אינקוגניטו מחמל נפשי,
אני לא בא להגן לא על ארז ולא על אף אחד כאן, אבל:
א. המצב שלנו לאורך כל העונה לא היה שונה מזה של גליל,למשל, וכמו בסוף בעונה הסיבה שאנחנו והם סיימנו בפליאוף בסוף הייתה שהביאו זרים.
אני חושב שבייחס לגליל שכן "הלכו" כבר בהתחלה על זרים תחילה המצב שלנו לא היה כזה רע, ולהם יש יותר כסף.
ב. אשדוד, שרצינו להביא מהם זר, חולון, אשקלון, בני הרצליה חשבו קודם על זרים. האמת היא שזכורים לי במיוחד המשחקים נגד הרצליה שם רומל בק עשה בנו שמות,
איזה קטע שסיימנו לפני כל ה4 האלו, ולא שהתקציב שלנו היה גדול משמעותית (אם בכלל).
ג. ראשון לציון שללא ספק עשירה מאיתנו והולכת בדגש על זרים ( יוטר

) סימה את הליגה הסדירה במשחק אחד יותר מאיתנו.
ד. בסופו של דבר נראה מה יהיה בסוף העונה (חיסכון עכשוי בשביל להביא 2 שישאירו אותך בסוף זאת גם שיטה), כאשר המרה שלנו כרגע היא פליאוף, ואם אפשר ללא מפגש עם מכבי.
ככה שלהיות כל-כך חד משמעיים זה יפה, ואין ספק שעדיך שהיינו עם 4 זרים כבר עכשיו (או שלפחות ה3 שחתמו יהיו כאלו שמשחקים), אבל זה לא המצב, וברור לכולם
שבכל הקבוצות כמו שלנו תתחיל רכבת זרים, אבל רכבת זרים עולה כסף, כסף שאצלינו יותר קשה לשנורר מאצל קבוצות אחרות.
purvis short כתב:
ויודע מה הכי עצוב?
שאם היו מביאים לפני חודש שני זרים טובים לצד קונסיל ובראון היה אפשר לעשות אחלה עונה. אבל במקום זה הפועל כרגע במצב מקצועי שאין בכלל מה לנתח את המשחקים שלה ואת מצבה מול היריבות שלה. כי זה לא רציני. זה כמו קבוצה שמשחקת עם יד אחת קשורה. אין בכלל מה להתייחס לכן קליעה מבחוץ או לא ריבאונד כשמשחקים עם מצבת זרים כל כך מביכה.
פרוויס שני הזרים שלך לא ישנו דבר בנוגע לקליעה מבחוץ, כי הבעיה היא לא "השמירה" על הקלעים אלא שפשוט אין כאלה.