תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 23:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:09 
pogi כתב:
kobster כתב:
עידו חג'ג' קיבל הצעה מחיים רמון לקחת את המועדון בחינם, וסירב.
לגבי כל מה שרשמת - לנו זה ברור שזה מה שצריך לקרות. אבל כדי שזה יקרה אנשים מסוימים יצטרכו לעזוב את התפקיד שלהם ולהיות מנוטרלים מכל אחיזה במועדון.
בוא נחשוב למה כבר 15 שנה אנחנו מתעסקים באותם אנשים ובאותם דמויות ולמה לא מגיע אף רוכש נורמלי מבחוץ.

אבל זו בדיוק הנקודה
אני לא מצפה מחג'ג' שירכוש אם הוא לא רוצה
אני מצפה ממנו שבתור אחד מבעלי המניות ובתור מישהו שמבין עניין, יעשה את ניקוי האורוות הזה (או ש"יאנוס" את רמון לעשות אותו)
צריך להבין, רמון הוא פוליטיקאי , בעיניו למנות סחבק כמו לובין ליו"ר זה טבעי לגמרי, אבל חג'ג' שניהל כמה עסקים בחייו ונתן כמה שקלים להפועל , יכול להכריח את רמון למנות מנכ"ל נורמאלי למועדון

בתור מה חג'ג' אמור לעשות "ניקוי אורוות"? המשיח החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:11 
לירון האדום כתב:
19 כתב:
מי המקורות? מעניין לשמוע מי מטפטף מידע ומה האינטרס שלו.

אתה באמת מצפה שהוא יחשוף את מקורותיו?

הוא עיתונאי?
אם מישהו מבפנים מטפטף מידע, אז קודם כל זו בדיוק תרבות המקורבים שמתערבבים עם ההנהלה, וחוץ מזה אני בטח שלא מאמין לכל מה שמישהו עלום שם מטפטף בלי להיחשף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:

הוא עיתונאי?
אם מישהו מבפנים מטפטף מידע, אז קודם כל זו בדיוק תרבות המקורבים שמתערבבים עם ההנהלה, וחוץ מזה אני בטח שלא מאמין לכל מה שמישהו עלום שם מטפטף בלי להיחשף.

בוא נראה,
אוהד שהיה באולטראס פתח איך הדברים עבדו שם לפני כמה שנים - תוצאה: כבר לא יכול להגיע למגרשים מזה כמה שנים
יו"ר ועדת הביקורת מטעם העמותה רצה לחשוף איך דברים עובדים בקבוצה - תוצאה: חטף מכות
מעניין למה אנשים לא מדברים או לא רוצים לחשוף מקורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:41 
עוד פנינה יצאה החוצה , פשוט תענוג
איפה פיאט עם כתב ההגנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:42 
סבבה.
אני לא מאמין למישהו מבפנים שמוציא איזה מידע שבא לו, כשאנשים מהעמותה לכל הפחות חולקים עליו, מציג אותו איך שבא לו, ומצפה שכולם יגידו אמן, כשאולי המידע מגיע ממישהו בעל אינטרסים משלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:55 
יענו אתה תאמין רק לאידיוט שיצא בשמו ידבר , ולפי תקדימי העבר כפי שציינו פה , לא יגיע יותר לבלומפילד וזה במקרה הטוב.
אז כנראה שזה לא יקרה ולכן זה לא קיים. אפשר להמשיך בחגיגה
הכל טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 11:59 
אני יודע למי אני לא מאמין. וזה למישהו אלמוני שיכול להיות כל אחד, עם כל מיני אינטרסים.

נשמע לי הגיוני מאד, מאיפה לי שה"מקור" הזה יודע על מה הוא מדבר בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:01 
זה ראש קטן. אתה באמת מצפה שמישהו יצא בשמו ? אתה יודע שזה לא יקרה
גם אם יש בהדלפות האלה 30 אחוז אמת המצב חמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:03 
סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:11 
גביזון כתב:
19 כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:

הוא עיתונאי?

בוא נראה,
אוהד שהיה באולטראס פתח איך הדברים עבדו שם לפני כמה שנים - תוצאה: כבר לא יכול להגיע למגרשים מזה כמה שנים
.

הנה חרא שנדבק...
עאלק סיפר איך הדברים עובדים מבפנים , פחחח
שיקר וזיין תשכל מתסכול .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
הפועל "מכבי של תקופת נמני מכ"כ הרבה בחינות" תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:18 
מי זה אבי נמני בסיפור הזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
האוהדים המקורבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:23 
חשבתי שאתה מצדד בקובסטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:25 
סמל אישי של המשתמש
אני בעד הקבוצה רוי, לא מעניין אותי אדם כזה או אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

גם אני, וזה לצערי מה שהולך לאיבוד פה.
המטרה, לפי איך שאני רואה את זה, היא לפקוח את העיניים לאנשים לגבי כל מה שקורה מאחורי הקלעים במועדון.
כולם מבינים שהמטרה העיקרית היא רוכש חדש.
הבעיה היא שכל עוד מי שנמצא כרגע במועדון ימשיך להיות שם ולמשוך לכיוון שלו (ויש הרבה כיוונים להרבה אנשים), זה לא יקרה.
הדרך הקלה היא להגיע למקדש, לעודד ולחזור הביתה. נסתום אוזניים ועיניים, עד לפיצוץ הבא.
לפי איך שנראה לי, הפיצוץ הזה קרוב מאוד וכרגע אני מתקשה לראות איך אנחנו פותחים את השנה הבאה (או אפילו עוברים את ינואר) במצב הבעלות הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 12:30 
גביזון כתב:

בדיוק ,
בגלל זה כתבתי את מה שכתבתי לגבי מה שקובסטר כתב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 13:02 
תגידו חשבתם על מה יקרה במתווה הנוכחי, אם הקבוצה תצליח שוב להגיע לשלב גבוה במסגרת הליגה האירופית, או לליגת האלופות?
האם הקבוצה תראה הפעם כסף? או ששוב נכנס לבלאגן והפעם גדול הרבה יותר ממה שהיה בין טביב להראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 14:22 
מתנקש על פיגום כתב:
יענו אתה תאמין רק לאידיוט שיצא בשמו ידבר , ולפי תקדימי העבר כפי שציינו פה , לא יגיע יותר לבלומפילד וזה במקרה הטוב.
אז כנראה שזה לא יקרה ולכן זה לא קיים. אפשר להמשיך בחגיגה
הכל טוב

מי ישמע, מרוב הדרמטיות כבר התחלתי לחשוב שמדובר בחיסולים בסגנון היאקוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:19 
מכיר אותי מי שמכיר .אני כולו אוהד וכל מידע שנכתב בפורום חשוב שיהיה בטוח בנכונותו,
כל מה שחשוב לי הוא טובת הפועל ולכן מתאר דברים כהוויתן:
היום בבוקר הייתי באימון בחלקו הראשון.טרם הצפייה בו הייתי במשרד העמותה (צמוד לחנות)והיו עימי עוד 2 אנשים שנכחו במה שאירע.אם ירצו יזדהו אח"כ.
זמן מה אחרי שהייתי במשרד נכנס לשם אלי בואנו כשהוא מופתע ושואל מי פירסם(הוא הבין שפורסם באדום עולה) שהיו הרמות ידיים בינו לבין אותו איש שצויין קודם (אגב לא יודע מי זה,אולי מכיר בפנים),הוא הוסיף שמתקשרים אליו אוהדים ושואלים מה קרה וכו' ,לשאלתי הוא עונה חד משמעית-שלא היו דברים מעולם .היה איזה דין ודברים בינהם קצר (כפי שקיים בכל מקום עבודה) בחדר ולא באימון עצמו והיו נוכחים הוא והבחור ומורדי שהסדיר את העניין .לדבריו לא היתה שום אלימות ושום הרמת יד.
מכאן-מסקנתי היא שלא צריך לעשות סערה מכל כוס מים-זו דעתי .
מכאן תמשיכו

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:35 
ונניח שהיה. עוזר האפסנאי והאפסנאי רבו ומישהו הרים יד? אז מה? זה עכשיו סיפור שאנחנו אמורים להתרגש ממנו? יש מועדון כדורגל בעולם שלא קורים בו דברים כאלו וגם חמורים הרבה יותר? אז שני עובדים התקוטטו ונרגעו. ביג דיל. אנשים פה פשוט מחפשים בכח לעשות פיל מכל זבוב.

יש במועדון בעיות, ויש דברים שכנראה חייבים להשתנות, אבל לעשות עכשיו מהסיפור הדבילי הזה כאילו מי יודע מה, זו איוולת שאין כדוגמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:39 
ואולי בעל האינטרסים פה והרצון לפגוע זה גרון עמוק של קובי שממציא סיפורים?
למרות שלא ניתן להתעלם מהתקרית החמורה בה עלתה לעמוד הפיסבוק או לחנות חולת משחק ישנה ולא מגוהצת?
חמור מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
למרות שלא ניתן להתעלם מהתקרית החמורה בה עלתה לעמוד הפיסבוק או לחנות חולת משחק ישנה ולא מגוהצת?
חמור מאוד

תכל'ס לקובסטר יש אינטרסים פה, אותו אחד ששכנע אותי שוב ושוב לחדש את החברות בעמותה.
אין ספק שהחולצה הלא מגוהצת היא הבעיה פה, ולא העובדה שיו"ר ועדת הביקורת חטף מכות כי רצה לעשות את עבודתו מטעם אנשים בקבוצה, ולאחר מכן דום שתיקה בלי אף תגובה מאף מקום במועדון, העיקר שלא יצא החוצה, או העובדה שאין להנהלה מושג איך להתקיים עד עונה הבאה, או החל מהעונה הבאה.
קובסטר רוצה להשתלט על הקבוצה ככל הנראה.
אישית אני חושב שצריך לסגור את האשכול הזה, כי הוא לא יעזור בכלום, אם קורה משהו מסריח במועדון שישאר במועדון, אם הוא לא מתנהל קשורה שלא יתנהל קשורה, אם רוצים\לא רוצים להביא רוכש - בגלל הסיטואציה הנוכחית שאנחנו נמצאים בה לא נוכל לעשות כלום, אין שום לגיטימציה לאוהדי הפועל לצאת כנגד הקבוצה בגלל מבנה הבעלות הנוכחי ומעורבות האוהדים, אם נשרה בשנים של בינוניות מקצועית שיהיה, ואם נגיע לשפל בגלל החלטות כלכליות ונגמרו הפראיירים שנותנים מידי פעם כמה מליונים שיהיה, אם יש אוהדים שרואים דברים לא מקצועיים או חמורים ורוצים לדבר על זה שיהיה.
בסופו של דבר אני חושב שבגלל הסיטואציה הנוכחית אין לנו שום דרך לדרוש משהו מקבוצה, ובטח שלא להשפיע על משהו, עובדה הזוייה אחרי המאבק הארוך שעברנו עם הטביב.
נשאר לנו לעודד את הקבוצה, לתמוך בשחקנים, ולקוות שתגיע כמה שיותר רחוק, זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:56 
לרגע לא אמרתי שלקובסטר יש אינטרס
אמרתי שאולי למקור שלו יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
לרגע לא אמרתי שלקובסטר יש אינטרס
אמרתי שאולי למקור שלו יש.

זה מה שקורה שאין שקיפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
חמור מאוד

ברור, אני זה שרוצה לפגוע במועדון. מגוחך שאני בכלל צריך להסביר את עצמי בעניין הזה.
לא מקורב לאף אחד, לא מכיר אף אחד בהנהלה אישית, בטח שלא החלפתי מילה עם עיתונאים (סליחה, חוץ מעמיקם שכותב כאן) ואני רחוק מלהיות בעל איזשהו אינטרס מלבד טובת המועדון.
טובת המועדון היא בעלים חדש. נראה לי שזה די ברור לכולם פה, עם או בלי קשר לאירועים האחרונים.
אני טוען שבהתנהלות הנוכחית של המועדון אין סיכוי שזה יקרה. בטח שאנשים מסוימים לא ירצו להרפות את האחיזה שלהם בקבוצה וגם הם מבינים שעלול להגיע הרגע בו הם יצטרכו להתנתק לחלוטין מהמועדון.

אל תתעסקו עם ספקולציות באוויר. תשאלו את עצמכם איך זה שאותם אנשים הלכו וחזרו והלכו והלכו וחזרו למועדון.
איך יכול להיות שאותה שדרה ניהולית שכשלה בעבר (אפשר להרחיב על כל מעלליה בעבר אבל מיותר כרגע) שוב מצאה את עצמה בחזית, או אם לסכם במשפט המעולה של נתי - צלם שהפך לדובר, דובר שהפך למנכ"ל ואז ליו"ר, אפסנאי שהפך למנהל קבוצה.
איך זה שהעמותה גייסה 2.5 מיליון שקל ומשמשת לצערי כגוף חסר כל כוח בהנהלה למרות כל ההבטחות שהיו בתחילת הדרך, ואני לא מאשים בפסיק את העמותה אלא את מי שיצר את המצב הזה.

אני לא רואה איך אנחנו מושכים את עניין המחסור בבעל בית אמיתי מעבר לעונה הנוכחית ולשם כך צריך לפעול כבר עכשיו ולהכין את הקרקע. זה הכל.
אם תרצו, אתם יכולים לחזור ולנסות להשמיץ אישית, זה לא באמת קשור למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:01 
בינתיים כל מה שיש פה זה אוהד אחד שה"מקור" שלו אומר א' ב' ג'.
ה"מקור" יכול להיות כל אחד, מישהו שרואה רק חלק אחד של הדברים, מישהו עם אינטרס, מישהו שרוצה לסגור חשבון עם מישהו אחר, מישהו שבכלל לא יודע על מה הוא מדבר, אבל מדבר בכל זאת. כל אחד.

אין פה שום סיבה להאמין לשום דבר, חוץ מ"מישהו באינטרנט שאומר שמישהו אמר לו" אין פה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:06 
kobster כתב:
מהפכה כתב:
חמור מאוד

ברור, אני זה שרוצה לפגוע במועדון. מגוחך שאני בכלל צריך להסביר את עצמי בעניין הזה.
לא מקורב לאף אחד, לא מכיר אף אחד בהנהלה אישית, בטח שלא החלפתי מילה עם עיתונאים (סליחה, חוץ מעמיקם שכותב כאן) ואני רחוק מלהיות בעל איזשהו אינטרס מלבד טובת המועדון.
טובת המועדון היא בעלים חדש. נראה לי שזה די ברור לכולם פה, עם או בלי קשר לאירועים האחרונים.
אני טוען שבהתנהלות הנוכחית של המועדון אין סיכוי שזה יקרה. בטח שאנשים מסוימים לא ירצו להרפות את האחיזה שלהם בקבוצה וגם הם מבינים שעלול להגיע הרגע בו הם יצטרכו להתנתק לחלוטין מהמועדון.

אל תתעסקו עם ספקולציות באוויר. תשאלו את עצמכם איך זה שאותם אנשים הלכו וחזרו והלכו והלכו וחזרו למועדון.
איך יכול להיות שאותה שדרה ניהולית שכשלה בעבר (אפשר להרחיב על כל מעלליה בעבר אבל מיותר כרגע) שוב מצאה את עצמה בחזית, או אם לסכם במשפט המעולה של נתי - צלם שהפך לדובר, דובר שהפך למנכ"ל ואז ליו"ר, אפסנאי שהפך למנהל קבוצה.
איך זה שהעמותה גייסה 2.5 מיליון שקל ומשמשת לצערי כגוף חסר כל כוח בהנהלה למרות כל ההבטחות שהיו בתחילת הדרך, ואני לא מאשים בפסיק את העמותה אלא את מי שיצר את המצב הזה.

אני לא רואה איך אנחנו מושכים את עניין המחסור בבעל בית אמיתי מעבר לעונה הנוכחית ולשם כך צריך לפעול כבר עכשיו ולהכין את הקרקע. זה הכל.

אתה לא מקורב לאף אחד ולא מכיר אף אחד?
אז איך בדיוק אתה יודע מי מקבל שכר ומי לא?
איך אתה יודע מה קרה אתמול במשרד של מורדי?
ברור לגמרי שיש מישהו שנמצא במתחם באופן די קבוע ויש לו גישה למסמכים שמעביר לך מידע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
kobster כתב:
מהפכה כתב:
חמור מאוד

אתה לא מקורב לאף אחד ולא מכיר אף אחד?
אז איך בדיוק אתה יודע מי מקבל שכר ומי לא?
איך אתה יודע מה קרה אתמול במשרד של מורדי?
ברור לגמרי שיש מישהו שנמצא במתחם באופן די קבוע ויש לו גישה למסמכים שמעביר לך מידע

לא בא לי שזה יהיה אשכול עלי אז זו תהיה התגובה האחרונה בנושא הזה.
אני לא היחיד שיודע, אני (כרגע) היחיד שמדבר לצערי. אנשים אחרים ניסו והושתקו.
אם אתה חושב שהכל בסדר והכל מתנהל כמו שצריך במועדון, סבבה.
אם אתה חושב שדרך מינוי בעלי התפקידים הבכירים במועדון מתנהל בצורה תקינה, סבבה.
אם אתה חושב שיש שקיפות מלאה במועדון כמו שהובטח לנו אחרי שהזזנו את טביב, סבבה.
אם אתה חושב שבצורה הנוכחית יגיע רוכש להפועל, סבבה.

אני חושב אחרת.
זכותך המלאה לא להסכים איתי ואני מכבד את זה, האשכול הזה לא בשבילך ובשביל מי שחושב כמוך. הוא בשביל אנשים שלא רוצים לקחת את המציאות כמובנת מאליה.

לגבי המשפט האחרון שלך, תעשה לי טובה. הלוואי והיתה למישהו כאן גישה למסמכים. אני מניח שהרבה דברים היו מתגלים, לחיוב ולשלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2013, 16:21 
התחמקות נאה.
פוזת הנעלב מנצחת ויכוחים בפורום שדים סיינס 2002 בערך.

הוא לא אמר שום דבר בערך מכל מה שהכנסת לו לפה, אבל מה זה חשוב? כבר פסלת אותו מהדיון וקבעת שזה לא בשבילו.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 02 אוקטובר 2013, 16:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: