purvis short כתב:
הפסד או ניצחון, זה לא ממש משנה. לי זה היה משחק ראשון העונה שראיתי. ומה שהיה מעניין לי לראות זה את רמת הכישרון בקבוצה. ומצטער, היא לא מספיק גבוהה. אוואנס זה לא שחקן לליגת על. אני לא בטוח שללאומית הייתי לוקח אותו. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שלמשחק הגביע נגד אשקלון יהיו שני זרים חדשים. יודעים מה? לפחות אחד ברמה גבוהה, אחרת זה מאוד בעייתי בעיני ומצביע על חוסר הכנה לעונה. ביום שבת זה כבר משחק רשמי.
זה שהפועל מתאמנת חזק זה ידוע. זה שלארז יש טונה של כדורסל זה ברור. זה ששישה ימים לפני משחק גביע יש בהפועל תל אביב שני זרים ומטה (כי קאונסיל גם לא לגמרי בטוח) זה מאוד מאוד עצוב, ומראה על חוסר הפקת לקחים מהעונה שעברה.
לא ברור לי איך הגענו למצב שהגבוה הזה של הפועל זה ג׳וש אוואנס שלידו קרטיס קלי נראה כמו קארל מאלון.
יש פה לא מעט צביעות מצדך.
הרי אתה כל השנה שעברה טענת (ובלא מעט צדק) שזה חוסר אחריות לשחרר זרים לפני שיש אחרים ובכלל שזה חוסר אחריות להופיע למשחק רק עם שני זרים.
אז הנה עכשיו לא משחררים את אוואנס למרות שכבר יודעים שרוצים להחליף אותו ואתה עדיין מדבר על הפקת לקחים והתנהלות. להגיד שיש שני זרים ומטה זה לחטוא לאמת במיוחד לאור ההופעה הלא רעה בכלל של קאונסיל היום.
לגבי המשחק היום, יש לא מעט נקודות אור.
קודם כל, יש פה קבוצה. ארז עשה עבודה טובה. ההגנה טובה, ההתקפה מסודרת ומשחק הריצה פשוט בלתי עציר. אם היה לנו גבוה שנותן ריבאונד הגנה זה היה מכפיל לנו את כמות הפאסט ברייקים.
אני חושב שרוב העונה אנחנו נראה את החמישייה עם קאונסיל, לימונד ובראון ביחד כי פשוט קשה מאוד להתמודד עם המהירות והאתלטיות שלהם.
לגבי השחקנים החדשים, לימונד שיחק מצוין כל המשחק אבל הוא אחד האחראים המרכזיים לקריסה שלנו בסוף. בעצם ראינו גם את היתרונות וגם את החסרונות שלו. לדעתי היה אפשר להימנע מחלק גדול מהאיבודים אם קאונסיל היה מקבל את הובלת הכדור.
קאונסיל נראה לא רע בכלל. שחקן אחראי שרואה משחק טוב ויודע לנהל גם התקפה עומדת וגם התקפת מעבר. רואים שהוא חסר ניסיון ולא הכי בטוח בעצמו, אבל שחקן רע הוא לא.
לגבי בראון כל מילה מיותרת. פשוט תענוג. אני רק רוצה להוסיף על כל מה שכבר נאמר שהוא גם שומר יוצא מן הכלל.
בצד השלילי יש חיסרון אחד ענק - משחק הפנים שלנו כמעט ולא קיים. אוואנס זה לא זה וחסר לנו עוד זר.
תן לנו היום אפילו שחקן כמו ג'ף אלן ולאילת אין שום סיכוי לחזור.
מצב בעייתי מאוד.