני זה לברר אם הדברים אמתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ווינסטון סמית כתב:
kobster כתב:
עזרא כתב:
אני כל כך מקנא באנשים כמו צ׳ימפ ואחרים שעוד יכולים לכתוב את דעתם בחופשיות בלי שידעו מי הם.
אותי מכירים גם כעזרא וגם בשמי האמיתי,ושיחת הטלפון שקיבלתי לאחר הטור ב״אדום עולה״ (וכמה כאלה לאחר הטור שעסק באמיר לובין בעיקר.) גם אם היתה רק שיחת הבהרה ותהייה על ״מדוע רשמתי ככה״ ו״למה אני חושב ככה״,או ״עשיתי נזק תדמיתי״ לפלוני,ולא היה בה כל איום.השיחה הזו הספיקה לי להבין שעלי להפסיק להביע את דעתי,גם אם זה נאמר בכלליות,בזהירות ובלי ציון שמות.
כולה אמרתי שיש אנשים בכל מיני חזיתות וגופים בקומפלקס הזה שנקרא ״הפועל תל אביב״,שעדיף לא להתעסק איתם,ואם תפתח עליהם את הפה ותגיד שהם לא בסדר (או אפילו תענה להם בצורה תקיפה אחרי שדיברו אליך לא יפה,כמו אותו בחור צעיר ו״מקושר״ שצרח עלי שלא אדבר בטלפון באמצע הצעדה לפני הדרבי ב״נוקיה״ וברור לי שאם אני עונה לו באותו טון אני מסתכן,ועוד יותר ברור לי שבחיים ה״אזרחיים״ כשאני והוא לבד הוא לא יעז לדבר אלי כך.) אתה לוקח צ׳אנס לא קטן.
לא אעשה זאת יותר.
זו עוד הבעיה הקטנה,אבל ישנם אנשים שלא נולדו כשכבר סגרת 15 שנה בבלומפילד ומרשים לעצמם לקלל אותך ולדבר בחוסר כבוד אם עשית פעולה שלא מצאה חן בעיניהם (כמו הדוגמא על הטלפון בצעדה ב״נוקיה״) ואתה יודע טוב מאוד שאם תרשה לעצמך לפתוח עליהם פה בחזרה,אתה עלול למצוא את עצמך על הרצפה,כי יש להם כמה ״אמהות מגוננות״ לא סימפטיות בכלל והם אנשי שלומם של כמה אנשים חשובים.

סלח לי, כן, אבל המונולוג הזה רק נותן לגיטימציה לכל אותן "אמהות מגוננות"
השם שלי מוכר לפחות לחצי מהפורום, אני זמין כל הזמן בפייסבוק ואת הטלפון שלי לא בעיה להשיג מהאנשים הרלבנטים.
הפועל תל אביב מועדון רקוב. בהפועל תל אביב קיימת קבוצה של אוהדים שיצאו מתוכנו והגיעו לעמדות כאלו ואחרות בתוך המועדון, אני ועוד הרבה כמוני חוששים שהם לא ישחררו את העמדה שהגיעו אליה בשביל רוכש חדש ולכן עלולים לעשות פעולות שיכשילו את האפשרות הזו. אמיר לובין צריך ללכת הביתה ממזמן, האוהדים שקיבלו תפקידים בכירים במועדון ומשמשים ככלבי השמירה של ההנהלה צריכים לחזור להיות אוהדים, את השקיפות שהבטיחו לנו לפני 15 חודש צריך לקיים (בטח במה שקשור לכספים שיוצאים החוצה מהמועדון), את מה שקרה במשחק בב"ש עם הנרי וסוקו לא היה צריך לקבור בתוך המועדון אלא להוציא החוצה בהודעה מסודרת כדי שידעו שזה משהו שהוא ידוע וטופל ולא יחזור על עצמו.
מעבר לכך, קיים קשר שתיקה בלתי מובן סביב דברים שחלק מהאנשים נחשפו אליהם. אין גרון עמוק יחיד בתוך המועדון כי דברים קורים ויש מספיק כאלה שמעבירים את זה הלאה.
אותה חונטה צריכה לדעת שבסופו של דבר כל מה שהם יעשו יגיע לאנשים שיוציאו את זה החוצה. והאנשים האלה ממש לא חוששים מהם. נהפוך הוא - מי שרוצה לאיים יותר ממוזמן.

עריכה - הנרי לא איש אלים ? אתה זה שאמרת שלא בא לך להפוך ל"שירונים 2", איך זה בדיוק מסתדר ביחד ?

מה קשור הנרי לשירונים?

עשה טוב ואל תכין לי פה סלט מעגבניות ומנגו.
לא אמרתי שזה קשור ולא הזכרתי שמות.
ממש לא התכוונתי להנרי.
*גם אני נתתי פעם סטירה למישהו.
אני איש אלים?
(התגובה כוונה בדיעבד לקובסטר אחרי שקראתי שוב את התגובה הקצרה של ווינסטון סמית)
ואגב,את הנרי אני מכיר טוב 20 שנה ואני לא משייך אותו לשום חונטה או מאפייה.
את האחרים שאתה בוודאי מתכוון אליהם קובסטר,אני לא מכיר אישית.
הנרי איש טוב שיודע שטעה.
אתה גם החלטת שכל מה שאמרו עליו נכון.שהוא כלב שמירה וכו וכו
את האחרים אני לא מכיר.הנרי הוא לא כלב שמירה.
*ואם כבר הבנת הנקרא קובסטר,אז תקשר את המילה ״שירונים״ יותר מהסיפור של הבחור הצעיר מהצעדה ב״נוקיה״ ומסיפור בן ארויה והמקורבים שעוד מגינים עליו,לא התכוונתי שבגלל הנרי אלקבץ אני חושש להיות שירונים 2.
הטיימינג של הטור הזה הוא קצת בעייתי,אבל הוא לא בא להצביע על סיפור הנרי כאם כל הבעיות בקהל.
אפשר להגיד שיותר הושפעתי ממה שקרה לי נגד הלוזונים בהקשר של בן ארויה.
יש המון טינופות בקהל שלנו.המון.
הנרי הוא לא אחד מהם,ואמרתי לו כמה פעמים והוא יודע שטעה בענק.
ואתה,בדקת בכלל ויש לך הוכחה שהנרי הוא כלב השמירה של חיים רמון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 23:16 
רק ביחד כתב:
אני רואה כאן שלושה סוגים של אוהדים.
1.מקושרים שמעדיפים להשתיק את האמת ואפילו אם היא הרבה פחות גרוע ממה שאחרים טוענים.
2. אוהדים שחושבים שצריך לשתוק בכלל הרבה סיבות ,חלקם למען עצמם וחלקם חושבים שזה טוב לקבוצה.
3. אוהדים שחושבים שצריך להוציא הכל לבחוץ .
הבעיה היא שהמצב יוצר בקעים גדולים והפרדה בין האוהדים, ההפרדה הזו היא המחלה הכי גדולה ממש סרטן שיפגע בצורה קשה מאד בקבוצה.
אוהדים מאוחדים יכולים לעזור ולהשפיע לטובת הקבוצה בכל צורה שהיא ובמיוחד כשהקבוצה אמורה להימכר למישהו שמחפש רווח "צדדי" בהשקעה שאינה רווחית.
עוד בעיה גדולה של הפועל זה אוהדים בעלי תפקיד בקבוצה הם פשוט ישמרו על המשכורת שלהם בכל הכוח והאיטרסים של הקבוצה כבר לא יענינו אותם כאוהדים. ברור לי שאם הם ידעו על רוכש חדש שמעוניין להביא בעלי מיקצוע במקומם הם בטח יכשילו את המכירה.

הפתרון "קל" , הנהלה צריכה לצאת בהצהרה שרק אדם אחד מנהל הכל ותתן לו לעבוד, תיזרוק את מחפשי הרעות "המשכורות" (כדיי לאפשר למנהל לעבוד) ועמותה שתתמוך במהלך.
כרגע אני לא רואה באופק שרמון או מקורבים לו יעשו צעד כזה ולכן גם קשה לי להאמין שמישהו יבוא לקנות את המועדון ולמרות זאת אני ימשיך במאמצים למצוא פרייר,לפי דעתי כל אוהד באשר הוא צריך לעשות זאת.
ד"א אני חושב שאוהדים צריכים לבוא ולהגיד הכל אבל ליפני זה לברר אם הדברים אמתיים.

"הבקע" קיים בפורום הרבה יותר מבמציאות. האווירה בבלומפילד לא הייתה כל כך טובה כבר הרבה מאוד זמן. יש עשרות אלפי אנשים שאוהבים את המועדון הזה, ורובם היו מעדיפים לא לקרוא לו מועדון רקוב. לרובם גם יש דעה שלא מתיישרת רק עם המיינסטרים של פורום שדים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
הרוב גם לא יודע מעבר למה שכתוב בוואן. ובוואן לא כתוב על הפועל כלום כבר חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
אה, פתאום חשובה המסה? אז שתי הערות:
1. המסה של האוהדים, המעגל השלישי והלאה, לא מעורה בניואנסים ובמה שקורה במועדון, ולכן לא מודעת למצבו הבעייתי.
2. המסה של האוהדים, תחבק בוודאות כל רוכש שיגיע למועדון. גם אז תהיה בעדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 23:32 
1. אני אוהב את הפועל.
2. אין לי רצון להכנס לדיון הזה מעבר למה שכתבתי.
3. יש לנו קבוצה טובה.
4. :hapoel:

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 23:43 
לירון האדום כתב:
עזרא :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 06:36 
אנשים, אתם איבדתם את זה לגמרי.

רמת ההגזמה פה, התגובות ההיסטריות, החזונות האפוקליפטיים ותלישת השערות הוירטואלית, הם כבר הרבה מעבר לשלב המוגזם. זה כבר בשלב המגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 06:40 
נועם שחם כתב:
אנשים, אתם איבדתם את זה לגמרי.

רמת ההגזמה פה, התגובות ההיסטריות, החזונות האפוקליפטיים ותלישת השערות הוירטואלית, הם כבר הרבה מעבר לשלב המוגזם. זה כבר בשלב המגוחך.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
נועם,
לא צריך להיות היסטרי ולא צריך להיות שאנן, אני כן מסכים שבפורום הכל מקבל מימד הרבה יותר אפוקליפטי ממה שהוא באמת.
אני לא מסתכל על מה שקורה עכשיו. אני מסתכל על מה שעומד לקרות בינואר או לקראת העונה הבאה לכל המאוחר.
הפועל תל אביב לא תוכל להמשיך במתכונתה הנוכחית. הגרעון מהשנה גולגל בחלקו לעונה הבאה, החלק השני נפל על אנשים במערכת שירצו בוודאי לקבל את כספם בחזרה, בעלי המניות ירצו גם הם (כנראה) לקבל כסף עברו החלק שלהם בהפועל ואם אני קורא נכון את המפה יש לפחות בן אדם אחד שעלול להוות בעיה, האנשים שנמצאים כרגע בתפקידים בכירים במערכת לא ישמחו לוותר על המקום שלהם בכזו קלות ומה שיותר מדאיג זה שכל המקורבים למיניהם שהתרגלנו לראות בשנה וחצי האחרונות (ולפני עידן טביב) מבינים שרוכש חדש משמעותו הפסקת השכונה שקורת סביב מקבלי ההחלטות במועדון.

הדוגמאות שהובאו פה הן רק סימפטומים של הבעיה, לא הבעיה עצמה, הדגשתי את זה שוב ושוב.
המועדון צריך בעלים חדש והחשש הוא שמי שנמצא היום במועדון לא יתן לזה לקרות.
כן היסטרי, לא היסטרי. אתה לפחות יכול להודות שהחשש הזה הוא לגיטימי לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 14:14 
אני חושב שכל אחד שיש לו טיפה שכל מבין שהמצב הקיים בעייתי, וחייבים לשנות כיוון ומהר אבל גם לא צריך לייצר לחץ והיסטריה מסביב למועדון על הרקע הזה ולא צריך גם לנפח את הענין מעל ומעבר. צריך לקיים דיון בבעיות בצורה שקולה. אנחנו לא במקום שצריך לעלות על בריקדות. עדין לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אנחנו לא במקום שצריך לעלות על בריקדות.

וזה מאדם שאני מאוד מעריך.

תבינו איפה אנחנו ותפסיקו לטחון מים ולבזבז אנרגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
נועם שחם כתב:
אנחנו לא במקום שצריך לעלות על בריקדות.

וזה מאדם שאני מאוד מעריך.

תבינו איפה אנחנו ותפסיקו לטחון מים ולבזבז אנרגיה.

אם זה תרגיל בלכתוב הודעה שנראית אמיתית אבל בעצם אין בה תוכן אז כל הכבוד.
אם רצית לקחת חלק בדיון אז כשלת באופן יסודי, כי אי אפשר להבין מההודעה שלך מה אתה רוצה בכלל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
מתערבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אני מוותר, אתה ממש טוב בזה.
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 15:57 
אז לא הבנתי...צריך או לא צריך לעלות על בריקדות? :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 16:06 
14 עמודים ועדיין לא הבנתי לאן הפועל הולכת...

לאלו שנמצאים בקצה הסקאלה של עקומת הפעמון להלן תקציר ומספר מסקנות מהעמודים עד כה:

1. אין שום סתירה ערכית או לוגית בכך שאוהד שמונה לתפקיד במועדון מדליף חומר המשמש אחרים לגנות את עצם העובדה שאוהדים ממונים לתפקידים במועדון, סה"כ סוג של מדען גרעין אשר חשף את סודות האטום מהכור בחודורוב לקובסטר-טיימס.

2. לעולם שמועות והכפשות של אינטרסנטים לכאורה יהיו עדיפות על עדויות ממקור ראשון של אוהדים מוכרים ומוערכים שרחמנא ליצלן לא מסתתרים מאחורי כינויים.

3. קרקעית הירקון מלאה באוהדים שביקרו את התנהלות המועדון, על פי ההערכות החונטה השלטת העלימה מאות אוהדים שסך הכל דאגו לעתיד הקבוצה.

4. על מנת שהפועל תל אביב תהיה קבוצה מצליחה עטורת גביעים אליפויות והצלחות באירופה, תנאי הכרחי הוא שבעליה ומנהליה לא יהיו אוהדי הקבוצה, רצוי אף שיהיו שונאיה.

5. אם האוהד אינו אתה אזי מעורבות אוהדים זה דבר נורא.

6. מכיוון שמדובר סך הכל בפורום אינטרנטי זניח ולא מייצג ניתן לפרסם פה שמות של אנשים על ימין ועל שמאל, לפרסם השערות והכפשות לגביהם בפרהסיה גם אם המקורות לכל אלו לוטים בערפל. אבל חלילה מלעשות כאן אאוטינג למשתמשים!

7. עזרא מרגיש נורא מאוים משיחות טלפון ומילדים לאמהות מגוננות, הוא כל כך חושש עד שהוא מפרסם חדשות לבקרים תחת כל עץ רענן כמה הוא מאוים וכמה האיומים אפקטיביים ושהוא יפסיק לעשות את זה.
.
8. האוכל במסעדה של אופטימי טרי בהרבה מההודעות הממוחזרות שלו בפורום.

9. רוי האדום ממשיך לשתות לפני משחקים למרות שהאפוקליפסה עכשיו.

10. מחשש ממפגשים עם אנשים בזויים בבלומפילד נמנע שירונים זה שנים מלפקוד את בלומפילד, בפרט אחרי שבשיפוצים התקינו מראות בשירותים, אי לכך הוא מצא מקלט מדיני בפורום הזונה כשעיר לעזאזל.

11. יש בפורום משתמשים חוצפנים וסותמי פיות שמסרבים להיכנס לפאניקה ומסרבים להאמין לשמועות וחצאי דברים.

12.בזמן האחרון על מנת להירשם לפורום שדים אדומים עלייך להוכיח שאתה משתמש פעיל בפורום השחקן ה12, המלצות ממשתמשים ותיקים פה בפורום לא יענו.

13. לאור ההתרחשויות האחרונות המשתמש עמרי קנדה מחפש את הטלפון של היאחב"ל.

14. התופעה הבזויה של יוזרים לא מקוריים המשתמשים ביוזרים מקוריים היא אם כל חטאת וחייבת להיפסק!

15. המשתמש "חבק אותי" הוא מושחת שנתן את היוזר שלו לאחרים בעקבות הצעה שהוא לא יכל לסרב לה(לינקים איכותיים לפורנו עם גמדים)

16. הפועל שכונה.

17. מכבי זונה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לא אעשה זאת יותר.

לקרוא את זה , זה כמו להפסיד בדרבי.

מזעזע

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
למה מזעזע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:

לאלו שנמצאים בקצה הסקאלה של עקומת הפעמון להלן תקציר ומספר מסקנות מהעמודים עד כה:

צריך להיות פרופסור בשביל להבין את מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:

10. מחשש ממפגשים עם אנשים בזויים בבלומפילד נמנע שירונים זה שנים מלפקוד את בלומפילד, בפרט אחרי שבשיפוצים התקינו מראות בשירותים, אי לכך הוא מצא מקלט מדיני בפורום הזונה כשעיר לעזאזל.

17. מכבי זונה!

כיוון שברור לי שלא המשתמש המקורי כתב את זה (אני מהמר על הלא משתמש הבולגרי אגב) וכיוון ששמי הוזכר שם ורק עכשיו גיליתי אבקש לציין מס' דברים:
1. אוימתי גם אוימתי בטלפון אחרי המקרה ההוא
2. לפני שנתיים, בעונת קשטן, הגעתי לשלושה משחקים בשער 7. משער 5 זיהו אותי ואיימו גם משם לכן נאלצתי לברוח מוקדם
3. אני כבר שנים לא בפורום הזונה אחרי שהורחקתי
4. לא רק אני מאוים בהפועל

לילה טוב,אפשר לחזור לנושא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
למה מזעזע ?

שאלת ברצינות ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2013, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
הנושא כאן כבר שבועות ועדיין כל כניסה שהנושא מופיע אני חושב שזה אשכול על לאן החולירות

תמשיכו בויכוח העקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
כל יום שעובר זה נעשה גרוע יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הפועל תל אביב הוא מועדון חולה ללא זהות ניהולית ומקצוענית. ההתנהלות הנוכחית אפופה במסך עשן שחונק כל סיכוי לשינוי. העתיד הכלכלי? לוט בערפל

http://red-fans.com/Article.asp?id=10106

תזכרו טוב טוב את הטור הזה, יש 2 אופציות גרועות:
1. הפועל לא תמכר שנים רבות ותשאר ספק של רמון, ספק של מוני, ספק של טביב, ספק של אנשי עסקים\עסקנים עם פיסות ממנה, שמסביבה אנשים לא מקצועיים רוקדים על הצעצוע, ועמותה שתקועה להם בגרון כי היא באמת רוצה בטובת המועדון ומורכבת מאנשים שרוב רובם מדהימים, ואני מאמין שהם היחידים שמפללים לרוכש.
2. הפועל תדרדר מהר מאד בשנה-שנתיים הקרובות לכדי הרס, ואז היא תמכר לכל המרבה במחיר רק להפטר מהברוך הזה, ואז הדרך לטביב הבא קרובה מתמיד.

אין שום אופציה אחרת למי שלא רוצה למכור ורצה למשוך את המסטיק לקצה גבול היכולת.
או במילים אחרות...נוכלים עלייך הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
הטור הוא טור טוב ומעודן כדרכו של כותב הטור, אבל, מגמד את עומק השערוריה.
כותב הטור לא הישתמש בכל המידע העומד לרשותו, ואני יודע שעומד לרשותו מידע נוסף, ממנו עולה סירחון רב. טוב שהשאיר קצת לטור הבא שלו או של מישהו אחר.
עומק הסירחון, חוסר הלויאליות של כמה אוהדים לחבריהם שנתנו בהם אמון והפקידו בידיהם כספים מסמר שיער. חלקם אף פועלים מתוך ניגוד אינטרסים ומשמשים עלי תאנה לאנשים המוזכרים בטור ומובילים כיום את המועדון.

יעברו כמה שבועות וכולם נדע את עומק הסירחון.
נתבקשתי לתת לאנשים זמן לפעול ולכן לא אפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 01:28 
אדום אופטימי כתב:
הטור הוא טור טוב ומעודן כדרכו של כותב הטור, אבל, מגמד את עומק השערוריה.
כותב הטור לא הישתמש בכל המידע העומד לרשותו, ואני יודע שעומד לרשותו מידע נוסף, ממנו עולה סירחון רב. טוב שהשאיר קצת לטור הבא שלו או של מישהו אחר.
עומק הסירחון, חוסר הלויאליות של כמה אוהדים לחבריהם שנתנו בהם אמון והפקידו בידיהם כספים מסמר שיער. חלקם אף פועלים מתוך ניגוד אינטרסים ומשמשים עלי תאנה לאנשים המוזכרים בטור ומובילים כיום את המועדון.

יעברו כמה שבועות וכולם נדע את עומק הסירחון.
נתבקשתי לתת לאנשים זמן לפעול ולכן לא אפרט.

כל טיפש יכול להבין שאתה מדבר על ניהול "כושל" של העמותה.
אם זה כך באמת הכל אבוד וכדיי שהקבוצה תתנפץ לרסיסים ושמישהו ירים אותה לעט לעט מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2013, 03:39 
אורנה אוסטפלד כתב:
חבק אותי... כתב:

17. מכבי זונה!

כיוון שברור לי שלא המשתמש המקורי כתב את זה (אני מהמר על הלא משתמש הבולגרי אגב) וכיוון ששמי הוזכר שם ורק עכשיו גיליתי אבקש לציין מס' דברים:
1. אוימתי גם אוימתי בטלפון אחרי המקרה ההוא
2. לפני שנתיים, בעונת קשטן, הגעתי לשלושה משחקים בשער 7. משער 5 זיהו אותי ואיימו גם משם לכן נאלצתי לברוח מוקדם
3. אני כבר שנים לא בפורום הזונה אחרי שהורחקתי
4. לא רק אני מאוים בהפועל

לילה טוב,אפשר לחזור לנושא

אתה לא מגיע למשחקים של הפועל בגלל פחד מאוהדים של הפועל?
אם כן,אז זה בושה לכולנו שאוהד של הפועל מפחד להגיע למשחקים של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: