תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 06:45 
הדבר היחיד שבטוח הוא שעל האוהדים להתארגן ללחץ רגיש (בכל זאת לא מדובר פה בטביב אלא באוהדי הפועל) אך תקיף להביא בעלים ראוים.
זה למעשה מה שאני כותב מרגע שמוני קיבל את הבעלות. הבעיה היא שהאוהדים אינם חדים מול בעלים שמערפל הן את קוצר יכולתו ובעיקר את חוסר רצונו למכור את הקבוצה. מרדים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
הדבר היחיד שבטוח הוא שעל האוהדים להתארגן ללחץ רגיש (בכל זאת לא מדובר פה בטביב אלא באוהדי הפועל) אך תקיף להביא בעלים ראוים.
זה למעשה מה שאני כותב מרגע שמוני קיבל את הבעלות. הבעיה היא שהאוהדים אינם חדים מול בעלים שמערפל הן את קוצר יכולתו ובעיקר את חוסר רצונו למכור את הקבוצה. מרדים אותנו.

האוהדים לא צריכים ללחוץ על הבעלים כל פעם שהם רוצים משהו,חלאס עם השוק.
הדברים האלה רק מרחיקים מפה בעלים פוטנציאליים.
יש עמותת אוהדים ויש לה וועד מנהל שלו יש נציגים בדריקטוריון שאמורים להיות בסוד העניינים.
אני חושב שאנחנו צריכים לשמוע מהם אם יש כיוון או אין כיוון למציאת רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
לא קראת את האשכול?
לוועד המנהל אין נציגים בדירקטוריון, שכן לא קיים בכלל דירקטוריון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
לא קראת את האשכול?
לוועד המנהל אין נציגים בדירקטוריון, שכן לא קיים בכלל דירקטוריון.

אז שידרשו את כספינו מחיים רמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
אין דברים כאלה :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:04 
אנשים פה לא מבינים שעם החבר'ה שנמצאים כרגע במועדון (רמון, לובין ושות') לא יצמח פה דשא
וכדי שיתחיל כן לצמוח לא חובה להביא רוכש , ואני אגלה לכם עוד משהו- כסף זו לא הבעיה העיקרית.
להפועל יש אחלה תקציב , הבעיה זה שהוא מנותב לא נכון ולרוב נזרק לפח
מרמון אני לא מצפה לכלום, אבל כן הייתי מצפה מאדם כמו חג'ג' שירים את הכפפה ויהפוך את המועדון הזה למקצועני
וזה לא כזה מסובך פשוט צריך להתחיל להתייחס למועדון כמו אל חברה בע"מ שהתקציב שלה עשרות מליוני שקלים ולא כמו בסטה בשוק
למנות מנכ"ל עם ניסיון (לא לובין ולא הלל) למנות תחתיו סמנכ"ל שיווק שימנע זוועות דוגמת החולצה למכירה בפייסבוק, סמנכ"ל כספים, דובר ושדרה ניהולית שתהיה כפופה לו וש24 שעות ביממה יתעסקו רק בהפועל. למנות מנהל מקצועי סטייל קרויף שיתווה מדיניות לטווח ארוך .
הדברים האלה נשמעים מפוצצים אבל הם פשוטים נורא, מה שצריך זה פשוט שינוי בתפיסה והבנה שאין כל סיבה שמועדון כדורגל עם כאלה תקציבים יתנהל כמו שוק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
עידו חג'ג' קיבל הצעה מחיים רמון לקחת את המועדון בחינם, וסירב.
לגבי כל מה שרשמת - לנו זה ברור שזה מה שצריך לקרות. אבל כדי שזה יקרה אנשים מסוימים יצטרכו לעזוב את התפקיד שלהם ולהיות מנוטרלים מכל אחיזה במועדון.
בוא נחשוב למה כבר 15 שנה אנחנו מתעסקים באותם אנשים ובאותם דמויות ולמה לא מגיע אף רוכש נורמלי מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
והנה, עוד חובבנות.
בפייסבוק פירסמו שהחולצות החדשות הגיעו לאתר.
עכשיו תעשו את הסנריו הבא :
כנסו לאתר הרשמי -> חנות המוצרים. תגללו מעט למטה בדף הבית ותראו שאכן מופיעה החולצה הרשמית לעונת 2013/2014 עם תמונה של שכטר ותמחור של 160 שקל. נגיד שזה עובר באיזשהו אופן (למרות שלא זו הדרך להציג חולצה למכירה).
עכשיו תלחצו על ביגוד והנעלה ותראו מה מופיע תחת "חולצת משחק המקורית עונת 2013/14" - החולצה המכוערת והמלוכלכת של השנה שעברה שמתומחרת ב 170 שקל.

מועדון מקצועני בשנת 2013. כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה מלא בתלונות אבל מה עם מעשים?
מה עושים חוץ מלאכול את הלב ולהתלונן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 13:33 
kobster כתב:
עידו חג'ג' קיבל הצעה מחיים רמון לקחת את המועדון בחינם, וסירב.
לגבי כל מה שרשמת - לנו זה ברור שזה מה שצריך לקרות. אבל כדי שזה יקרה אנשים מסוימים יצטרכו לעזוב את התפקיד שלהם ולהיות מנוטרלים מכל אחיזה במועדון.
בוא נחשוב למה כבר 15 שנה אנחנו מתעסקים באותם אנשים ובאותם דמויות ולמה לא מגיע אף רוכש נורמלי מבחוץ.

אבל זו בדיוק הנקודה
אני לא מצפה מחג'ג' שירכוש אם הוא לא רוצה
אני מצפה ממנו שבתור אחד מבעלי המניות ובתור מישהו שמבין עניין, יעשה את ניקוי האורוות הזה (או ש"יאנוס" את רמון לעשות אותו)
צריך להבין, רמון הוא פוליטיקאי , בעיניו למנות סחבק כמו לובין ליו"ר זה טבעי לגמרי, אבל חג'ג' שניהל כמה עסקים בחייו ונתן כמה שקלים להפועל , יכול להכריח את רמון למנות מנכ"ל נורמאלי למועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
ניקוי אורוות ? בוא נתחיל מלהפסיק להיות מועדון שבעלי התפקידים בו הולכים מכות.
זה שהעבירו את המקרה של הנרי לסדר היום כנראה שידר לכל השאר שזה לגיטימי, מקסימום טועים פעם אחת וזה נסלח.
יכול להיות שזה גם מה שהוביל לתקרית אתמול באימון, עם מנהלי משק בנוער ובבוגרים שהולכים מכות אחד עם השני עד שהיו"ר המהולל והדובר היו צריכים להפריד בינהם.

אנחנו נהנים להסתלבט על הלה פמיליה והשחקן ה 12 אבל אצלנו האלימות מתחילה הרבה יותר גבוה, אצל אוהדים/מנהלים/בעלי תפקידים/מקורבים.
עכשיו תחשבו מה האינטרס של אנשים כאלה שיגיע מישהו מבחוץ, ירכוש את המועדון ויעיף לעזאזל את כולם. מה הם יעשו בלי הפועל ? מה הם יעשו בלי מגרש משחקים למשחקי האגו והכוח שמתחוללים פה מתחת לאף של כולנו ?

הכל בסדר. הכל היה בסדר. הכל יהיה בסדר. עדיף להתעסק עם תמיר כהן או היחסים בין האוהדים של מכבי חיפה לשחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, אני הכי מבין אותך בעולם,
אבל כמו במקרים אחרים, אתה צריך להבין, לא יהיה שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
קובסטר, אני הכי מבין אותך בעולם,
אבל כמו במקרים אחרים, אתה צריך להבין, לא יהיה שינוי.

לא יהיה שינוי ואני גם לא רואה פתרון כי מי שאמור כרגע לפתור את הדברים הוא זה שיוצר את הבעיה מלכתחילה.
חוץ מנס בדמות רוכש חדש, אני לא רואה משהו או מישהו שיעשה סוף לריקבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
ושוב האלימות הרימה אתמול את ראשה

רמון משת"ף של אינטרסנטיים שקשר השתיקה ההדדי ביניהם מתהדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
מכות בין בעלי תפקידים שהבעלים מפריד ביניהם!
איפה נשמע דבר כזה??!!!
אין אדם אחד שפוי בכל הריקבון הזה שמתכוון לשים לזה סוף?
קובי אני באמת מנסה להבין,איך הדברים האלה קוראים ואין אף אדם שפועל לסיים את החגיגה הזאת?
איפה עמותת האדומים?
שילכו למשטרה,לבתי משפט,שישמיעו את קולנו.

אני חבר עמותה ואני גאה בכך אבל במצב העניינים הנוכחי אני לא רואה סיבה להמשך קיום של עמותה שלא יכולה לפעול לטובת המועדון.
הסעות למשחקים זה יפה,הוזלת מחירי כרטיסים זה מצויין אבל אני בחרתי בהם קודם כל כדי שיהיו הפה שלי וימנעו את כניסת החולירות האלה שמכפישים את שמו של המועדון היקר לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 16:53 
אחד הפוסטים הכי אמינים ונכונים שהיו כאן בשנים האחרונות!(במיוחד בדף האחרון)
השאלה הכי נכונה גם נמצאת כאן " מה עושים עם זה"?
מישהו יודע האם העמותה יכולה לעשות משהו?(אין לי ספק שהיא רוצה וזו אחת מהמטרות שלה)
אז כאוהדים מה עושים? יש לי כמה רעיונות.
1.ראשי האוהדים קובעים מטרות וכל השאר תומכים מעל הכל.
2. מחפשים בכל העולם קונה .(למרות שבמצב הזה ממש ממש קשה למצוא מישהו שיקח כזה בלגאן)
3.לוחצים על רמון. מראים בכל רגע ובכל מקום אפשרי את המחלה והגורמים למחלה, לוחצים להעיף לפחות 2 גורמים (השאר כבר יורידו ראש ויתחילו לעבוד).
4. תומכים באנשים השפויים בכל הכוח.
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
איפה נשמע דבר כזה??!!!
קובי אני באמת מנסה להבין,איך הדברים האלה קוראים ואין אף אדם שפועל לסיים את החגיגה הזאת?
איפה עמותת האדומים?

אני חבר עמותה ואני גאה בכך אבל במצב העניינים הנוכחי אני לא רואה סיבה להמשך קיום של עמותה שלא יכולה לפעול לטובת המועדון.
הסעות למשחקים זה יפה,הוזלת מחירי כרטיסים זה מצויין אבל אני בחרתי בהם קודם כל כדי שיהיו הפה שלי וימנעו את כניסת החולירות האלה שמכפישים את שמו של המועדון היקר לכולנו.

אם זה מה שאנחנו יודעים, תאר לך מה אנחנו לא יודעים.
העמותה לא רלבנטית ואני מקפיד להשאיר אותה מחוץ לנושא באשכול הזה. יש שם אנשים טובים שלא באמת יכולים לעשות משהו בסיטואציה הנוכחית בה הם מתפקדים בין הפטיש (האוהדים) לסדן (ההנהלה).
הדבר היחיד שהם יכולים באמת לעשות זה לקום ולהתפטר. לא יקרה, מהרבה סיבות מובנות.
זה שחברים שומרים אחד על השני קיים בכל מקום, זה שממנים מקורבים קיים כמעט בכל מועדון.
אבל בהפועל אין בעל בית שמתווה דרך, כולם שותפים וכל אחד מושך לכיוון שלו, כל אחד מתערב ומעורב כמעט בכל דבר שהוא מעוניין להיות מעורב בו וככה יד ימין לא מתקשרת עם יד שמאל, שלא מתקשרת עם רגל ימין וכן הלאה (ראה פארסת השעה והכרטיסים למשחק הקרוב).

אם אנשים יפתחו את הפה ויתחילו לשאול שאלות מבלי לחשוש ממה יקרה להם, יהיה קשה לעצור את הסחף. זה יגיע בסופו של דבר לאנשים שאנחנו רוצים להגיע.
אם נמשיך לשבת על התחת ולחכות שאיזה נס יקרה ורוכש אלמוני משום מקום יבוא וישפוך הרבה כסף על הפועל ויהיה יופי טופי - רק נמשיך במדרון התלול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
לא יהיה שינוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הפועל ת
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עומרי קנדה כתב:
איפה נשמע דבר כזה??!!!
איפה עמותת האדומים?

אם זה מה שאנחנו יודעים, תאר לך מה אנחנו לא יודעים.
העמותה לא רלבנטית ואני מקפיד להשאיר אותה מחוץ לנושא באשכול הזה. יש שם אנשים טובים שלא באמת יכולים לעשות משהו בסיטואציה הנוכחית בה הם מתפקדים בין הפטיש (האוהדים) לסדן (ההנהלה).
הדבר היחיד שהם יכולים באמת לעשות זה לקום ולהתפטר. לא יקרה, מהרבה סיבות מובנות.
זה שחברים שומרים אחד על השני קיים בכל מקום, זה שממנים מקורבים קיים כמעט בכל מועדון.
אבל בהפועל אין בעל בית שמתווה דרך, כולם שותפים וכל אחד מושך לכיוון שלו, כל אחד מתערב ומעורב כמעט בכל דבר שהוא מעוניין להיות מעורב בו וככה יד ימין לא מתקשרת עם יד שמאל, שלא מתקשרת עם רגל ימין וכן הלאה (ראה פארסת השעה והכרטיסים למשחק הקרוב).

אם אנשים יפתחו את הפה ויתחילו לשאול שאלות מבלי לחשוש ממה יקרה להם, יהיה קשה לעצור את הסחף. זה יגיע בסופו של דבר לאנשים שאנחנו רוצים להגיע.
אם נמשיך לשבת על התחת ולחכות שאיזה נס יקרה ורוכש אלמוני משום מקום יבוא וישפוך הרבה כסף על הפועל ויהיה יופי טופי - רק נמשיך במדרון התלול הזה.

שיתפטרו במסע"ת שבה ייחשפו את כל הביזיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אלפקה אתה מעיק. איך השליליות הזו תורמת למשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי ויתפטרו, אבל זה אומר להודות בריש גלי בכישלון הקונספט של בעלות חלקית של אוהדים. הקונספט הזה נכשל ולמי שהיה צריך עוד הוכחות הגיעו אירועי הימים האחרונים (שעת המשחק,מחירי הכרטיסים וההיעדרות מהאירוע עם פוקיקום) ושמו אור לא מחמיא על הקשר בין ההנהלה לעמותה.
העמותה לא אשמה במה שקורה במועדון והכוח שלה להתעסק בדברים האקוטיים שואף לאפס. אני גאה בכל מה שהם עשו עד היום ומאוד הייתי רוצה לראות אותם ממשיכים לתפקד אבל כארגון אוהדים ולא כחלק מההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב ומסכים כמעט עם כל הדעות של קובסטר כפי שהובאו באשכול הנ"ל ובכל זאת,
עושה רושם שאת הרעש סביב המועדון יוצרים כרגע בעיקר בקהל, והמועדון והתקשורת די רגועים ושקטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:03 
הסיכוי להזיז משהו הוא לא גבוה. ל'בעלים' ( השלישי ברציפות שלא שם שקל בשביל הבעלות הזו ) אין אינטרס למצוא רוכש חיצוני רציני, לשכונה שהשתטה על המועדון בטח שאין, אנשים שיודעים דברים מפחדים לדבר, ולכלל האוהדים המשימה לא נראית דחופה ממש. למרות זאת לפי מה שרואים כאן לפחות, רוכש הוא מה שרוב האוהדים רוצים. בלי מאסה של אנשים שיביעו דעה זה לא יזוז, מה שנכון כמעט לכל דבר אחר במדינה שמתנהל כמו שכונה. ומי שכבר מזכיר את העמותה, מתייחס לאנשים הלא נכונים בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:20 
kobster כתב:
הלוואי ויתפטרו, אבל זה אומר להודות בריש גלי בכישלון הקונספט של בעלות חלקית של אוהדים. הקונספט הזה נכשל ולמי שהיה צריך עוד הוכחות הגיעו אירועי הימים האחרונים (שעת המשחק,מחירי הכרטיסים וההיעדרות מהאירוע עם פוקיקום) ושמו אור לא מחמיא על הקשר בין ההנהלה לעמותה.
העמותה לא אשמה במה שקורה במועדון והכוח שלה להתעסק בדברים האקוטיים שואף לאפס. אני גאה בכל מה שהם עשו עד היום ומאוד הייתי רוצה לראות אותם ממשיכים לתפקד אבל כארגון אוהדים ולא כחלק מההנהלה.

דבר כזה לא נמדד בשנה או בשנתיים
יכול להיות שזה לא מצליח עם בעלים שהוא חיים רמון
יכול להיות שזה לא מצליח בגלל מבנה הבעלות מרובה הבעלים
או בגלל מיליון סיבות אחרות.

להכתיר דברים ישר כהצלחה או כשלון זה דבר היסטרי.

* אני לא משתגע על הקונספט של אוהדים בעלים, ככה שזה לא מקרה של מישהו שנאחז בקרנות המזבח. דברים כאלה נמדדים לאורך שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של קובסטר.

קובסטר ידידי.
לא רציתי את טביב. אבל הייתי מהבודדים שהעדיף אותו על פני מוני. ולמה ? כי האמנתי שבמידה ולא יפעל בדרך ישרה תהיה אופוזציה שתעיף אותו.
כשטביב פיטר את כל מקורבי מוני והביא את נאמניו געש הפורום. כשפוטר מורדי רבים מאוד כעסו.

כל עוד החונטה הנוכחית שולטת בהפועל הפועל לא תימכר. לחונטה השולטת כיום בהפועל יש אינטרס מובהק שהמצב ימשך.
יתכן ובין מנהלי העמותה הנוכחיים , שאיני מכירם באופן אישי, יש אנשים נפלאים.
בכל יום שהם יושבים על כיסאם , ומבצעים פעילויות מבורכות מסויימות , הם משמשים כעלה תאנה לניהול הקלוקל של הקבוצה.
לי הם לא חייבים כל דין וחשבון כי החלטתי לא להיות חבר עמותה. אבל לך ולעוד לכמה אלפים בהחלט כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:35 
kobster כתב:

אני חסיד גדול של בעלות אוהדים, או לפחות זכות וטו ובלימה, ופחות בניהול ישיר. (יש הקוראים לזה המודל הגרמני, אני לא קראתי שום חומר מסודר בנושא ולכן אני נמנע מל"תייג").
לכן אני לחלוטין לא מסכים עם ההצהרה שלך שהמודל הזה נכשל. בעיני המטרה העיקרית היא - מניעת שליטה עי גורם שלילי, ראה מקרה טביב, ואין דרך לממש זאת כשאתה לא חלק מההנהלה. אני רוצה הנהלה שמנהלת ועמותת אוהדים שעובדת איתה. כל אחד מאיתנו יש לו דעה לגבי המודל הניהולי (לפעמים גם יותר מדיעה אחת ....).
איך מתקנים את הליקויים ואת אי המעורבות הניהולית דה פאקטו שרמון כופה? אין לי פתרון קסם. אבל נראה לי שאיש המפתח הוא חגג. איתו צריך ללכת למודל ניהולי הרבה יותר מיקצועני ומאוייש עי פיגורות הרבה יותר מתאימות, כפי שחלק מעמיתי כתבו.
ברור לי שזה לא עי כיבוס הכביסה בתקשורת. רק בהידברות דיסקרטית - לדוגמה באתר הסגור של העמותה. יש מספיק חורשי רעתנו שמחפשים כל משפט בפורום הזה כדי להכפיש.
לא היתי נתפס למרה השחורה של חוסר שיתוף הפעולה. מנהיגות לא בונים בבכינות.
לצערי כמות האוהדים שהצטרפו לעמותה הספיקה לקנייה של 20% ולחוזה שמאפשר שליטה/מעורבות במידה מסוימת בלבד. בעיני המעורבות של העמותה בנוער היא אכן מלאכת קודש.
האידיאלי היה אם הינו מתחילים עם דף חדש כמו בכדורסל, אבל ברור שזה לא המצב. אלה מאיתנו שעושים השואה למעורבות והשפעת העמותה על הניהול בכדורגל עם עמותת הכדורסל, וכפועל יוצא מרימים ידיים, טועים ועושים חטא לעצמם.
ההצלחה בניהול הכדורסל רק מראה שזה אפשרי.

מציע לכולנו לא להתיאש ולהרים ידיים. היו קלקולים, יהיו עוד קלקולים והחשוב הוא לפתור את זה בלי לפגוע בהפועל.
לאלה שחושבים שתפקיד העמותה למצוא רוכש למועדון. בפירוש זאת לא תפקידה של העמותה. הנכס אינו שלה ההחלטה לא בידיה, היא גם לא יכולה לבוא ולתת איזה "אינסנטיב" כספי רציני למושכי החוטים הנוכחיים במועדון כדי שימכרו אותו למישהו.
גם כאן מודל מכבי הוא דוגמה - רק כשלוני הרים ידיים והבין שהוא חייב לצאת משם, והיה רצון שלו לצאת, רק אז נמצא קונה.
לוני הרים ידיים משילוב של הפסדים כספיים אדירים שרוששו את הון המשפחה (הצליח לעשות קצת כסף, מהרבה כסף) וממחאת קהל ומירור החיים שלו עי הקהל ברמה מינורית בהרבה ממה שאוהדינו עשו בסילוק טביב. טביב עזב כי בזז מספיק והבין שיהיה קשה לבזוז עוד בעתיד , וכמובן מחאת האוהדים שכנראה באמת שיבשה לו את החיים.
אנחנו עוד לא התחלנו אפילו להתאושש מטראומת טביב, ולכן אני חושב שאנחנו עוד לא מוכנים לסיבוב נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - לאן? (חדשות 22/9/13 לשעבר)
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום ותיק, ברשותך אתייחס כרגע רק לשורה התחתונה שלך: זה פחות עניין של בשלות אלא כורח המציאות. ללא רוכש שיקבל שליטה מלאה במהלך החודשים הקרובים, למועדון תהיה בעיה קשה בקיץ הקרוב, אולי אפילו לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 21:55 
kobster כתב:
joshsoos כתב:
זו עוד באסטה בשוק שהוא מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.
הבעיה היא שכמו שרואים כאן או בפייסבוק ושומעים בשיחות פרטיות פה ושם, הבטן של אנשים מלאה אבל מה שמשותף לכולם הוא שכולם זורקים רמזים ושברי טענות וביקורת אבל מבהירים שלא רוצים לדבר מעבר לזה, 'נרמז' להם שלא כדאי, או במקרים אחרים כמו זה שהועלה כאן גם יותר מרמז. מועדון רקוב.

ובבאסטה כמו בבאסטה, עובדים עם כסף שחור.
שקיפות ? עזוב אותך. העיקר שיהיו אנשים שיקבלו כסף מהמועדון אבל לא בטוח שזה יתועד בצורה מסודרת.

חבר, אני שם לב לתגובות שלך ואף הערתי לך באשכול עצמו.. הדברים שאתה רושם פה הם על גבול לשון הרע. אתה רומז למעשה שהנהלת המועדון עובדים בשחור. יש לך הוכחות? אשמח אם תציג אותם.
אתה יותר מידי נוטה לומר דברים, כאילו אתה יושב בתוך המתחם. האמנם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
yanivme11 כתב:
kobster כתב:
joshsoos כתב:
זו עוד באסטה בשוק שהוא מועדון הכדורגל הפועל תל אביב.
הבעיה היא שכמו שרואים כאן או בפייסבוק ושומעים בשיחות פרטיות פה ושם, הבטן של אנשים מלאה אבל מה שמשותף לכולם הוא שכולם זורקים רמזים ושברי טענות וביקורת אבל מבהירים שלא רוצים לדבר מעבר לזה, 'נרמז' להם שלא כדאי, או במקרים אחרים כמו זה שהועלה כאן גם יותר מרמז. מועדון רקוב.

ובבאסטה כמו בבאסטה, עובדים עם כסף שחור.
שקיפות ? עזוב אותך. העיקר שיהיו אנשים שיקבלו כסף מהמועדון אבל לא בטוח שזה יתועד בצורה מסודרת.

חבר, אני שם לב לתגובות שלך ואף הערתי לך באשכול עצמו.. הדברים שאתה רושם פה הם על גבול לשון הרע. אתה רומז למעשה שהנהלת המועדון עובדים בשחור. יש לך הוכחות? אשמח אם תציג אותם.
אתה יותר מידי נוטה לומר דברים, כאילו אתה יושב בתוך המתחם. האמנם?

חבר, הזמנתי אותך כבר קודם לשתף אותנו מה נכון ומה לא נכון.
מאחר ואתה היית חלק מהאנשים שהפרידו אתמול, רוצה לספר לנו מה בדיוק קרה ממקור ראשון ?
מאחר ואתה מכיר את הספרים, רוצה לספר לנו כמה כסף אסי והבה מקבל מהפועל ? וגילי שרף ? ובני טימסית ?
הנה, קיבלת את הבמה. שוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 22:17 
אחד שיודע גרסא 4.1.2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 479 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: