תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2013, 22:59 
ראצו יש לנו אופציה על בראון?אפשר כבר להחתים אותו לעוד עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
אל תסחפו. שיחקנו באילת מול קבוצה חזקה ועשינו להם בית ספר

1. לא בטוח כמה הם חזקים כרגע.
2. אי אפשר להגיד שעשינו להם בית ספר אחרי שהפסדנו.
3. שוב אומר, לטוב ולרע, רק משחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 00:26 
purvis short כתב:
הפסד או ניצחון, זה לא ממש משנה. לי זה היה משחק ראשון העונה שראיתי. ומה שהיה מעניין לי לראות זה את רמת הכישרון בקבוצה. ומצטער, היא לא מספיק גבוהה. אוואנס זה לא שחקן לליגת על. אני לא בטוח שללאומית הייתי לוקח אותו. אני מאוד מאוד מאוד מקווה שלמשחק הגביע נגד אשקלון יהיו שני זרים חדשים. יודעים מה? לפחות אחד ברמה גבוהה, אחרת זה מאוד בעייתי בעיני ומצביע על חוסר הכנה לעונה. ביום שבת זה כבר משחק רשמי.
זה שהפועל מתאמנת חזק זה ידוע. זה שלארז יש טונה של כדורסל זה ברור. זה ששישה ימים לפני משחק גביע יש בהפועל תל אביב שני זרים ומטה (כי קאונסיל גם לא לגמרי בטוח) זה מאוד מאוד עצוב, ומראה על חוסר הפקת לקחים מהעונה שעברה.
לא ברור לי איך הגענו למצב שהגבוה הזה של הפועל זה ג׳וש אוואנס שלידו קרטיס קלי נראה כמו קארל מאלון.

יש פה לא מעט צביעות מצדך.
הרי אתה כל השנה שעברה טענת (ובלא מעט צדק) שזה חוסר אחריות לשחרר זרים לפני שיש אחרים ובכלל שזה חוסר אחריות להופיע למשחק רק עם שני זרים.
אז הנה עכשיו לא משחררים את אוואנס למרות שכבר יודעים שרוצים להחליף אותו ואתה עדיין מדבר על הפקת לקחים והתנהלות. להגיד שיש שני זרים ומטה זה לחטוא לאמת במיוחד לאור ההופעה הלא רעה בכלל של קאונסיל היום.

לגבי המשחק היום, יש לא מעט נקודות אור.
קודם כל, יש פה קבוצה. ארז עשה עבודה טובה. ההגנה טובה, ההתקפה מסודרת ומשחק הריצה פשוט בלתי עציר. אם היה לנו גבוה שנותן ריבאונד הגנה זה היה מכפיל לנו את כמות הפאסט ברייקים.
אני חושב שרוב העונה אנחנו נראה את החמישייה עם קאונסיל, לימונד ובראון ביחד כי פשוט קשה מאוד להתמודד עם המהירות והאתלטיות שלהם.
לגבי השחקנים החדשים, לימונד שיחק מצוין כל המשחק אבל הוא אחד האחראים המרכזיים לקריסה שלנו בסוף. בעצם ראינו גם את היתרונות וגם את החסרונות שלו. לדעתי היה אפשר להימנע מחלק גדול מהאיבודים אם קאונסיל היה מקבל את הובלת הכדור.
קאונסיל נראה לא רע בכלל. שחקן אחראי שרואה משחק טוב ויודע לנהל גם התקפה עומדת וגם התקפת מעבר. רואים שהוא חסר ניסיון ולא הכי בטוח בעצמו, אבל שחקן רע הוא לא.
לגבי בראון כל מילה מיותרת. פשוט תענוג. אני רק רוצה להוסיף על כל מה שכבר נאמר שהוא גם שומר יוצא מן הכלל.

בצד השלילי יש חיסרון אחד ענק - משחק הפנים שלנו כמעט ולא קיים. אוואנס זה לא זה וחסר לנו עוד זר.
תן לנו היום אפילו שחקן כמו ג'ף אלן ולאילת אין שום סיכוי לחזור.
מצב בעייתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 02:29 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין גדול בכדורסל וגם לא מתיימר להיות כזה אבל לפי מה שאני זוכר כשאוונס חתם נאמר פה שזה שחקן שארז ראה לא רק בקלטות אז באמת שאלת תם,איך אפשר ליפול כל-כך חזק עם זר שהמאמן צפה בוא?
ועוד שאלה קטנה,האם הוא זכאי לפיצוי כספי אם וכאשר ישוחרר?
אגב מספיק רק לקרוא את האשכול עליו כשחתם כדי לחשוד שאולי מדובר בטריק היבואי של החלפת השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 04:02 
סמל אישי של המשתמש
לך מפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 06:24 
הוקיץ, מי שהביא זרים שבועיים לפני פתיחת העונה, במקום חודש וחצי לפני פתיחת העונה יצר את המצב הזה. אוואנס, או כל זר אחר, היו צריכים להיות מוחתמים לפני חודש וחצי, ואז היו מתרשמים מהם, ובמקרה הצורך מחליפים. אבל חיכו וחיכו וחיכו וחיכו ( ולא הפיקו לקחים) והחתימו את אואנס ועכשיו בעוד חמישה ימים יש משחק גביע שאני לא בטוח שאתה עובר אותו גם עם אואנס. מצטער זו התנהלות שגויה שאני לא מסוגל להבין אותה ואני גם לא רואה קבוצה אחרת שנמצאת במצב הזה.
אין לי טענה למשחק אתמול של קאונסיל. אני רק מעריך שאם היה היום על המדף מישהו עם קליעה מבחוץ הוא היה מוחלף. כלומר, גם הוא מתנדנד. וכך, חמישה ימים לפני פתיחת העונה לקבוצות בלאומית יש מצבת זרים רצינית יותר מהפועל וזה כשמותר להן להביא שני זרים בלבד. אז זה אומר שלא הפיקו לקחים, וזה אומר שפחות משבוע לפני המשחק הרשמי הראשון אין לך זרים. אין לך כלום בצבע. וזה חוסר אחריות להיות במצב כזה בזמן הזה. מצטער.
וכן, לאור המצב ואיך שנראה אואנס צריך לעשות הכל כדי להביא גבוהים ראויים, לפחות אחד, מוכח וטוב, שיוכל לשחק כבר השבוע. אין קבוצה אחת בליגת העל עם קו קדמי חלש כמו הפועל.
אג, גם אני ראיתי דברים טובים במשחק אתמול. אבל זה היה משחק אימון. ואני בעיקר ראיתי חוסר עצום בכישרון וגובה, ואמי מעריך שאם היה מדובר במשחק רשמי, עם לחץ, זה היה נגמר בניצחון קליל לאילת. היא בכלל לא שיחקה כדורס. אבל הכישרון העודף שלה הספיק לניצחון.
אגב, זו גם הסיבה שתמכתי בהשארת קלי על כל מגרעותיו. כי לפחות הוא זר סביר ומוכח שאתה עודע מה תקבל ממנו. בניגוד לאוואנס שהוא נראה כמו התחלה של רכבת זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה ברור שהפסדנו אך ורק בגלל הזקנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טורניר
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 08:15 
עומרי קנדה כתב:
אני לא מבין גדול בכדורסל וגם לא מתיימר להיות כזה אבל לפי מה שאני זוכר כשאוונס חתם נאמר פה שזה שחקן שארז ראה לא רק בקלטות אז באמת שאלת תם,איך אפשר ליפול כל-כך חזק עם זר שהמאמן צפה בוא?
ועוד שאלה קטנה,האם הוא זכאי לפיצוי כספי אם וכאשר ישוחרר?
אגב מספיק רק לקרוא את האשכול עליו כשחתם כדי לחשוד שאולי מדובר בטריק היבואי של החלפת השחקן.

ארז לא צפה בו אלא בקאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:10 
על פי גלדסטון "בהפועל הטיחו טענות קשות כלפי אנשי אילת, ובמועדון אף שקלו שאולי כדאי לא להופיע למשחק על מקומות 3-4 לאות מחאה, אבל בהפועל התעשתו ויופיעו למשחק עלהמקום השלישי מול גלבוע/גליל של שרון דרוקר"

קשקוש או שיש בזה ממש? ובכל מקרה- מתי המשחק הערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:12 
פנאטי בלב כתב:
על פי גלדסטון "בהפועל הטיחו טענות קשות כלפי אנשי אילת, ובמועדון אף שקלו שאולי כדאי לא להופיע למשחק על מקומות 3-4 לאות מחאה, אבל בהפועל התעשתו ויופיעו למשחק עלהמקום השלישי מול גלבוע/גליל של שרון דרוקר"

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 10:26 
ועוד משהו: אם יש לך בסגל ארבעה זרים ונפלת עם אחד - זה לא נורא. ואפשר, אפילו בנחת, לחפש מחליף.
כשיש לך שלושה זרים, שאחד הוא נפילה והשני לא בטוח - זה רע. וזה עוד הבדל בין הפועל לקבוצות האחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 11:13 
פנאטי בלב כתב:

קשקוש. לא הייתה ולו לשנייה אחת מחשבה שלא להופיע למשחק היום, זו לא הדרך של הפועל תל אביב.
ופרוויס - לא בשביל לתרץ - ראשון מחליפים 3 זרים, חיפה רוצים להחליף 2, חולון לא מרוצים מהזרים שיש אצלם וגם נס ציונה נאלצה לשחרר זר. אין מה לעשות - כשאתה משחק בתקציבים נמוכים הסיכוי שלך לפגוע בכל זר הוא נמוך יותר והוכח שלהביא זר בכל מחיר כדי שיהיה זר זו לא בהכרח החלטה נכונה.

המשחק היום בשעה 18:00.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 12:13 
ראצ'ו כתב:
פנאטי בלב כתב:

קשקוש. לא הייתה ולו לשנייה אחת מחשבה שלא להופיע למשחק היום, זו לא הדרך של הפועל תל אביב.
ופרוויס - לא בשביל לתרץ - ראשון מחליפים 3 זרים, חיפה רוצים להחליף 2, חולון לא מרוצים מהזרים שיש אצלם וגם נס ציונה נאלצה לשחרר זר. אין מה לעשות - כשאתה משחק בתקציבים נמוכים הסיכוי שלך לפגוע בכל זר הוא נמוך יותר והוכח שלהביא זר בכל מחיר כדי שיהיה זר זו לא בהכרח החלטה נכונה.

אילו "טענות קשות" היו לנו "כלפי אנשי אילת"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 12:23 
מילפורד כתב:
ראצ'ו כתב:
פנאטי בלב כתב:

אילו "טענות קשות" היו לנו "כלפי אנשי אילת"?

לא היו. האירוח נהדר והכל בסדר. הייתה תחושה כזו שלא משנה מה היה קורה היה צריך לדאוג שאילת יגיעו לגמר אבל אף אחד לא התעסק עם זה ולא בא בטענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 14:10 
ראצ'ו כתב:
פנאטי בלב כתב:

אתה רומז שאנתוני גודס חוזר להפועל?
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 14:14 
purvis short כתב:
ראצ'ו כתב:
פנאטי בלב כתב:

אתה רומז שאנתוני גודס חוזר להפועל?
:SMOKE:

הלו, רמזתי על זה לפניו! סתם נו, ברור שאין סיכוי (להביא להביא להביא!!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
יש שידור למשחק הערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 16:31 
r200 כתב:
יש שידור למשחק הערב?

כן. באתר ערוץ הספורט כמו אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 55069.html

החמישייה הפותחת: קאונסיל, לימונד, בראון, מתן, יוני ניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:16 
עדכונים וכו׳ לאנשים מחוץ לבית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:19 
יוני ניר בחמישייה? הכצעקתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
רבע ראשון זוועה. 22-9 לגלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נועם שחם כתב:

עושים רוטציה גבוהה היום כדי לתת לכמה שיותר שחקנים לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

עפים מהגביע, יורדים ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:21 
22-9 לרעים סוף רבע ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אנחנו נראים זוועה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ראצ'ו כתב:
נועם שחם כתב:

עושים רוטציה גבוהה היום כדי לתת לכמה שיותר שחקנים לשחק.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
רבע שני מתחיל עם קאונסיל, לימונד, מתן, יונתן ואוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טורניר "פתאל" באילת
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:23 
כושילי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2013, 17:24 
עוד לא התאוששו מאתמול. אוואנס הראה סימני חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 280 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: