תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:16 
פרויס, אני מסכים איתך שהעובדה שבמועד הזה נושא הזרים רחוק מלהיות סגור, היא בעייתית מאד. אני התייחסתי לדיון בשאלה איפה לשים את הכסף. זה סוג של דילמה שבה כל פתרון הוא סוג של פשרה, ופשרה אחת בעיני לא עדיפה משמעותית על אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:20 
נועם שחם כתב:
פרויס, אני מסכים איתך שהעובדה שבמועד הזה נושא הזרים רחוק מלהיות סגור, היא בעייתית מאד. אני התייחסתי לדיון בשאלה איפה לשים את הכסף. זה סוג של דילמה שבה כל פתרון הוא סוג של פשרה, ופשרה אחת בעיני לא עדיפה משמעותית על אחרת.

אין פה שום דילמה. נוהגים בדיוק כמו שהפועל חולון, מכבי אשדוד ונס ציונה נוהגות.
ואם אתה חושב שהעובדה שהפועל משחקת כרגע עם זר וחצי היא בגלל איזו דילמה, אז יש לך טעות. הפועל נמצאת עם זר וחצי בגלל התנהלות מקצועית לא טובה, זה הכול. ומצטער, לי לפחות היה ברור שהולכים למצב הזה כבר לפני חודש. וגם כתבתי על זה. הפועל לא התכוננה לעונה כמו שצריך.וזה היה מאוד צפוי שזה מה שיקרה. שלא יהיו זרים, ושכשיביאו זרים תתחיל רכבת (ואני חי בשלום עם רכבת, אבל באוגוסט, לא באוקטובר)
ושוב: עדיין ניתן לתקן. אפשר להביא גבוה זר טוב עד יום שבת ולהוסיף עוד אחד אחרי יום שבת.
אני מקווה שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 10:44 
ויודע מה הכי עצוב?
שאם היו מביאים לפני חודש שני זרים טובים לצד קונסיל ובראון היה אפשר לעשות אחלה עונה. אבל במקום זה הפועל כרגע במצב מקצועי שאין בכלל מה לנתח את המשחקים שלה ואת מצבה מול היריבות שלה. כי זה לא רציני. זה כמו קבוצה שמשחקת עם יד אחת קשורה. אין בכלל מה להתייחס לכן קליעה מבחוץ או לא ריבאונד כשמשחקים עם מצבת זרים כל כך מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 11:10 
נועם,

כמה השמיכה קצרה לא רלוונטי - היא קצרה בצורה די דומה אצל הרבה קבוצות אחרות.

מה שחשוב הוא מה אתה מכסה עם השמיכה הזאת - כל הקבוצות האחרות מטומטמות ולכן הן משקיעות את הכסף שלהן קודם כל בזרים ואח"כ בכל השאר, ואנחנו קיבלנו איי.קיו 400 והחלטנו להמציא את הגלגל. אפשר לחשוב שזה נורמלי.

אחת הבעיות של אנשים כאן היא זיכרון קצר - בפבואר 2013 היינו עם 2 זרים ואחרי רצף הפסדים שהביא אותנו לסכנת ירידה, למרות אוסף הישראלים המרשים שלנו והמאמן שלנו שעונה לשם פט ריילי, סליחה, ארז אדלשטיין. חזרנו לנצח כשגודס ורנדל הצטרפו.
אפילו יו"ר הקבוצה התראיין בערוץ הספורט ואמר שכנראה טעינו בגישה של העדפת הישראלים על פני הזרים ושנפיק לקחים לעונה הבאה.

בנוסף, הסיבה העיקרית שלא פתחנו גרוע את העונה היא שהסגל שלנו היה זהה כמעט לגמרי לשנה הקודמת ומתורגל ביחד, והקבוצות האחרות לא הכירו אותנו. אחרי כמה מחזורים כולם למדו לשמור עלינו אזורית ולקחת בקלות את הריבאונדים אחרי ההחטאות שלנו מ-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
אינקוגניטו מחמל נפשי,
אני לא בא להגן לא על ארז ולא על אף אחד כאן, אבל:
א. המצב שלנו לאורך כל העונה לא היה שונה מזה של גליל,למשל, וכמו בסוף בעונה הסיבה שאנחנו והם סיימנו בפליאוף בסוף הייתה שהביאו זרים.
אני חושב שבייחס לגליל שכן "הלכו" כבר בהתחלה על זרים תחילה המצב שלנו לא היה כזה רע, ולהם יש יותר כסף.
ב. אשדוד, שרצינו להביא מהם זר, חולון, אשקלון, בני הרצליה חשבו קודם על זרים. האמת היא שזכורים לי במיוחד המשחקים נגד הרצליה שם רומל בק עשה בנו שמות,
איזה קטע שסיימנו לפני כל ה4 האלו, ולא שהתקציב שלנו היה גדול משמעותית (אם בכלל).
ג. ראשון לציון שללא ספק עשירה מאיתנו והולכת בדגש על זרים ( יוטר :HEART2: :HEART2: ) סימה את הליגה הסדירה במשחק אחד יותר מאיתנו.
ד. בסופו של דבר נראה מה יהיה בסוף העונה (חיסכון עכשוי בשביל להביא 2 שישאירו אותך בסוף זאת גם שיטה), כאשר המרה שלנו כרגע היא פליאוף, ואם אפשר ללא מפגש עם מכבי.

ככה שלהיות כל-כך חד משמעיים זה יפה, ואין ספק שעדיך שהיינו עם 4 זרים כבר עכשיו (או שלפחות ה3 שחתמו יהיו כאלו שמשחקים), אבל זה לא המצב, וברור לכולם
שבכל הקבוצות כמו שלנו תתחיל רכבת זרים, אבל רכבת זרים עולה כסף, כסף שאצלינו יותר קשה לשנורר מאצל קבוצות אחרות.

purvis short כתב:
ויודע מה הכי עצוב?
שאם היו מביאים לפני חודש שני זרים טובים לצד קונסיל ובראון היה אפשר לעשות אחלה עונה. אבל במקום זה הפועל כרגע במצב מקצועי שאין בכלל מה לנתח את המשחקים שלה ואת מצבה מול היריבות שלה. כי זה לא רציני. זה כמו קבוצה שמשחקת עם יד אחת קשורה. אין בכלל מה להתייחס לכן קליעה מבחוץ או לא ריבאונד כשמשחקים עם מצבת זרים כל כך מביכה.

פרוויס שני הזרים שלך לא ישנו דבר בנוגע לקליעה מבחוץ, כי הבעיה היא לא "השמירה" על הקלעים אלא שפשוט אין כאלה.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 01 אוקטובר 2013, 13:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 12:59 
- בעונה שעברה הגעת עם סגל מחובר שרץ שנה שלמה ביחד. הוא ניצח לך כמה משחקים לא צפויים בהתחלה. אלמלא זה היית מסתבך ועוד איך בקרבות הישארות. העונה איך לך את הפריבילגיה הזאת. בנוסף בעונה שעברה הייתה אשקלון, קבוצה חלשה משמעותית מכל היתר. העונה, כרגע, הפועל תל אביב עוד עלולה להיות אשקלון.
- את כל הקבוצות שציינת עברנו בגלל שהביאו שני זרים טובים. אחרת הפועל הייתה תקועה עמוק בתחתית. ועדיין, הקבוצות האלה לא היו רגע אחד בסכנת ירידה, ולא חששו מירידה. גם אם סיימת לפניהן.
- לא, לחכות ולחכות להביא זרים באמצע העונה זו לא שיטה. לעתים זה קורה ואין ברירה. אבל מי שזו הדרך שלו, בעיני, מזלזל בקהל האוהדים שקנה מנוי. כי אם זאת השיטיה אולי שימכרו מנויים רק לחצי העונה השניה שבה יהיה הרכב נורמלי
למען הסר ספק: אין לי צל צלו של ספק שזו לא השיטה של הפועל ואין כוונה כזאת לחכות לסיבוב השני. אני כותב את הדברים לצורך הדיון.
- יש לי קצת ניסיון בכדורסל, ראיתי קבוצות מתכוננות לליגה (אגב, ראיתי גם קבוצות שהתכוננו רע יותר מהפועל לליגה והיו הצלחה מסחררת) ועדיין - מה שקורה בהפועל בקיץ הוא ממש לא הכנה סבירה לעונה בעיני. זה חוסר הכנה. וזה מאוד מאוד בעייתי בעיני.
- ועדיין - זה בר תיקון בזמן הקרוב. ואפשר לשנות את זה. צריך להביא שני גבוהים זרים טובים (אפשר להתחיל בלהביא גבוה זר אחד טוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
1. התחברות וסגל רץ זה עוד אחד מהשקרים שאינקוגניטו מדבר עליהם, כאשר אתה וב (למשל גודס ורנדל), אתה לא צריך זמן.
2. נכון, עברנו אותם בגלל שהבאנו בינואר זרים טובים, זרים שהם לא יכלו להביא / הביאו בתחילת העונה אבל זה גמר להם את הכסף לישראלים טובים (או ברמה סבירה), דבר שדווקא מחזק את התאוריה של לבנות על סגל ישראלי.
3. בכדורסל הישראלי קשה לי להגיד שזאת לא שיטה, לא נראה לי שיש קבוצה אחת שלא מחליפה זרים במהלך העונה. זאת דר"א גם חלק מהבעיות של הכדורסל הישראלי שהוא מאפשר את הרכבת ואף מזמין אותה. ומעבר לזה זה גם מאוד לא נכון, ולא ממש מכבד את הכדורסלן הזר, ובעקבות זה גם את הישראלי, אם אנחנו רוצים לשנות משהו בליגה זה אחד הדברים הראשונים שיש לשנות.

מסכים איתך שההכנה גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 14:33 
1. כשיש לך כישרון אתה בהחלט יכול לחפות על חוסר הכנה. אבל כרגע בהפועל אין מספיק כישרון וגם ההכנה לא מספיק טובה. ואין גם את החיבור שהיה בעונה שעברה.
2. אני לא נגד סגל ישראלי. אני נגד לשחק עם זר וחצי.
3. אין שום בעיה להחליף זרים במהלך העונה אם הם מאכזבים. אי אפשר תמיד לפגוע בול ולא תמיד הכול תלוי בך. אבל להיות ארבעה ימים לפני משחק רשמי עם זר אחד בטוח (בראון), זר אחד מתנדנד (קונסיל) וזר אחד שלמעשה בחוץ וגם לא תורם יותר מדיי (אוואנס) ובלי זר רביעי זה לא רציני. אם היו לך ארבעה זרים, והיית נופל באחד, מילא, היה אפשר גם לחפש את הזר המחליף בנחת. כשיש לך זר אחד בטוח מתוך ארבעה, מצטער, זה חוסר הכנה לעונה. אתה לא באוגוסט, אתה באוקטובר.
והכי עצוב - שהיה ברור שהולכים למצב הזה כבר לפני חודש. ועדיין - נכנסו למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
אולי די עם הזר וחצי?
אנחנו עם 3 זרים. אולי מחפשים מחליף לאוונס, אבל הוא עדיין שחקן בקבוצה ולפי ראצ'ו הוא ישוחרר רק אם יחתום מחליף עבורו. בשום שלב לא נהיה פחות מ-3 זרים.

ואין ספק, ישראלים שהמאמן רואה במשך שנים הם בדיוק אותו סיכון כמו זר שהמאמן רואה במס' קלטות, ואם יש מזל גם פעם אחת במציאות.
אם תחתים קודם זרים טובים ואז רק ישראלים משלימים אתה פוגע בעצמך. אתה לעולם לא תהיה מועדון גדול ככה כי אתה תמיד תרדוף אחרי עצמך. שנה אחרי חלק או כל הזרים יתחלפו. זה אומר שתצטרך לנחליף גם את כל הסגל הישראלי, כי אתה צריך להשלים שחקנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2013, 19:20 
מועדון גדול או לא, ככזה אנחנו צריכים לנצח באשקלון ולהישאר בליגה. לא נראה לי שנצליח לשרוד עם שלושת הזרים הנוכחיים, אבל בואו נראה מתי נשלים את הסגל סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: