תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מועצת אירופה: המילה - הפרה של זכויות אדם
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
כמה מהחברים הכי טובים שלי לא עברו ברית מילה. אף אחד מהם לא הרגיש בשום שלב "מושפל" או "נחות" או "חריג" בגלל זה(אחד מהם בדיוק ההפך), והיחיד מבינהם שהחליט לעשות את זה בעצמו בסופו של דבר עשה את זה רק בשביל שיוכל להתחתן בארץ.
ואפילו אם הוא כן יהיה בסביבה שבה יתייחסו אליו כ"חריג" כי לא שיכרו אותו בגיל 8 יום, חתכו לו את הזין ומצצו אותו, וישפילו אותו בגלל היותו "חריג"-אני מקווה שאם וכאשר יהיו לי ילדים הם ירגישו חריגים בחברה כזאת בכל מקרה. ובכל מקרה באיזשהו שלב "אבל כל האחרים עושים" יפסיק להיות נימוק לקבלת החלטות בקשר לילד. האם הגבול עובר ב"אבל כל ההורים האחרים קונים לילדים שלהם סיגריות", "כל ההורים האחרים לוקחים את הילדים שלהם לזונה בתור מתנת בר מצווה", "כל ההורים האחרים חותכים לילד שלהם את יד שמאל בגיל 5, מבשלים אותה ונותנים להם לאכול אותה", או "כל ההורים האחרים נותנים למישהו שהכשרתו החירורגית היא בעיקר פגאנית לשכר את הילד שלהם, לחתוך לו את הזין ולמצוץ ממנו את הדם, כשההצדקה העיקרית לנושא היא "מסורת"".

בקשר להאם לא לימול את הילד השני אחרי שהראשון כן עבר ברית מילה-אני חושב שתמיד אפשר לקוות שהילדים שלך והסביבה שלכם פשוט לא יהיו בעלי אובססיה לבולבולים ולא יראו ב"שלמות הבולבול" קריטריון משמעותי כל כך בשיפוט שלהם כלפי עצמם ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:
יש בעיה עקרונית עם זה שהורה מחליט החלטה שכזו עבור הבן שלו.

להחלטה אם להניק או לא להניק את הילוד ולהאכיל אותו בפורמולה במקום יש משמעויות מרחיקות לכת פי כמה וכמה.

אז מה תגיד על אישה שמחליטה לא להניק את בנה ולהאכיל אותו תחליפי חלב אם סינתטיים רק מפני שהיא חרדה לגזרתה?

אוף טופיק,
מה? זה קיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
its-sick כתב:
kobster כתב:
זה בקטנה. הבדל פיזיולוגי יותר קשה להסתיר ויותר קשה לתקן. ילדים הם העם הכי אמיתי שיש וברגע שהילד שלך יעמוד עם הבולבול בחוץ בגיל חמש ליד ילדים אחרים, הם יראו את ההבדל תוך שניה ורבע ואז לך תצא מזה.
זה עדיין לא השיקול המרכזי ובכלל, כל אחד ומה שחשוב לו. אם אתה חושב שזה נושא אקוטי מבחינתך, בוחן את כל ההיבטים ומוכן לקחת על עצמך השלכות עתידיות - לך על זה.
אז אני מבין שאתה אף פעם לא תעזוב את הארץ. מה אתה צריך שהילד שלך יהיה היחיד שחתוך?

מי אמר לך ששם לא חותכים ? יש לא מעט שעושים את זה, כאמור, ממניעים רפואיים.
אפילו ג'ואי מחברים היה נימול ;)

כאמור, בדקתי זאת בזמנו (זמנו היה לפני כעשר שנים) ומצאתי כי יותר מתשעים אחוזים מהבנים שנולדים בארה"ב עוברים ניתוח מילה בבית החולים, עוד בטרם עוזבים הביתה. גם שם זה חריג מאוד להיות ערל.

ואלפקה, מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:
יש בעיה עקרונית עם זה שהורה מחליט החלטה שכזו עבור הבן שלו.

