מהפכה כתב:
ואולי בעל האינטרסים פה והרצון לפגוע זה גרון עמוק של קובי שממציא סיפורים?
למרות שלא ניתן להתעלם מהתקרית החמורה בה עלתה לעמוד הפיסבוק או לחנות חולת משחק ישנה ולא מגוהצת?
חמור מאוד
ברור, אני זה שרוצה לפגוע במועדון. מגוחך שאני בכלל צריך להסביר את עצמי בעניין הזה.
לא מקורב לאף אחד, לא מכיר אף אחד בהנהלה אישית, בטח שלא החלפתי מילה עם עיתונאים (סליחה, חוץ מעמיקם שכותב כאן) ואני רחוק מלהיות בעל איזשהו אינטרס מלבד טובת המועדון.
טובת המועדון היא בעלים חדש. נראה לי שזה די ברור לכולם פה, עם או בלי קשר לאירועים האחרונים.
אני טוען שבהתנהלות הנוכחית של המועדון אין סיכוי שזה יקרה. בטח שאנשים מסוימים לא ירצו להרפות את האחיזה שלהם בקבוצה וגם הם מבינים שעלול להגיע הרגע בו הם יצטרכו להתנתק לחלוטין מהמועדון.
אל תתעסקו עם ספקולציות באוויר. תשאלו את עצמכם איך זה שאותם אנשים הלכו וחזרו והלכו והלכו וחזרו למועדון.
איך יכול להיות שאותה שדרה ניהולית שכשלה בעבר (אפשר להרחיב על כל מעלליה בעבר אבל מיותר כרגע) שוב מצאה את עצמה בחזית, או אם לסכם במשפט המעולה של נתי - צלם שהפך לדובר, דובר שהפך למנכ"ל ואז ליו"ר, אפסנאי שהפך למנהל קבוצה.
איך זה שהעמותה גייסה 2.5 מיליון שקל ומשמשת לצערי כגוף חסר כל כוח בהנהלה למרות כל ההבטחות שהיו בתחילת הדרך, ואני לא מאשים בפסיק את העמותה אלא את מי שיצר את המצב הזה.
אני לא רואה איך אנחנו מושכים את עניין המחסור בבעל בית אמיתי מעבר לעונה הנוכחית ולשם כך צריך לפעול כבר עכשיו ולהכין את הקרקע. זה הכל.
אם תרצו, אתם יכולים לחזור ולנסות להשמיץ אישית, זה לא באמת קשור למציאות.