עזרא כתב:
אני כל כך מקנא באנשים כמו צ׳ימפ ואחרים שעוד יכולים לכתוב את דעתם בחופשיות בלי שידעו מי הם.
אותי מכירים גם כעזרא וגם בשמי האמיתי,ושיחת הטלפון שקיבלתי לאחר הטור ב״אדום עולה״ (וכמה כאלה לאחר הטור שעסק באמיר לובין בעיקר.) גם אם היתה רק שיחת הבהרה ותהייה על ״מדוע רשמתי ככה״ ו״למה אני חושב ככה״,או ״עשיתי נזק תדמיתי״ לפלוני,ולא היה בה כל איום.השיחה הזו הספיקה לי להבין שעלי להפסיק להביע את דעתי,גם אם זה נאמר בכלליות,בזהירות ובלי ציון שמות.
כולה אמרתי שיש אנשים בכל מיני חזיתות וגופים בקומפלקס הזה שנקרא ״הפועל תל אביב״,שעדיף לא להתעסק איתם,ואם תפתח עליהם את הפה ותגיד שהם לא בסדר (או אפילו תענה להם בצורה תקיפה אחרי שדיברו אליך לא יפה,כמו אותו בחור צעיר ו״מקושר״ שצרח עלי שלא אדבר בטלפון באמצע הצעדה לפני הדרבי ב״נוקיה״ וברור לי שאם אני עונה לו באותו טון אני מסתכן,ועוד יותר ברור לי שבחיים ה״אזרחיים״ כשאני והוא לבד הוא לא יעז לדבר אלי כך.) אתה לוקח צ׳אנס לא קטן.
עשיתי את זה בזהירות ומתוך כאב.
לא אעשה זאת יותר.
מקסימום הקבוצה שאני אוהב תתרסק.אצטרך לחיות עם זה.
לא בא לי להיות ״שירונים״ 2.
אשתוק ואשתדל לשמור את הקיא בפנים,לא אדבר בכלליות וגם לא ארמוז.
זו עוד הבעיה הקטנה,אבל ישנם אנשים שלא נולדו כשכבר סגרת 15 שנה בבלומפילד ומרשים לעצמם לקלל אותך ולדבר בחוסר כבוד אם עשית פעולה שלא מצאה חן בעיניהם (כמו הדוגמא על הטלפון בצעדה ב״נוקיה״) ואתה יודע טוב מאוד שאם תרשה לעצמך לפתוח עליהם פה בחזרה,אתה עלול למצוא את עצמך על הרצפה,כי יש להם כמה ״אמהות מגוננות״ לא סימפטיות בכלל והם אנשי שלומם של כמה אנשים חשובים.
סלח לי, כן, אבל המונולוג הזה רק נותן לגיטימציה לכל אותן "אמהות מגוננות"
השם שלי מוכר לפחות לחצי מהפורום, אני זמין כל הזמן בפייסבוק ואת הטלפון שלי לא בעיה להשיג מהאנשים הרלבנטים.
הפועל תל אביב מועדון רקוב. בהפועל תל אביב קיימת קבוצה של אוהדים שיצאו מתוכנו והגיעו לעמדות כאלו ואחרות בתוך המועדון, אני ועוד הרבה כמוני חוששים שהם לא ישחררו את העמדה שהגיעו אליה בשביל רוכש חדש ולכן עלולים לעשות פעולות שיכשילו את האפשרות הזו. אמיר לובין צריך ללכת הביתה ממזמן, האוהדים שקיבלו תפקידים בכירים במועדון ומשמשים ככלבי השמירה של ההנהלה צריכים לחזור להיות אוהדים, את השקיפות שהבטיחו לנו לפני 15 חודש צריך לקיים (בטח במה שקשור לכספים שיוצאים החוצה מהמועדון), את מה שקרה במשחק בב"ש עם הנרי וסוקו לא היה צריך לקבור בתוך המועדון אלא להוציא החוצה בהודעה מסודרת כדי שידעו שזה משהו שהוא ידוע וטופל ולא יחזור על עצמו.
מעבר לכך, קיים קשר שתיקה בלתי מובן סביב דברים שחלק מהאנשים נחשפו אליהם. אין גרון עמוק יחיד בתוך המועדון כי דברים קורים ויש מספיק כאלה שמעבירים את זה הלאה.
אותה חונטה צריכה לדעת שבסופו של דבר כל מה שהם יעשו יגיע לאנשים שיוציאו את זה החוצה. והאנשים האלה ממש לא חוששים מהם. נהפוך הוא - מי שרוצה לאיים יותר ממוזמן.
עריכה - הנרי לא איש אלים ? אתה זה שאמרת שלא בא לך להפוך ל"שירונים 2", איך זה בדיוק מסתדר ביחד ?