להחלטה אם להניק או לא להניק את הילוד ולהאכיל אותו בפורמולה במקום יש משמעויות מרחיקות לכת פי כמה וכמה.

אז מה תגיד על אישה שמחליטה לא להניק את בנה ולהאכיל אותו תחליפי חלב אם סינתטיים רק מפני שהיא חרדה לגזרתה?

אוף טופיק,
מה? זה קיים?

זה לא אשכול בשבילך - מדברים על לימול בולבולים,לא על לימול גובה של אנשים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שיש כמה בחורות שהיו שמחות להוסיף לרזומה שלהן שלישייה עם שני אחים, כשהאחד נימול והשני לא.
בטח בכיוון של שנת 2030 ואילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני בטוח שיש כמה בחורות שהיו שמחות להוסיף לרזומה שלהן שלישייה עם שני אחים, כשהאחד נימול והשני לא.

באיזה עמדה יהיה האח עם "המקוצר"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

כאמור, בדקתי זאת בזמנו (זמנו היה לפני כעשר שנים) ומצאתי כי יותר מתשעים אחוזים מהבנים שנולדים בארה"ב עוברים ניתוח מילה בבית החולים, עוד בטרם עוזבים הביתה. גם שם זה חריג מאוד להיות ערל.

זה כבר מזמן לא נכון, ב2010 רק 58% מהילדים נימולו
http://www.npr.org/blogs/health/2013/08/22/214406903/popularity-of-circumcision-falls-in-u-s-especially-out-west

והערת אגב, ברגע שהילד מגיע לבגרות מינית צריך להסביר לו איך לנקות את העורלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 16:51 
אנטיגונה כתב:

אני לא בטוח כמה אחים יהיו מבסוטים להשלים שלישייה עם אחיהם, נימול או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
ועוד הערת אגב, לגבי מניעת HIV ומחקר נסיבתי. באותה מידה אם ישוו בין שבדיה לארה"ב יגלו שבארה"ב יש יותר נשאים מאשר בשבדיה למרות שהם נימולים ובשבדיה לא.
ולכן ההמלצות של אירגון הבריאות העולמי היא רק למדינות עולם שלישי שאין בהם חינוך מיני ולא לעולם המערבי ששם לחינוך יש הפעה יותר גדולה ואף אחד לא רוצה לפגוע בהנאה העתידית של הילד שלו או אפילו לסיכון שבמילה עצמה (תראו כמה אנשים בארץ התנגדו לחיסון המוחלש לפוליו כאשר הסיכון מתהליך המילה גדול יותר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
ועוד הערת אגב, לגבי מניעת HIV ומחקר נסיבתי. באותה מידה אם ישוו בין שבדיה לארה"ב יגלו שבארה"ב יש יותר נשאים מאשר בשבדיה למרות שהם נימולים ובשבדיה לא.
ולכן ההמלצות של אירגון הבריאות העולמי היא רק למדינות עולם שלישי שאין בהם חינוך מיני ולא לעולם המערבי ששם לחינוך יש הפעה יותר גדולה ואף אחד לא רוצה לפגוע בהנאה העתידית של הילד שלו או אפילו לסיכון שבמילה עצמה (תראו כמה אנשים בארץ התנגדו לחיסון המוחלש לפוליו כאשר הסיכון מתהליך המילה גדול יותר)

אתה מטעה, כי הפחתת הסיכון על ידי מילה היא לא מבוססת על מחקר נסיבתי, כפי שכתבתי כבר, אלא קיים מחקר איכותי ועשיר על הסיבות הפתופיזיולוגיות והאנטומיות לכך. בפועל שני גברים יקיימו יחסי מין עם בחורה נגועה ב- HIV, אחד מהם נימול והשני לא, לנימול 60% פחות סיכון להדבק פר-אקט מיני. אם בחור נימול יקיים 500 אקטים לא מוגנים עם נשא או נשאית בוודאי שה- 60% האלו לא יועילו לו, לכן אין ממש קשר בין הנתונים לדוגמה שהבאת על ארה"ב ושוודיה (מה גם שיחסי מין היא ממש לא הדרך היחידה להדבקות). ברור שלחינוך יש משמעות אדירה במניעת תפוצת המחלה כמו גם לאחריות אישית, אבל גם למחונכים ופעילים מינית יש תקלות לצערנו, ואם יש שכבת הגנה נוספת זה בוודאי מועיל. לגבי ההמלצות של ארגון הבריאות העולמי - ברור שהן חלות על מדינות עולם שלישי, ולו בגלל שאלו המדינות בהן הארגון הזה משקיע את מירב מאמציו, למדינות מפותחות יש את המערכות בריאות המתקדמות שלהן, עם שיעור נשאים נמוך יותר ודרכי התמודדות אחרות. אבל אין בזה בכדי לגרוע ולו במאומה מהיתרון הבריאותי שמעניקה ברית מילה.

והצהרה כמו "פגיעה בהנאה המינית" היא, איך לומר, קצת תלושה. את חטאי אני מזכיר היום.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 17:28 
סמל אישי של המשתמש
הפחתה של 60% בסיכוי הדבקה זה זניח, בטח שלא שווה לקטוע איבר בשביל זה. יש דרכים הרבה יותר טובות ויעילות להתגונן ממחלות מין.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 17:50 
@אדום-עולה-בבלומפילד
#רשיון להורות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
"לקטוע איבר", נו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:25 
אשרינו שזכינו לחיות אלוקות,ולקיים את הקשר הנצחי הרוחני עם הבורא...
הערלה היא לא רק דבר גשמי,כאשר מסירים את הערלה בעצם חורטים קשר
אמיתי עם הבורא ומסירים את הקליפות ונותנים כח לנשמה האלוקית להכנס ולהתחיל במלחמה ובקונפליקט עם הנפש הבהמית שנמצאת תחת שליטת הקליפות.
אותי לא מעניין שום טיעון בריאותי,מספיק שיש ציווי בתורה והסברים רוחניים עמוקים בתורת הקבלה לעניין של ברית מילה כדי להבין איזה דבר חזק זה,שאפילו אתאיסטים גמורים עושים את זה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
kobster כתב:
והעובדה שהוא עלול להיות חריג משאר בני גילו.

פעם אחת ולתמיד אני מנסה להבין על איזה חריגות אתה מדבר? מתי יוצא לילדים להסתובב ערומים ולהשוות את הזין שלהם. חלאס.

א. ילדים/נערים כן עושים את זה, או לפחות משתינים באיקס או מתקלחים במקלחות חשופות.
ב. כשברת המזל תתקרב על מנת לבצע תענוג אוראלי, היא תשים לב שיש שם משהו שלא היה בבולבולים הקודמים שפגשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
אחד אדום כתב:
kobster כתב:
והעובדה שהוא עלול להיות חריג משאר בני גילו.

פעם אחת ולתמיד אני מנסה להבין על איזה חריגות אתה מדבר? מתי יוצא לילדים להסתובב ערומים ולהשוות את הזין שלהם. חלאס.

א. ילדים/נערים כן עושים את זה, או לפחות משתינים באיקס או מתקלחים במקלחות חשופות.
ב. כשברת המזל תתקרב על מנת לבצע תענוג אוראלי, היא תשים לב שיש שם משהו שלא היה בבולבולים הקודמים שפגשה.

א. ילדים יורדים על הכל. זה לא משנה אם זה עורלה או משקפיים.
ב. היא תשים לב הרבה לפני השלב האוראלי, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כל החתלה ונגמר הסיפור.
אל תעשו מזה יותר ממה שזה באמת. אנחנו מאכילים את הילדים שלנו בכ"כ הרבה רעל וחושפים אותם לסיכונים זיהומיים הרבה יותר גדולים שברית מילה זה ממש כלום
.

כל כך נכון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 07:52 
zink כתב:
@אדום-עולה-בבלומפילד
#רשיון להורות

זינק יקר,
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
כמה מהחברים הכי טובים שלי לא עברו ברית מילה. אף אחד מהם לא הרגיש בשום שלב "מושפל" או "נחות" או "חריג" בגלל זה(אחד מהם בדיוק ההפך), והיחיד מבינהם שהחליט לעשות את זה בעצמו בסופו של דבר עשה את זה רק בשביל שיוכל להתחתן בארץ.
ואפילו אם הוא כן יהיה בסביבה שבה יתייחסו אליו כ"חריג" כי לא שיכרו אותו בגיל 8 יום, חתכו לו את הזין ומצצו אותו, וישפילו אותו בגלל היותו "חריג"-אני מקווה שאם וכאשר יהיו לי ילדים הם ירגישו חריגים בחברה כזאת בכל מקרה. ובכל מקרה באיזשהו שלב "אבל כל האחרים עושים" יפסיק להיות נימוק לקבלת החלטות בקשר לילד. האם הגבול עובר ב"אבל כל ההורים האחרים קונים לילדים שלהם סיגריות", "כל ההורים האחרים לוקחים את הילדים שלהם לזונה בתור מתנת בר מצווה", "כל ההורים האחרים חותכים לילד שלהם את יד שמאל בגיל 5, מבשלים אותה ונותנים להם לאכול אותה", או "כל ההורים האחרים נותנים למישהו שהכשרתו החירורגית היא בעיקר פגאנית לשכר את הילד שלהם, לחתוך לו את הזין ולמצוץ ממנו את הדם, כשההצדקה העיקרית לנושא היא "מסורת"".

בקשר להאם לא לימול את הילד השני אחרי שהראשון כן עבר ברית מילה-אני חושב שתמיד אפשר לקוות שהילדים שלך והסביבה שלכם פשוט לא יהיו בעלי אובססיה לבולבולים ולא יראו ב"שלמות הבולבול" קריטריון משמעותי כל כך בשיפוט שלהם כלפי עצמם ואחרים.

1) מי שעושה ברית מילה כי כולם עושים הבעיה היא אצלו, והיא תהיה לא רק בנושא ברית.
2) אפשר לחשוב ממש שזה טקס של כת השטן. למצוץ ממנו את הדם? יש היום מיליוני מוהלים לא כולם מוצצים. יש היום אפשרות של רופא-מוהל. תראה איזה קטע אתה יכול לבחור שזה לא יהיה ברברי. לשכר את הילד? היום בכל המוצרים הטבעיים (עלק) שעוזרים לתינוקות עם גזים, שיניים וכו' יש כמות כזו או אחרת של אלכוהול גם זה נחשב לשכר אותם?
3) מה הדבר הבא? אישה ששותה קפה/אוכלת מיונז במסעדות בזמן הריון פוגעת בזכויות אדם? ומה לגבי הורים שמגלים שהעובר עם תסמונת דאון ובוחרים להפיל, גם הם פוגעים בזכויות אדם?

יש סיבות בעד ברית ויש סיבות נגד מכאן ועד פגיעה בזכויות אדם הדרך ארוכה.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
מה שהפרה בוטה של זכויות אדם, זה דווקא בזמן טקס הברית או בריתה, שרוקדים עם התינוק לצד רמקול בפול ווליום ומחרישים את אוזניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
חולי נפש אתם בחיי, תעשו לו ברית מילה, גם בשביל המצווה, גם בשביל הבריאות וגם בשביל כל הבחורות שהוא יזיין במהלך חייו.
באמת נראה לכם שנשים נהנות מהעורלה הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

1) מי שעושה ברית מילה כי כולם עושים הבעיה היא אצלו, והיא תהיה לא רק בנושא ברית.
2) אפשר לחשוב ממש שזה טקס של כת השטן. למצוץ ממנו את הדם? יש היום מיליוני מוהלים לא כולם מוצצים. יש היום אפשרות של רופא-מוהל. תראה איזה קטע אתה יכול לבחור שזה לא יהיה ברברי. לשכר את הילד? היום בכל המוצרים הטבעיים (עלק) שעוזרים לתינוקות עם גזים, שיניים וכו' יש כמות כזו או אחרת של אלכוהול גם זה נחשב לשכר אותם?
3) מה הדבר הבא? אישה ששותה קפה/אוכלת מיונז במסעדות בזמן הריון פוגעת בזכויות אדם? ומה לגבי הורים שמגלים שהעובר עם תסמונת דאון ובוחרים להפיל, גם הם פוגעים בזכויות אדם?

יש סיבות בעד ברית ויש סיבות נגד מכאן ועד פגיעה בזכויות אדם הדרך ארוכה.

1-"כי כולם עושים" והנגזרות שלה זאת הסיבה העיקרית שעולה מהאשכול הזה.
2-לתת לתינוק יין בתור חומר הרדמה זה לשכר אותו. מציצת הדם, כמו השימוש ביין, הם חלק מהטקס המסורתי שבשמו עושים את זה, וכן, ביסודו זה טקס ברברי לחלוטין. האלטרנטיבות הן אלטרנטיבות פחות ברבריות למשהו שהוא ברברי מהיסוד, ולא מוציאות את האלמנט הכי ברברי מהטרס-פציעה מכוונת של הילד כשהסיבה היחידה היא מסורת ו"כי כולם עושים את זה"(לא כולל המעטים שעושים את זה "בגלל סיבות רפאויות")
3-שני דברים פסולים לא הופכים זה את זה ללא פסול. השאיפה של הורה אמורה להיות פגיעה מינימאלית בילדים שלהם. זה שהאמא לא מסוגלת לשרוד 9 חודשים בלי קפה לא הופך פציעה מכוונת בילד ללגיטימית יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
החתול :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בעוד 4 ימים יוולד הבן השני שלי.
עם הראשון נכנעתי וגזרתי לו את הבולבול.
שניה אחרי תפסתי את הראש.
האם למישהו פה זה נראה סביר להתעקש עם השני?
מי פה לא עשה ברית לבן?

מהי דעת האם בכל הסיפור ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
דומה לשלי.
היא קצת יותר נחרצת בכל הנוגע לבכור. כלומר נוטה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
חריגות?
ומה יעשה ילד עם אף גדול?
אוזניים גדולות?

גם לו תעשו את הניתוח או בכזה גיל צעיר כדי שלא ירגיש חריג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
סוסים רצים לי בדם כתב:
חריגות?
ומה יעשה ילד עם אף גדול?
אוזניים גדולות?

גם לו תעשו את הניתוח או בכזה גיל צעיר כדי שלא ירגיש חריג?

בדיוק.
ילדים לא צריכים סיבה בשביל לצחוק על מישהו.
ההבדל היחיד הוא האם לימדו את הילד להתמודד אם זה או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
תסכים איתי שיש הבדל בין חריגות בדמות אף גדול או אוזניים מצחיקות לעומת נושא רגיש כמו ערלה?
זה כל כך שונה ואני מרגיש מוזר להסביר את זה,
בכל מקרה עושה רושם שאתה באת להשתכנע ולא באמת להתלבט,
כולי תקווה שתעשו את ההחלטה הנכונה עבור הילד ולא תגזרו עליו עוד חריגות מיותרת (תאר לך שיהיה גם עם אף גדול וגם עם אוזניים גדולות וגם אוהד הפועל וגם שמאלני וגם שתהיה לו עורלה), מה גם שלבכור עשיתם.

תהא ההחלטה אשר תהא,
מזל טוב
רק בריאות
ויאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2013, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
אף גדול כולם רואים כל הזמן. עורלה אין שום סיבה שמישהו יראה, רק מישהי כשהיא כבר די "קרובה" אליך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: